margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πατρίκ δε ξερω αν απλα δε το γραψες, αλλα μην αμελείς τους ραχιαιους! Για πειτε τι να κανω στο νησι ... Υλικά: στρωμα , βαρακια, λαστιχο, πεζούλι Λεω να κανω καθε προπονηση ολο το σωμα , αφου στοχος μου ειναι η συντηρηση και δε θα κανω και καθε μερα. Σκεφτομαι τα εξης: Ποδια: μπορω να κανω καθισματα body weight αρχικα για ζεσταμα και μετα με το βαρακι Μπορω επισης να κανω διαφορες ασκησεις με τα βαρακια ποδιων στο στρωμα Πλατη: μπορω να κανω κωπηλατικη με το λαστιχο και με βαρακια Στηθος: ανοιγματα με το λαστιχο Δικέφαλοι: κλασσικες καμψεις και σφυρια με τα βαρακια Τρικεφαλοι: βυθισεις στο πεζούλι και ιςως εκτασεις αν βρω τον καταλληλο χωρο να ξαπλωσω. Επισης ισως μπορεσω και να τους δουλέψω με το λαστιχο αν βρω καπου ψηλα να το βαλω Ώμοι: με τα βαρακια, πλαγιες εκτασεις και προτασεις Κοιλια/ραχιαιοι: σανιδες, ροκανισματα κλπ στο στρωμα Τι λετε; Νομιζω κατι μπορει να γινει 2
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πατρίκ δε ξερω αν απλα δε το γραψες, αλλα μην αμελείς τους ραχιαιους! πφφ η αληθεια ειναι οτι τους αμελω για την ωρα, δεν γυμναζεται η πλατη με τα κωπηλατικα και τα pull downs κλπ; ασε που αν σου πω οτι δεν εχω ιδεα πως κανουν ραχιαιους στο gym στο κρεβατι μου πιανεται;
Papakitou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλο μηνα https://www.youtube.com/watch?v=eXTiiz99p9o
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 πφφ η αληθεια ειναι οτι τους αμελω για την ωρα, δεν γυμναζεται η πλατη με τα κωπηλατικα και τα pull downs κλπ; ασε που αν σου πω οτι δεν εχω ιδεα πως κανουν ραχιαιους στο gym στο κρεβατι μου πιανεται; Κάνε αλλη παραλλαγη μωρε .... αυτο που σκυβεις μπροστα σχηματιζοντας ορθη γωνια ο ανω κορμος με τα ποδια ή που κανεις κυκλικά την λεκάνη και αυτο πιάνει για ραχιαίους/μεση. 1
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αλλο χαμηλα οι ραχιαιοι κι αλλο πιο ψηλα η πλατη! Μη ξεχνας οτι ειναι ανταγωνιστές με τους κοιλιακους και μια γερη μεση ειναι απαραίτητη σε ολους! Ζητα στο τζιμ να σου δειξουν ασκησεις, αν ψαξεις κι εσυ στο γκουγκλ θα βρεις και τις πιο απλες , στο στρωμα. Μονο προσωπικη συμβουλη αν σε βαλουν σ ενα μηχανημα με βαρη, που ξεκινας σκυφτός και πας προς τα πισω, μακρια 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μονο προσωπικη συμβουλη αν σε βαλουν σ ενα μηχανημα με βαρη, που ξεκινας σκυφτός και πας προς τα πισω, μακρια κατι τετοια εχω δει που κανουν και λεω μπρρρρρρρρρρρρ
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μπορει να κανει και σε ενα στρωμα να ξαπλωσει τελειως και να σηκώνει το κεφάλι λιγο προς τα πισω. Παντως ενα στρωμα ειναι παρα πολυ απαραιτητο οπως και γάντια ειδικα αμα κανεις προπονηση εξω που τωρα το καλοκαιρι τουλαχιστον ειναι φοβερη αισθηση χθες που πηγα εγω διπλα στη θαλασσα σε ενα παρκακι ειχε και αεράκι ηταν πολυ ωραια.
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 αντε παλι προπονηση με βαρη στο gym ειπαμε, τρεξιμο εξω και 12km
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ζωαρα εισαι Ναυπλιο που ειναι απο τις αγαπημενες πολεις στην Ελλαδα ,αλλοι διακοπες και αλλοι στο μεροκαματο να προλαβαινουν οριακα το gym ,αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης . Πιο πολυ κι απο γυναικα γκρινιαζεις... 1
vgiozo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έχω ξαναρχίσω κι εγώ τη γυμναστική αφού πέρασαν κάτι πόνοι σε γόνατα κ.α. και επειδή τα τρέχοντα τενιστικά μου (και στενά κάπως) παππούτσια γίνονται κουραστικά στις μονότονες ευθείες διαδρομές, αναζητούσα ένα φθηνό παππούτσι με επαρκή υποστήριξη και άνεση. Χθες το sportsfactory είχε το Reebok Pheehan Run 4.0 σε προσφορά στα 26 (+5 μετ.) ευρώ και για να προλάβω τη τιμή έριξα μια παραγγελία, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει (οι επιστροφές είναι δωρεάν/χωρίς μεταφορικά αλλά και πάλι) http://www.sportsfactory.gr/sfactory/el/Product/110001182218594/reebok-pheehan-run-4-0.html http://www.sportsfactory.gr/sfactory/el/Product/110001180718554/reebok-pheehan-run-4-0-v68280.html Για πέτε, τα έχει δοκιμάσει κανείς; Εναλλακτικά κάτω από 40€ υπάρχει κάτι αξιόλογο;
Lee80 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Lee, χέρια ώμους δε θα κανεις; υπεθεσα οτι αφου παω για μαξ κιλα θα γυμναστουν και αυτα χωρις εξτρα εκγυμναση
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πιο πολυ κι απο γυναικα γκρινιαζεις... Αφου σε ζηλευω που και διακοπες κανεις τωρα και προπονηση το ιδανικο ειναι . 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Lee, τι εννοείς με τα μαξ κιλά; Δεν πας για το μέγιστο σε κάθε προπόνηση;
Lee80 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 αναλογα σε τι ευρος επαναληψεων θα κινηθεις, 4 - 8 ή 6 - 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις