Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μιλάω για κλειστά γήπεδα. Φαντάσου να κάνεις προπόνηση (3ωρη) με 40 βαθμούς... Δεν παλεύεται. Θέλω πίσω τον χειμώνα. καλά κ εγώ , λίγη υπομονή θα κάνουμε να πάει να γ@μ για καλοκαίρι να ησυχάσουμε εδώ εγώ τρώω το μεσημέρι κ ανεβάζω θερμοκρασία , μέχρι να φάω νιώθω οκ με τον ανεμιστήρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 κι εγω τα ιδια, μουσκεμα εγινε το κινητακι μου (φυλασομενο σε τσεπη τυλιγμενο με polybag) απ τους ιδρωτες, να γυρισουμε το χρονο πισω στην παραπονη πρωτοχρονιας παρακαλω που τρεχαμε με χιονονερο και 0 βαθμους εφαγα ρε φιλε, περασε η ωρα του μεσημεριανου, μακαρονια με κυμα, καλα ειναι; Λατρεύω το κρύο, γι αυτό και βασανιζομαι το καλοκαίρι γιατί φοράω ότι και τον χειμώνα χαχαχαχα Τουλάχιστον από ότι είδα (ευχαριστώ Θεέ μου) αυτής της εβδομάδας είναι βραδινές. Αλλά το καλοκαίρι κάνουν οι δήμοι τα camps με τα παιδάκια και παίρνουν όλες τις πολύ ωραίες πρωινές ώρες Επίσης, θα ήταν τόσο ωραία να ανοιγαν 6ώρα τα γήπεδα αλλά δεν... καλά κ εγώ , λίγη υπομονή θα κάνουμε να πάει να γ@μ για καλοκαίρι να ησυχάσουμε εδώ εγώ τρώω το μεσημέρι κ ανεβάζω θερμοκρασία , μέχρι να φάω νιώθω οκ με τον ανεμιστήρα.... Φαί το καλοκαίρι; What's that ;Το μόνο concern μου είναι η ζέστη, μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τι γυμναστική χωρίς ερ κοντισιον ρε , πάνε καθόλου καλά; Εγώ χωρίς ερ κοντισιον στο δεύτερο σετ θα είχα πέσει κάτω. Όσο για τα κλειστά γήπεδα, ποιος είπε ότι σκάνε από τη ζέστη? ΟΑΚΑ που πήγα στο φιλικό της εθνικής μια χαρά κλιματισμό είχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εντάξει η μπάσκετφαν δεν παίζει στην εθνική για το δικό της επίπεδο μιλάει μάλλον! ~~ Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το καλοκαιράκι ρε σεις? Αν δε δούλευα θα μπορούσα να καθίσω στην θάλασσα ένα μήνα σερί! Μέσα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τι γυμναστική χωρίς ερ κοντισιον ρε , πάνε καθόλου καλά; Εγώ χωρίς ερ κοντισιον στο δεύτερο σετ θα είχα πέσει κάτω. Όσο για τα κλειστά γήπεδα, ποιος είπε ότι σκάνε από τη ζέστη? ΟΑΚΑ που πήγα στο φιλικό της εθνικής μια χαρά κλιματισμό είχε Δεν παίζουν όλες οι ομάδες στο ΟΑΚΑ.Για την ακρίβεια καμία ελληνική γυναικεία ομάδα μπάσκετ δεν παίζει εκεί. Έχω θεωρώ άποψη στο θέμα, έχοντας πάει σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της Αθήνας. Εντάξει η μπάσκετφαν δεν παίζει στην εθνική για το δικό της επίπεδο μιλάει μάλλον! ~~ Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το καλοκαιράκι ρε σεις? Αν δε δούλευα θα μπορούσα να καθίσω στην θάλασσα ένα μήνα σερί! Μέσα.. Χεχεχε το αστείο είναι ότι παίζω εθνική κατηγορία. Αλλά απλώς θα πω ότι οι γυναίκες του Παναθηναϊκού παίζουν στον Τάφο (τρομερό γήπεδο ).Απλώς οι άνδρες έχουν το πλεονέκτημα ότι το πρωτάθλημα της Α1 τους διοργανώνεται από την ΕΣΑΚΕ, ενώ το δικό μας από την ΕΟΚ. Fair things... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Για γυμναστική πάω κατά τις 7-8 το απόγευμα τρέξιμο αρχικά για ζέσταμα εξω στη φυση σαν τον Μαρινάκη .... μετα μονοζυγους καμψεις καθίσματα και τα σχετικά αλλα και εκεινη την ώρα έχω κάτσει σε θερμοκρασίες 35-36 βαθμών. Είναι και αυτό μέρος της προπονησης .... η γυμναστική με ειδικές συνθηκες κρυο το χειμωνα ζεστη το καλοκαιρι αλλα ελεγχομενα. Το 1ο μπλουζάκι έφυγε στο τρέξιμο (μουσκεμα) το 2ο εφυγε μετα τις ασκησεις δυναμης .... με το 3ο έφυγα από την προπονηση Εχω κανει προπονηση βεβαια και με 39 βαθμούς 10-12 το πρωι. Αυγουστο μήνα. Και στο στρατο είχαμε κανει με τέτοιες συνθηκες και πορεία με οπλισμο και εξαρτησεις. Εβραζε το κεφάλι μας ειχαν αφησει και 2 ωρες χωρις νερο έτσι για σκληραγώγηση γιατι όπως ειχε πει ο Λοχαγος ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σε βρει σε ειδικές συνθηκες συμπλοκής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ποσο χαιρομαι οταν διαβαζω για ποταμια ιδρωτα κ ζεστες. Κ εγω εδω τωρα, στους 20 βαθμους μου, κιουριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Για γυμναστική πάω κατά τις 7-8 το απόγευμα τρέξιμο αρχικά για ζέσταμα εξω στη φυση σαν τον Μαρινάκη .... μετα μονοζυγους καμψεις καθίσματα και τα σχετικά αλλα και εκεινη την ώρα έχω κάτσει σε θερμοκρασίες 35-36 βαθμών. Είναι και αυτό μέρος της προπονησης .... η γυμναστική με ειδικές συνθηκες κρυο το χειμωνα ζεστη το καλοκαιρι αλλα ελεγχομενα. Το 1ο μπλουζάκι έφυγε στο τρέξιμο (μουσκεμα) το 2ο εφυγε μετα τις ασκησεις δυναμης .... με το 3ο έφυγα από την προπονηση Εχω κανει προπονηση βεβαια και με 39 βαθμούς 10-12 το πρωι. Αυγουστο μήνα. Και στο στρατο είχαμε κανει με τέτοιες συνθηκες και πορεία με οπλισμο και εξαρτησεις. Εβραζε το κεφάλι μας ειχαν αφησει και 2 ωρες χωρις νερο έτσι για σκληραγώγηση γιατι όπως ειχε πει ο Λοχαγος ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σε βρει σε ειδικές συνθηκες συμπλοκής. Να πω την αλήθεια την πιο ωραία προετοιμασία την έχω κάνει στο βουνό, 6ηωρα ήταν τέλεια από άποψη θερμοκρασίας και ας ήταν Αύγουστος Πάλι σε προετοιμασία Αυγούστο έχει πάλι τύχει να κάνω προετοιμασία (την πρωινή προπόνηση) 9-12 και να έχει 40+, απλώς δεν παιζόταν, νόμιζα ότι θα αφήσω τα κοκκαλάκια μου στο γήπεδο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Για γυμναστική πάω κατά τις 7-8 το απόγευμα τρέξιμο αρχικά για ζέσταμα εξω στη φυση σαν τον Μαρινάκη .... μετα μονοζυγους καμψεις καθίσματα και τα σχετικά αλλα και εκεινη την ώρα έχω κάτσει σε θερμοκρασίες 35-36 βαθμών. Είναι και αυτό μέρος της προπονησης .... η γυμναστική με ειδικές συνθηκες κρυο το χειμωνα ζεστη το καλοκαιρι αλλα ελεγχομενα. Το 1ο μπλουζάκι έφυγε στο τρέξιμο (μουσκεμα) το 2ο εφυγε μετα τις ασκησεις δυναμης .... με το 3ο έφυγα από την προπονηση Εχω κανει προπονηση βεβαια και με 39 βαθμούς 10-12 το πρωι. Αυγουστο μήνα. Και στο στρατο είχαμε κανει με τέτοιες συνθηκες και πορεία με οπλισμο και εξαρτησεις. Εβραζε το κεφάλι μας ειχαν αφησει και 2 ωρες χωρις νερο έτσι για σκληραγώγηση γιατι όπως ειχε πει ο Λοχαγος ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σε βρει σε ειδικές συνθηκες συμπλοκής. και πως τρεχεις εξω; με τοσες μπλουζες να υποθεσω οτι κουβαλας και τσαντα/σακιδιο, αρα; σε γηπεδο τρεχεις; προσωπικα φοραω drifit μπλουζα (δεν αλλαζω) και τρεχω μετα το gym (δεν κουβαλαω ουτε τσαντα, ουτε πετσετα) σε δρομο γιατι δεν θα μπορουσα να παω gym μετα μουσκεμα στον ιδρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ποσο χαιρομαι οταν διαβαζω για ποταμια ιδρωτα κ ζεστες. Κ εγω εδω τωρα, στους 20 βαθμους μου, κιουριος. Eιναι θέμα τι θέλει να πετυχει ο άλλος από τη γυμναστική του. Αν σε ενδιαφερει μονο η αισθητικη εικονα αυτά δεν σε νοιάζουν και είναι μαλακιες. Αν όμως θέλεις κατι ολοκληρωμενο πχ φυσικη κατασταση , αντοχή στο πονο τη δυσκολια και τις ψυχολογικες προκλησεις , δυναμη , αυτοαμυνα κτλπ τοτε καποιες φορές επίτηδες θα δυσκολεύεις από μονος σου το άθλημα είναι η λεγομενη προπονηση σε ειδικες συνθηκες. Για να δοκιμάσεις και τα ορια σου. και πως τρεχεις εξω; με τοσες μπλουζες να υποθεσω οτι κουβαλας και τσαντα/σακιδιο, αρα; σε γηπεδο τρεχεις; προσωπικα φοραω drifit μπλουζα (δεν αλλαζω) και τρεχω μετα το gym (δεν κουβαλαω ουτε τσαντα, ουτε πετσετα) σε δρομο γιατι δεν θα μπορουσα να παω gym μετα μουσκεμα στον ιδρωτα Εννοείται ότι πάω με σακιδιο. Φέρω μαζι μου εξοπλισμο έχω γάντια , στρώμα , αλτηράκια , μπλούζες , περικαρπιδια , μπουκάλι με νερο παγωμένο , σχοινάκι και καμια φορά κέτλμπελ. Αν και το κέτλμπελ και τα αλτηρακια δεν μπαινουν μεσα στο σάκο γιατι θα τον σκισουν για τα αλτηρακια εχω βαλιτσάκι ενώ το κετλμπελ οποτε το παιρνω το πάω με γυμνα χέρια με βλέπουν εκπληκτοι καμια φορά μερικοι με αυτά που κουβαλάω αλλα χρειάζονται. Ξερεις αμα ο άλλος πηγαινει απλα για τρεξιμο χωρις τιποτα από όλα αυτά σου λεει τι εφερε αυτος εδώ μαζι του! Εχει και μονοζυγο εκει που πάω οποτε μαζι με όλα αυτά εχω μα πληθωρα ασκήσεων που μπορω να κάνω. Για τα ποδια δεν πάω τιποτα μου αρκουν τα καθίσματα αλλα και πιο απαιτητικες ασκησεις όπως είναι το περπάτημα του νάνου γνωστο και ως στρατιωτικο καψώνι "παπάκια". Ελπιζω να μην μας βλέπει στη ζουλα κανας άλεξ λάιτιν και κάνει κανα τέτοιο περπάτημα για κάνα χιλιομετρο γιατι θα του μεινουν στο δρομο τα ποδια. Δεν είναι για αρχάριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εννοείται ότι πάω με σακιδιο. Φέρω μαζι μου εξοπλισμο έχω γάντια , στρώμα , αλτηράκια , μπλούζες , περικαρπιδια , μπουκάλι με νερο παγωμένο , σχοινάκι και καμια φορά κέτλμπελ. Αν και το κέτλμπελ και τα αλτηρακια δεν μπαινουν μεσα στο σάκο γιατι θα τον σκισουν για τα αλτηρακια εχω βαλιτσάκι ενώ το κετλμπελ οποτε το παιρνω το πάω με γυμνα χέρια με βλέπουν εκπληκτοι καμια φορά μερικοι με αυτά που κουβαλάω αλλα χρειάζονται. Ξερεις αμα ο άλλος πηγαινει απλα για τρεξιμο χωρις τιποτα από όλα αυτά σου λεει τι εφερε αυτος εδώ μαζι του! Εχει και μονοζυγο εκει που πάω οποτε μαζι με όλα αυτά εχω μα πληθωρα ασκήσεων που μπορω να κάνω. Για τα ποδια δεν πάω τιποτα μου αρκουν τα καθίσματα αλλα και πιο απαιτητικες ασκησεις όπως είναι το περπάτημα του νάνου γνωστο και ως στρατιωτικο καψώνι "παπάκια". αρα ολα τα κανεις εξω, αλλα σε περιοριζουν αυτα που κουβαλας να κινεισαι σε συγκεκριμενο χωρο, δεν μπορεις να τα εχεις ολα θα μου πεις, εγω προτιμω την διαδρομη-δρομολογιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 αρα ολα τα κανεις εξω, αλλα σε περιοριζουν αυτα που κουβαλας να κινεισαι σε συγκεκριμενο χωρο, δεν μπορεις να τα εχεις ολα θα μου πεις, εγω προτιμω την διαδρομη-δρομολογιο Αφου κανω κανα 10λεπτο τρεξιμο για προθερμανση τις ημέρες που έχω να κάνω δυναμη τα αφηνω στο αμαξι και τα παιρνω μετά για να τα χρησιμοποιήσω. 3 φορές την εβδομαδα κάνω δυναμη και 1 αεροβική προπονηση. Αεροβική κάνω 4 * 10 λεπτά τρέξιμο κλιμακούμενης έντασης για κάθε 10λεπτο 5 λεπτά διατάσεις και ισως κάνω 20 x 5 καθίσματα. Αναλογα ποσο κουρασμένα νιώθω τα ποδια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ~~ Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το καλοκαιράκι ρε σεις? Αν δε δούλευα θα μπορούσα να καθίσω στην θάλασσα ένα μήνα σερί! Μέσα.. Πες τα ωρέ Maus ! 3 μήνες σερί θα έλεγα. Eιναι θέμα τι θέλει να πετυχει ο άλλος από τη γυμναστική του. Αν σε ενδιαφερει μονο η αισθητικη εικονα αυτά δεν σε νοιάζουν και είναι μαλακιες. Αν όμως θέλεις κατι ολοκληρωμενο πχ φυσικη κατασταση , αντοχή στο πονο τη δυσκολια και τις ψυχολογικες προκλησεις , δυναμη , αυτοαμυνα κτλπ τοτε καποιες φορές επίτηδες θα δυσκολεύεις από μονος σου το άθλημα είναι η λεγομενη προπονηση σε ειδικες συνθηκες. Για να δοκιμάσεις και τα ορια σου. . Θα σε στεναχωρήσω λιγάκι.... Όποιος δεν μπορεί να φτιάξει την αισθητική εικόνα που λες, που είναι βέβαια αποτέλεσμα σωστής γυμναστικής και διατροφής το ρίχνει στις παραφυλολογίες όπως ο τύπος ο Μαρινάκης που ανέφερες μερικά posts πίσω.Όσο για τις ειδικές συνθήκες την σκληραγωγία και άλλα τέτοια super duper, απλά με εκνευρίζουν γιατί έχω κακή εμπειρία ! Θυμάμαι 30+ χρόνια πίσω που βαράγαμε γροθιές σε σανίδες με γυμνά χέρια. ( old style karate) Kinder έκπληξη οι αρθρίτιδες σήμερα! Ποτέ δεν τα παρατάμε. Συκωνόμαστε και συνεχίζουμε μετά από πτώση. ( σε τατάμι της κακιάς ώρας) ( old style Japanese judo) Ο5,ι1,α κάτι ,ισχίο διαλυμένο 25 χρόνια μετά!! Να σου πω άλλαξε τρόπο σκέψης ,θα το έκανες; Η ζωή δεν είναι σινεμάς.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Νταξει ρε συ, δεν λεω οτι ειναι και τοσο ασχημα όσο αν ημουν +5 κιλά. Αλλά, με τον ρυθμό που χάνεται το λίπος, το -5 κιλά δεν μ'άρεσε. Αν συνεχισω έτσι για να φτάσω εκει που θελω θα ειμαι 30 κιλα. Αυτό σημαινει οτι κατι δεν κανω καλά. Εκει κολλάω. Και το άλλο ρε μάγκες. Πχ στο cheat day, δεν θα έπρεπε η ποσότητα φαγητού που θα με εκανε να λεω δεν μπορώ άλλο, να έχει μειωθεί σε σχέση απο τότε που ήμουν 120 κιλά; Μιλάμε, ότι μπορώ να φάω ποσότητες κακού φαγητού που έτρωγα πριν 2 χρόνια και νιωθω το ίδιο όπως τότε. Το Σάββατο έφαγα στην καθισιά μια πίτσα ολάκερη και 4 κρουασάν που άδειασα μεσα ενα μεσαιο βαζάκι νουτέλα. Μιλάμε για καμιά 3500 θερμίδες για ενα γευμα. Και ημουν απλά οκ. Σιγα το νεο ρε συ Σελλερα και εγω αν κατσω να φαω κανονικα τρωω μεγαλες ποσοτητες και δεν με πειραζουν και στο στομαχι ,ανεξαρτητα αν ειμαι σε αυστηρη διατροφη η' οχι .Γενικα εδω μεσα μην περιμενεις κατανοηση επι του θεματος στους πιο πολλους φαινονται κινεζικα. Εδω ο αλλος προσπαθει να μας πεισει οτι τρωγεται η βρωμη και οι πρασιναδες και κατι μπουρδες που τρωνε κινοα και τετοια εξωγηινα . Αλλο αυτο ομως και αλλο ειμαι σε προγραμμα και εχω ενα στοχο.Σε αυτη την φαση δεν υπαρχουν cheat day/week υπαρχουν cheat day/month . Βεβαια δεν εφτασες εδω που εισαι τωρα με τα ψεμματα προφανως και εχεις καταβαλει τεραστια προσπαθεια τα εχουμε ξαναπει αυτα, απλα το θεμα ειναι οτι οσο προχωρας και θετεις μεγαλυτερους στοχους γινεται και πιο αυστηρο το κομματι της διατροφης. Το μειζον εδω ομως ειναι να μην τα παρατησεις απο την υπερπροσπαθεια,αν αυτο που σε κραταει να μην κλαταρεις ψυχολογικα ειναι μια μερα την βδομαδα off ακα τρωω το συμπαν οκ καντο ,καλυτερα αυτο παρα να ξαναγυρισεις πισω. Ομως εχει δικιο ο maus οταν λεει πως αυτη η μερα σε παει πολυ πισω γιατι δεν κανει cheat εσυ αλλα το τερματιζεις το θεμα (πραγμα που καταννοω). Τι γυμναστική χωρίς ερ κοντισιον ρε , πάνε καθόλου καλά; Εγώ χωρίς ερ κοντισιον στο δεύτερο σετ θα είχα πέσει κάτω. Όσο για τα κλειστά γήπεδα, ποιος είπε ότι σκάνε από τη ζέστη? ΟΑΚΑ που πήγα στο φιλικό της εθνικής μια χαρά κλιματισμό είχε Eσυ το κλειστο του ΟΑΚΑ να το αποφευγεις καλυτερα γιατι εχεις περασει ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥ ασχημα εκει μεσα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 άλλο το τρώω ένα ελεύθερο γεύμα και άλλο το ξεφτυλίζω το θέμα η διαφορά έγκειται όχι απαραίτητα στον στόχο αλλά στη σωματοδομή.πως το σώμα αντιλαμβάνεται τις 3500θερμίδεςκαι στη δικιά σου περίπτωση (και στη δικιά μου) Sellers το σώμα το αποθηκεύει γιατί αυτό ξέρει να κάνει χρόνια τώρα. ελεγχόμενα ελεύθερα και σε μέρες και σε ποσότητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις