Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ...παλιότερα θεωρούσα πολύ σημαντικότερο προσόν τη μέγιστη αντοχή και τη γράμμωση (περισσότερες επαναλήψεις δλδ) αλλά τώρα που μας εγκαταλείπει εκ των πραγμάτων καθώς γερνάμε (35άρης) λέω να προσπαθήσω για λίγο μυϊκό όγκο, μήπως βοηθήσει και στον μεταβολισμό κάπως. Για αρχη δεν εχει καμμια απολυτως σχεση η γραμμωση με τις πολλες επαναληψεις , με την διατροφη γραμμωνεις δλδ κατεβαζεις το ποσοστο λιπους ωστε να ειναι πιο ορατα τα αποτελεσματα . Ογκο θα βαλεις παλι απο την διατροφη γενικα εστιασε εκει που ειναι και το πιο δυσκολο κομματι εφοσον γυμναζοσουν και στο παρελθον οι ασκησεις δεν θα ειναι προβλημα . Μονο εγω πήγα να σε βγάλω ανώμαλο και αυτό γιατί όσο ζω ελπίζω. Λοιπόν σήμερα πήγα γυμναστήριο και αποφάσισα να μπω στον όγκο. Ξεκίνησα με 3x10 στηθος σε επικληνη πάγκο με κιλά ίσα ίσα που να βγαίνουν οι ασκήσεις, συνέχισα με 3x10 στηθος σε ισιο πάγκο, και έκλεισα με 3x10 κάμψεις. Στη συνέχεια ακολούθησα το παρακάτω: Πιέσεις στον ίσιο πάγκο με μπάρα 4 σετ χ 12-10-8-6 Ανοίγματα στον επικλινή πάγκο με αλτήρες 4 σετ χ 12-10-10-8 Πιέσεις στον επικλινή πάγκο με αλτήρες 4 σετ χ 10-8-6-6 Κρος οβερ 3 σετ χ 12-10-8 Πιέσεις στον κατακλινή με αλτήρες 3 σετ χ 10-8-8 Μετα το τέλος της προπόνησης, πήρα πρωτεινή, αλλά εδώ θέλω την βοήθεια σας, γιατί ενω παίρνω isolate πρωτεινή, δεν βολεύει στα macro μου. Το έψαξα πολύ και σε διάφορα site και κατεληξα στο ότι θα αγορασω μια πρωτ... Ωραία μάγκες, και τώρα που δεν διαβάζει κανείς άλλος, ελα παραδεχτείτε το, fitness και ξυσε τ'@@ σου, καμουφλαριζμένο official offtopic thread έγινε εδω μέσα. τα σπαμε ρε με διαφορα το καλυτερο τοπικ ! 1
wizzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ανάθεμα και αν έχω δει σε γυμναστήριο, τις γυναίκες να κάνουν αυτές τις ασκήσεις, ειδικά η δεύτερη παραλλαγή είναι η πιο αποτελεσματική για γλουτούς. Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι/υπόλοιπες, προσωπικά όταν πήγαινα γυμναστήριο κι έκανα τη συγκεκριμένη άσκηση (αναφέρομαι στη δεύτερη παραλλαγή της πρώτης άσκησης), είδα αρκετή διαφορά στους γλουτιαίους και στη δύναμη που μπορούσα να διαθέσω κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας - ειδικά σε all out sprint φάσεις. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. 1
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Είναι ωραία ασκηση το hip thrust. Έκανα κάποιο καιρό όταν πονούσε το γόνατο. Απλά σηκώνει πολύ φόρτωμα και είναι βαρετό το στήσε- φόρτωσε-ξεστήσε.
wizzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ζάχαρη: Καστανή ή λευκή; Το marketing της δίαιτας κι η πικρή πραγματικότητα.
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 εδω τα καλα... κ@λαρακια: Αυτή είναι η μοναδική άσκηση που πρέπει να κάνεις για τέλεια οπίσθια!
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ζάχαρη: Καστανή ή λευκή; Το marketing της δίαιτας κι η πικρή πραγματικότητα. Εχω γυρω στα 6-7 χρονια που εχω γυρισει την ζαχαρη στον καφε απο την κλασικη στην καστανη η' καφε ζαχαρη καλυτερα. Στο σπιτι δεν εχω ζαχαρη ετσι και αλλιως απο αλλες τροφες δεν μπορω να ελεγχω τι βαζουν μεσα ,οποτε μενω στον καφε που πινω .
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ωραία μάγκες, και τώρα που δεν διαβάζει κανείς άλλος, ελα παραδεχτείτε το, fitness και ξυσε τ'@@ σου, καμουφλαριζμένο official offtopic thread έγινε εδω μέσα. Απο μένα thread εχει φάει ενα μήνα εμπάργκο , και βλέπουμε ./. 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 καλησπερα και απο μενα . Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι θεμα διατροφικο , διαβαζω διαφορετικες αποψεις σχετικα με το ποτε πρεπει να καταναλωνουμε την βρωμη , το πρωι η πριν το γυμναστηριο . Επισης ειδα οτι το φυστικοβουτυρο εχει πολυ καλα λυπαρα ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη ωρα να καταναλωθει ;
DDevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Φατην οτι ωρα θες την βρωμη δεν έχεις θεμα. Το φυστικοβουτυρο μην το φας στις 10-11 το βραδυ με ψωμι κτλπ καταναλωσε το πρωι απλα μετα την προπονηση οπως εχουν γραψει και εδω και έχουν δικιο πρέπει να καταναλώσεις πρωτεϊνουχο γευμα. 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση . επομενως πρωι φυστικοβουτυρο, αργοτερα βρωμη .Μετα την προπονηση εκτος απο την απαραιτητη πρωτεινη ποια πηγη προτεινεις για υδατανθρακες ;
Vapir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) άλλαξα γυμναστήριο 35 το μήνα , 20/μηνα περίπου οι 6 μηνες, του χρόνου παγώνει όσες φορές θες , δωρεάν η πρώτη μέρα test drive κλπ 3-4 θηρία a/c + ανεμιστήρες οροφής και ανεμιστήρες δαπέδου (στρογγυλούς) , top ποιότητα σε εξοπλισμό, πεντακάθαρο και μοιάζει 500 χρόνια μπροστά απο όσα έχω πάει μέχρι τώρα. ο τύπος μιλάμε έχει βρει την τέλεια θερμοκρασία , ούτε ψυγείο ούτε να ζεσταίνεσαι , μια ελαφριά δροσιά και η προπόνηση είναι ανθρώπινη ανθρώπινες συνθήκες edit: την άποψη θερμοκρασία lmao .. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2016 από Vapir 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 άλλαξα γυμναστήριο 35 το μήνα , 20/μηνα περίπου οι 6 μηνες, του χρόνου παγώνει όσες φορές θες , δωρεάν η πρώτη μέρα test drive κλπ 3-4 θηρία a/c + ανεμιστήρες οροφής και ανεμιστήρες δαπέδου (στρογγυλούς) , top ποιότητα σε εξοπλισμό, πεντακάθαρο και μοιάζει 500 χρόνια μπροστά απο όσα έχω πάει μέχρι τώρα. ο τύπος μιλάμε έχει βρει την άποψη θερμοκρασία , ούτε ψυγείο ούτε να ζεσταίνεσαι , μια ελαφριά δροσιά και η προπόνηση είναι ανθρώπινη ανθρώπινες συνθήκες Ενταξει 35 τον μηνα δεν ειναι λιγα αλλα για αυτα που προσφερει ναι ειναι λιγα, ειδικα στο κομματι του εξοπλισμου που ειναι σημαντικο γιατι τα αλλα τα θεωρω αυτονοητα. Και γενικα να ξερεις αυτο θα φανει και στην προπονηση σου παιζει ρολο το ωραιο περιβαλλον πας με αλλη διαθεση ,ανανεωνεσαι . 3
wizzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω γυρω στα 6-7 χρονια που εχω γυρισει την ζαχαρη στον καφε απο την κλασικη στην καστανη η' καφε ζαχαρη καλυτερα. Στο σπιτι δεν εχω ζαχαρη ετσι και αλλιως απο αλλες τροφες δεν μπορω να ελεγχω τι βαζουν μεσα ,οποτε μενω στον καφε που πινω . Κι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι. Προσέχω τι βάζω στο στόμα μου, βοηθάει το γεγονός ότι δεν πίνω καφέ, οπότε προσπαθώ να περιορίσω τη ζάχαρη στο minimum. 1
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω να αγορασω ζάχαρη πανω απο 3 χρόνια. Σιριουσλυ ρε γκαις, που την βαζετε την ζαχαρη? Όταν την έκοψα κι απο τον καφε, δεν ειχε πουθενα να μπει. 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω να αγορασω ζάχαρη πανω απο 3 χρόνια. Σιριουσλυ ρε γκαις, που την βαζετε την ζαχαρη? Όταν την έκοψα κι απο τον καφε, δεν ειχε πουθενα να μπει. Εγω προσωπικα δεν μαγειρευω ,καφε στο σπιτι δεν φτιαχνω ποτε παντα παιρνω απο εξω ,τι να την κανω την ζαχαρη σπιτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις