Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατρίκ δε ξερω αν απλα δε το γραψες, αλλα μην αμελείς τους ραχιαιους!

Για πειτε τι να κανω στο νησι ... Υλικά: στρωμα , βαρακια, λαστιχο, πεζούλι :P

Λεω να κανω καθε προπονηση ολο το σωμα , αφου στοχος μου ειναι η συντηρηση και δε θα κανω και καθε μερα. Σκεφτομαι τα εξης:

Ποδια: μπορω να κανω καθισματα body weight αρχικα για ζεσταμα και μετα με το βαρακι

Μπορω επισης να κανω διαφορες ασκησεις με τα βαρακια ποδιων στο στρωμα

Πλατη: μπορω να κανω κωπηλατικη με το λαστιχο και με βαρακια

Στηθος: ανοιγματα με το λαστιχο

Δικέφαλοι: κλασσικες καμψεις και σφυρια με τα βαρακια

Τρικεφαλοι: βυθισεις στο πεζούλι και ιςως εκτασεις αν βρω τον καταλληλο χωρο να ξαπλωσω. Επισης ισως μπορεσω και να τους δουλέψω με το λαστιχο αν βρω καπου ψηλα να το βαλω

Ώμοι: με τα βαρακια, πλαγιες εκτασεις και προτασεις

Κοιλια/ραχιαιοι: σανιδες, ροκανισματα κλπ στο στρωμα

Τι λετε; Νομιζω κατι μπορει να γινει

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πατρίκ δε ξερω αν απλα δε το γραψες, αλλα μην αμελείς τους ραχιαιους!

πφφ η αληθεια ειναι οτι τους αμελω για την ωρα,

δεν γυμναζεται η πλατη με τα κωπηλατικα και τα pull downs κλπ;

ασε που αν σου πω οτι δεν εχω ιδεα πως κανουν ραχιαιους στο gym :P

στο κρεβατι μου πιανεται; :P

Δημοσ.

πφφ η αληθεια ειναι οτι τους αμελω για την ωρα,

δεν γυμναζεται η πλατη με τα κωπηλατικα και τα pull downs κλπ;

ασε που αν σου πω οτι δεν εχω ιδεα πως κανουν ραχιαιους στο gym :P

στο κρεβατι μου πιανεται; :P

Κάνε αλλη παραλλαγη μωρε .... αυτο που σκυβεις μπροστα σχηματιζοντας ορθη γωνια ο ανω κορμος με τα ποδια  ή που κανεις κυκλικά την λεκάνη και αυτο πιάνει για ραχιαίους/μεση.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο χαμηλα οι ραχιαιοι κι αλλο πιο ψηλα η πλατη! Μη ξεχνας οτι ειναι ανταγωνιστές με τους κοιλιακους και μια γερη μεση ειναι απαραίτητη σε ολους!

Ζητα στο τζιμ να σου δειξουν ασκησεις, αν ψαξεις κι εσυ στο γκουγκλ θα βρεις και τις πιο απλες , στο στρωμα.

Μονο προσωπικη συμβουλη αν σε βαλουν σ ενα μηχανημα με βαρη, που ξεκινας σκυφτός και πας προς τα πισω, μακρια

• Like 1
Δημοσ.

Μονο προσωπικη συμβουλη αν σε βαλουν σ ενα μηχανημα με βαρη, που ξεκινας σκυφτός και πας προς τα πισω, μακρια

κατι τετοια εχω δει που κανουν και λεω μπρρρρρρρρρρρρ

Δημοσ.

Μπορει να κανει και σε ενα στρωμα να ξαπλωσει τελειως και να σηκώνει το κεφάλι λιγο προς τα πισω. Παντως ενα στρωμα ειναι παρα πολυ απαραιτητο οπως και γάντια ειδικα αμα κανεις προπονηση εξω που τωρα το καλοκαιρι τουλαχιστον ειναι φοβερη αισθηση χθες που πηγα εγω διπλα στη θαλασσα σε ενα παρκακι ειχε και αεράκι ηταν πολυ ωραια.

Δημοσ.

ζωαρα εισαι Ναυπλιο που ειναι απο τις αγαπημενες πολεις στην Ελλαδα ,αλλοι διακοπες και αλλοι στο μεροκαματο να προλαβαινουν οριακα το gym ,αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης .

Πιο πολυ κι απο γυναικα γκρινιαζεις... :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξαναρχίσω κι εγώ τη γυμναστική αφού πέρασαν κάτι πόνοι σε γόνατα κ.α. και επειδή τα τρέχοντα τενιστικά μου (και στενά κάπως) παππούτσια γίνονται κουραστικά στις μονότονες ευθείες διαδρομές, αναζητούσα ένα φθηνό παππούτσι με επαρκή υποστήριξη και άνεση.

Χθες το sportsfactory είχε το Reebok Pheehan Run 4.0 σε προσφορά στα 26 (+5 μετ.) ευρώ και για να προλάβω τη τιμή έριξα μια παραγγελία, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει (οι επιστροφές είναι δωρεάν/χωρίς μεταφορικά αλλά και πάλι)

http://www.sportsfactory.gr/sfactory/el/Product/110001182218594/reebok-pheehan-run-4-0.html

http://www.sportsfactory.gr/sfactory/el/Product/110001180718554/reebok-pheehan-run-4-0-v68280.html

Για πέτε, τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Εναλλακτικά κάτω από 40€ υπάρχει κάτι αξιόλογο;

Δημοσ.

Lee, χέρια ώμους δε θα κανεις;

υπεθεσα οτι αφου παω για μαξ κιλα θα γυμναστουν και αυτα χωρις εξτρα εκγυμναση

Δημοσ.

Πιο πολυ κι απο γυναικα γκρινιαζεις... :P

Αφου σε ζηλευω που  και διακοπες κανεις τωρα και προπονηση το ιδανικο ειναι .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...