kraken92 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Και μένα της δικιάς μου της λέγαν κάτι βλακειες σε γυμναστήριο που πήγαινε ότι και καλά μη κάνεις βαράκια γιατί θα φουσκώσεις στα χέρια κι άλλες τέτοιες μλκιες. Αν ήταν να "φουσκώνουν" έτσι οι γυναίκες εμείς σε 1 χρόνο θα διεκδηκούσαμε Mr Olympia. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εγώ θέλω να πάρω 10 κιλά βάρη ποια δισκοβαρη να διαλέξω? Έχουν και αυτά συμβατότητες η κάνουν όλα? Αποτι ειδα εχουν δυο διαμέτρους. Μετρα με τον χαρακα πόσο ειναι τρυπα σε αυτα που εχεις. Πάει μας γ@#*ε ο Φώτης, η επόμενη φώτο που θα ανεβάσω θα είναι με μπουργκα χαχα Τούμπανος πολύ καλός μπράβο! Ασε, επαθα κοκομπλοκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Σήμερα ειναι κλειστα το γυμναστήριο. Εχω κατι νευρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν έχω θέλω να τα αγοράσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Σήμερα ειναι κλειστα το γυμναστήριο. Εχω κατι νευρα... Εγω όταν έχω νεύρα, παω γυμναστήριο και ξεδίνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Tour of Larnaca: Πήγαμε, ποδηλατήσαμε, τερματίσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, γυρίσαμε. Ενδιαφέρεται κανείς για το long version, να ξεκινήσω να γράφω ή μπα; Τελικά, για το Tour of Larnaca δεν σας έγραψα κάτι. ΟΚ, μετά από (σχεδόν) 2 μήνες, δεν έχει κάποια αξία να γράψω κάτι αναλυτικό, αλλά αξίζει να αναφέρω ότι η διοργάνωση ήταν άψογη. Οι στάσεις ανεφοδιασμού ήταν πολύ σωστά τοποθετημένες (από πλευράς χρονικού σημείου και τοποθεσίας), η διαδρομή ήταν βατή (όχι εύκολη, δεν ήταν για "αρχάριους" road bikers), αλλά το κυριότερο ήταν το γεγονός ότι της πορείας προπορευτόταν όχημα των διοργανωτών το οποίο διατηρούσε την ταχύτητα της πορείας σε επίπεδο που όλοι όσοι συμμετείχαν μπορούσαν να ακολουθήσουν - κοινώς, αποφεύχθηκαν φαινόμενα κάποιων "μοναχικών λύκων" να "ξεφεύγουν" μπροστά, να ακολουθεί η κύρια μάζα των ποδηλατών και στο τέλος να έπονται οι πιο "αδύναμοι", άρα το event διατήρησε τον χαρακτήρα του fun ride και δεν μετατράπηκε σε "ανταγωνιστικό" από κάποιους. Εκκινήσαμε και τερματίσαμε όλοι μαζί, το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ένας από τους διοργανωτές (αυτός που είχε το γενικό πρόσταγμα) είναι καλός φίλος και στο τέλος της ποδηλασίας του είπα ότι εάν το διοργανώσει και του χρόνου έτσι, αλλά βάλει και τέλος συμμετοχής, προσωπικά θα το καταβάλω με χαρά. Μετά το τέλος της ποδηλασίας, κάτσαμε να φάμε. Το πριν: ...και το μετά: (Υ.Γ.: Για κάποιο λόγο, οι φωτογραφίες εμφανίζονται αντεστραμμένες. Δεν ασχολήθηκα να τις "φτιάξω", συκώτι είναι/ήταν.) 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Γεια χαρα , θελω να πάρω οικονομικο ρολόι χειρός με GPS για τρέξιμο .Εχετε να προτείνετε κάποιο που ειναι value for money ; To budget ειναι μεχρι 80€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το λεπον έκοψα για 15 μερες και την παραμικρή σαβούρα, την έβγαλα μόνο με ασπράδια, φιλέτο κότας σαλάτες ρύζι και νερό, χωρίς κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο! έχασα 2-3 κιλα , οκ μπορεί να μην έγινα κομμάτια αλλά καθάρισα αρκετά, είχα πάρει πολυ λίπος ! Η φώτο είναι χθεσινοβραδινές πριν τον ύπνο καμιά σχέση με πρήξιμο, οταν γυμνάζομαι γίνομαι διπλασιος στα χερια χαχαχα 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ωραιος μπράβο.. ο Φώτης μας έχει τεντώσει και εγώ είμαι πολύ καθαρά για κάποιο διάστημα ήδη βλέπω διαφορές. Από υδατάνθρακα τίποτα ρε? Μόνο ότι φας από την σαλάτα? Και εγώ τον μείωσα πολύ αλλά όχι και 0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 σορυ ρε ξεχασα να γραψω το ρυζι εκανα εντιτ ! Υδατάνθρακα μονο ρύζι, λιγο και νεροβραστο .. τον φωτη δεν τον φτάνουμε εχει ξεφύγει αυτος το εχει παρει πολυ σοβαρα και μπραβο του, απλα εγω έπρεπε ετσι και αλλιώς να το κανω , φετος δεν πρόσεξα καθόλου την διατροφη περα απο αυτο το 15μερο που ηταν ομως αυστηρό οσο δεν πάει αλλο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 και εγω κρατάω νερόβραστα μακαρόνια αλλά μείωσα την ποσότητα. Ιδια διατροφή κάνουμε βασικα. Εγώ δεν έχω prob να την κάνω και για μεγάλα διαστήματα.. άντε να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το λεπον έκοψα για 15 μερες και την παραμικρή σαβούρα, την έβγαλα μόνο με ασπράδια, φιλέτο κότας σαλάτες ρύζι και νερό, χωρίς κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο! έχασα 2-3 κιλα , οκ μπορεί να μην έγινα κομμάτια αλλά καθάρισα αρκετά, είχα πάρει πολυ λίπος ! Η φώτο είναι χθεσινοβραδινές πριν τον ύπνο καμιά σχέση με πρήξιμο, οταν γυμνάζομαι γίνομαι διπλασιος στα χερια χαχαχα 1αζζααζ.jpg 1αζχζχχ.jpg Mau με αυτά που έχω φάει την τελευταία εβδομάδα (Αυτά που ποσταρα στο antifitness) με κάνεις και νιώθω άσχημα χαχαχαχα Μπράβο πάντως, παρά πάρα πολύ καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αποφάσισα να ψηφιοποιήσω κάτι DVI κασέτες κι είδα ένα βίντεο από τα Χριστούγεννα του 2012, τοτε που είχα φτάσει περιφέρεια μέσης πάνω από 100εκ, bf πάνω από 35% και ξεκίνησα τη διαδικασία στα δεύτερα -άντα μου να αρχίσω να γυμνάζομαι. Οπότε, αναρωτήθηκα τι πρόοδο έχω κάνει από τότε. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πέρσι επειδή δε γυμναζόμουν όσο σκληρά έπρεπε (γαμημένη comfort zone) αλλά και η διατροφή ήταν τραγική (ούτε καν 1γρ πρωτείνης ανά κιλό σωματικού βάρους ενώ τα λιπαρά ήταν πολύ υψηλά...) δεν είδα χαίρι στο αισθητικό κομμάτι. Ιδού πώς ήμουν. To Σεπτέμβριο αποφάσισα να πάρω το κομμάτι της γυμναστικής πιο σοβαρά. Διόρθωσα σιγά-σιγά τη διατροφή (έφτασα τα 2γρ πρωτείνης και χαμήλωσα τα λιπαρά) ενώ και η προπόνηση που έκανα λιγο πριν τα Χριστούγεννα με τον Άλεξ μου έδωσε να καταλαβω τι σημαίνει πάω μέχρι failure στις ασκήσεις. Όχι πώς έγινα τπτ φοβερό αφού παραμένω πολύ αδύνατος αλλά νομίζω πώς πια άμα με δει κάποιος στην παραλία θα υποπτευθεί ότι γυμνάζομαι. Λιγάκι μυικότητα έβαλα (νομίζω). Ιδού. Y.Γ. Έχει πλάκα που έσβησα τη μάπα μου ενώ ανέβασα φώτο της στο thread με τα μέλη. Go figure 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Η πιο καλή αλλαγή το Τατού Χαχαχαχα πλάκα κάνω!!!! Μπράβο Γιάννη!!! σίγουρα έχεις αξιοσημείωτη αλλαγή στο σώμα σου και μπορείς να δεις και παραπάνω -αν και ειναι φανερό ότι ρουφιεσαι στη δεύτερη Χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αποφάσισα να ψηφιοποιήσω κάτι DVI κασέτες κι είδα ένα βίντεο από τα Χριστούγεννα του 2012, τοτε που είχα φτάσει περιφέρεια μέσης πάνω από 100εκ, bf πάνω από 35% και ξεκίνησα τη διαδικασία στα δεύτερα -άντα μου να αρχίσω να γυμνάζομαι. Οπότε, αναρωτήθηκα τι πρόοδο έχω κάνει από τότε. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πέρσι επειδή δε γυμναζόμουν όσο σκληρά έπρεπε (γαμημένη comfort zone) αλλά και η διατροφή ήταν τραγική (ούτε καν 1γρ πρωτείνης ανά κιλό σωματικού βάρους ενώ τα λιπαρά ήταν πολύ υψηλά...) δεν είδα χαίρι στο αισθητικό κομμάτι. Ιδού πώς ήμουν. june_2015.jpg To Σεπτέμβριο αποφάσισα να πάρω το κομμάτι της γυμναστικής πιο σοβαρά. Διόρθωσα σιγά-σιγά τη διατροφή (έφτασα τα 2γρ πρωτείνης και χαμήλωσα τα λιπαρά) ενώ και η προπόνηση που έκανα λιγο πριν τα Χριστούγεννα με τον Άλεξ μου έδωσε να καταλαβω τι σημαίνει πάω μέχρι failure στις ασκήσεις. Όχι πώς έγινα τπτ φοβερό αφού παραμένω πολύ αδύνατος αλλά νομίζω πώς πια άμα με δει κάποιος στην παραλία θα υποπτευθεί ότι γυμνάζομαι. Λιγάκι μυικότητα έβαλα (νομίζω). Ιδού. june_2016.jpg Y.Γ. Έχει πλάκα που έσβησα τη μάπα μου ενώ ανέβασα φώτο της στο thread με τα μέλη. Go figure !!! μπράβο ρε άλλαξες πολύ από τότε που κάναμε μαζί. Να ξες ότι με αυτού του είδους προπόνηση και ψηλά την πρωτεΐνη μπορείς να βάλεις όγκο χωρίς να φοβάσαι πολύ για λίπος αν και οι γκόμενες όπως είσαι γουστάρουνε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις