Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 χαχαχα τα ιδια ελεγα κ εγω θα πηγαινω στο gym καθε βραδυ διακοπες αλλα το προγραμμα προγραμα..τη πρωτη μερα πηγα την υπολοιπη εβδομαδα απλα επεφτα ξερη. Aλλο εσυ αλλο εγω . Γενικα στις διακοπες κανω προπονησεις οχι με την ιδια συχνοτητα που κανω στην Αθηνα φυσικα αλλα κανω .Δεν κανω οταν οι διακοπες εχουν καποια δραστηριοτητα π.χ στην Μαλτα θα κανω 1 προπονηση μονο λογω οτι ειναι ολιγοημερη αποδραση και θα κανω και σιγουρα καμμια καταδυση εκει . Φώτη, θα κρατήσεις διατροφή και στη Μαλτα; Lee, χέρια ώμους δε θα κανεις; Διατροφη οχι δεν θα κανω θα φαω κανονικα παγωτα κτλπ φαγητο εχει πολυ πλουσιο μπουφε μεσημερι και βραδυ σε εστιατορεια αλκοολ θα πιω ελαχιστο μια μερα ξερω εγω .Αυτο λοιπον ειναι που καταργω τελειως στις διακοπες δεν κανω διατροφη τρωω τα παντα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κι εγώ στη Τήνο δύσκολα θα κρατηθώ... Απλα δε θα το χέσω τελείως γτ θα μείνω 3 βδομάδες - μετά λίγες μέρες Αθήνα και ξανά 12 μέρες Τήνο, όποτε ειναι μεγάλο διάστημα για να γιολάρω Ντάξει φαΐ σπίτι & εξω κυρίως θαλασσινά, κανα ψαράκι, καμία γαρίδα ψητή , ε δε τα λες unhealthy. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Και γω δυσκολα θα κρατηθω απο αυριο! Τα λεμε σε 40 μερες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Και γω δυσκολα θα κρατηθω απο αυριο! Τα λεμε σε 40 μερες! Που πας μωρη? στειλε πμ να πεσει το αεροπλανο ευχομαι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Που πας μωρη? στειλε πμ να πεσει το αεροπλανο ευχομαι ! Μετά λες για μεναααα αυτός ειναι ο χειρότερος όλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ξεκλείδωτο αλλά όχι sticky; κάτι λείπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γιατι είχε κλειδωθεί προς στιγμην; Συντήρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τρολαρίσματα ένθεν και ένθεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παντως επειδη αναγκαστικα λογω δουλειας πηγα gym 2 μερες στις 21¨00 οτι δεν τραβαω το ιδιο γιατι εχει συνηθισει ο οργανισμος να αποδιδει καλυτερα μεσημερι /νωρις το απογευμα .Βασικα δεν ειχα την ιδια ορεξη ,βαριομουν . Οπως το βλεπω το ιδανικο θα ηταν να πηγαινα πρωι αλλα φυσικα αυτο δεν γινεται . Εσυ Γιαννη που εχεις αστατες ωρες προπονησεις πως την παλευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πωπω μαγκες τωρα με τις ζεστες εχω κοψει. Οταν ξαναρχισουν τα κρυα θα ξαναμπω στο προγραμμα, ετσι και αλλιως για μενα το κανω οχι για την παραλια. Παντως εχω φτιαξει αρκετα μονο με ενα μηνα βαρη και τις συμβουλες σας. Σας ευχαριστω ολους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δεν έχω άστατες ώρες. Κάθε μέρα στις 9 το πρωί κάνω. Εξαίρεση αυτές τις μέρες που είμαι διακοπές και τη βγάζω με καμψεις και καθίσματα, ίσα ίσα για να μη σκουριασω. Χτες το βραδυ ανέβηκα στο Παλαμήδι με τα πόδια, τα 999 σκαλιά, χωρίς να λαχανιάζω ιδιαίτερα. Έτοιμος για iron man challenge είμαι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Γιαννη διακοπές εισαι χαλαρωσε λιγο... να δεις πως το σωμα σου μετα θα ναι πιο καλα, εσυ πηγες και θα γυρισεις πιο κουρασμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δεν έχω άστατες ώρες. Κάθε μέρα στις 9 το πρωί κάνω. Εξαίρεση αυτές τις μέρες που είμαι διακοπές και τη βγάζω με καμψεις και καθίσματα, ίσα ίσα για να μη σκουριασω. Χτες το βραδυ ανέβηκα στο Παλαμήδι με τα πόδια, τα 999 σκαλιά, χωρίς να λαχανιάζω ιδιαίτερα. Έτοιμος για iron man challenge είμαι! ζωαρα εισαι Ναυπλιο που ειναι απο τις αγαπημενες πολεις στην Ελλαδα ,αλλοι διακοπες και αλλοι στο μεροκαματο να προλαβαινουν οριακα το gym ,αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πρόβλημα: Δεδομένα: Θέλω να γυμνάσω μόνο τον άνω κορμό και συγκεκριμένα: Δικέφαλους, τρικέφαλους, στήθος, ώμους, πλάτη και κοιλιακούς, σε 2 ή/και 3 προπονήσεις την εβδομάδα. Απορία: Χρειάζεται να διαχωρίσω τις μυϊκές ομάδες σε "ζευγάρια" ή να κάνω σε κάθε προπόνηση π.χ. μία άσκηση για κάθε μυϊκή ομάδα (π.χ. 3 sets των 10 επαναλήψεων); Εάν είναι καλύτερα να διαχωρίσω τις μυϊκές ομάδες σε "ζευγάρια" ή "τριάδες" (αναλόγως του εάν μπορώ να κάνω 2 ή 3 φορές προπόνηση), υπάρχει/ουν βέλτιστος/οι συνδυασμός/οί; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 κι εγω τον ιδιο στοχο, μιας και τα ποδια πετανε (λογω τρεξιματος), ενω το πανω σωμα ειναι αδυνατο, 2 καθημερινες εγω, καθε φορα κοιλιακους (ζεσταμα), και μια μερα στηθος/πλατη και την αλλη δικεφαλους/τρικεφαλους/ωμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις