Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε χρειαζεσαι λιπαρα μετα τη γυμναστικη , ειτε καλα ειτε κακα.. Χρειαζεσαι κυριως πρωτεινη κι εσυ δε την ειχες, οπως βλεπω οτι δε την ειχες ουτε το μεσημερι. Η φετα , αφου σ αρεσει, θα ταν λογικο να ταν συμπληρωματική σε μια χωριάτικη ξερω γω.

Τωρα γιατι τη βγαζεις "πιο υγιεινη" απο οποιοδήποτε κρεατικό.... συ ξερεις.

Οσο για το παξιμάδι, με τοσα φρουτα που τρως δε σου προσφερει κατι αλλο.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εντάξει. Αμα το λεει ο διατροφολόγος που βάζει τις 4 από τις 7 μερες στη διατροφή κρέας για να κτισεις μυς. Τοτε είμαι τελειως φάουλ και άσχετος. Προσωπικα θεωρω παντως ότι η καταναλωση κρέατος πανω από 1 φορα την εβδομάδα ειτε είναι ασπρο ειτε κοκκινο καθιστα την διατροφή ανθυγιεινή.  

Ένα από αυτά που εφαγα το μεσημερι ηταν κολοκυθι

http://www.clickatlife.gr/diatrofi/story/14265

με τοσα που εχει όπως μπορεις να διαβάσεις δεν με ενδιαφερει καθολου αν πηρα ή όχι πρωτείνη ούτως ή αλλως με πανω από 7 χρονια γυμναστικη δεν περιμενω από ένα μπωλ κοτοπουλο ή τονο να μου βάλει μυς και δυναμη. Η χρονια ενασχοληση με την γυμναστικη θα σου φτιάξει ούτως ή αλλως μυς τωρα ενταξει αμα εισαι αρχαριος εχεις την φρενιτιδα ότι δεν εφαγες αρκετο κοτοπουλο για να δεις γρηγορα αποτελέσματα .... θα περάσει με το καιρο αυτή η εμμονη!

Επισης ξερω πως 3 ωρες μετα το τελευταιο γευμα με 1.5 ωρα προπονηση δεν πεινάω.

Δε ξερω που αναφερεσαι , ουτε σε χαρακτήρισα ασχετο....

Απλα ειναι καποια standard πραγματα εδω και χρονια που δεν επιδέχονται συζήτησης απο κανεναν... Ο μυς χτίζεται με πρωτεϊνη σα να λεμε οτι 1+1 κανει 2. Και μη μενεις στο κρεας μονο, πρωτεϊνουλα ειναι και τα ασπραδια ;)

• Like 1

Αυτό για το άσπρο κρέας μην το πεις πουθενά θα σε κοροϊδεύουν!
Επίσης μην φας κρέας αν δεν θες, πάρε την πρωτεΐνη από αλλού, υπάρχουν 25985986 διαφορετικές πηγές, όχι τα παξιμάδια και η φέτα όμως..

• Like 4

Δε ξερω που αναφερεσαι , ουτε σε χαρακτήρισα ασχετο....

Απλα ειναι καποια standard πραγματα εδω και χρονια που δεν επιδέχονται συζήτησης απο κανεναν... Ο μυς χτίζεται με πρωτεϊνη σα να λεμε οτι 1+1 κανει 2. Και μη μενεις στο κρεας μονο, πρωτεϊνουλα ειναι και τα ασπραδια ;)

Μονο με ασπράδια και πρωτεϊνες αγαπητη μου δεν κτίζεται τιποτα :cry:  :cry:  αμα δεν λιώσεις στην προπονηση και δεν το εξασκείς χρονια το άθλημα ότι ασπράδια και να φας με τα τελάρα!!!  :ph34r:

Γιατι ειπα εγω οτι θα χτισεις μονο με πρωτεινη χωρις γυμναστικη;;

Και τα δυο χρειαζονται! Οσο και να λιώσεις στη γυμναστικη αμα το φαι σου ειναι μετριο μετρια αποτελεσματα θα χεις.

Κι οσο και καλα να φας, αν η προπονηση σου ειναι μετρια, παλι μετρια αποτελεσματα θα χεις. Δυστυχως πρεπει να τα κανουμε και τα δυο καλα.....

Μια απορια μονο

Ποια ιχνοστοιχεία περιεχει το παξιμάδι;;;;;;

• Like 6

εγω που θα σταματησω σε 2 εβδομαδες περιπου για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα θα ειναι σαν να ξεκιναω απο το 0?

απο διατροφη τι να κανω?να προσπαθησω να μεινω στα κιλα που ειμαι?

δεν λεω οτι καταφερα αμαν και τι(ξερω οτι μισος χρονος περιπου δεν ειναι τιποτα) αλλα δεν θελω να παει χαμενη η προσπαθεια μ γτ τις περισσοτερος φορες αν οχι ολες εδινα το 100%

καποιοι φιλοι μ εβαλαν πολλα κιλα απο τις πανελληνιες τους ειδα και τρομαξα,φοβαμαι μην συμφει και σε εμενα κατι αντιστοιχο

Ο καθενας εχεις τις αποψεις του, αλλος φοβαται τ αυγα, αλλος τα κρεατα, αλλος τα "ραντισμένα λαχανικα/φρουτα"

Εγω απλα θα θελα μια απαντηση σ αυτο που εγραψες

Το παξιμάδι ολικής έχει ένα καρο ιχνοστοιχεία μέσα και καθαριζει το έντερο.

.

Ο καθενας εχεις τις αποψεις του, αλλος φοβαται τ αυγα, αλλος τα κρεατα, αλλος τα "ραντισμένα λαχανικα/φρουτα"

Εγω απλα θα θελα μια απαντηση σ αυτο που εγραψες

Υπάρχει η απαντηση αμα ψάξεις.

Υπάρχει η απαντηση αμα ψάξεις.

Το θεμα δεν ειναι να ψαξω εγω να μαθω, εγω ξερω τι εχουν και δεν εχουν οι τροφες ,πως και ποσο απορροφαται, δοξα τον θεο ειναι κομματι των σπουδών μου. Για σενα παλι μ αυτα που γραφεις αμφιβάλλω λιγο κι ειναι κριμα να μενεις με λανθασμένες εντυπωσεις κι εσυ , κι οποιος άσχετος ενδεχομένως διαβασει.

Το παξιμάδι ειναι ψημένο ψωμι και το ψωμι ειναι άχρηστος , κακής ποιοτητας υδατανθρακας. Φυσικα υπαρχουν παξιμαδια διαφορετικών προελεύσεων , με ελαφρως διαφοροποιημένα χαρακτηριστικα. Τα ολικης άλεσης περιέχουν περισσοτερες φυτικές ίνες , και γι αυτο ως ενα σημειο ισως επηρεάσουν θετικα το εντερο.

Φυσικα οταν εχεις προβλημα δυσκοιλιότητας το πρωτο πραγμα που θα σου πει ο γιατρος να φας δε θα ναι παξιμαδια ο.α , αλλα φυτικές ίνες προερχόμενες κυριως απο φρουτα (πχ ακτινίδια, δαμάσκηνα) και λαχανικα.

Αν καποιος ενδιαφερεται για καθημερινη πρόσληψη φυτικών ινών και υδατανθράκων περα των τροφών που αποτελούν κυρια γευματα (ρυζι, μακαρονια, πατατες) η βρωμη ειναι μια εξαιρετικη διατροφικά επιλογη.

Παντως το παξιμάδι δε συνίσταται ουτε για το άμυλο του, ουτε για τις φυτικές ίνες και φυσικα ουτε για ιχνοστοιχεία.(Σίδηρος, ιώδιο, μαγνησιο, σελήνιο κλπ )

• Like 8

Το θεμα δεν ειναι να ψαξω εγω να μαθω, εγω ξερω τι εχουν και δεν εχουν οι τροφες ,πως και ποσο απορροφαται, δοξα τον θεο ειναι κομματι των σπουδών μου. Για σενα παλι μ αυτα που γραφεις αμφιβάλλω λιγο κι ειναι κριμα να μενεις με λανθασμένες εντυπωσεις κι εσυ , κι οποιος άσχετος ενδεχομένως διαβασει.

Το παξιμάδι ειναι ψημένο ψωμι και το ψωμι ειναι άχρηστος , κακής ποιοτητας υδατανθρακας. Φυσικα υπαρχουν παξιμαδια διαφορετικών προελεύσεων , με ελαφρως διαφοροποιημένα χαρακτηριστικα. Τα ολικης άλεσης περιέχουν περισσοτερες φυτικές ίνες , και γι αυτο ως ενα σημειο ισως επηρεάσουν θετικα το εντερο.

Φυσικα οταν εχεις προβλημα δυσκοιλιότητας το πρωτο πραγμα που θα σου πει ο γιατρος να φας δε θα ναι παξιμαδια ο.α , αλλα φυτικές ίνες προερχόμενες κυριως απο φρουτα (πχ ακτινίδια, δαμάσκηνα) και λαχανικα.

Αν καποιος ενδιαφερεται για καθημερινη πρόσληψη φυτικών ινών και υδατανθράκων περα των τροφών που αποτελούν κυρια γευματα (ρυζι, μακαρονια, πατατες) η βρωμη ειναι μια εξαιρετικη διατροφικά επιλογη.

Παντως το παξιμάδι δε συνίσταται ουτε για το άμυλο του, ουτε για τις φυτικές ίνες και φυσικα ουτε για ιχνοστοιχεία.(Σίδηρος, ιώδιο, μαγνησιο, σελήνιο κλπ )

Το κριθαρενιο παξιμάδι έχει αρκετα ιχνοστοιχεία μεσα. Παντως ελα να σου πω από το μπιφτέκι και το αυγο στις 12 το βράδυ ναι προτιμω το παξιμαδάκι. Ελεος και μου εβαλε το σωμα του ο άλλος τι να το κανω? βαλε τιποτα εξετασεις αιματος να τσεκαρουμε που παιζεις με αυτά που τρως. Κυριε επαγγελματια.

Εμενα οι μυς δεν με ενδιαφερουν τοσο γιατι από μικρος έχω γυμνασμενο σωμα και είμαι ανοικτος και σε πλάτες κτλπ ασχοληθηκα με το σοβαρο άθλημα της πυγμαχιας στο οποιο τρως και αρκετο ξύλο δεν είναι για μπαλαρίνες. Εκεινο που είναι μεγαλυτερη προκληση είναι η υγεια και ΥΓΕΙΑ με μπιφτεκι και αυγο στις 12 το βραδυ δεν φτιάχνεις. Ρωτα και έναν γιατρο να σου πει.

• Like 1

Καλαμποκοπιτα... σπάνια την χρησιμοποιουν εδω σε μας... ουτε την βρίσκεις ευκολα..

Οσο για τις ωρες φαγητου. Επειδη λυπαμαι τον οργανισμο μου τρωω. Το χειμωνα εδωσα στο σωμα μου πολλα ερεθισματα, τουμπανιασματα ειναι μαλακια να τα χασω.

Τρωω επειδη πρεπει να μεινω ορθιος για να βγαλω την μερα. Δεν κανω καποια διατροφη να ριξω το βαρος μου, αλλα το βλεπω στο προσωπο μου οτι εχασα.

• Like 1

οκ, ξανανοιξε, λοιπον, φρονιμα κι ας σταματησουν τα μιση και οι αλληλοσπαραγμοι,

παραξενα μου φαινονται προσωπικα αυτα που λετε για μετα το gym/τρεξιμο/whatever,

εγω τρωω γαλα (με cornflakes ή χωρις), φρουτα και ενιοτε ξηρους καρπους και

ενιοτε και κανενα παγωτο/γλυκο κλπ, ολα αυτα 9:30-10:00μμ περιπου,

οκ, απουσιαζει η πρωτεϊνη, αλλα δεν νομιζω πως κολλαει τετοια ωρα πρωτεϊνη

Αν δεν κολαει η πρωτεινη τοτε τι κολαει ? ο υδατάνθρακας και τα λιπαρα ? το παγωτό και το γλυκο ?

Ειναι λαθος αυτο που λες , ειναι σαν να σου λεω εγω τωρα οτι ειναι βραδυ και οχι μεσημερι τοσο λαθος ειναι !

Φατε καλα , προπονηθείτε και ανοίχτε τα ματια σας να μαθετε 5 πράγματα εδω μεσα που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλετε ! καλη συνεχεια ..

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...