Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μα κι εγω που μαγειρευω, δεν χρειαζεται πουθενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση . επομενως πρωι φυστικοβουτυρο, αργοτερα βρωμη .Μετα την προπονηση εκτος απο την απαραιτητη πρωτεινη ποια πηγη προτεινεις για υδατανθρακες ; Φρούτα. Το φυστικοβουτυρο το τρώω με μέλι και σταφιδες. Και το ταχινι ειναι ωραια τροφή. Σημερα το πρωι στη δουλεια εγω εφαγα μονο φρουτα και ειχα πάρει και αμυγδαλα με σταφιδες μαζι. Αλλα τωρα πειναω αρκετα θα σχολασω και θα πάω σπιτι να φάω κανονικα. Γιατι εχει και προπονηση το απογευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://prntscr.com/bolv1v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εγω προσωπικα δεν μαγειρευω ,καφε στο σπιτι δεν φτιαχνω ποτε παντα παιρνω απο εξω ,τι να την κανω την ζαχαρη σπιτι ? σου τα φτιαχνει αλλος ή παιρνεις απεξω? γτ αν κανεις διατροφη μου φαινεται περιεργο να μην μαγειρευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ενταξει 35 τον μηνα δεν ειναι λιγα αλλα για αυτα που προσφερει ναι ειναι λιγα, ειδικα στο κομματι του εξοπλισμου που ειναι σημαντικο γιατι τα αλλα τα θεωρω αυτονοητα. Και γενικα να ξερεις αυτο θα φανει και στην προπονηση σου παιζει ρολο το ωραιο περιβαλλον πας με αλλη διαθεση ,ανανεωνεσαι . θεμα γουστου ειναι, προσωπικα δεν μου λενε κατι, ειναι too much πιστευω, ψυλλιαζομαι δε ποιο gym μπορει να ειναι, αλλα, αν και δεν εχω παει σ αυτο, παρολο που εχει πολυ κοντα στο σπιτι μου, 2-3 φορες που εχω κανει ετησιες συνδρομες gym, το κοψα το χειμωνα και μετα απο 3-4-5 μηνες, αντιθετα, καταφερα και ολοκληρωσα ενα χρονο τρεξιμο εξω, με μοναδικο διαλειμμα μια βδομαδα που ειχα παει σε νησι τον αυγουστο περσυ, ολο τον υπολοιπο καιρο, με χιονονερο, με μηδεν βαθμους, με ζεστη, με υγρασια, με βροχη ημουν εξω, για μενα δηλαδη σαν την φυση δεν εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μα κι εγω που μαγειρευω, δεν χρειαζεται πουθενα. Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. Γλυκά δεν κάνω, διότι δεν μπορώ να κάνω ποσότητα για ενα άτομο για μια φορά. Βαριέμαι τον κόπο μου. Και επισης δεν μπορώ δεν θέλω να φάω και ενα ταψί γλυκό. Οπότε θα πρέπει να το τρωω για μέρες. Στην μαγειρική, άσχετα με το οτι προσεχω την διατροφή, δεν βαζω τιποτα που η ποσότητα ειναι ενα τσικ. Πχ ενα τσικ αλάτι στο γλυκό γιατι δένει κάτι. Ή ενα τσικ ζαχαρη στη σάλτσα γιατί σπάει την οξύτητα της ντομάτας. Δεν λέω ότι είναι ψέμματα, λέω ότι το 99% των ανθρωπων δεν μπορουν να ξεχωρίσουν μια σαλτσα χωρις ζάχαρη με μια σάλτσα με ενα τσικ ζαχαρης. Αν τώρα, κάποιος βάζει μισο τόνο ζάχαρη στη σάλτσα, εκει πάσο. Εγω δεν βάζω γιατι δεν θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. οταν λες ζημια τι εννοεις? παντως με τα φαγητα διιστανται τοσο οι αποψεις που μου εχει κινησει το ενδιαφερον πραγματικα τι ισχυει και τι οχι..και αυτο το λεω γιατι ας πουμε υπαρχουν ατομα που τρωνε κυριως λιπος και ελαχιστο υδατανθρακα και σωματαρες εχουν και υγιης φαινοντε,αλλοι επιστημονες λενε οτι κανει κακο στη υγεια το πολυ λιπος,αλλοι λενε το αντιθετο, παντως αν το κοιταξω καθαρα σωματικα απο προσωπικη εμπειρια ο υδατανθρακας βαζει πιο ευκολα λιπος στο σωμα απο οτι τα λιπη,αρα αναμμεσα στη ζαχαρη και το βουτηρο θα επελαγα σε μια διατροφη βουτηρο γτ ειναι καλη πηγη λιπους ενω η ζαχαρη ειναι ο χειροτερος υδατανθρακας,αλλα στη τελικη ουτε βουτηρο θα επελεγα γτ υπαρχουν και καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. Και στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική, αν θέλουμε απαλή γλυκιά γεύση και δεν θέλουμε παραπάνω θερμίδες, βάζουμε λίγη τριμμένη κανέλα... Η ζάχαρη δεν είναι "υδατάνθρακας"... Προσωπικά θεωρώ τη ζάχαρη το πιο άχρηστο θρεπτικά συστατικό/τρόφιμο και την έχω κόψει κυριολεκτικά μαχαίρι (ούτε γλυκά, ούτε καφέδες)...αν θέλω κάτι γλυκό προτιμώ κάποιο φρούτο ή λίγο μέλι. ...κι η απώλεια σε βάρος ήταν φαινομενικά πιο γρήγορη σε σύγκριση με τον περιορισμό των λιπαρών στοιχείων της διατροφής (ελαιόλαδο, λίπος), όπως έκανα παλιότερα... (όχι πως τρώω τώρα ό,τι νά'ναι λίπη, κάθε άλλο, αλλά δεν με αγχώνει που θα βάλω χοιρινά λουκάνικα στα φασόλια και το σπανάκι Την ανέχομαι μόνο στις φρυγανιές ολικής του Lildl (ως δεξτρόζη) γιατί εκεί παίρνεις 80 φρυγανιές με 1,39-1,49€ κι εγώ χρειάζομαι περί τις 3 συσκευασίες μηνιαίως αντί για ψωμί, οπότε γλιτώνω πολλά χρήματα από εκεί (τρώγοντας 4-6 ημερησίως...2 σε κάθε γεύμα -μεσημέρι,βράδυ- κι ίσως άλλες δύο το πρωί αν δεν φάω πρωινό με γάλα) Για πρωϊνό προτιμώ νιφάδες φαγόπυρου, λιναρόσπορο και βρώμη...χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης και θρεπτικά πλουσιότερο από κοινά σιτηρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 οταν λες ζημια τι εννοεις? παντως με τα φαγητα διιστανται τοσο οι αποψεις που μου εχει κινησει το ενδιαφερον πραγματικα τι ισχυει και τι οχι..και αυτο το λεω γιατι ας πουμε υπαρχουν ατομα που τρωνε κυριως λιπος και ελαχιστο υδατανθρακα και σωματαρες εχουν και υγιης φαινοντε,αλλοι επιστημονες λενε οτι κανει κακο στη υγεια το πολυ λιπος,αλλοι λενε το αντιθετο, παντως αν το κοιταξω καθαρα σωματικα απο προσωπικη εμπειρια ο υδατανθρακας βαζει πιο ευκολα λιπος στο σωμα απο οτι τα λιπη,αρα αναμμεσα στη ζαχαρη και το βουτηρο θα επελαγα σε μια διατροφη βουτηρο γτ ειναι καλη πηγη λιπους ενω η ζαχαρη ειναι ο χειροτερος υδατανθρακας,αλλα στη τελικη ουτε βουτηρο θα επελεγα γτ υπαρχουν και καλυτερα Δεν φαινονται αμεσως οι ζημιες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://www.diabetes.org/food-and-fitness/food/what-can-i-eat/understanding-carbohydrates/types-of-carbohydrates.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://www.diabetes.org/food-and-fitness/food/what-can-i-eat/understanding-carbohydrates/types-of-carbohydrates.html Σωστά, είχαν στο νού μου τους σύνθετους υδατάνθρακες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν φαινονται αμεσως οι ζημιες :/ ωραια μιας και βρηκα καποιον που ξερει,θα μου πεις λιγο της ζημιες και μετα απο ποσο καιρο αρχιζουν να φαινοντε,γτ εγω δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη ή δεν το εχω ψαξει αρκετα για να το λες ειμαι σιγουρος οτι θα ξερεις γτ δεν ειναι φαινομενο της κοινωνιας αλλα ουτε του φορουμ να λεει καποιος κατι σαν γενικη αληθεια χωρις να το εχει ψαξει αλλα επειδη το ακουσε καπου καποιος να το λεει,θα εκπλαγω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Οι ζημιές σχετίζονται με την υπερκατανάλωση και τον τρόπο ζωης του καθενός. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει και να σου πει υπεύθυνα τι "ζημιά" κάνει ένα κουταλάκι ζάχαρη στον καφέ ή δύο τρεις χοιρινες μπριζόλες την ευδομαδα. Αντίθετα γίνεται ή δουλειά. Μπορούμε (γιατροί βασικά) να εξετάσουμε εσενα τον ίδιο, τον τρόπο ζωής σου τις συνήθειες σου, και αν τα αποτελέσματα έχουν κάτι ανησυχητικό να γίνουν προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής και βελτίωση του προσδόκιμου. Τώρα αν ο κάθε vegan σου πει κάθε μπριζολα κόβει 15 λεπτά ζωής, ή ότι αν δεν τρως μόνο σύνθετους υδατάνθρακες θα μάθεις ζάχαρο, αυτά είναι λόγια του αέρα για δημιουργία εντυπώσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Οι άνθρωποι δεν παχαίνουν επειδή τρώνε πολύ αλλά επειδή τρώνε λάθος. Το βούτυρο προσφέρει τεράστιο αριθμό θερμίδων σε σχέση με την αίσθηση κορεσμού που προσφέρει. Έτσι, όταν τα σνακ είναι αλευροβουτυροειδή (πίτες, κεικ, τσουρέκια, κτλ) οδηγούν σε πολλές περιττές θερμίδες. Γι αυτή τη ζημιά μιλάω. Όσον αφορά τη διατροφή και το τι είναι σωστό και τι λάθος, ακριβώς επειδή ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, οι δικές μου οι αρχές είναι απλές: Μακριά από επεξεργασμένες τροφές, μακριά από αλευροβουτυροειδή - άφθονη πρωτείνη + φρούτα + λαχανικά + σύνθετους υδατάνθρακες (π.χ. βρώμη) σε καθημερινή βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις