Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μα ποιος είπε ότι το υγιεινό φαγητό δεν είναι νόστιμο; Η πλειοψηφία. Απλώς ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα. Η πλειοψηφία εξ ορισμού έχει το ίδιο γούστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το λεπον έκοψα για 15 μερες και την παραμικρή σαβούρα, την έβγαλα μόνο με ασπράδια, φιλέτο κότας σαλάτες ρύζι και νερό, χωρίς κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο! έχασα 2-3 κιλα , οκ μπορεί να μην έγινα κομμάτια αλλά καθάρισα αρκετά, είχα πάρει πολυ λίπος ! Η φώτο είναι χθεσινοβραδινές πριν τον ύπνο καμιά σχέση με πρήξιμο, οταν γυμνάζομαι γίνομαι διπλασιος στα χερια χαχαχα 1αζζααζ.jpg 1αζχζχχ.jpg ελα μλκ μην μιλας καθολου ,τουμπανο εισαι . σορυ ρε ξεχασα να γραψω το ρυζι εκανα εντιτ ! Υδατάνθρακα μονο ρύζι, λιγο και νεροβραστο .. τον φωτη δεν τον φτάνουμε εχει ξεφύγει αυτος το εχει παρει πολυ σοβαρα και μπραβο του, απλα εγω έπρεπε ετσι και αλλιώς να το κανω , φετος δεν πρόσεξα καθόλου την διατροφη περα απο αυτο το 15μερο που ηταν ομως αυστηρό οσο δεν πάει αλλο ! Ετσι ειναι ρε αφου ξερεις απο ενα επιπεδο και πανω λιγο να το αφησεις το κομματι της διατροφης θολωνει το σωμα . Αποφάσισα να ψηφιοποιήσω κάτι DVI κασέτες κι είδα ένα βίντεο από τα Χριστούγεννα του 2012, τοτε που είχα φτάσει περιφέρεια μέσης πάνω από 100εκ, bf πάνω από 35% και ξεκίνησα τη διαδικασία στα δεύτερα -άντα μου να αρχίσω να γυμνάζομαι. Οπότε, αναρωτήθηκα τι πρόοδο έχω κάνει από τότε. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πέρσι επειδή δε γυμναζόμουν όσο σκληρά έπρεπε (γαμημένη comfort zone) αλλά και η διατροφή ήταν τραγική (ούτε καν 1γρ πρωτείνης ανά κιλό σωματικού βάρους ενώ τα λιπαρά ήταν πολύ υψηλά...) δεν είδα χαίρι στο αισθητικό κομμάτι. Ιδού πώς ήμουν. june_2015.jpg To Σεπτέμβριο αποφάσισα να πάρω το κομμάτι της γυμναστικής πιο σοβαρά. Διόρθωσα σιγά-σιγά τη διατροφή (έφτασα τα 2γρ πρωτείνης και χαμήλωσα τα λιπαρά) ενώ και η προπόνηση που έκανα λιγο πριν τα Χριστούγεννα με τον Άλεξ μου έδωσε να καταλαβω τι σημαίνει πάω μέχρι failure στις ασκήσεις. Όχι πώς έγινα τπτ φοβερό αφού παραμένω πολύ αδύνατος αλλά νομίζω πώς πια άμα με δει κάποιος στην παραλία θα υποπτευθεί ότι γυμνάζομαι. Λιγάκι μυικότητα έβαλα (νομίζω). Ιδού. june_2016.jpg Y.Γ. Έχει πλάκα που έσβησα τη μάπα μου ενώ ανέβασα φώτο της στο thread με τα μέλη. Go figure Γιαννη εχεις τεραστια αλλαγη και πολυ δυσκολο σωματοτυπο για να το πετυχεις .Αυτο σε συνδυασμο με την λαθος διατροφη που εκανες χρονια και αυτα που σου αρεσουν να τρως το αποτελεσμα ειναι πολυ μεγαλο .Μπραβο ! Μπράβο ρε Γιάννο !!! μεταμόρφωση κυριολεκτικά !! Πόσο ύψος και βάρος είσαι; Ωραία φάση οι φώτο με transformation Πάω να βρω και εγώ photo όταν με είχε φάει ο θυρεοειδής ,όταν είμουν αθλητής και καμία σημερινή τώρα στα γεράματα ! edit στην πρώτη ήταν η εποχή που ήμουν έτοιμος να κακαρώσω Τεοκο εκει που ησουν φετες πσσο χρονων εισαι ? Δε μου λέτε καρντάσια τι έγκλημα έκανα που αντί να φάω το φιλέτο στήθος νερόβραστο, το έσβησα στο τέλος με λευκό κρασί και δεν έμοιαζε πλέον με χαρτί; Μιλάω για μισό ποτήρι του κρασιού ξερωγώ. Μου αρέσει γενικά και νερόβραστο, σοβαρά τώρα, με τα κατάλληλα μπαχαρικά. Αλλά είπα να. Οχι ρε σιγα καλα εκανες . Πάντως Άλεξ και όσοι δυσκολεύεστε να φάτε αυτό το χαρτί όπως το λέτε, υπάρχει τρόπος με πολύ λίγες θερμίδες συν να γίνει πεντανόστιμο! Ρίξτε σε ένα σεικερ λίγο μουστάρδα λίγο νερό μια κουταλιά ωμό ελαιόλαδο πιπέρι, ρίγανη και χτυπήστε καλά.. Βάλτε την σάλτσα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε το χαρτί μέσα, δεν υπάρχει το πόσο νόστιμο γίνεται!!! Ελα να μου τι κανεις εσυ γιαστι η μανα μου δεν το εχει . Εγώ βάζω και χυμό πορτοκάλι (φυσικό) με τη μουστάρδα και γίνεται πεντανόστιμο. Μα ποιος είπε ότι το υγιεινό φαγητό δεν είναι νόστιμο; Απλώς ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα. Εγώ π.χ βρίσκω το σούσι τέλειο, αλλά οι φίλες μου το μισούν. Υγιεινό δεν σημαίνει πάντα ανοστο, όπως και ανθυγιεινό δεν σημαίνει πάντα νόστιμο. Δεν ειναι εξ ορισμου νοστιμο με εξαιρεση το sushi Γυρισα και εγω απο Ολυμπο ηταν τελειο canyoning πολυς κοσμος στο βουνο ,τρελη πανσεληνο και καλοκαιρια . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μας πήδηξε ο καιρός σήμερα... Στις 18:00 είχαμε 42 βαθμούς Κελσίου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι εξ ορισμου νοστιμο με εξαιρεση το sushi τον Αύγουστο θα πάω Shangai για 8-9 μέρες. Εταιρική κάρτα και μόνο sushi δεν παλεύεται αλλιώς .. τι άλλο να φας έξω όταν είσαι σε διατροφή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 τον Αύγουστο θα πάω Shangai για 8-9 μέρες. Εταιρική κάρτα και μόνο sushi δεν παλεύεται αλλιώς .. τι άλλο να φας έξω όταν είσαι σε διατροφή. Alex? Αει $#^##$^%*&% σου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κανας τρόπος να κάνω πιο ανεκτό το cardio με τέτοιον καιρό σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό; Εισαι τρελός; Θα λιποθυμησεις αν κανεις αεροβικη με κοντά 40 βαθμούς χωρίς κλιματισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μας πήδηξε ο καιρός σήμερα... Στις 18:00 είχαμε 42 βαθμούς Κελσίου! Χαμος γινεται εκει με τις φωτιες ρε συ! Σημερα μετα την προπονηση καθομασταν και μιλουσαμε με εναν απο το γυμναστηριο που εκανε πριν απο καμια 25 χρονια bbing εδω και στο εξωτερικο.Οχι τιποτα τρομερους αγωνες, αλλα ειχε πολυ καλο σωμα. Μας ελεγε εμενα και το φιλαρακι μου να πηγαινουμε μερα παρα μερα γιατι τωρα παμε 6/7 και λεει δεν ειναι καλο.Επισης λεει να μην κανουμε υπερπροπονηση και να κανουμε μαξιμουμ 15 σετ στο στηθος π.χ που ειναι μεγαλη μυϊκη ομαδα γτ αλλιως δεν εχεις σωστη αναπτυξη στους μυς διοτι τους εξαντλεις.Και εκτος αυτου εχεις και κορεσμο σε βαθος χρονου. Εγω ομως αν κανω τοσο "λιγο" νιωθω πως εχω κιαλλα να δωσω και δεν τα δινω.Anyway, απο Σεπτεμβρη λεμε να το φτιαξουμε καπως ετσι το προγραμμα να δουμε αν θα χει διαφορά. Ποια η γνωμη σας εσας? Να παω με το feeling ή να ακουσω τον πιο παλιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Alex, $#^##$^%*&% ε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γυρισα και εγω απο Ολυμπο ηταν τελειο canyoning πολυς κοσμος στο βουνο ,τρελη πανσεληνο και καλοκαιρια . Κατέβαινα Δευτέρα από πίσω μεριά Κορομηλιά και πέτυχα ένα γκρουπ canyoning που ανέβαινε. Κατά τις 11:30. Έχει πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κατέβαινα Δευτέρα από πίσω μεριά Κορομηλιά και πέτυχα ένα γκρουπ canyoning που ανέβαινε. Κατά τις 11:30. Έχει πλάκα. αχχα Εγω ημουν ρε, στον Ενιπεα πηγαιναμε την Δευτερα δεν με ειδες? Ηταν και ο Κοτρωναρος μαζι μας . Ημουν ο μλκς που κουβαλαγε 20 κιλα φορτιο στο σακο την ειδα προπονηση και μου εφυγε ο κ@λος μεχρι να φτασουμε στο σημειο εισοδου του φαραγγιου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Χαχαχα ήσουν προς το τέλος που κουβαλούσες τα πάντα όλα μαζί με έναν ψηλό αν θυμάμαι καλά; Απ το νάτση εσείς ανεβήκατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ναι ο ψηλος ηταν ο κοτρωναρος ειχαμε πιασει την παρλα ,αυτος δλδ γιατι εγω ειχα κλασει χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μα είχες και το κεφάλι κάτω τρομάρα σου. Εγώ κατέβαινα σαν αστακός με ένα σακίδιο 30 κιλά σκηνές, υπνόσακους, τα πάντα όλα. Ωραίος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 1,84 κι ούτε 70 κιλά ΤΕΟΚΟΣ. Ψηλόλιγνος. Τι ρουφιεμαι ρε Μαργαριταρονη, που σε λέει κι ο Φώτης, ίσα ίσα που ειναι και λίγο πρησμένη απο το φαγητό. Σε αντίθεση με τα ντουκια εδώ μέσα εγω του δίνω και καταλαβαίνει στο φαΐ! πιστευω εχεις την γνωση να φτασεις πολυ πιο ψηλα και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια αρκει βεβαια να εφαρμοζεις αυτα που ξες,εκμεταλευσουτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Χαμος γινεται εκει με τις φωτιες ρε συ! Άσε φίλε, έχασαν τη ζωή τους και δύο δασοπυροσβέστες κι η φωτιά ακόμα καίει... Ελπίζω κι εύχομαι με την αύξηση του αριθμού των πτητικών μέσων, η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις