Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ρε Γιάννο !!! μεταμόρφωση κυριολεκτικά !!

Πόσο ύψος και βάρος είσαι;

Ωραία φάση οι φώτο με transformation

Πάω να βρω και εγώ photo όταν με είχε φάει ο θυρεοειδής ,όταν είμουν αθλητής και καμία σημερινή τώρα στα γεράματα !

edit

στην πρώτη ήταν η εποχή που ήμουν έτοιμος να κακαρώσω

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 9
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

1,84 κι ούτε 70 κιλά ΤΕΟΚΟΣ. Ψηλόλιγνος.

Τι ρουφιεμαι ρε Μαργαριταρονη, που σε λέει κι ο Φώτης, ίσα ίσα που ειναι και λίγο πρησμένη απο το φαγητό. Σε αντίθεση με τα ντουκια εδώ μέσα εγω του δίνω και καταλαβαίνει στο φαΐ!

• Like 4
Δημοσ.

Είσαι πολύ χαμηλά σε βάρος ,από φθινόπωρο προσπάθησε να πάρεις μερικά κιλά  ,εγω εχω σαν κανονα πια να μην πεσω κατω απο το ύψος μου και ας εχω λιγο λίπος παραπάνω τωρα ειμαι 88-89 κιλα με 1,88 υψος .Αυτο το skinny style δεν το μπορώ καθόλου σχεδόν 30 χρόνια το ειχα.

Δημοσ.

Για τον μονόζυγο να κάνω μια επισημανση. Επειδή εκει που πάω βλεπω κάποιους να πιάνονται να προσπαθουν να σηκωθουν και να τρέμουν σαν τα ψάρια μέχρι να βγάλουν την έλξη αυτό είναι λάθος.

Για οποιον δεν έχει κανει ποτε μονοζυγο και θελει να ξεκινησει είναι λογικο στην αρχή να δυσκολευτεί. Για αυτό θελει μια περιοδο προετοιμασίας για μενα που μπορει να διαρκέσει μέχρι και 3-4 μήνες. Από 3 φορές την εβδομάδα ετσι ώστε μέρα παρα μέρα να μεσολαβει και μια μέρα ξεκούρασης για τους μυς.

Οποτε για μενα και για 3-4 μήνες μπορει κάποιος στο μονοζυγο να πιάνεται να σηκώνεται μεχρι εκει που μπορει και να αφήνεται να πεσει μετά .... και ξανα το ιδιο 4-5 επαναλήψεις με 4 σέτ. Τα ποδια ακινητα και τα χέρια σηκωνουν το βάρος του σώματος. Με ένα τέτοιο πρόγραμμα προετοιμασια πιστευω ότι πανω στο χρονο κάποιος που δεν εκανε καμια έλξη θα μπορει να βγάζει 8-10 αξιοπρεπείς έλξεις να φαινεται ότι το κάνει φυσικα και χωρις να ζοριζεται υπερβολικά.

Παντως μερικες καθεστε και παρατηρείτε κατι ακυρα πραγματα την ωρα που ο αλλος χτυπιεται

Χτες στο γυμναστήριο, μούσκεμα εγω απο τον ιδρωτα σε φαση η μπλουζα μου απο κρεμ να χε γινει σκουρο καφε, με ρωταει μια κοπελα(καλο κομματι) αν τα μουσια με ζεσταινουν. Τις λεω οχι και μου τσαμπουνα εμενα μου αρεσουν οι αντρες χωρις μουσια και το μαλλι κοντο. Τερμα αντιθετο απο μενα. Εμεινα λιγο μαλακας, αλλα συνεχισα την προπονηση.
Kate πες μας λιγο το προγραμμα που ακολουθεις στο γυμναστήριο.

Επρεπε να της πεις τοτε ότι την επομενη φορά θα έρθεις στο γυμναστηριο ξυρισμένος. :D

Επρεπε και εσυ να την ρωτήσεις μετά αμα την ζεσταινουν και αυτην τα μαλλιά της το καλοκαιρι :o

@margaritagr Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για τα καλα λογια! Ειναι δυσκολο (κι εσεις το ξερετε καλυτερα απο μενα) αλλα ειναι πολυ rewarding να βλεπεις τα αποτελεσματα! :D Ενταξει, θα δοκιμασω συντηρηση! Γεκινως τρωω προσεγμενα και οι θερμιδες μου προερχονται απο ισορροπημενα γευματα.

@Liverpool89 Δεν παω γυμναστηριο, κανω στο σπιτι lower body ασκησεις (καθισματα, κοιλιακους και καποιες αλλες για τα ποδια που δεν ξερω πως λεγονται) και βαρη με αλτηρες (εχει αγορασει ο φιλος μου που κανει μαζι μου διατροφη και ασκηση) γυρω στα 3/3,5 κιλα σηκωνω. Και εξω περπατημα/jogging/ποδηλατο. :)

Tα καθίσματα προσεξε πως τα κάνεις γιατι θα πάρεις τα γονατα στα χέρια :D

Σαν να κάθεσαι σε καρέκλα και το βάρος στις φτέρνες μπροστα τα γονατα να μην ξεπερνάνε σε υψος τα πελματά σου.

Επισης ωραια άσκηση είναι τα καθίσματα με αναπηδήσεις. Κάνεις το καθισμα σου και μετα χοροπηδάς με τα χέρια τεντωμένα ψηλα!

Αυτό το έκανα προχθες 20 επαναλήψεις επι 4 σέτ με 1.5 λεπτό διάλλειμα και μολις ειχα τελειωσει επρεπε να αλλάξω μπλουζα. Ειχε και τη διαολοζέστη 8 το απόγευμα.

Μια άλλη παραλλαγή για ποδια είναι το ιδιο πράγμα σε σκαλοπάτι όπως είναι αυτά που έχουν στις εξέδρες σε κάποιο γηπεδάκι μπάσκετ πχ πηδάς πανω στο σκαλοπάτι και κάθεσαι σε στάση καθισματο προσεξε μη πέσεις. Μια ακομα παραλλαγή είναι να πας σε έναν τοιχο και να κάνεις πως κάθεσαι τα γονατα με τους τετρακέφαλους σχηματιζουν ορθη γωνία και η πλάτη ακουμπάει στον τοιχο. Γενικα με το βαρος του σωματος πιστευω ότι αμα το ψάξεις μπορεις να πετυχεις πολύ καλές ασκησεις απλα θελει λιγο ποικιλια για να μη βαρεθείς και τα παρατήσεις.

Σκέψου ότι αν ξεκινήσεις με ένα 10λεπτο τρεξιμο για ζέσταμα μετα κανεις 5 λεπτα καλες διατάσεις στα ποδια και ξεκινήσεις μετα με κάμψεις - μονοζυγο και ασκησεις για τα ποδια πιστευω ότι μπορεις να βγάλεις ένα πληρες 45λεπτο πρόγραμμα καλής γυμναστικής. Εγω παιρνω ένα στρωμα , καμια φορα τη θηκη με τα αλτηράκια και ένα ζευγάρι γάντια για να βολεύομαι και στον μονοζυγο.

Οποιος θεωρει ότι κάνω κάτι λάθος ας το πει.

edit: Ξέχασα τις προβολές για τα ποδια , με τα αλτηράκια παντως και τα βαράκια μπορεις να κανεις μεμονωμένες ασκησεις και όχι πολλες μυικές ομάδες ταυτόχρονα.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά να μην θέλει και 3 χρόνια για να βγάλεις 10 έλξεις. 6 σετ των 10 βγάζω με προετοιμασία 1,5 βδομάδων. Φυσικά ζορίζομαι και σωστές βγαίνουν μόνο οι 25 αλλά κλάιν.

Δημοσ.

Σιγά να μην θέλει και 3 χρόνια για να βγάλεις 10 έλξεις. 6 σετ των 10 βγάζω με προετοιμασία 1,5 βδομάδων. Φυσικά ζορίζομαι και σωστές βγαίνουν μόνο οι 25 αλλά κλάιν.

Εντάξει. Εσυ το βλέπεις ετσι. Εγω όμως επειδή έχω δει και χειρουργια για κήλες και επειδή δεν θελω να φάω και εγω προσέχω όταν κάνω μια ασκηση να την κάνω σωστα και κυριως να μην ζοριζω υπερβολικά τον οργανισμο. Ένα απλο κάψιμο αμα νιώθεις εισαι οκ.

Καλο είναι να γυμναζόμαστε με προσοχη για να προσέχουμε τους τραυματισμούς. Εγω το εχω ξαναπει ότι δεν με ενδιαφερει τοσο η εξωτερικη εμφάνιση αλλωστε οποτε δεν καίγομαι και για γρηγορα αποτελέσματα. Η γυμναστική είναι μια χρονια ενασχόληση.Οποτε κάποιος που δεν βιάζεται να κατεβει σε αγωνες κάποια στιγμη θα το δει το αποτέλεσμα.

Και βεβαια μετα από κάμψεις και μονοζυγους οπωσδήποτε διατάσεις στα χέρια.

Δημοσ.

Επρεπε να της πεις τοτε ότι την επομενη φορά θα έρθεις στο γυμναστηριο ξυρισμένος. :D

Επρεπε και εσυ να την ρωτήσεις μετά αμα την ζεσταινουν και αυτην τα μαλλιά της το καλοκαιρι :o

Η μαλακια ειναι οτι λογο δουλειας τα πηρα λιγο.

Τωρα που κουβαλαω κιβωτια πολλες φορες δυο δυο, αρχισαν οι καρποι μου να πονανε..

Πρεπει να επικεντρωθω καπου συγκεκριμενα ή θα φτιαξει απο μονο του. Ποτε πριν δεν ειχα θεμα

Δημοσ.

Η μαλακια ειναι οτι λογο δουλειας τα πηρα λιγο.

Τωρα που κουβαλαω κιβωτια πολλες φορες δυο δυο, αρχισαν οι καρποι μου να πονανε..

Πρεπει να επικεντρωθω καπου συγκεκριμενα ή θα φτιαξει απο μονο του. Ποτε πριν δεν ειχα θεμα

Φιλε από οσο καταλαβα αυτή ηθελε κουβεντα αλλα δεν το έχει και πολύ γιατι στην πέταξε ότι της αρέσουν

οι ξυρισμένοι ενώ εισαι μουσατος χαχχα τεσπα δεν πειράζει την άλλη φορα που θα την βρεις αμα δεν εχεις γκομενα

και ενδιαφέρεσαι χώσου!

Δημοσ.

Γιάννη και τεοκος ωραίοι ρε μπράβο, βάζουμε τα γυαλιά στα νεουδια εμείς τα γερόντια!

~~~~

Μπάσκετfan thanks, να σαι καλά :-)

~~~~~

Ντεβιλ στον στείλανε για τσάι τον κολλητό σου τον Μοχάμεντ, με ποιον θα κάνεις τώρα προπόνηση ρε φίλε Χαχαχα

• Like 4
Δημοσ.

Παντως, οσον αφορα τις ελξεις. Ξεκινησα κανονικα γυμναστηριο το 2013 και δε μπορουσα να βγαλω ουτε μια (ημουν 79 κιλα, 19 χρονων), αλλα το εβαλα πεισμα και εκανα ελξεις ΚΑΘΕ μερα.Ωσπου μετα απο 1-2 μηνες εβγαζα 8-10.

Αφου επεσα στα 71 κιλα (μετα απο κανα 6μηνο) πλεον μπορουσα να βγαζω καμια 20αρα ελξεις με σχετικη ανεση.Κανονικες ελξεις ομως μεχρι το στηθος περιπου. Τοτε ειχα δει και τη διαφορά στην πλατη μου.

Τωρα, στα 83 κιλα μπουχεσας κανω 10-12 και κουραζομαι :P  Βεβαια τις εχω παρατησει, ζητημα να κανω 2-3 φορες τη βδομαδα πλεον.

Ο,τι αφηνεις σε αφηνει :-)

• Like 6
Δημοσ.

όταν λέτε για έλξεις εννοειε chin ups ή pull ups? εγώ απ' το πρώτο βγάζω 5-6 αλλά pull ups 1-2 με το ζόρι

Τα chin ups ειναι οι ελξεις με κλειστα χερια ??

Αν ναι, εγω τοτε εννοω pull ups.

rookie-mistakes-the-pullup-main.jpg

Δημοσ.

Κήλη από το μονόζυγο; Γίνεται όντως; Επίσης γιατί διατάσεις μετά από κάμψεις και μονόζυγο; Διατάσεις δεν κάνω ούτε στο τρέξιμο καλά καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...