DDevil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 χαχαχα εχει φάση παντως ο τύπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ναι και κατι πρωινα με δυο κιλά μπανανες η φραουλες. Που αν τις φας θα σε παει τρεις μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 όχι στο ασκοπο σεξ για αυτόν το σεξ πρεπει να γινεται μονο για να διαιωνίσεις το ειδος σου χαχαχα καλα εντάξει. ΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ πέθανα αχχαχααχχαχαχααχχααχχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ναι και κατι πρωινα με δυο κιλά μπανανες η φραουλες. Που αν τις φας θα σε παει τρεις μια Παντως το λεει το κουραγιο του θείου δεν το βάζει κατω https://www.youtube.com/watch?v=29NsceK__MM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 φάση 4:20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τι φάση; θεε μου αλλος alex lighting μας βρηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Tουλάχιστον να βγάζει τίποτα από θεάσεις η κάνει και λέει όλες αυτές τις παπαριές καθαρά από ψώνιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Tουλάχιστον να βγάζει τίποτα από θεάσεις η κάνει και λέει όλες αυτές τις παπαριές καθαρά από ψώνιο? Πάντως δεν ξέρω αμα ειναι και πολυ υγιεινό να χάσεις 7 κιλα μεσα σε μια βδομάδα απο την ασητεια αλλα η νηστεια για την αποτοξινωση του οργανισμου δεν ειναι κακη ιδέα επισης κατι σωστο που λεει ειναι οτι δεν πρεπει να τρως μετα τις 8 το βράδυ.Kαι 11 το βραδυ το πολυ αμα δεν βγεις βολτα θέλει ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ναι αυτό ήταν απο τα highlights του , προφανώς το λέει επειδή πολλοί απο εμάς τρώμε κοτόπουλο k αν φας μετά τις 8 γίνεσαι γκρέμλιν , είναι γνωστό αυτό λες και το σώμα γνωρίζει τι ώρα είναι , λες κ όλοι οι άνθρωποι κοιμούνται και ξυπνούν ίδια ώρα , το πρωί του τύπου που απ ότι τον κόβω ξυπνάει 5 να πάει στα πρόβατα είναι κανα 10ρι ώρες πίσω απο το πρωί κάποιου που δουλεύει βράδυ και το βράδυ του που απότι τον βλέπω πρέπει να κοιμάται με τις κότες , είναι κανα 5ρι ώρες νωρίτερα απο του κάθε νέου ανθρώπου οτι είναι ανθυγιεινό να φας βαρύ φαγητό και να κοιμηθείς στα καπάκια είναι αλήθεια , το να μου λέει μέχρι τις 8 τρως κ μετά δεν τρως είναι κολοκύθια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω που αναγκαστηκα τρωω βραδινο 23:00+ τι να πω..ολα μαλλον γινονται λιπος...χααχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν ο οργανισμος ριχνει ρυθμούς μετα τις 8 το βράδυ επειδη ειναι βράδυ και πρέπει να την πέσει για να ξεκουραστει απο την ημέρα που ειχε τοτε μπορει να μην ειναι κολοκυθια. Επισης ποτε νιωθεις πιο ξεκουραστος αμα πεσεις 11 και ξυπνήσεις στις 7 ή αμα πεσεις στις 3 και σηκωθεις στις 11? Εγω που αναγκαστηκα τρωω βραδινο 23:00+ τι να πω..ολα μαλλον γινονται λιπος...χααχαχα Μπορει να κουράζεις τον οργανισμο γιατι εκεινη την ωρα που ειναι να την πέσεις εσυ του λες πρέπει να κάνεις πέψη. Ρώτα και κανεναν γιατρο να σου πει.Εγω εχω ρωτησει και μου λεει μην τρως μετα τις 10. Ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και τι να κανω; προτιμότερο ειναι να οεσω νυστικος και το πρωί να σερνομαι; ή να δουλευω με την μπουκια στο στομα. 18:30-22:30 ειμαι στην δουλεια νον στοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η πολλή δουλειά το βράδυ που κοιμάσαι δε γίνεται; μια πηγή πρωτεϊνης δε νομίζω πως βλάπτει πριν κοιμηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις