Vapir Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλά μη σκοτίζεστε ρε παιδιά κ εμένα μου έχει τύχει να μιλάμε παρέα ατόμων διαφόρων επιπέδων απο καλή μέχρι αγωνιστική μυικότητα , μεταξύ αυτών πυγμάχος που πήρε μετάλλια με την εθνική πυγμαχίας πριν λίγα χρόνια κλπ δηλαδή κ άτομα που δεν τα ενδιέφερε η μυικότητα αλλα είχαν αρκετά καλή γιατι ήξεραν τι έκαναν .Στα ξαφνικά πετάγεται ένας άκυρος μπακαλιάρος που έτρεχε στο διάδρομο που είναι κανα 20ρι χρόνια εκει μέσα , γύρω στα 40 και μας λέει με στυλάκι δεν ξέρετε εσείς "εγώ κάνω αυτό" , γελάσαμε 2-3 δευτερόλεπτα και τον αφήσαμε στην τρέλα του Όποιος ξέρει τι κάνει έχει σώμα , όποιος δεν ξέρει και νομίζει πως ξέρει απλά χάνει τον χρόνο του και ζει με αυταπάτες , δεν θα σκοτιστώ κιόλας Εμένα με επηρεάζει κάπου? , όχι ,τώρα όποιος δεν ξέρει και ακούει τον κάθε άκυρο και όχι τα άτομα π έχουν αποδείξει πως ξέρουν ή ακόμα είναι και επαγγελματίες ε κακό του κεφαλιού του 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μιας και περασε το στρατιωτικο μου ξανα γραφτηκα στο gym. Για αρχη λεω να το παω για 5ημερο (στηθος,ωμοι,πλατη,χερια,ποδια) Θα ηθελα καμια μια γνωμη για το προγραμμα που σκεφτομαι Στηθος:Λεω να το πηγαινω μια προπονηση ισιο παγκο και επικληνη με αλτηριες και μια το αντιστροφο,ανοιγματα με αλτηρες καi pullover. Ωμοι:Στρατιωτικες,πιεσεις με αλτηρες,πλαγιες εκτασεις,face pull και Shrugs για τα τραπς Πλατη:Εδω θα ηθελα ηθελα μια βοηθεια λεω για κωπηλατικη με μπαρα, lat pulldown και ελξεις,σκεφτομουν και για αρσεις θανατου αλλα δεν εχω και μεγαλη εμπειρια και ακουω διαφορα για αυτην την ασκηση.. Ποδια:Σκουατ,εκτασεις τετρακεφαλων-δικεφαλων και γαμπες Κοιλιακους και ραχιαιους στην αρχη για ζεσταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Θα συμφωνούσα με ολα όσα λέει αλλα εχω άγνωστες λέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σήμερα προπόνηση. Κανω δισετ στηθος πλατη. Έρχεται ενας μου λεει καλα δουλευεις στηθος με πλατη μαζι. Αυτο δεν γινεται. Του λεω ειναι ανταγωνιστικες μυικες ομαδες και μια χαρα γινεται. Μου απανταει ναι αλλα δουλευεις δικεφαλλο τρικεφαλο κιολας. Του λεω οχι. Δουλευω χερια αλλα μονο 20/25% επικεντρωνομαι στην κυρια μυικη ομαδα. Θα τα καψεις μου κανει γελωντας, θα τα γα..σω οτι εχουν του λεω. Ο καθενας ασχολείται με την προπονηση του αλλο σε επιπεδο εγω κανω γαματο προγραμμα, εσυ δεν ξερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 οκ, ξανανοιξε, λοιπον, φρονιμα κι ας σταματησουν τα μιση και οι αλληλοσπαραγμοι, παραξενα μου φαινονται προσωπικα αυτα που λετε για μετα το gym/τρεξιμο/whatever, εγω τρωω γαλα (με cornflakes ή χωρις), φρουτα και ενιοτε ξηρους καρπους και ενιοτε και κανενα παγωτο/γλυκο κλπ, ολα αυτα 9:30-10:00μμ περιπου, οκ, απουσιαζει η πρωτεϊνη, αλλα δεν νομιζω πως κολλαει τετοια ωρα πρωτεϊνη Αμύγδαλα φιλε υπερτροφή και είναι και τιγκα στις πρωτείνες. Πάρε και μια χουφτα καρυδια έχουν Ω3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν και εχω σταματησει να γραφω @DDevil http://www.webmd.com/fitness-exercise/keep-your-fitness-cool-exercising-in-heat With no acclimation, 21 degrees with high humidity can be dangerous. Your sweat can't evaporate." When it's over 32 degrees, hit the gym instead http://www.webmd.com/fitness-exercise/beat-heat-stay-healthy http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/fitness/in-depth/exercise/art-20048167 double standards το θεμα υγειας. Μετα απο προπονηση θες πρωτεινη για να δωσεις στους μυς οτι χρειαζονται για την αναρωση τους. Ρωτα οποιον θες περι αναρωση μυων και πρωτεινη να δεις τι θα σου πει. (δεν αναφερομαι στο αν χρειαζεσαι 10γρ/κιλο η 1γρ/κιλα αλλα στο αν χρειαζεσαι). Επισης να μιλας για κοτοπουλο και να τρως φετα ειναι οτι να ναι (Και εχω φαει κρεας -κοτοπουλο γιατι δεν τρωω αλλα- ελαχιστες φορες τους τελευταιους μηνες). Τελος τα ωραρια φαγητου πανε αναλογα με τα ωραρια υπνου/ξυπνηματος και οχι με το φως γιατι αν ηταν ετσι εγω το χειμωνα θα πρεπε να σταματαω να τρωω στις 3μμ ενω τωρα θα πρεπε να τρωω απο τις 4πμ - 1αμ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 χμ, με φυστικια την βολευω για την ωρα, αναλατα/αλατισμενα/whatever, οσο γι αυτο: Σήμερα προπόνηση. Κανω δισετ στηθος πλατη.Έρχεται ενας μου λεει καλα δουλευεις στηθος με πλατη μαζι. Αυτο δεν γινεται. Του λεω ειναι ανταγωνιστικες μυικες ομαδες και μια χαρα γινεται. Μου απανταει ναι αλλα δουλευεις δικεφαλλο τρικεφαλο κιολας. Του λεω οχι. Δουλευω χερια αλλα μονο 20/25% επικεντρωνομαι στην κυρια μυικη ομαδα.Θα τα καψεις μου κανει γελωντας, θα τα γα..σω οτι εχουν του λεω.Ο καθενας ασχολείται με την προπονηση του αλλο σε επιπεδο εγω κανω γαματο προγραμμα, εσυ δεν ξερεις κι εγω ετσι παιζω, μια μερα στηθος/πλατη, πεκ-ντεκ δλδ, κωπηλατικο + pull down λεγεται αυτο που κατεβαζεις κατω; το κανω και μπροστα και πισω απο 10 εναλλαξ και μια μερα δικεφαλα/τρικεφαλα, κοιλιακους και τις δυο μερες για ζεσταμα, ποδια οχι γιατι γυμναζονται με το τρεξιμο, 3*12km την βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Οποιος θελει κατι σε "αλα παξιμαδι" για το βραδυ και γλυκο, μπορει να φτιαξει μπαρες πρωτεινης απο φαγοπυρο και βρωμη οπου ειναι ανωτερο διατροφικα απο τις αηδιες του εμποριου, και βγαινει και σε καλη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 @getta robo: Η συνταγή που ανέβασες δεν είναι καλή. Ηλιέλαιο + ζάχαρη + σιρόπι; Έλεος δλδ. Άμα θες σπιτικές μπάρες, πολύ πιο εύκολα και υγιεινά: 250ml ασπράδια αυγών. 2-3 κουταλιές σταφίδες, άσπρα/μαύρα σπόρια, αλεσμένους ξηρούς καρπούς και αλεσμένη βρώμη, τόση όση να γίνει πηχτό το μίγμα. Άπλωμα σε φόρμα, ψήσιμο 10' κι έπειτα το ξεφορμάρεις και το κόβεις σε φέτες. Ούτε ζάχαρες, ούτε λάδια, ούτε σιρόπια. Κι άμα το θες πιο γευστικό, προσθέτεις είτε στέβια (για γλυκιά γεύση) είτε 2-3ml άρωμα πορτοκάλι/λεμόνι (ανάλογα τα γούστα). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 @getta robo: Η συνταγή που ανέβασες δεν είναι καλή. Ηλιέλαιο + ζάχαρη + σιρόπι; Έλεος δλδ. Άμα θες σπιτικές μπάρες, πολύ πιο εύκολα και υγιεινά: Σαφως υπαρχουν και καλυτερες, παραδειγμα εδωσα. Ακομα και η συγκεκριμενη παντως παραμενει ανωτερη απο του εμποριου, και διατροφικα και οικονομικα. Ελαχιστοι χρησιμοποιουν ταχινι αντι για λαδι και χαρουπαλευρο αντι για κακαο στο εξωτερικο, ο καθενας ειναι σε θεση να φτιαξει πολυ καλυτερες σπιτι του. Τα υλικα αλλαζου, η τεχνοτροπια ομως ειναι ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Kαι μετα το χειροτερο Σαββατοκυριακο της χρονιας που περασα ,μολις εκλεισα 4 ημερο στην Μαλτα το επομενο διοτι δεν ειμαστε ολοι Μαργαριτες να καθομαστε 1 μηνα ουτε Αλεξ να πηγαινουμε σε εξωτικα νησια . Στο ξενοδοχειο που θα μεινουμε εχει πληρες οργανωμενο gym οποτε θα κανω και καμμια προπονηση εκει. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όταν μαμιέσαι κουνιέσαι ρε κ@λόκαιρε; τώρα που είναι να γυμναστούμε βρήκες να μαμηθείς; έλεος Επίσης, προσωπικά έκοψα το βραδινό και το αντικατέστησα με φρούτα και τρέξιμο και έχασα 20+ κιλά, οπότε δεν παίζει να ξανά φάω βράδυ, είτε είναι πρωτεΐνες ή ξεπρωτεΐνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Επίσης, προσωπικά έκοψα το βραδινό και το αντικατέστησα με φρούτα και τρέξιμο και έχασα 20+ κιλά, οπότε δεν παίζει να ξανά φάω βράδυ, είτε είναι πρωτεΐνες ή ξεπρωτεΐνες Mη τους κουρδίζεις μωρε τωρα που ηρέμησαν. Ο άλλος θα πάει Μάλτα 3 μέρες και ψάχνει γυμναστήριο να γραφτεί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 οκ, άκυρο.μην δίνετε σημασία guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κλαίω! Ο άνθρωπος που όλο το χρόνο οργώνει βουνά και θάλασσες , και τωρα θα παει Μαλτα που χω να βγω απ την Ελλάδα καμία τριετία, λέει για μένα.. Φωτηηηη yolo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις