DDevil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Φιλε μου οταν ξεβαρεθεις και βρεις διάθεση με το καλό ξεκινα ένα τρέξιμο 10 λεπτών 5 λεπτά πολυ πολυ σιγά και τα αλλα 5 κανονικά. Μολις τελειωσεις κάνε διατάσεις. Αυτη η προθερμανση σε καθε προπονηση ειναι 15 λεπτά. Μολις τελειωσεις και με ασκησεις που έχουν καταπονησει χέρια - ωμους κτλπ κάνε και για χέρια διατάσεις. Αφιερωνεις λιγο χρονο στη προθερμανση για να μην τραυματιστεις μετά. Επισης η υπερκοπωση δεν ειναι καλη τακτικη. Μέρα παρα μέρα θες ξεκουραση. Αλλιως θα έχεις πονους στα γονατα , πρησμένους αστραγαλους , τενοντιτιδες κτλπ. Το να φυγεις απο την προπονηση κουρασμένος και να νιώθεις και ενα καψιμο στους μυς ειναι οκ το να φυγεις και να μη μπορεις να περπατησεις θα πρεπει να σε προβληματισει. Και η γυμναστική ειναι τροπος ζωης πετάς τσιγαρα πετάς σκουπιδια κοιμάσαι νωρις δεν κανεις καταχρησεις. Σκεψου ποσο κουράζεις την καρδια σου αμα καπνιζεις και ταυτοχρονα τρεχεις κιολας ή δεν κοιμασαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 δε θελω να γινω γυμνασμένος παιδια απλα επεσε ο κωλος συγκριτικα με περσυ οποτε ειπα να του δωκω μια ανορθωση, ευχαριστω για το ζηλο αλλα δεν παιζει να κανω τοσα πραγματα, σκουατς λοιπον ανα δυο μερες και ο,τι γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 δε θελω να γινω γυμνασμένος παιδια απλα επεσε ο κωλος συγκριτικα με περσυ οποτε ειπα να του δωκω μια ανορθωση, ευχαριστω για το ζηλο αλλα δεν παιζει να κανω τοσα πραγματα, σκουατς λοιπον ανα δυο μερες και ο,τι γινει. Ξεκίνα περπάτημα και μην τρως σαβούρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ξεκίνα περπάτημα και μην τρως σαβούρες. όταν τρωω τρωω σαβουρες είναι η αληθεια, αλλα δεν τρωω τοσο συχνα, πλεον δυο τρεις φορες τη βδομαδα. περπατημα ρε φιλε ναι, πριν πιασω δουλεια πηγαινα παντου με τα ποδια τωρα βαριέμαι&& καθομαι κι ολας 8ωρακι κάθε μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 lol δεν πινω μπυρες ρε συ δεν μου αρεσουν ,απο ρυζογκοφρετες ομως προτιμω το φελιζολ . Εννοώ ότι κάνουν περισσότερο για σουβέρ παρά για φαγητό. Εσύ βάλε πάνω την αγαπημένη σου coca cola light όταν τρωω τρωω σαβουρες είναι η αληθεια, αλλα δεν τρωω τοσο συχνα, πλεον δυο τρεις φορες τη βδομαδα. περπατημα ρε φιλε ναι, πριν πιασω δουλεια πηγαινα παντου με τα ποδια τωρα βαριέμαι&& καθομαι κι ολας 8ωρακι κάθε μερα Μαλακίες σου λένε. Πάνε αύριο και κάνε 200 καθίσματα. Ρεπό 2 μέρες και μετά 300, κ.ο.κ. και σε 2 βδομάδες θα έχεις σωματάρα. Άκου εκεί ζέσταμα, και διατάσεις, και το ένα και το άλλο, και υπομονή και ιστορίες γι αγρίους για να κάνεις 2 χρόνια να δεις χαίρι. Ελεεινοί τύποι, μην τους ακούς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μαλακίες σου λένε. Πάνε αύριο και κάνε 200 καθίσματα. Ρεπό 2 μέρες και μετά 300, κ.ο.κ. και σε 2 βδομάδες θα έχεις σωματάρα. Άκου εκεί ζέσταμα, και διατάσεις, και το ένα και το άλλο, και υπομονή και ιστορίες γι αγρίους για να κάνεις 2 χρόνια να δεις χαίρι. Ελεεινοί τύποι, μην τους ακούς. δε νομιζω να αντεξω τοσο χαχαχ ευχαριστω για το pep talk ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εδώ είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 οκ ευχαριστω αλλα τωρα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω, ο μαου μαου μου λεει να κανω αυριο, ο ντεβιλ να το αφήσω να τσιλαρει. απλα δοκιμαζα μαγιο γιατι εφτιαχνα πραγματα για διακοπες και ενιωσα ασχημα για το σωμα μου οποτε απλα επεσα με τα μουτρα και δεν καταλαβα ότι το ειχα παρακανει μεχρι που ποναγε πολύ εκανα καμια κατοσταρα επαναλήψεις σε ένα σετ, δε μετραγα, απλα εκανα οσο αντεχα. και προφανως δεν εκανα προθερμανση. η προθερμανση και δε γυμναζει οντως και κραταει οσο κραταει η οντως ασκηση. βαριέμαι την αθληση θελω μονο τα ορατα αποτελέσματα Το διάβασα 3-4 φορές και δεν είμαι σίγουρος ακόμη αν μιλάς σοβαρά η τρολάρεις! Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα. Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά.---------------- Πόσο δίκιο έχεις ρε Γιάννο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πολύ γαμάτο βιντεάκι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το ειχα ξαναναφερει. Η καρποι μου μαλλον καταπονουνται αισχρα. Δεν μπορω να στηριχτω ουτε σε θεση να κανω καμψεις. Νιωθω λες και θα σπασουν. Παλια το θεμα αυτο δεν το ειχα τωρα ομως με τα κιβωτια που τα παιρνω δυο δυο, για εξοικονομηση χρονο δικο μου. Μαλλον στηριζεται ολο το βαρος εκει και την πάτησα. Καθε βραδυ ποναω στους καρπους, στον ωμο και τσουζουν τα χερια μου. Το τελευταιο το βολευω με κρεμες. Για τ αλλα να κάνω κατι επιπλεον στο γυμναστήριο ή θα συνιθησουν και δεν θα χω θεμα. Με την βιδωσε κιολας, παω και τις δυο φορες με το ποδηλατο. Η διατροφη μου αν και μαζι μου παιρνω να τρωω, πηγε περιπατο, λογο ωραριου. Το βραδινο φαγητο το κανω 23:00+ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 πειναω ,δεν αντεχω αλλο θελω να γινω χοντρος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 πειναω ,δεν αντεχω αλλο θελω να γινω χοντρος Γιόγκα, ται τσι τσουάν και meditation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Γιόγκα, ται τσι τσουάν και meditation Δεν πιστευω σε οτιδηποτε μεταφυσικο ,"spiritual " και ειδικοτερα σε τετοιες μεθοδους εκγυμνασης οπως η γιογκα ,εκτος απο το προφανες οτι κανουν οι γκομενες ωραια ανοιγματα δεν προσφερει τιποτα αλλο .Ολα τα ωραια σωματα που κανουν γιογκα ηταν ωραια και πριν απο αυτη ,επισης μεταξυ μας την θεωρω και εξαρετικα τεμπελικη μεθοδο ασκησης . Εσυ κοπελια εχεις βαλει φωτο στα μελη του insomnia η' εδω? Οχι οτι ειναι υποχρεωτικο απλα εχω ενα κολημα οταν απανταω σε καποιον θελω να ξερω οτι ειναι αυτος που λεει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα. Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα. Δεν είναι αβάσιμα αυτά που λες αλλά νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Η σαρκοπενία ξεκινά στα 40 περίπου και χάνεται 8% της μυικής μάζας κάθε δεκατετία, τουλάχιστον στις πρώτες δεκαετίες. Αυτό βέβαια αφορά τον γενικό πληθυσμό, όχι κάποιον που γυμνάζεται με βάρη. Τα επίπεδα τεστοστερόνης ναι μεν έχουν αρχίσει να μειώνονται σε αυτή την ηλικία αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Η μεγάλη πτώση ξεκινά μετά τα 60-65. Η ελεύθερη μας ενδιαφέρει, γιατί αυτή είναι που μπαίνει στον πυρήνα των κυττάρων κτλ το βιοχημικό μονοπάτι. Επίσης, πάλι εδώ μιλάμε για γενικό πληθυσμό. Όσοι γυμνάζονται με βάρη έχουν αυξημένη τεστοστερόνη. Το να προσθέσεις βέβαια μυική μάζα είναι αρκετά σχετικό. Είναι δύσκολο σε κάποιον που έχει ήδη αρκετή μυική μάζα να την αυξήσει κατακόρυφα στα 40+, αλλά για κάποιον που αρχίσει τότε να γυμνάζεται είναι πολύ πιο εύκολο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Φώτη κούκλα είναι η μπάσκετfan Δεν έχει βάλει φώτο αλλά δεν πέφτω ποτέ έξω εγώ.. Πεινάλα ε Πεινάλα όλο πεινάς και όλο κομμάτια είσαι ~~~~ Εσείς που λέτε για ηλικία, μυϊκή μάζα κτλ ένα θα σας πω.. Φίλος μου στα 55 του φυσικός έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα που έχω δει ποτέ μου! Οπότε μην σκέφτεσαι χαζά, φάτε καλά, γυμναστείτε και απολαύστε τα οφέλη για πάντα. . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις