yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Vapir, κατέβηκα διακοπές στα μέρη σας και κατά τις 12:15 κάπου έξω από Πάτρα με κατεύθυνση νότια ειδα ένα τύπο που σου μοιάζει, με μαύρη τσάντα πλάτης να πηγαίνει κάπου με ποδήλατο. Πες ρε μλκ ότι ήσουν εσύ να πεθάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Vapir, κατέβηκα διακοπές στα μέρη σας και κατά τις 12:15 κάπου έξω από Πάτρα με κατεύθυνση νότια ειδα ένα τύπο που σου μοιάζει, με μαύρη τσάντα πλάτης να πηγαίνει κάπου με ποδήλατο. Πες ρε μλκ ότι ήσουν εσύ να πεθάνω μπααααα , 11:30 άραζα στο pc , είχα πάει πολύ πρωί αχαχα. τι φόραγε απο πάνω ?? μπας κ θυμάσαι λάθος ώρα? πάντως αν τύχαινε θα ήταν και γαμώ τις τύχες χαχαχααχχαχα φαντάσου οτι έχω σκάσει μούρη με μούρη με συμμαθητή μου απο το δημοτικό στην Λήμνο όταν ήμουν φαντάρος. Δεν ήταν φαντάρος .. είχε πάει με τη γκόμενα να γνωρίσει τους δικούς της κλάμα , μετά απο τόσα χρόνια κ να τον πετύχω στο ποιο άκυρο μέρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γκρι φανελάκι. Φάση θα ειχε πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γκρι φανελάκι. Φάση θα ειχε πάντως! α όχι , είχα μια γκρι στο πήγαινε με έναν πεντάλφα αλλα ήταν πολύ πρωί κατα τις 9 . Με το ζορι την ξεκόλλησα απο πάνω μου μετά την προπόνηση , στο φεύγα κατα τις 11 και κάτι φόραγα μαύρη everlast 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Σιγα το νεο ρε συ Σελλερα και εγω αν κατσω να φαω κανονικα τρωω μεγαλες ποσοτητες και δεν με πειραζουν και στο στομαχι ,ανεξαρτητα αν ειμαι σε αυστηρη διατροφη η' οχι .Γενικα εδω μεσα μην περιμενεις κατανοηση επι του θεματος στους πιο πολλους φαινονται κινεζικα. Εδω ο αλλος προσπαθει να μας πεισει οτι τρωγεται η βρωμη και οι πρασιναδες και κατι μπουρδες που τρωνε κινοα και τετοια εξωγηινα . P Χαχα πάρε για να χεις !!You know Βετούλι; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 είχα μια γκρι στο πήγαινε με έναν πεντάλφα... Με το ζορι την ξεκόλλησα απο πάνω μου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πες τα ωρέ Maus ! 3 μήνες σερί θα έλεγα. Θα σε στεναχωρήσω λιγάκι.... Όποιος δεν μπορεί να φτιάξει την αισθητική εικόνα που λες, που είναι βέβαια αποτέλεσμα σωστής γυμναστικής και διατροφής το ρίχνει στις παραφυλολογίες όπως ο τύπος ο Μαρινάκης που ανέφερες μερικά posts πίσω. Όσο για τις ειδικές συνθήκες την σκληραγωγία και άλλα τέτοια super duper, απλά με εκνευρίζουν γιατί έχω κακή εμπειρία ! Θυμάμαι 30+ χρόνια πίσω που βαράγαμε γροθιές σε σανίδες με γυμνά χέρια. ( old style karate) Kinder έκπληξη οι αρθρίτιδες σήμερα! Ποτέ δεν τα παρατάμε. Συκωνόμαστε και συνεχίζουμε μετά από πτώση. ( σε τατάμι της κακιάς ώρας) ( old style Japanese judo) Ο5,ι1,α κάτι ,ισχίο διαλυμένο 25 χρόνια μετά!! Να σου πω άλλαξε τρόπο σκέψης ,θα το έκανες; Η ζωή δεν είναι σινεμάς.... Ο τύπος Μαρινάκης αμα τον δεις πως ηταν πριν από 20 χρονια θα κλάψεις τωρα είναι κοντα στα 50 με αυτόν θα συγκριθείς?!! Εγω δεν εγραψα πουθενα για γροθιες σε τοιχους και σανιδες εγω απλα έγραψα ότι δεν θα σκληραγωγηθεις μεσα σε ένα γυμναστηριο με ανοιγμενο το air-condition οσο αμα έκανες την ιδια δουλειά έξω με φυσικές συνθηκες. Χειμώνα / καλοκαιρι. Eιναι αναλογα και τι δουλεια κανεις .... αν εισαι προσωπικο ασφάλειας έχεις μέσα στο πρόγραμμα πολλά που μπορει να συμβούν οποτε η γυμναστικη στους 40 βαθμούς κελσιου με λιγο λαχάνιασμα και ιδρωμα δεν σου λεει τιποτα.Ειπαμε ο καθενας γυμνάζεται για τους δικους του λογους απλα κάποιοι κανουν τα κοκκορια και παθιαζονται βλέποντας τον υπολοιπο κοσμο ανταγωνιστικα. Τι να σε κάνουν αμα δεν μπορεις να τρέξεις και μέσα στον ήλιο? για γλάστρα? ο φουσκωτος της γειτονιας μας? εγω εχω μια αρχή , πριν σνομπάρω κάποιον θα πρέπει να δω τις ικανότητες του και ας είναι και τσιλιβιθρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 είναι απο τις αγαπημένες μου κ απ ότι αποδείχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και πολύ γουρλίδικη μπλούζα μη πω κωλοφαρδίδικη (νέα λέξη ) . Για να μη γράφω σεντόνι ήμουν συνοδηγός σε μηχανάκι στραβού πιλότου-φίλου (σχεδόν ποτέ δεν ανεβαίνω πλέον σε ξένα μηχανάκια , έτυχε ..), έκανε μαλακία πάνω σε μια στροφή , πέσαμε με λίγα χιλιόμετρα ευτυχώς και κάπως έφερα τούμπα (δεν κατάλαβα πως έγινε , παίζει να ακούμπησε λίγο το κράνος) πέφτοντας και προσγειώθηκα με τον κώλο, χωρίς να χτυπήσω, ουσιαστικά έπεσα απο σχεδόν σταματημένο . Το κακό βέβαια ήταν πως βρέθηκα καθιστός στο αντίθετο ρεύμα και για μερικά δευτερόλεπτα πέρασαν ξυστά μου και με απέφυγαν κάμποσα αυτοκίνητα μιας κ τρέχουν αρκετά στον συγκεκριμένο δρόμο οπότε δεν προλάβαιναν να φρενάρουν. Ένας φρέναρε με ένα τζιπάκι , αφού με απέφυγε και πρέπει να είχε πάθει σοκ γιατι είχε γουρλώσει τα μάτια ,μετά απο λίγο ξεκίνησε σιγά σιγά κ έφυγε , κατα τα άλλα κανένας άλλος δεν σταμάτησε καν λολ ... στα @@ τους φάση , μόνο κάτι γκόμενες στην στάση εκεί δίπλα ούρλιαξαν λίγο γιατι μάλλον πέρναγαν πολύ ξυστά μου τα αυτοκίνητα λολ ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Χαχα πάρε για να χεις !!You know Βετούλι; Δεν ξερω τι ειναι αυτο φιλε αλλα με την πεινα που εχω τρωω και το ταψι ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ούτε εγώ κατάλαβα τι είναι αλλά μου άνοιξε την όρεξη η φωτιάΠάω να φτιάξω δυο μπιφτέκια και αυγά σε λίγο φώτο μωράκια.. τσακ μπαμ !! οκ δυο μπιφτέκια θαηταν υπερβολή τετοια ωρα θα αρκεστώ σε ενα και μικρο ! καλη μου ορεξη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θερμή παράκληση με την δύση ηλίου να μην ανεβαίνει φαγητό εδώ μέσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Eγω μετα την προπονηση κατά τις 21:30 2 παξιμάδια ολικής με τυρι φέτα αβοκάντο και λάδι. Και δυο χουφτες κεράσια στις 22:00 τελευταιο γευμα. Δεν πεινάω τωρα απλα διψάω μεσημεράκι ρυζι με ψητα λαχανικά και 2 παξιμάδια ολικής πρωί φρουτα μονο και ένα γιαουρτι πιο μετά. Αυριο στη δουλειά θα πάρω 2 ροδάκινα , κεράσια και 2 μπανάνες και ισως ένα γιαουρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αντι μετα τη προπονηση να δωσεις στον οργανισμο σου καλη πρωτεινη, έδωσες λιπαρα , υδατανθρακες και ...φετα; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αντι μετα τη προπονηση να δωσεις στον οργανισμο σου καλη πρωτεινη, έδωσες λιπαρα , υδατανθρακες και ...φετα; Το αβοκάντο έχει καλά λιπαρά και Ω3. Το παξιμάδι ολικής έχει ένα καρο ιχνοστοιχεία μέσα και καθαριζει το έντερο. Η φέτα είναι ετσι και έτσι σαν τροφη δεν διαφωνώ. Εσυ τι θα έτρωγες δηλαδή κρέας? Η διαφορα είναι ότι το αβοκάντο είναι κατά του καρκινου ενώ το κρέας ουτε που ξερεις από που προέρχετα και τι τοξινες έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις