Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

όχι στο ασκοπο σεξ για αυτόν το σεξ πρεπει να γινεται μονο για να διαιωνίσεις το ειδος σου χαχαχα καλα εντάξει.

ΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ πέθανα αχχαχααχχαχαχααχχααχχαχαχαχαχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι και κατι πρωινα με δυο κιλά μπανανες η φραουλες. Που αν τις φας θα σε παει τρεις μια

Παντως το λεει το κουραγιο του θείου δεν το βάζει κατω

https://www.youtube.com/watch?v=29NsceK__MM

Tουλάχιστον να βγάζει τίποτα από θεάσεις η κάνει και λέει όλες αυτές τις παπαριές καθαρά από ψώνιο?

Πάντως δεν ξέρω αμα ειναι και πολυ υγιεινό να χάσεις 7 κιλα μεσα σε μια βδομάδα απο την ασητεια αλλα η νηστεια για την αποτοξινωση του οργανισμου δεν ειναι κακη ιδέα επισης κατι σωστο που λεει ειναι οτι δεν πρεπει να τρως μετα τις 8 το βράδυ.Kαι 11 το βραδυ το πολυ αμα δεν βγεις βολτα θέλει ύπνο.

Ναι αυτό ήταν απο τα highlights του , προφανώς το λέει επειδή πολλοί απο εμάς τρώμε κοτόπουλο  k αν φας μετά τις 8 γίνεσαι γκρέμλιν , είναι γνωστό αυτό 

gremlino.jpg

λες και το σώμα γνωρίζει τι ώρα είναι , λες κ όλοι οι άνθρωποι κοιμούνται και ξυπνούν ίδια ώρα , το πρωί του τύπου που απ ότι τον κόβω ξυπνάει 5 να πάει στα πρόβατα είναι κανα 10ρι ώρες πίσω απο το πρωί κάποιου που δουλεύει βράδυ και το βράδυ του που απότι τον βλέπω πρέπει να κοιμάται με τις κότες , είναι κανα 5ρι ώρες νωρίτερα απο του κάθε νέου ανθρώπου 

οτι είναι ανθυγιεινό να φας βαρύ φαγητό και να κοιμηθείς στα καπάκια είναι αλήθεια , το να μου λέει μέχρι τις 8 τρως κ μετά δεν τρως είναι κολοκύθια 

• Like 1

Αν ο οργανισμος ριχνει ρυθμούς μετα τις 8 το βράδυ επειδη ειναι βράδυ και πρέπει να την πέσει για να ξεκουραστει απο την ημέρα που ειχε τοτε μπορει να μην ειναι κολοκυθια. Επισης ποτε νιωθεις πιο ξεκουραστος αμα πεσεις 11 και ξυπνήσεις στις 7 ή αμα πεσεις στις 3 και σηκωθεις στις 11?

Εγω που αναγκαστηκα τρωω βραδινο 23:00+ τι να πω..ολα μαλλον γινονται λιπος...χααχαχα

Μπορει να κουράζεις τον οργανισμο γιατι εκεινη την ωρα που ειναι να την πέσεις εσυ του λες πρέπει να κάνεις πέψη. Ρώτα και κανεναν γιατρο να σου πει.Εγω εχω ρωτησει και μου λεει μην τρως μετα τις 10. Ποτέ.

Και τι να κανω; προτιμότερο ειναι να οεσω νυστικος και το πρωί να σερνομαι; ή να δουλευω με την μπουκια στο στομα. 18:30-22:30 ειμαι στην δουλεια νον στοπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...