Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχα τα ιδια ελεγα κ εγω θα πηγαινω στο gym καθε βραδυ διακοπες αλλα το προγραμμα προγραμα..τη πρωτη μερα πηγα την υπολοιπη εβδομαδα απλα επεφτα ξερη.

Aλλο εσυ  αλλο εγω .

Γενικα στις διακοπες  κανω προπονησεις οχι με την ιδια συχνοτητα που κανω στην  Αθηνα φυσικα  αλλα κανω .Δεν κανω οταν οι διακοπες εχουν καποια δραστηριοτητα π.χ στην Μαλτα  θα κανω 1 προπονηση μονο λογω  οτι ειναι ολιγοημερη αποδραση  και θα κανω και σιγουρα καμμια καταδυση εκει .

Φώτη, θα κρατήσεις διατροφή και στη Μαλτα;

Lee, χέρια ώμους δε θα κανεις;

Διατροφη οχι δεν θα κανω θα φαω κανονικα παγωτα κτλπ  φαγητο εχει πολυ πλουσιο μπουφε μεσημερι και βραδυ σε εστιατορεια  αλκοολ θα πιω ελαχιστο μια μερα ξερω εγω .Αυτο λοιπον ειναι που καταργω τελειως στις διακοπες  δεν κανω διατροφη τρωω τα παντα.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Κι εγώ στη Τήνο δύσκολα θα κρατηθώ... Απλα δε θα το χέσω τελείως γτ θα μείνω 3 βδομάδες - μετά λίγες μέρες Αθήνα και ξανά 12 μέρες Τήνο, όποτε ειναι μεγάλο διάστημα για να γιολάρω :P Ντάξει φαΐ σπίτι & εξω κυρίως θαλασσινά, κανα ψαράκι, καμία γαρίδα ψητή , ε δε τα λες unhealthy.

• Like 3

Παντως  επειδη αναγκαστικα λογω δουλειας   πηγα  gym 2 μερες στις 21¨00  οτι δεν τραβαω το ιδιο γιατι εχει συνηθισει ο οργανισμος  να αποδιδει  καλυτερα  μεσημερι /νωρις το απογευμα .Βασικα δεν ειχα την ιδια ορεξη ,βαριομουν .

Οπως το βλεπω το ιδανικο θα ηταν να πηγαινα πρωι αλλα φυσικα αυτο δεν γινεται .

Εσυ Γιαννη που εχεις αστατες ωρες προπονησεις πως την παλευεις?

Πωπω μαγκες τωρα με τις ζεστες εχω κοψει. Οταν ξαναρχισουν τα κρυα θα ξαναμπω στο προγραμμα, ετσι και αλλιως για μενα το κανω οχι για την παραλια.

Παντως εχω φτιαξει αρκετα μονο με ενα μηνα βαρη και τις συμβουλες σας. Σας ευχαριστω ολους :)

• Like 1

Δεν έχω άστατες ώρες. Κάθε μέρα στις 9 το πρωί κάνω.

Εξαίρεση αυτές τις μέρες που είμαι διακοπές και τη βγάζω με καμψεις και καθίσματα, ίσα ίσα για να μη σκουριασω. Χτες το βραδυ ανέβηκα στο Παλαμήδι με τα πόδια, τα 999 σκαλιά, χωρίς να λαχανιάζω ιδιαίτερα. Έτοιμος για iron man challenge είμαι! :P

• Like 2

Δεν έχω άστατες ώρες. Κάθε μέρα στις 9 το πρωί κάνω.

Εξαίρεση αυτές τις μέρες που είμαι διακοπές και τη βγάζω με καμψεις και καθίσματα, ίσα ίσα για να μη σκουριασω. Χτες το βραδυ ανέβηκα στο Παλαμήδι με τα πόδια, τα 999 σκαλιά, χωρίς να λαχανιάζω ιδιαίτερα. Έτοιμος για iron man challenge είμαι! :P

ζωαρα  εισαι Ναυπλιο που ειναι απο τις αγαπημενες πολεις στην Ελλαδα ,αλλοι διακοπες και αλλοι στο μεροκαματο   να προλαβαινουν οριακα το gym ,αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης .

• Like 2

Πρόβλημα:

Δεδομένα: Θέλω να γυμνάσω μόνο τον άνω κορμό και συγκεκριμένα: Δικέφαλους, τρικέφαλους, στήθος, ώμους, πλάτη και κοιλιακούς, σε 2 ή/και 3 προπονήσεις την εβδομάδα.

Απορία: Χρειάζεται να διαχωρίσω τις μυϊκές ομάδες σε "ζευγάρια" ή να κάνω σε κάθε προπόνηση π.χ. μία άσκηση για κάθε μυϊκή ομάδα (π.χ. 3 sets των 10 επαναλήψεων); Εάν είναι καλύτερα να διαχωρίσω τις μυϊκές ομάδες σε "ζευγάρια" ή "τριάδες" (αναλόγως του εάν μπορώ να κάνω 2 ή 3 φορές προπόνηση), υπάρχει/ουν βέλτιστος/οι συνδυασμός/οί;

• Like 2

κι εγω τον ιδιο στοχο, μιας και τα ποδια πετανε (λογω τρεξιματος), ενω το πανω σωμα ειναι αδυνατο,

2 καθημερινες εγω, καθε φορα κοιλιακους (ζεσταμα),

και μια μερα στηθος/πλατη και την αλλη δικεφαλους/τρικεφαλους/ωμους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...