Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια μιας και βρηκα καποιον που ξερει,θα μου πεις λιγο της ζημιες και μετα απο ποσο καιρο αρχιζουν να φαινοντε,γτ εγω δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη ή δεν το εχω ψαξει αρκετα

για να το λες ειμαι σιγουρος οτι θα ξερεις γτ δεν ειναι φαινομενο της κοινωνιας αλλα ουτε του φορουμ να λεει καποιος κατι σαν γενικη αληθεια χωρις να το εχει ψαξει αλλα επειδη το ακουσε καπου καποιος να το λεει,θα εκπλαγω πολυ 

Tα λιπη και η κακη διατροφή δημιουργουν προβλήματα με τον καιρο στον οργανισμο. Γεμιζουν βρωμιες τον οργανισμο τοξινες και γεμιζουν και τα αγγεια με λιπη μέχρι να φράξουν τελειως.

Oι ζημιες μπορει να είναι πιεση - ουρικο οξυ - χοληστερινη - διαβητης - τρανσαμινάνσες κτλπ όλα αυτά που τρως εξω είναι επικινδυνα έχουν τρανς λιπαρα και είναι κακως επεξεργασμένα για τον οργανισμο. Ταλαιπωρουμε αρκετα τον οργανισμο για λιγες στιγμές απόλαυσης βλεπω ανθρώπους στο φβ να ανεβαζουν συνεχως κρέατα και λιπη και τους λυπάμαι. Λογω αυτης της τακτικης και στάσης σε μερικα χρονια θα έχουν σοβαρα προβλήματα αμα συνεχισουν.

Η αποτοξινωση από την σαβουροφαγια και τα πτώματα (κρεατα) βοηθάει τον οργανισμο να ανακαμψει και να αυτοθεραπευτει σε αρκετες περιπτώσεις. Αυτή είναι η προσωπικη μου γνωμη. Που προεκυψε υστερα από ιαση 2 ατομων που ειχαν Ηπατιτιδα μονο με φυσικη διατροφή αποκλειοντας όλα τα κρεατα και τα ζωικα παραγωγα , μαγειρεύοντας το φαγητο μονο στον ατμο και τρώγοντας πολλα φρουτα και ξηρους καρπους. Ο οργανισμος μετα από 1.5 χρονο καταφερε να καταστρεψει εντελως τον ιο και να τον αποβάλλει. Αλλα αυτά δεν είναι διατροφ που μπορουν να κάνουν ολοι ορισμένοι μαλιστα παιρνουν το χαπάκι και την επομενη πάνε να φανε σουβλάκια μου κανε τρελη εντυπωση που ενας παραπονιοταν ότι εχει πιεση και μετα από λιγο τον πετυχαμε σε ένα σουβλατζιδικο να αδειαζει το μισο αλατι πανω από τις τηγανιτες πατατες (οι οποιες εχουν ψηθει μεσα σε λαδι που εχει τηγανισθεί καμια 10φορες από το πρωι μεσα στην φριτεζα).

Καπνισμα - κακη διατροφή - απουσια ασκησης = εισιτηριο για την καταστροφή. Και γινεσαι και χάλιας αισθητικά ασθμαίνεις δεν μπορεις να ανεβεις μια σκαλα εκανες κοιλιες και προγούλια εισαι ένας χάλιας και μισος που προσπαθει να κανει τον γοητευτικο κάνοντας καλαμπούρια και χαβαλέ με την λαιμαργια του. Εγω δεν γελάω με τέτοια αστεια παντως. Δεν υπαρχει χαβαλές θα πρεπει αμεσα να μπουν αυτοι σε πρόγραμμα και να αφησουν τα αστειακια και τα "Οι γυναικες γουσταρουν τους αντρες με κοιλιτσα."

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Λοιπόν λέω να αλλάξω πρόγραμμα να το κάνω σε ένα split 2 ημερών το οποίο θα πειράζω λίγο και θα το επαναλαμβάνω άλλη μια φορά μες στη βδομάδα:

Πρώτη μέρα:

2 ασκήσεις στήθους ( πιέσεις ίσιο + εκτάσεις επικλινές ) 3x12

superset με

2 ασκήσεις πλάτη ( seated rows + προσιθιολαίμιες ανοιχτή λαβή ) 3x12

3 ασκήσεις ώμων ( πιέσεις + εκτάσεις + rear deltoid ) 3x12

Δεύτερη μέρα:

leg extension 3x12

leg curl 3x12

δικέφαλοι/τρικέφαλοι από 3 ασκησεις tων 12, superset

Τρίτη Μέρα:

2 ασκήσεις στήθους ( πιέσεις επικλινές + peck fly ) 3x12

superset με

2 ασκήσεις πλάτη ( seated rows + προσθιολαίμιες κλειστή λαβή ) 3x12

3 ασκήσεις ώμων ίδια με πρώτη μέρα

Τέταρτη μέρα:

calves 3x20

forward lunges 3x12

δικέφαλοι/τρικέφαλοι από 3 ασκησεις tων 12, superset ίδιες με τη 2η

κάνα σχόλιο; το σκέφτηκα καθόλου σωστά η δε θα κάνει τίποτα; λέω να το αρχίσω έτσι κι αν δω πως βγαίνει προσθέτω άλλο ένα σετ στα στήθος/πλάτη και πόδια. Η ιδέα είναι πως σπας τις μεγάλες μυικές ομάδες στα 2 και τις κάνεις ως σύνολο μια φορά τη βδομάδα και τις μικρότερες (πόδια/ώμοι) τις προπονείς 2 φορές. Κοιλιακούς κάνω planck σπίτι μου συνήθως στα off days.

http://www.iatronet.gr/diatrofi/swsti-diatrofi/article/5385/ta-ofeli-tis-xortofagias.html

αν και δεν είμαι χορτοφάγος διάβασε λιγο τα οφέλη που τα γράφουν οι επιστήμονες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χορτοφάγοι να έχουν χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος και συνεπώς να κινδυνεύουν λιγότερο από παχυσαρκία, να εμφανίζουν καλύτερο λιπιδαιμικό προφίλ στο αίμα. Χαμηλότερη πίεση και λιγότερα ποσοστά καρδιοαγγεικών παθήσεων, σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ και διαφόρων μορφών καρκίνου (κυρίως προστάτη και εντέρου).

• Super Moderators

Σας τα γράφω εδώ, τελευταία φορά:

1. Το νήμα έπαψε να είναι sticky γιατί το επίπεδο κατρακύλησε. Και δεν κατρακύλησε επειδή κάποιος ή κάποιοι γράφουν "άκυρα" ή "λάθος" πράγματα: κατρακύλησε γιατί κάποιοι έκριναν σκόπιμο να το ρίξουν στις ειρωνίες και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.

2. Κάνετε ορισμένοι λες και θα διαβάσει κανείς κάτι λάθος εδώ και θα πέσει στα ναρκωτικά, ξέρω 'γω. Χαλαρώστε: βρίσκετε μια άποψη λάθος, απαντήστε γιατί είναι λάθος, χωρίς ειρωνίες και χαρακτηρισμούς. Διαφορετικά, κανένα σχόλιο.

3. Υπάρχει λειτουργία ignore. Αξιοποιείστε την.

4. Αφού σας χαλάει το νήμα, πάρτε το απόφαση και μη συμμετέχετε για ένα διάστημα (ή οριστικά, δικαίωμά σας). Αυτά τα μελοδραματικά, όμως, του στυλ "αποχωρώ" και στο μεταξύ έχετε γράψει πέντε φορές, για να απαξιώσετε το νήμα και να κάνετε ξανά υποδείξεις στους συντονιστές, κρατήστε τα για εσάς.

5. Ό,τι άλλο θελήσετε, με προσωπικό μήνυμα. Εναλλακτικά, απευθείας τις ενστάσεις σας στο διαχειριστή (Hal9000). Ό,τι σχολιάζει άμεσα ή έμμεσα αυτό το μήνυμα, θα σβηστεί.

Καλή συνέχεια. 

edit: Ελληνικά γράφω, ελπίζω. Από εδώ και κάτω, μόνο για fitness και τα σχετικά. Ευχαριστώ.

• Like 12

Εδω ο τυπος ετοιμαζει ασπραδια στο φουρνο μικροκυματων. Καποιοι θα πειτε ασπραδια σε χαρτονι και μικροκυματα ισον καρκινος, αλλοι αμα σε βολευει καντο. Τι μπορει ομως να ισχυει

όποιος ψάχνεται με τη διατροφή του και θέλει να δει μέσα από μια άλλη ματιά την διατροφή 
μπορεί να δει και αυτό τον οδηγό. http://ede.gr/wp-content/uploads/2013/diatrofi.pdf
παρόλο που απευθύνεται σε ινσουλινοεξαρτώμενους χρήστες (ΣΔ1 και ΣΔ2), έχει κάποιες γενικές αναφορές εύστοχες ως προς την πρόληψη τροφών, μακροθρεπτικών πηγών και γλυκαιμικού δείκτη 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω ο τυπος ετοιμαζει ασπραδια στο φουρνο μικροκυματων. Καποιοι θα πειτε ασπραδια σε χαρτονι και μικροκυματα ισον καρκινος, αλλοι αμα σε βολευει καντο. Τι μπορει ομως να ισχυει

Να μου κάνει τη χάρη ο τυπάς, κατέχω τη πατέντα στο μαγείρεμα ομελέτας στο φούρνο μικροκυμάτων...μόνο που εγώ βάζω και καμιά κουταλιά της σούπας ανθότυρο/μηζύθρα, αλλά και λίγο γάλα, γιατί "δένει" καλύτερα η ομελέτα όταν ψήνεται έτσι, γίνεται λιγότερο αφρώδης ("σουφλέ") ...

...καλό είναι επίσης στα μισά του χρόνου να ανοίξετε τον φούρνο και να ανακατέψετε λίγο το μίγμα...βοηθάει στο να ψηθεί πιο ομοιόμορφα...

Λένε για μεσογειακή διατροφή, αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον τα ζυμαρικά χρησιμοποιούνται συγκριτικά πολύ-πολύ λιγότερο από την ιταλική κουζίνα, δεν θα έλεγα καν ότι είναι καίριο συστατικό της παραδοσιακής διατροφής...να έλεγε για τα όσπρια, να το καταλάβω.

Γενικα θα έλεγα πως αν δεν έχετε ζήσει στην Ιταλία δεν έχετε ιδέα πόσα ζυμαρικά τρώνε...πολύ ιδιοσυγκρασιακό χαρακτηριστικό για να θεωρηθεί συνολικά μέρος της "μεσογειακής διατροφής"

(εκτός αν πούμε πως "μεσογειακή διατροφή" είναι αθροιστικά η διατροφή των λαών της Μεσογείου, που δεν το βρίσκω κακό, αντίθετα είναι πιο δημοκρατικό, κι αναδεικνύει και τη παρουσία μεγαλύτερης πολυμορφίας, σε σχέση με τη τυπολογία της "μεσογειακής διατροφής"...εδώ στο εσωτερικό μιας χώρας διαφέρει σημαντικά η διατροφή, πχ το τί έτρωγε/πώς μαγείρευε η γιαγιά μου από την Ήπειρο, σε σύγκριση με την γιαγιά μου από τη Κρήτη)

Κι ειδικά στη Σικελία, παναγία βόηθα...πχ στη Κατάνια πασχίζεις να βρεις ανοιχτό κανονικο εστιατόριο το μεσημέρι (το μόνο που είχαμε βρει εμείς το είχε ένας ελληνο-ιταλός), αντιθέτως γίνεται πανικός σε καταστήματα μικρογευμάτων...

...και το βράδυ σαβουριάζουν πιάτα επί πιάτων ζυμαρικά...να σε πιάνει πονόκοιλος...

Επεξ/σία από vgiozo

Φωτο απο την περασμενη Κυριακη ,αλλες 15 μερες ακομα και θα ειμαι εκει που θελω πιστευω.

Φώτη, ωραίος ρε, πολύ καλός. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η προσπάθεια (=θυσίες, στερήσεις, πειθαρχία κτλ) αποδίδει. Εύχομαι να τα πας ακόμα καλύτερα. Μπράβο!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...