Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και τι να κανω; προτιμότερο ειναι να οεσω νυστικος και το πρωί να σερνομαι; ή να δουλευω με την μπουκια στο στομα. 18:30-22:30 ειμαι στην δουλεια νον στοπ. να κάνεις αυτό που ξέρεις τόσο καιρό που ασχολείσαι και να μην ακούς την πίπα του κάθε τυχαίου , απλά απέφευγε να τρως πολύ και να ξαπλώνεις αμέσως να κοιμηθείς , όλα τα άλλα είναι μπαρούφες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Για cheat meal ξεκινησα και μου βγηκε cheat weekend. Τέσπα. Ξέφυγα με τα κιλά ρε γμτ. Προς τα κάτω αυτήν την φορά. Εχει εδώ κι ενα μήνα που παλεύω με αερόβιες και προσοχή στο φαί, αλλά είχα στο νου μου να μην χάσω κιλά όσο το κάνω αυτό αλλα να εστιάσω στο λίπος. Τελικά, χθες που βρηκα ζυγαριά, ήμουν 5 κιλά κάτω. Απο την μια καλό γιατι γυρνάω Ελλάδα σε 2 βδομάδες και προβλέπεται cheat summer. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και τι να κανω; προτιμότερο ειναι να οεσω νυστικος και το πρωί να σερνομαι; ή να δουλευω με την μπουκια στο στομα. 18:30-22:30 ειμαι στην δουλεια νον στοπ. Κοιταξε να δεις φιλε καταρχην πρέπει να ρωτησεις έναν γιατρο αν αυτο που κανεις ειναι σωστο. Αν εκεινη την ωρα εσυ ξυπνας τον οργανισμο και του λες να κάνει πέψη λογικά να το πάρεις τον ταλαιπωρεις. Τις βραδινες ωρες ο οργανισμος ριχνει ρυθμους και τα οργανα. Σαν να ταλαιπωρεις τα ποδια σου με υπερπροπονηση καποια στιγμη θα σου κτυπησει τενοντιτιδα λογω υπερκοπωσης ετσι και εσωτερικα μην σου βγει κανας διαβητης στα 45 και ψάχνεσαι Ή ΚΑΜΙΑ αγγειοσκλήρυνση γιατι μετα θα πηγαινεις στους γιατρους και θα σε χαπακώνουν αναγκαστικα. Κάνε ενα διάλλειμα 10 λεπτά να φάς ή αν δεν μπορεις ρωτα αν ειναι εντάξει να πιεις έναν χυμο ή ενα smoothie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ναι αυτό ήταν απο τα highlights του , προφανώς το λέει επειδή πολλοί απο εμάς τρώμε κοτόπουλο k αν φας μετά τις 8 γίνεσαι γκρέμλιν , είναι γνωστό αυτό λες και το σώμα γνωρίζει τι ώρα είναι , λες κ όλοι οι άνθρωποι κοιμούνται και ξυπνούν ίδια ώρα , το πρωί του τύπου που απ ότι τον κόβω ξυπνάει 5 να πάει στα πρόβατα είναι κανα 10ρι ώρες πίσω απο το πρωί κάποιου που δουλεύει βράδυ και το βράδυ του που απότι τον βλέπω πρέπει να κοιμάται με τις κότες , είναι κανα 5ρι ώρες νωρίτερα απο του κάθε νέου ανθρώπου οτι είναι ανθυγιεινό να φας βαρύ φαγητό και να κοιμηθείς στα καπάκια είναι αλήθεια , το να μου λέει μέχρι τις 8 τρως κ μετά δεν τρως είναι κολοκύθια Αυτό ακριβώς ! Οκ γενικός κανόνας είναι να μην κοιμάσαι ποτέ και σε καμία περίπτωση με γεμάτο στομάχι μιας και η πέψη είναι από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού όμως όλα τα άλλα είναι αστεία! Αν βγω έξω και κοιμηθώ στις 4 το πρωί μια χαρά μπορώ να φάω στις 12, τι μέχρι τις 8 και μέχρι τις 10 τη φαιδρά είναι αυτά? Τον τύπο στο βίντεο δεν τον βλέπετε από την φάτσα ότι είναι τρελός, πρέπει να ακούσετε και τι λέει?? Πάντως μιας και λέτε για νυχτερινή διατροφή , αυτό που κάνουν πολλοί bb που ξέρω προσωπικά είναι να κόβουν τελείως τον υδατάνθρακα όταν δύσει ο ήλιος και μέχρι να κοιμηθούν! Ότι ώρα και να την πέσουν.. Υδατάνθρακα δηλαδή μόνο με τον ήλιο, αυτό όντως το κάνουν πολλοί (κόλλημα λέγεται), πρωτεΐνη όμως γιατί να μην φας ? Να έχεις χωνέψει καλά πριν κοιμηθείς και όλα κομπλέ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Υδατάνθρακα δηλαδή μόνο με τον ήλιο, αυτό όντως το κάνουν πολλοί Κι εγω, εδω στη Σουηδία αυτο κάνω. Τον Χειμωνα είναι λίγο ζορικα, αλλά αυτην την περίοδο σκάω στο φαί. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Για cheat meal ξεκινησα και μου βγηκε cheat weekend. Τέσπα. Ξέφυγα με τα κιλά ρε γμτ. Προς τα κάτω αυτήν την φορά. Εχει εδώ κι ενα μήνα που παλεύω με αερόβιες και προσοχή στο φαί, αλλά είχα στο νου μου να μην χάσω κιλά όσο το κάνω αυτό αλλα να εστιάσω στο λίπος. Τελικά, χθες που βρηκα ζυγαριά, ήμουν 5 κιλά κάτω. Απο την μια καλό γιατι γυρνάω Ελλάδα σε 2 βδομάδες και προβλέπεται cheat summer. Για κοίτα ρε, προβλήματα που έχει ο κόσμος... Έχασε λέει, 5 κιλά και προβληματίζεται... Έχει δύο μήνες που "παλεύω" με το φαγητό/τη διατροφή μου και δεν έχω χάσει γράμμαριο (ίσα ίσα, πήρα κιόλας και μάλλον είναι λίπος ) κι ο άλλος έχασε 5 κιλά και το κάνει θέμα... Α, να χαθείτε ρε, συγχύστικα μεσημεριάτικα. Υ.Γ.: Πέραν της πλάκας, ωραίος man! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Για κοίτα ρε, προβλήματα που έχει ο κόσμος... Έχασε λέει, 5 κιλά και προβληματίζεται... Έχει δύο μήνες που "παλεύω" με το φαγητό/τη διατροφή μου και δεν έχω χάσει γράμμαριο (ίσα ίσα, πήρα κιόλας και μάλλον είναι λίπος ) κι ο άλλος έχασε 5 κιλά και το κάνει θέμα... Α, να χαθείτε ρε, συγχύστικα μεσημεριάτικα. Υ.Γ.: Πέραν της πλάκας, ωραίος man! Νταξει ρε συ, δεν λεω οτι ειναι και τοσο ασχημα όσο αν ημουν +5 κιλά. Αλλά, με τον ρυθμό που χάνεται το λίπος, το -5 κιλά δεν μ'άρεσε. Αν συνεχισω έτσι για να φτάσω εκει που θελω θα ειμαι 30 κιλα. Αυτό σημαινει οτι κατι δεν κανω καλά. Εκει κολλάω. Και το άλλο ρε μάγκες. Πχ στο cheat day, δεν θα έπρεπε η ποσότητα φαγητού που θα με εκανε να λεω δεν μπορώ άλλο, να έχει μειωθεί σε σχέση απο τότε που ήμουν 120 κιλά; Μιλάμε, ότι μπορώ να φάω ποσότητες κακού φαγητού που έτρωγα πριν 2 χρόνια και νιωθω το ίδιο όπως τότε. Το Σάββατο έφαγα στην καθισιά μια πίτσα ολάκερη και 4 κρουασάν που άδειασα μεσα ενα μεσαιο βαζάκι νουτέλα. Μιλάμε για καμιά 3500 θερμίδες για ενα γευμα. Και ημουν απλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Φίλε σέλερς θα σε στεναχωρήσω, οφείλω όμως να σου πω πως εάν δεν κόψεις αυτήν την μέρα πάει τσάμπα όλος ο κόπος σου! Φάε μια στο τόσο κάτι που σου έχει λείψει, αυτήν την καθιερωμένη μέρα του ξεσκίσματος όμως βγάλε την τελείως από το πρόγραμμα! Τον κόπο και την προσπάθεια σου δεν την λυπάσαι? Κρίμα είναι.. Φυσικά και βλέπεις αποτελέσματα επειδή προσπαθείς πολύ! Αν με ακούσεις θα δεις τα διπλάσια, σου κόβει πολύ από την προσπάθεια αυτή η μέρα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 δεν θα έπρεπε η ποσότητα φαγητού που θα με εκανε να λεω δεν μπορώ άλλο, να έχει μειωθεί σε σχέση απο τότε που ήμουν 120 κιλά; Μιλάμε, ότι μπορώ να φάω ποσότητες κακού φαγητού που έτρωγα πριν 2 χρόνια και νιωθω το ίδιο όπως τότε. Το Σάββατο έφαγα στην καθισιά μια πίτσα ολάκερη και 4 κρουασάν που άδειασα μεσα ενα μεσαιο βαζάκι νουτέλα. Μιλάμε για καμιά 3500 θερμίδες για ενα γευμα. Και ημουν απλά οκ. παραξενο... σε μενα και στο -20 (σε σχεση με περσυ) σαφως κι εχει διαφορα, κατ αρχην δεν επιλεγω πλεον τις ιδιες πιτσες, μονο λεπτες πλεον, κομμενες οι αφρατες, κομμενο επισης, μαχαιρι το αλκοολ (μπυρες κλπ), δεν του βρισκω κανενα νοημα διοτι το θεωρω "τσαμπα θερμιδες", με βαση τα παραπανω λοιπον δεν μπορω να πω πως "φουσκωνω" μαλιστα το χειμωνα μετα το εφες - ολυμπιακος χτυπησα μια τραγανη και μετα εφυγα για τρεξιμο 10-12km κρουασαν με ενα βαζακι νουτελα μαζι με πιτσα δεν ετρωγα ποτε, ουτε τοτε που πλησιασα επικινδυνα τα 100 κιλα, too much δεν ειναι δυο μαλακιες κολλητα ή την ιδια μερα εστω;;;; Φίλε σέλερς θα σε στεναχωρήσω, οφείλω όμως να σου πω πως εάν δεν κόψεις αυτήν την μέρα πάει τσάμπα όλος ο κόπος σου! Φάε μια στο τόσο κάτι που σου έχει λείψει, αυτήν την καθιερωμένη μέρα του ξεσκίσματος όμως βγάλε την τελείως από το πρόγραμμα! Τον κόπο και την προσπάθεια σου δεν την λυπάσαι? Κρίμα είναι.. δεν θα συμφωνησω, να παραμεινει η μερα του ξεσκισματος γιατι αλλιως θα παθεις στερηση, αλλα να μετριαστει/σουλουπωθει θα ελεγα εγω καπως, ολοι μας πρεπει να εχουμε τετοιες μερες γιατι θα μας σκισει η στερηση αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν είπα να μην φάει καθόλου είπα να σταματήσει αυτό που κάνει! Και καμιά στέρηση δεν μας σκίζει, όταν ο οργανισμός μας μάθει να τρέφεται σωστά, αν πάμε να του δώσουμε 2 πίτσες και ένα κιλό παγωτό καπακι, το φυσιολογικό είναι να τα κάνει εμετό και όχι να τα κατεβάζει και να θέλει και άλλο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Φίλε σέλερς θα σε στεναχωρήσω, οφείλω όμως να σου πω πως εάν δεν κόψεις αυτήν την μέρα πάει τσάμπα όλος ο κόπος σου! Φάε μια στο τόσο κάτι που σου έχει λείψει, αυτήν την καθιερωμένη μέρα του ξεσκίσματος όμως βγάλε την τελείως από το πρόγραμμα! Τον κόπο και την προσπάθεια σου δεν την λυπάσαι? Κρίμα είναι.. Φυσικά και βλέπεις αποτελέσματα επειδή προσπαθείς πολύ! Αν με ακούσεις θα δεις τα διπλάσια, σου κόβει πολύ από την προσπάθεια αυτή η μέρα.. Φιλε Μαους, δεν με στεναχωρείς. Το ξέρω ότι μια πιο συμμαζέμενη cheat day θα βοηθούσε. Αλλά: κρουασαν με ενα βαζακι νουτελα μαζι με πιτσα δεν ετρωγα ποτε, ουτε τοτε που πλησιασα επικινδυνα τα 100 κιλα, too much δεν ειναι δυο μαλακιες κολλητα ή την ιδια μερα εστω;;; Τοο much, αναλόγως και με το τι θες να πετύχεις. Για εμφραγμα πχ, έχει ακόμα δρόμο. Πέρα απο την πλάκα, φαντάζομαι πως ειναι όντως too much. Απλά, γενικά πιέζω τον εαυτό μου και ακολουθώ καλή διατρφή. Όταν πω ότι θα φάω κακά, δεν θέλω να πιεστώ και εκεί. Δεν τρώω με το ζόρι, απλά περιμένω να νιωσω φουλ. Είχα την ελπίδα πως με το χάσιμο του βάρους, θα μειωνόταν η ποσότητα που αντέχω. Βλέπω δυστυχώς ότι δεν έγινε αυτό. Όταν με βλέπουν να τρώω εκτός διατροφής, μου λεν οτι το πως δειχνω με το τι τρωω δεν συμβαδίζει. Και όντως δεν συμβαδίζει, αλλά το κακό φαί είναι μια φορά το 10ημερο ξερω'γω όταν βρεθω με παρέα που αποφασίσαμε να πάμε να φάμε. Αν έτρωγα έτσι σε καθημερινη βάση, όπως εκανα παλιά, θα εμπαιναν πάλι τα κιλά στο άψε σβήσε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Φιλε Μαους, δεν με στεναχωρείς. Το ξέρω ότι μια πιο συμμαζέμενη cheat day θα βοηθούσε. Αλλά: Τοο much, αναλόγως και με το τι θες να πετύχεις. Για εμφραγμα πχ, έχει ακόμα δρόμο. Πέρα απο την πλάκα, φαντάζομαι πως ειναι όντως too much. Απλά, γενικά πιέζω τον εαυτό μου και ακολουθώ καλή διατρφή. Όταν πω ότι θα φάω κακά, δεν θέλω να πιεστώ και εκεί. Δεν τρώω με το ζόρι, απλά περιμένω να νιωσω φουλ. Είχα την ελπίδα πως με το χάσιμο του βάρους, θα μειωνόταν η ποσότητα που αντέχω. Βλέπω δυστυχώς ότι δεν έγινε αυτό. Όταν με βλέπουν να τρώω εκτός διατροφής, μου λεν οτι το πως δειχνω με το τι τρωω δεν συμβαδίζει. Και όντως δεν συμβαδίζει, αλλά το κακό φαί είναι μια φορά το 10ημερο ξερω'γω όταν βρεθω με παρέα που αποφασίσαμε να πάμε να φάμε. Αν έτρωγα έτσι σε καθημερινη βάση, όπως εκανα παλιά, θα εμπαιναν πάλι τα κιλά στο άψε σβήσε. Απλώς πρόσεχε, γιατί όταν ακολουθείς μια αυστηρή ως πολυ αυστηρή διατροφή, ένα πολύ ας το πω έντονο cheat day μπορεί να σου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, γιατί ταράζεται ο οργανισμός σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν είπα να μην φάει καθόλου είπα να σταματήσει αυτό που κάνει! Και καμιά στέρηση δεν μας σκίζει, όταν ο οργανισμός μας μάθει να τρέφεται σωστά, αν πάμε να του δώσουμε 2 πίτσες και ένα κιλό παγωτό καπακι, το φυσιολογικό είναι να τα κάνει εμετό και όχι να τα κατεβάζει και να θέλει και άλλο! διαφωνω, μας σκιζει και μας παρασκιζει, γι αυτο και βλεπεις κοσμο που χανει 10 κιλα και παει και παιρνει 20 μετα απ την χαρμανα, ειναι οπως τα ναρκωτικα, ο καλοφαγας δεν θα γινει ποτε κακοφαγας, οπως λενε και το "μια φορα καπνιστης, για παντα καπνιστης" κλπ... κι επισης, καλα ειναι να μαθει ο καθενας μας να τρεφεται σωστα, αλλα μια φορα στο τοσο να το ριχνει εξω δεν παθαινει τιποτα και του κανει και καλο αντιθετα, βαση του παραπανω Απλώς πρόσεχε, γιατί όταν ακολουθείς μια αυστηρή ως πολυ αυστηρή διατροφή, ένα πολύ ας το πω έντονο cheat day μπορεί να σου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, γιατί ταράζεται ο οργανισμός σου. οτι πρεπει να μετριασει το cheat day ειναι δεδομενο, δεν διαφωνησα σ αυτο, ας φαει στο 1ο cheat day την πιτσα του και στο επομενο cheat day το κρουασαν με τη νουτελα του, οχι στο ιδιο ολα, απλα δεν γινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 διαφωνω, μας σκιζει και μας παρασκιζει, γι αυτο και βλεπεις κοσμο που χανει 10 κιλα και παει και παιρνει 20 μετα απ την χαρμανα, ειναι οπως τα ναρκωτικα, ο καλοφαγας δεν θα γινει ποτε κακοφαγας, οπως λενε και το "μια φορα καπνιστης, για παντα καπνιστης" κλπ... κι επισης, καλα ειναι να μαθει ο καθενας μας να τρεφεται σωστα, αλλα μια φορα στο τοσο να το ριχνει εξω δεν παθαινει τιποτα και του κανει και καλο αντιθετα, βαση του παραπανω Όλα είναι δύναμη της θέλησης, ακόμη η ανάγκη του φαγητού για κάποιον που είναι καλοφαγάς δεν πλησιάζει καν την ανάγκη ενός ναρκωμανή που θέλει τη δόση του. Προσωπικά, ελάχιστα παχυσαρκα άτομα έχω γνωρίσει, ήταν έτσι επειδή ήταν καλοφαγάδες, οι περισσότεροι απλώς όταν είχαν κάποια συναισθηματική πίεση ξεσπουσαν στο φαί, οπότε άλλη ήταν η πηγή των προβλημάτων τους (έχω την εντύπωση ότι λέγεται συναισθηματική υπερφαγία). Πάντως από προσωπική εμπειρία, δεν ξέρω αν γίνεται πάντα, όταν ξεκινάς να τρως λιγότερο (και ας το γενικεύσω ως σωστά) κλείνει και το στομάχι σου αλλα και μειώνεται η όρεξη σου. οτι πρεπει να μετριασει το cheat day ειναι δεδομενο, δεν διαφωνησα σ αυτο, ας φαει στο 1ο cheat day την πιτσα του και στο επομενο cheat day το κρουασαν με τη νουτελα του, οχι στο ιδιο ολα, απλα δεν γινεται.... Προσωπικά, κάτι άλλο που κάνω όταν κάνω cheat day (και όταν λέω cheat day δεν εννοώ ότι τρώω ότι βρίσκω μπροστά μου, αλλά βγαίνω από το πρόγραμμα που ακολουθώ) την επόμενη μέρα κάνω νηστεία για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 με το τελευταιο θα συμφωνησω, εξου και εφερα δικο μου παραδειγμα με την πιτσα και το αλκοολ, με τα προηγουμενα ομως οχι, σαφως και υπαρχουν και οι περιπτωσεις με τα ψυχολογικα που γραφεις, αλλα σε μια συζητηση που ειχα πριν λιγο καιρο με αρκετο κοσμο συμφωνησαμε ολοι πως δεν θα βρεις καλοφαγα (που του αρεσει και λατρευει το καλο και ποιοτικο φαγητο) που να ειναι πετσι και κοκκαλο, αντιθετα οι πετσι και κοκκαλο στα @@ τους, οτι και να τους δωσεις θα το φανε και θα ειναι κι ευχαριστημενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις