Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

http://www.mothersblog.gr/mathe-ki-ayto/item/35241-pos-tha-xasete-pente-kila-se-mia-evdomada#ixzz4Cs4fVqhx

και τα γαλακτοκομικα εχουν πρωτεινες και τα αναλατα φυστικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να φας κατι απ την λιστα που λεει για βραδυ,

παρα κοτοπουλο και αυγα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο

Όταν μαμιέσαι κουνιέσαι ρε [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>; τώρα που είναι να γυμναστούμε βρήκες να μαμηθείς; έλεος

Επίσης, προσωπικά έκοψα το βραδινό και το αντικατέστησα με φρούτα και τρέξιμο και έχασα 20+ κιλά, οπότε δεν παίζει να ξανά φάω βράδυ, είτε είναι πρωτεΐνες ή ξεπρωτεΐνες

ενταξει ,αμα κραταγες το βραδυνο και εβγαζες το μεσημεριανο παλι 20+ κιλα θα εχανες.Θερμιδες μεσα vs θερμιδες εξω μιας και θες να χασεις.Για εμενα τρωγε μικροτερη ποσοτητα το μεσημερι και κρατα λιγο και για το βραδυ,μονο με φρουτα εγω δεν θα την παλευα ,ειδικα μετα απο προπονηση

• Like 4

κοιτα, το μεσημεριανο μου ειναι μια μεριδα σπιτικο φαγητο, καμια φορα συνοδευεται και απο σαλατα,

το πρωινο μου βεβαια ειναι γενναιο και το βραδινο ειναι ενα πιατο φρουτα και

γαλα που αρκετες φορες συνοδευεται απο κορνφλεϊκς,

συνηθεια ειναι ολα πιστευω,

οπως ειχα διαβασει οταν ειχα αρχισει να τρεχω, ο δρομεας ολο το 24ωρο πειναει,

γιατι καιει προφανως

κοιτα, το μεσημεριανο μου ειναι μια μεριδα σπιτικο φαγητο, καμια φορα συνοδευεται και απο σαλατα,

το πρωινο μου βεβαια ειναι γενναιο και το βραδινο ειναι ενα πιατο φρουτα και

γαλα που αρκετες φορες συνοδευεται απο κορνφλεϊκς,

συνηθεια ειναι ολα πιστευω,

οπως ειχα διαβασει οταν ειχα αρχισει να τρεχω, ο δρομεας ολο το 24ωρο πειναει,

γιατι καιει προφανως

Θα μας μάθει μπαλιτσα ο Μαρινάκης φιλε μου

https://www.youtube.com/watch?v=kuELuQDAX74

στο μεταξυ λιωνω εκει που λεει "Οι ειδήμονες κράζανε παλι..." και εκανε εισαγωγικα με τα χερια του για το ειδήμονες χαχαχαχ

μαθηματα διατροφης απευθειας από τη φυση με τους τσαλαπετεινούς να κανουν κικιρικου !!!

Για βοηθηστε με ρε παιδια τωρα που χω κατεβει Αθηνα και ειναι ευκαιρια να βρω τι πρεπει να παρω για να κομπλεδιασω το home gym. Θελω λαστιχα για το σπιτι να κανω ορισμενες ασκησεις οπως, ζεσταμα στις καμψεις δικεφαλων, κωπηλατικη καθιστος αν τα περασω απο σωληνα, chest crossover, απο πορτα, κτλ.

Βολευει λαστιχα καλυτερα οι ιμαντες καταρχας, και σε τι αντισταση να παρω. Εχει απο 20-100lbs. ΠΧ το πιο χαλαρο και το πιο σκληρο (και εννοειται και ολα τα ενδιαμεσα καθε 10lbs)

GF-STHC EXTREME TUBE/BAND HANDLE WITH CARABINEER - CROSS-FIT - BBCLUB

GF-ST20 λάστιχα προπόνησης - ΛΑΣΤΙΧΑ-ΕΛΑΤΗΡΙΑ-PUSH UP - BBCLUB

GF-ST100 λάστιχα προπόνησης - ΛΑΣΤΙΧΑ-ΕΛΑΤΗΡΙΑ-PUSH UP - BBCLUB

και αντιστοιχα

GF-PSB2 Λάστιχο προπόνησης/υποβοήθησης - ΛΑΣΤΙΧΑ-ΕΛΑΤΗΡΙΑ-PUSH UP - BBCLUB

GF-PSB Λάστιχo προπόνησης/υποβοήθησης - ΛΑΣΤΙΧΑ-ΕΛΑΤΗΡΙΑ-PUSH UP - BBCLUB

Δε μπορω να τα παρω ολα, αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια δε ξερω ποια χρειαζομαι για να χω ενα καλο ευρος.

Επισης αν παρω αυτο για να κρεμασω το σακο (και trx) που σκεφτομαι, πως ξερω οτι το ταβανι κραταει και θα το κατεβασω

AXXON ΓΑΝΤΖΟΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟ/TRX - CROSS-FIT - BBCLUB

παιδια καθε αποψη σεβαστη, και θα ηθελα να ρωτησω αν κανουμε τριημερο σπλιτ πλατη  - στηθος - ποδια με σκοπο μαξιμουμ κιλα σε καθε σετ, δεν θα υπαρξει ταχυτερη εξελιξη σε δυναμη - ογκο ;

Στο ξενοδοχειο που θα μεινουμε  εχει πληρες οργανωμενο  gym  οποτε θα κανω και καμμια προπονηση εκει.

χαχαχα τα ιδια ελεγα κ εγω θα πηγαινω στο gym καθε βραδυ διακοπες αλλα το προγραμμα προγραμα..τη πρωτη μερα πηγα την υπολοιπη εβδομαδα απλα επεφτα ξερη.

• Like 1

Εγω που είμαι τώρα διακοπές, επειδή πια κάνω bodyweight ασκησεις δε χρειάζομαι να εχει τζιμ το ξενοδοχείο και ακολουθώ κανονικά το προγραμμα παρόλο που είμαι ψόφιος απο το πανε εδώ και πανε εκεί.

Βαγγέλη, 1ον κάποιος που ακολουθεί σωστή διατροφή μπορεί να αυξήσει τις θερμίδες που καίει αυξάνοντας την αερόβια άσκηση. Στο λέω απο προσωπική πείρα. Το σημαντικό ομως ειναι να θυμόμαστε οτι η αεροβικη ΔΕΝ πρέπει να γίνεται με πρώτιστο στόχο την απώλεια κιλών αλλα για το καρδιαγγειακό σύστημα.

Φώτη, θα κρατήσεις διατροφή και στη Μαλτα;

Lee, χέρια ώμους δε θα κανεις;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...