Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το μονόζυγο είναι φάρμακο, είναι γιατρειά για την κήλη. Όλα τα άλλα είναι Ότι να ναι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κήλη από το μονόζυγο; Γίνεται όντως; Επίσης γιατί διατάσεις μετά από κάμψεις και μονόζυγο; Διατάσεις δεν κάνω ούτε στο τρέξιμο καλά καλά. Η κηλη μπορει να τυχει απο υπερβολικη πιεση στα κοιλιακα τοιχωματα σε ποιον θα τυχει ομως ειναι και θεμα κατασκευης του οργανισμου του κάποιοι ισως να μην έχουν εσωτερική προδιάθεση στην βουβωνικη περιοχη το επιγαστριο τον αφαλο κτλπ. Απλα στον μονοζυγο οπως και στις βυθισεις με κληση θα πρέπει να προσέχεις να μην επιβαρυνεις πολυ την μέση σου και γενικα την κοιλιά. Διατάσεις πρεπει να κανεις μετα το τρέξιμο το προτεινουν ολοι οι γυμναστές βοηθάει τις αρθρώσεις τα γονατα κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το μονόζυγο είναι φάρμακο, είναι γιατρειά για την κήλη. Όλα τα άλλα είναι Ότι να ναι Μaus σε ότι αφορά το μονόζυγο και την μέση. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές έχω πρόβλημα με την μέση. Μέχρι πρότινος σε ασκήσεις στο γυμναστήριο ,το μονόζυγο και το lat machine με ανακούφιζε από τους πόνους. Μετά τον τελευταίο τραυματισμό αυτές οι 2 ασκήσεις όπως και το δίζυγο με καταπονούν αφάνταστα. Μάλλον οφείλεται τι ακριβώς πρόβλημα έχει ο καθένας. Συμπωματικά σήμερα παίρνω στα χέρια μου την καινούργια αξονική. Θα συγκρίνω με παλιές να δώ τι είναι αυτό που προστέθηκε και με ζορίζουν τα pull ups κ.λ.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ειναι άλλο να λέμε οτι μας ενοχλεί μια άσκηση οταν εχουμε ήδη την κήλη και αλλο να λεμε οτι με το μονόζυγο μπορούμε να βγάλουμε κήλη! για να στο πω άπλα , οταν λεμε οτι μπορει να τσιμπήσουμε κήλη με το μονόζυγο ειναι σαν να λέμε οτι μπορεί να πνίγουμε στην θάλασσα στις διακοπές μας στο βουνό !! Για την αποσυμπίεση της κήλης (μιας και για κήλη μιλάμε) βοηθάει πολύ το κρέμασμα στο μονόζυγο ! το δίζυγο εννοείται πως οχι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Maus o Ddevil νομίζω ότι αναφέρεται σε κοιλιακή κοίλη - http://www.saritzoglou.com/kiles-koiliakou-toixomatos.html δεν μου ακούγεται απίθανο με το σφίξιμο κοιλιάς που κάνουν μερικοί στο ανέβασμα σπρώχνοντας με τα πόδια. Πάλι φυσικά μιλάμε για 1 στο εκατομμύριο.. προφανώς δίσκοκοίλη είναι πρακτικά αδύνατο να πάθεις από μονόζυγο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Maus o Ddevil νομίζω ότι αναφέρεται σε κοιλιακή κοίλη - http://www.saritzoglou.com/kiles-koiliakou-toixomatos.html δεν μου ακούγεται απίθανο με το σφίξιμο κοιλιάς που κάνουν μερικοί στο ανέβασμα σπρώχνοντας με τα πόδια. Πάλι φυσικά μιλάμε για 1 στο εκατομμύριο.. προφανώς δίσκοκοίλη είναι πρακτικά αδύνατο να πάθεις από μονόζυγο Μακάρι να ειναι τοσο λιγη η πιθανοτητα. Εχει ενα καρο σημεια στη κοιλια επιγάστριο , βουβωνικη , ομφαλοκηλη , μηροκηλη. Θελει προσοχη οταν εκτελει κάποιος ασκησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Όσο μπορείς να πάθεις κήλη από μονόζυγο τόσο μπορείς να πνιγείς στην θάλασσα αν πας διακοπές στο βουνό! Υπάρχει η συμπίεση και η αποσυμπίεση όταν σηκώνεις βάρος συμπιεζεις όταν κρέμεσαι απόσυμπιεζεις! Χίλια δυο μπορεί να πάθεις στο μονόζυγο από κακή εκτέλεση, μπορεί πχ να σακάτεψεις ώμους, αυχένα κτλ, κήλη όμως δεν θα βγάλεις με τίποτα, πηγαίνετε σε όποιον φυσιοθεραπευτή θέλετε με συμπτώματα κήλης θα σας πει να κρεμιέστε από το μονόζυγο, το μονόζυγο την θεραπεύει την κήλη φάρμακο είναι! Συνεχίστε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τωρα που εφευγα απο το γυμναστήριο ο αλλος ελεγε θελω ενα κουτι για τεστοστερόνη, ενα αβαναλ κατι ουτε καταλαβα και ακομα ενα.. λεω τι ειναι ολα αυτα. Ο γυμναστης σημερα μολις πηγα μου ειπε εμεις μαζι θα γερασουμε εδω μεσα. Σε βλεπω δουλεια, γυμναστήριο, σπιτι, δουλειά και παλι σπιτι. Λεω αυτα μπορω /αντεχω αυτα κανων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δε μου λέτε καρντάσια τι έγκλημα έκανα που αντί να φάω το φιλέτο στήθος νερόβραστο, το έσβησα στο τέλος με λευκό κρασί και δεν έμοιαζε πλέον με χαρτί; Μιλάω για μισό ποτήρι του κρασιού ξερωγώ. Μου αρέσει γενικά και νερόβραστο, σοβαρά τώρα, με τα κατάλληλα μπαχαρικά. Αλλά είπα να. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q_Q Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κανας τρόπος να κάνω πιο ανεκτό το cardio με τέτοιον καιρό σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κανας τρόπος να κάνω πιο ανεκτό το cardio με τέτοιον καιρό σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό; Κάτι τέτοιο ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάντως Άλεξ και όσοι δυσκολεύεστε να φάτε αυτό το χαρτί όπως το λέτε, υπάρχει τρόπος με πολύ λίγες θερμίδες συν να γίνει πεντανόστιμο! Ρίξτε σε ένα σεικερ λίγο μουστάρδα λίγο νερό μια κουταλιά ωμό ελαιόλαδο πιπέρι, ρίγανη και χτυπήστε καλά.. Βάλτε την σάλτσα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε το χαρτί μέσα, δεν υπάρχει το πόσο νόστιμο γίνεται!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάντως Άλεξ και όσοι δυσκολεύεστε να φάτε αυτό το χαρτί όπως το λέτε, υπάρχει τρόπος με πολύ λίγες κερκίδες συν να γίνει πεντανόστιμο! Βάλτε σε ένα σεικερ λίγο μουστάρδα λίγο νερό μια κουταλιά ωμό ελαιόλαδο πιπέρι, ρίγανη και χτυπήστε καλά.. Βάλτε την σάλτσα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε το χαρτί μέσα, δεν υπάρχει το πόσο νόστιμο γίνεται!!! Όταν κάποιος κάνει χρόνια διατροφή φαίνεται. Έχει βρει τρόπους να κάνει το υγιεινό νόστιμο. Και δεν είναι πάντα ευκολο, πολλοί δεν το κατέχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάντως Άλεξ και όσοι δυσκολεύεστε να φάτε αυτό το χαρτί όπως το λέτε, υπάρχει τρόπος με πολύ λίγες θερμίδες συν να γίνει πεντανόστιμο! Βάλτε σε ένα σεικερ λίγο μουστάρδα λίγο νερό μια κουταλιά ωμό ελαιόλαδο πιπέρι, ρίγανη και χτυπήστε καλά.. Βάλτε την σάλτσα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε το χαρτί μέσα, δεν υπάρχει το πόσο νόστιμο γίνεται!!! δεν δυσκολεύομαι καθόλου αφού πήρα την απόφαση Πιο πολύ βαριέμαι να πλένω σεικερ αλλά thanks για το τιπ. Αυτό το μιγμα έβαζα στα μακαρόνια αλλά το γύρισα και εκεί σε ωμά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάντως Άλεξ και όσοι δυσκολεύεστε να φάτε αυτό το χαρτί όπως το λέτε, υπάρχει τρόπος με πολύ λίγες θερμίδες συν να γίνει πεντανόστιμο! Ρίξτε σε ένα σεικερ λίγο μουστάρδα λίγο νερό μια κουταλιά ωμό ελαιόλαδο πιπέρι, ρίγανη και χτυπήστε καλά.. Βάλτε την σάλτσα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε το χαρτί μέσα, δεν υπάρχει το πόσο νόστιμο γίνεται!!! Εγώ βάζω και χυμό πορτοκάλι (φυσικό) με τη μουστάρδα και γίνεται πεντανόστιμο.Όταν κάποιος κάνει χρόνια διατροφή φαίνεται. Έχει βρει τρόπους να κάνει το υγιεινό νόστιμο. Και δεν είναι πάντα ευκολο, πολλοί δεν το κατέχουν.Μα ποιος είπε ότι το υγιεινό φαγητό δεν είναι νόστιμο; Απλώς ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα. Εγώ π.χ βρίσκω το σούσι τέλειο, αλλά οι φίλες μου το μισούν. Υγιεινό δεν σημαίνει πάντα ανοστο, όπως και ανθυγιεινό δεν σημαίνει πάντα νόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις