Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Γαμησετα μαου. Εγω ειδα ενα τεχνολογο τροφιμων που ερχεται στην εταιρια που δουλεύω. Βγαζει το πισι λεει καναδυο παπαριες για τις ετικετες και μετα επεσε το κας. Λεω την δουλεια σου να χα, μετα τιποτα δεν θα ζητουσα. Το εβλεπα λαπα. Λεω αν ξερει για καθε τροφιμο τι περιεχει, πως συνδυάζεται πιο καλα, θα το πηγαινα με την γυμναστικη στα ορια. Αυτος ηταν 70 κιλα με βυζια. Στα δικα μου. Εχασα κιλα αθελα μου, δεν κανω καμια διατροφη απλα τρωω προσεγμενα. Στο τζιμ παω πεντε μερες, συνηθως κανω σουπερ σετ καθε φορα πλατη, στηθος ποδια, ωμοι, χερια. Απο μια ασκηση σουπερ σετ σε καθε μυικη ομαδα. Πχ πλατη κωπηλατικη καθιστος με pullups 4*10/8/8/6. Ελεγα μια να το κανω σουπερ σετ, μια ντροπ σετ ή δισετ. Ξεκιναει η εβδομαδα. Δευτερα τρελη αποδοση, τριτη τα ιδια, τεταρτη φυσιολογικα, Πέμπτη δεν κανω γυμναστικη. Παρασκευη και σαββατο σαν να πεφτει καποια ασφαλεια. Αφου εκανα πιεσεις στηθους σε επικλινη με αλτηρες 27,5 και χτες εκανα με 17κιλα 1
gon1332 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 https://www.facebook.com/CalisthenicsGr/photos/a.466782240027184.106211.192343520804392/1118027751569293/?type=3&theater 4
yannis27gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 https://www.facebook.com/CalisthenicsGr/photos/a.466782240027184.106211.192343520804392/1118027751569293/?type=3&theater Οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα... Κειτ, πολυ χαιρομαι μ αυτα που διαβαζω. Αυτη η κατακορυφη ανοδος στην ποιοτητα ζωης ειναι που κανει τη γυμναστικη + διατροφη τοσο σημαντικη κι ειναι κριμα που λιγοι εντρυφουν επι μακρον. Μπραβο σου κοπελια! 2
kate23 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα... Κειτ, πολυ χαιρομαι μ αυτα που διαβαζω. Αυτη η κατακορυφη ανοδος στην ποιοτητα ζωης ειναι που κανει τη γυμναστικη + διατροφη τοσο σημαντικη κι ειναι κριμα που λιγοι εντρυφουν επι μακρον. Μπραβο σου κοπελια! Ευχαριστω παρα πολυ! Ναι, πραγματικα ειναι κριμα! Κανει την ιδια διατροφη (με αλλες cal βεβαια) και ο φιλος μου και χαιρομαστε και οι δυο παρα πολυ με την αλλαγη στις ζωες μας! Θα σας ενημερωσω σε λιγες εβδομαδες ξανα για το πως τα πηγαινω!
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Allantin στο πρώτο βίντεο που έβαλες τι φάση με τους καρπούς του τύπου; 90 μοίρες σπασμένους τους έχει.
Jethro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ύστερα απο αρκετό καιρό απουσίας απο το thread...75κιλα πλεον, 17% λιπος και σχεδον εξαφανιστηκαν τα ψωμακια μου (με βοηθεια aqualyx βεβαια). Πολυ καλη γραμμωση, καλος σχηματισμος στηθους, χεριων, οι ωμοι ομως παρολο που αλλαξανε θα ηθελα πολυ περισσοτερο..ειδικα στο πισω σημειο θα τους ηθελα πιο γεματους.(δελτοειδης). Τι ασκησεις κανετε εκει που ειχε καλη αποκριση συγκριτικα με αλλες ασκησεις;
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Allantin στο πρώτο βίντεο που έβαλες τι φάση με τους καρπούς του τύπου; 90 μοίρες σπασμένους τους έχει. για το πως θα κρατήσει τη μπαρα λες; Κοιτα, δεν ειναι δυσκολο ουτε σπας κατι. Για να στο "αποδείξω" θα σου πω, πως όταν εκανα dips το grip μου ήταν ακριβώς όπως εξηγούσε ο τυπος (χωρίς να θυμάμαι το βίντεο, το έκανα "ασυνείδητα".) . Ειναι ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό για μένα. Δοκίμασέ το
DDevil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Eχει δει κανεις τα βιντεο του Μαρινάκη στο γιουτιουμπ ???? φαινεται ψαγμένος. Σπάρτακος Μαρινακης
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κοιτάω που λες βιντεάκι αυτουνού του Μαρινάκι που αναφέρθηκε, που λέει πως να αυξήσουμε το βάρος μας. Πρώτο fail, είναι πολυ αδύνατος σε φάση πεινάω. Μετά λέει κάτι για θερμίδες και πρωτείνες που δεν πρέπει να περνάνε το 15% κ.λ.π που μου φαίνεται ότι νάναι ο άνθρωπος Τεσπα μπορεί να σφάλλω 1
DDevil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κοιτάω που λες βιντεάκι αυτουνού του Μαρινάκι που αναφέρθηκε, που λέει πως να αυξήσουμε το βάρος μας. Πρώτο fail, είναι πολυ αδύνατος σε φάση πεινάω. Μετά λέει κάτι για θερμίδες και πρωτείνες που δεν πρέπει να περνάνε το 15% κ.λ.π που μου φαίνεται ότι νάναι ο άνθρωπος Τεσπα μπορεί να σφάλλω Kοιτα ο συγκεκριμένος είναι ο κλασσικος χορτοφάγος ο οποιος ζει με φυσικο τροπο οποτε μη περιμενεις αν εισαι τελειως αντίθετης φιλοσοφιας να σε ενθουσιάσει. Είναι αδυνατος αλλα εχει γυμνασμένο σώμα. Παντως τα προγράμματα ασκήσεων που δειχνει όλα εκτος από τα ινδικα καθίσματα βλεπω έχουν εντάξει τεχνική. Και είναι και ωραια να τα εφαρμοσει κάποιος. Είναι και κάποιας ηλικιας μην τον βλέπεις ετσι. Αμα τον δεις νέο θα δεις την διαφορα.
Vapir Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κοιτάω που λες βιντεάκι αυτουνού του Μαρινάκι που αναφέρθηκε, που λέει πως να αυξήσουμε το βάρος μας. Πρώτο fail, είναι πολυ αδύνατος σε φάση πεινάω. Μετά λέει κάτι για θερμίδες και πρωτείνες που δεν πρέπει να περνάνε το 15% κ.λ.π που μου φαίνεται ότι νάναι ο άνθρωπος Τεσπα μπορεί να σφάλλω Πρώτη φορά τον βλέπω τον τύπο αλλα αυτά τα έχω ξανακούσει απο ένα "όνομα" και είναι πάνω κάτω της ίδιας ηλικίας και στα ίδια κυβικά. Στα νιάτα του αυτός π λέω είχε αρκετά καλό σώμα για την εποχή , με φάρμακα ...λολ.. Καπνίζει , πίνει μπάφους(τον είχα πιάσει στα πράσα αρκετές φορές) και γυμνάζεται "για υγεία" αυτό το άτομο είχε βαλθεί να μας βγάλει όλους άσχετους , επέμενε σε παράλογα πράγματα που ίσως τα πίστευαν πριν 20+ χρόνια και μας έλεγε πως δεν ξέρουμε τι λέμε , ούτε εμείς ούτε οι επιστήμονες καν , δηλαδή και αθλητίατρο με τεράστια πελατεία πήγε να βγάλει άσχετο μια μέρα σε συζήτηση , εκεί κατάλαβα τι φιδέμπορας ήταν. 1
TEOKOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 @ντεβιλ Ναι ρε φίλε αλλά είδα ένα συγκεκριμένο βίντεο πως να πάρεις όγκο και βάρος και αυτός είναι πιο αδύνατος απο εμένα. Τι να κάτσω να τον ακούσω.! Άσε που έλεγε κάτι περίεργα που δεν συμφωνώ καθόλου. Δες το βιντεάκι και πες μου αν συμφωνείς με αυτά που λέει.
DDevil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ΤΕΟΚΕ ουτε εγω συμφωνω σε κάποια από αυτά που λεει απλα τον εβαλα για κουβεντα , πχ σε καποια θεματα φαινεται ότι είναι κολλημένος καταρχήν λεει όχι στο ασκοπο σεξ για αυτόν το σεξ πρεπει να γινεται μονο για να διαιωνίσεις το ειδος σου χαχαχα καλα εντάξει. Οποιος θελει ας μπει και στο σάιτ του είναι στο spartakus.gr αν θυμαμαι καλα έχει και φωτο όταν ηταν νεος. Παντως οι χυμοι που προτεινει είναι ψαγμένοι οσο για την διατροφή δεν εχει πολύ άδικο εχω ακουσει ότι το πολύ κρεας ευθυνεται για καρκινους κτλπ.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 χαχαχχαχα κλαιω !!!! βρε αυτοί ειναι για να γελάει ο κοσμος στο νετ δεν το βλέπετε ?? γεματο απο τρελλους ειναι το νετ χαρας στο κουράγιο σας που ανοίγεται τα βιντεο , για πολυ κλάμα μιλάμε παντως !!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις