Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το; Ποιο; To upload! αμαν grammar nazi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 To upload! αμαν grammar nazi Χαχα! Καλό ξημέρωμα, guyz. Έχω αγώνα αύριο, και πρέπει να σηκωθώ νωρίς να "προπονηθώ" (aka δίνω μάθημα). Bye bye 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το ειχα ξαναναφερει. Η καρποι μου μαλλον καταπονουνται αισχρα. Δεν μπορω να στηριχτω ουτε σε θεση να κανω καμψεις. Νιωθω λες και θα σπασουν. Παλια το θεμα αυτο δεν το ειχα τωρα ομως με τα κιβωτια που τα παιρνω δυο δυο, για εξοικονομηση χρονο δικο μου. Μαλλον στηριζεται ολο το βαρος εκει και την πάτησα. Καθε βραδυ ποναω στους καρπους, στον ωμο και τσουζουν τα χερια μου. Το τελευταιο το βολευω με κρεμες. Για τ αλλα να κάνω κατι επιπλεον στο γυμναστήριο ή θα συνιθησουν και δεν θα χω θεμα. Με την βιδωσε κιολας, παω και τις δυο φορες με το ποδηλατο. Η διατροφη μου αν και μαζι μου παιρνω να τρωω, πηγε περιπατο, λογο ωραριου. Το βραδινο φαγητο το κανω 23:00+ Σε νοιώθω φίλε.Αν όταν σε φάση ξεκούρασης μουδιάζουν τα 3 πρώτα δάχτυλα και αρχίσεις και δεν μπορείς να σφίξεις την παλάμη σου, είναι σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Την είχα πάθει πριν πολλά χρόνια όταν έκανα σάκο άδετος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μπα οχι δεν εχω τετοιο θεμα... μονο τσουξιμο και καλους... Μονο ο ωμος μου το βραδυ που ξαπλωνω ειναι πιασμενος και οι καρποι μου αν στηριξω ολο μου το σωμα στα χερια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ξεκουράσε τα τότε αφού δεν μπορείς από την δουλειά , τουλάχιστον από την γυμναστική για κάποιο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μάνα μ:Ξές τι σημαίνει τώρα που θα φύγει Βρετανία από την ε.ε Εγώ:Άσε Ρέ γαματο το έμαθα θα ανέβουν οι τιμές από my protein Μάνα:Καλαααα αυτό σε νοιάζει ρεε άμα θες να πας εκεί για σπουδές οι τιμές θα είναι απλησιαστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Για να ασχολείσαι με πρωτείνες από τέτοια ηλικία λίγο χλωμό σε βρίσκω να σπουδάζεις εξωτερικό γενικότερα, όχι λόγο ε.ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Που στο διαολο τα βρισκουν ολοι τα λεφτα για να στειλουν τα παιδια τους εξω για σπουδες? wtf? μηπως τελικα δεν πειναμε κ τοσο? μηπως ειμαστε παραπανω απο καλα? μηπως οντως θελουμε καμια 10αρια μνημονια ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Που στο διαολο τα βρισκουν ολοι τα λεφτα για να στειλουν τα παιδια τους εξω για σπουδες? wtf? μηπως τελικα δεν πειναμε κ τοσο? μηπως ειμαστε παραπανω απο καλα? μηπως οντως θελουμε καμια 10αρια μνημονια ακομα? Αγγλια--> Δάνεια Σκοτία--> τα πληρώνει το κράτος Γερμανία, Ολλανδία --> πάρα πολύ μικρά δίδακτρα Επίσης, δεν είναι κακό να σπουδάζεις έξω αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eχω αλλαξει λιγο το προγραμμα εχω αυξησει τις μερες απο 5 σε 6 με την μια να ειναι μονο αεροβια η στην Παρνηθα η' στο gym το θεμα ειναι οτι στην ουσια δεν ξεκουραζομαι ουτε 1 μερα λογω οτι το σουκου συνηθως κανω και αλλα πραγματα . Οποτε μεσα Ιουλιου σκεφτομαι να βαλω 1 βδομαδα οff και να συνδυαστει με τις διακοπες . Μαου τι λες ? Που στο διαολο τα βρισκουν ολοι τα λεφτα για να στειλουν τα παιδια τους εξω για σπουδες? wtf? μηπως τελικα δεν πειναμε κ τοσο? μηπως ειμαστε παραπανω απο καλα? μηπως οντως θελουμε καμια 10αρια μνημονια ακομα? Οτι ολοι πεινανε δλδ ? Μαλιστα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έτσι δε λένε στις ειδήσεις? ότι ο κόσμος είναι άνεργος, πεινάει, δεν έχει να πληρώσει λογαριασμούς κ ενοίκια μπλα μπλα... Τα παιδάκια όμως πάνε όλα έξω για σπουδές...τέσπα είναι off topic οπότε αφήστε το, το ανέφερα με αφορμή τη μάνα του κώστα που προβληματίζεται ότι θα ανέβουν τα δίδακτρα ( λολ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Φώτη μου έχασες 1 κιλό. Γαμιέσαι μεν, άρχισαν να φαίνονται κοιλιακοί δε Που να το τρέξω για 2-3 μήνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έτσι δε λένε στις ειδήσεις? ότι ο κόσμος είναι άνεργος, πεινάει, δεν έχει να πληρώσει λογαριασμούς κ ενοίκια μπλα μπλα... Τα παιδάκια όμως πάνε όλα έξω για σπουδές...τέσπα είναι off topic οπότε αφήστε το, το ανέφερα με αφορμή τη μάνα του κώστα που προβληματίζεται ότι θα ανέβουν τα δίδακτρα ( λολ ) Κοίτα οι 9 χιλιάδες λίρες με τις 60 χιλιάδες έχουν μια διαφορά.Sorry για το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eχω αλλαξει λιγο το προγραμμα εχω αυξησει τις μερες απο 5 σε 6 με την μια να ειναι μονο αεροβια η στην Παρνηθα η' στο gym το θεμα ειναι οτι στην ουσια δεν ξεκουραζομαι ουτε 1 μερα λογω οτι το σουκου συνηθως κανω και αλλα πραγματα . Οποτε μεσα Ιουλιου σκεφτομαι να βαλω 1 βδομαδα οff και να συνδυαστει με τις διακοπες . ωπα, χαλαρωσε, too much δεν ειναι; εγω στις 4 εβγαλα ολη τη σεζον (μια μερα λατιν με 3km πηγαινε/ελα τρεξιμο + 3*12km τρεξιμο), εφυγε το λατιν, μπηκε gym, αλλα προτιμω να τα κανω την ιδια μερα (για την ωρα) 2 απ τις 5 καθημερινες (δευτερα - παρασκευη) gym+12km τρεξιμο και σ/κ βλεπουμε, μαλλον προς χωριστη μερα (μια μερα gym, μια τρεξιμο), αν δεν προλαβαινω, τρεξιμο μονο, και φυσικα π/σ/κ εχουμε και χορο, ενα σωρο εκδηλωσεις γινονται αυτη την περιοδο, παραδοσιακοι αυτο αα, σιγα σιγα μπαινει και κολυμπι στην εξισωση off course Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αγγλια--> Δάνεια Σκοτία--> τα πληρώνει το κράτος Γερμανία, Ολλανδία --> πάρα πολύ μικρά δίδακτρα Επίσης, δεν είναι κακό να σπουδάζεις έξω αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. κόστος διαβίωσης όμως το πιο σημαντικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις