Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιστευω εχεις την γνωση να φτασεις πολυ πιο ψηλα και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια αρκει βεβαια να εφαρμοζεις αυτα που ξες,εκμεταλευσουτο 

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα.

Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα :)

Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά.

----------------

Φώτη, μόλις το είδα σε σκέφτηκα :)

13522016_10209742761305717_7241829755416

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ε και γω εικαι 176 80 κιλα. Δεν λεει κατι.

Πες μας προγραμμα γυμναστικης, διατροφη, μερες που πας, μια φωτο θα βοηθουσε.

Αυτο που πηρες δεν ξερω τι θα σε κανει. Εγω θα σου ελεγα να πλακωθεις στο φαγητο. Μικρός εισαι.

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα.

Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα :)

Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά.

----------------

Φώτη, μόλις το είδα σε σκέφτηκα :)

13522016_10209742761305717_7241829755416

lol  δεν πινω μπυρες ρε συ δεν μου αρεσουν ,απο ρυζογκοφρετες ομως προτιμω το φελιζολ .

• Like 1

Γεια χθες εκανα σκουατς και τωρα ποναω πολύ χιχιχιχι ποτε νομιζετε ότι πρεπει να ξανακανω?
Εχω να γυμναστω παρα πολλους μηνες οποτε ηταν ισως σκληρο ξεκίνημα
Δυσκολεύομαι στο καθισμα και σηκωμα και στο περπατημα και το σκυψιμο.

Και για πες, πως ειναι να πετάς;

μονο ξαπλωμένος περναω καλα και αυτή τη στιγμη είμαι στη δουλεια και κινουμαι σαν να εκανα παρα πολύ αγριο σεξ χθες βραδυ και δε βρισκω σταση που να βολευομαι. Δεν περναω καλα όμως, στ αληθεια. Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να μην ποναω η απλα πρεπει να περιμενω? ποτε θα πρεπει να ξανακανω σκουατς τωρα? δε θελω να παει χαμενη η ταλαιπωρια και μετα να πρεπει να ξαναποναω ετσι :(

Γεια χθες εκανα σκουατς και τωρα ποναω πολύ χιχιχιχι ποτε νομιζετε ότι πρεπει να ξανακανω?

Στο σκύψιμο, είσαι σίγουρος πως πονάς από τα σκουωτ και όχι από τίποτε άλλο Χιχιχι ??

Πλάκα κάνω ε?? Χιούμορ!!

Να κάνεις καπάκι αύριο, το μυικό πιάσιμο με προπόνηση περνάει πιο γρήγορα..

• Like 3

πΟΤΕ πρεπει να ξανακανεις ή ποτε θα μπορέσεις να ξανακάνεις? φιλε τα καθισματα δεν γινονται έτσι καταρχην ζεσταμα έκανες? και μετα το ζέσταμα έκανες διατασεις? θα καταστρεψεις τα ποδια σου. Οι τετρακέφαλοι δεν παιζουν έτσι αν έχεις ακομα το πιάσιμο μεινε εκτος 2-3 μέρες και να επανέλθεις οταν σου έχει περάσει τελειως. Γνωμη μου.

Και στην αρχή κανεις μέχρι εκει που θα νιώσεις ενα καψιματάκι. Οχι υπερβολές. Ειπαμε το σώμα θα φτιαξει αλλα οχι σε 1 μήνα.

Για ζεσταμα κάνε ενα τρεξιματάκι 10 λεπτών αμα δεν μπορεις να το βγάλεις μην πας να κάνεις 20 επαναληψεις καθισματα επι 5 σετ για παράδειγμα δεν θα αντέξει το ποδι σου. Σταδιακά.

Εδω δεν μπορεις να περπατησεις απο το πιάσιμο και θα πάς να κανεις προπονηση? σου φαινεται λογικο?!

Ξεκουραση + παγος και αλλη φορά χαλαρά οταν εισαι αρχάριος.

Όσο ζεσταίνεται ο μυς, όσο του στέλνουμε αίμα τόσο περνάει ο πόνος, μπορεί όταν ξεκινήσει την προπόνηση να μην μπορεί να περπατήσει και στο τέλος να μην νιώθει καν πόνο!

Αν δεν κάνει τίποτα το πιάσιμο μπορεί να κρατήσει 4/5 μέρες (και θα ξανά πιαστεί όταν ξανάκάνει), αν γυμναστεί θα φύγει σε 2/3

Μαθήματα φυσικής αγωγής νηπιαγωγείου ..

• Like 5

οκ ευχαριστω αλλα τωρα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω, ο μαου μαου μου λεει να κανω αυριο, ο ντεβιλ να το αφήσω να τσιλαρει.
απλα δοκιμαζα μαγιο γιατι εφτιαχνα πραγματα για διακοπες και ενιωσα ασχημα για το σωμα μου οποτε απλα επεσα με τα μουτρα και δεν καταλαβα ότι το ειχα παρακανει μεχρι που ποναγε πολύ :(
εκανα καμια κατοσταρα επαναλήψεις σε ένα σετ, δε μετραγα, απλα εκανα οσο αντεχα. και προφανως δεν εκανα προθερμανση. η προθερμανση και δε γυμναζει οντως και κραταει οσο κραταει η οντως ασκηση. βαριέμαι την αθληση θελω μονο τα ορατα αποτελέσματα ^_^

Τι να σου πω φιλε φορουμ ειναι ο καθενας γραφει τη γνώμη του εγω θα σε συμβούλευα να μεινεις λιγο στην άκρη εσυ τωρα κανε οτι καταλαβαινεις. Ρωτα και κανεναν φυσικοθεραπευτή ή αθλιατρο.

Παντως 100 επαναληψεις καθισματα σε αγυμναστα ποδια .... πως δεν επαθες καμια ριξη μηνισκου να τρέχεις? :D

Ο  Maus κανει καιρο γυμναστική. Αλλιως το βλεπει αυτος αλλιως εσυ και αλλιως αντιδράει το σωμα ενος γυμνασμενου. Αυτο που σου λεει μπορει να κανει καλο σε εναν ηδη γυμνασμενο αλλα σε εναν αγυμναστο δεν ειμαι σιγουρος.

οκ ευχαριστω αλλα τωρα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω, ο μαου μαου μου λεει να κανω αυριο, ο ντεβιλ να το αφήσω να τσιλαρει.

απλα δοκιμαζα μαγιο γιατι εφτιαχνα πραγματα για διακοπες και ενιωσα ασχημα για το σωμα μου οποτε απλα επεσα με τα μουτρα και δεν καταλαβα ότι το ειχα παρακανει μεχρι που ποναγε πολύ :(

εκανα καμια κατοσταρα επαναλήψεις σε ένα σετ, δε μετραγα, απλα εκανα οσο αντεχα. και προφανως δεν εκανα προθερμανση. η προθερμανση και δε γυμναζει οντως και κραταει οσο κραταει η οντως ασκηση. βαριέμαι την αθληση θελω μονο τα ορατα αποτελέσματα ^_^

Εγώ όταν βαριέμαι κάτι απλά δεν το κάνω 

αν δεν κάνεις κάτι σωστά δεν έχεις αποτελέσματα, οπότε γιατί να κάνεις κάτι που βαριέσαι και να μην έχεις αποτελέσματα?

σα να λέμε βαριέμαι να δουλεύω αλλα μου αρέσουν τα λεφτά. Οπότε θα πάω να δουλέψω στις φράουλες της Μανωλάδας που δίνουν μεροκάματο 5 euro τη μέρα και θα πληρώνω 4 για μεταφορικά. Θα αρρωστήσω θα με χτυπήσει ο ήλιος κατακέφαλα και θα έχω 30 euro το μήνα κέρδος!!! απ το να καθόμουν , ε? χχαχαχα  :-D 

μετά θα χαλάσω κάμποσα νοσήλια αφού δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες συνθήκες εργασίας καλοκαιριάτικα και θα μπω και μέσα. Κάπως έτσι θα την πάθεις αν κάνεις ότι νάνε γιατι υποψιάζομαι με αυτά που έχεις πει παλιότερα πως η προπόνηση δεν είναι το μόνο λάθος. τέσπα o μαου είναι επαγγελματίας και κάνει χρόνια αυτή τη δουλειά , άκου τι σου λέει.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...