Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον μωρακια βαζω πλατη μετα απο προπονηση και εγινα καπνος παω Ολυμπο για Canyoning full moon etc .

Καλα να περασετε ολοι το τριημερο σας αγαπω πολυ τα λεμε την Τριτη .

13487459_701655076642589_1304653025_n.jpg

Μέχρι και forearm πετάει καρούμπαλο! Πολύ καλός.....
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καλημέρα παιδιά! Είπα να σας γράψω να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί από ότι βλέπω είστε όλοι φωτιά!

Λοιπον, ξεκινησα διατροφη και γυμναστικη (βαρη και αεροβικη) στα μεσα Γεναρη. Ημουν 58,2kg με 28,9fat (162 το υψος μου και 24 η ηλικια μου και ειμαι female). Τωρα μετα απο 5 μηνες εχω φτασει 48,8kg με 23,7fat. Το σωμα μου εχει αλλαξει παρα πολυ και εχω παρει και μυς σε χερια/ποδια/κοιλια κλπ. και ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα θα ηθελα να συνεχισω λιιιγο ακομα.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι κανω τωρα? Θεωρω πως δεν μπορω να συνεχισω την διατροφη για να χασω κι αλλο λιπος γιατι θα πεσουν πολυ τα κιλα μου και δεν μου φαινεται healthy. Οι θερμιδες που ετρωγα καθημερινα ηταν κοντα στις 1200 αλλα ποτε παραπανω. Αυτο που θα ηθελα ειναι να χασω λιγο ακομα λιπος (ισως 1-2% το πολυ, να παω 22% ας πουμε). Πως το κανω αυτο? Κανω συντηρηση (καπου 1400cal τη μερα μου βγαζει) και συνεχιζω βαρη και αεροβικη? Σταματαω αεροβικη και κανω μονο βαρη?

Αυτα! Ελπιζω να σας εδωσα ολες τις απαραιτητες πληροφοριες και κυριως να μην σας κουρασα! (Sorry αμα πεταξα καμια χαζομαρα, ακομα μαθαινω) :D

48 κιλα μου φαινονται λιγα για το υψος σου αλλα βεβαια καθε σωματοτυπος ειναι και διαφορετικός.

Σε καμια περιπτωση να μη συνεχισεις υποθερμιδικα. Λεω να φας κανονικα στις θερμιδες συντήρησης σου. Απλα τρώγοντας ποιοτικα και συνεχίζοντας τη γυμναστικη , θα κανεις τη λεγόμενη ανασύσταση , δηλαδη ο μυϊκός ιστός θα παιρνει τη θεση του λιπώδους ;)

Μπραβο για την εως τωρα

Προσπαθεια

• Like 1

Παντως μερικες καθεστε και παρατηρείτε κατι ακυρα πραγματα την ωρα που ο αλλος χτυπιεται

Χτες στο γυμναστήριο, μούσκεμα εγω απο τον ιδρωτα σε φαση η μπλουζα μου απο κρεμ να χε γινει σκουρο καφε, με ρωταει μια κοπελα(καλο κομματι) αν τα μουσια με ζεσταινουν. Τις λεω οχι και μου τσαμπουνα εμενα μου αρεσουν οι αντρες χωρις μουσια και το μαλλι κοντο. Τερμα αντιθετο απο μενα. Εμεινα λιγο μαλακας, αλλα συνεχισα την προπονηση.

Kate πες μας λιγο το προγραμμα που ακολουθεις στο γυμναστήριο.

• Like 1

με ρωταει μια κοπελα(καλο κομματι) αν τα μουσια με ζεσταινουν. Τις λεω οχι και μου τσαμπουνα εμενα μου αρεσουν οι αντρες χωρις μουσια και το μαλλι κοντο. Τερμα αντιθετο απο μενα. Εμεινα λιγο μαλακας, αλλα συνεχισα την προπονηση. 

αν ήμουν στη θέση σου θα της έλεγα "στα @@ μου" 

η ποιο καραμουνάρα να ήταν , καταρχάς όποιος μου μιλήσει στην ώρα της προπόνησης για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέρα του αν θα κάνουμε μαζί ή οτι χρειάζεται βοήθεια φλερτάρει να τις αρπάξει . Ιδικά αυτοί που αρχίζουν την πάρλα της ώρα π είσαι στη μέση κάποιου heavy set και περιμένουν και να απαντήσεις κιόλας. Κάτσε ρε παπάρα μπορεί να αφαιρεθεί ο άλλος και να τραυματιστεί , γιαυτό είναι σημαντικά τα ακουστικά πέρα οτι γλυτώνεις βαβούρα. Στο γυμναστήριο που πήγα τώρα (κ θα την κάνω σε λίγες μέρες)βάζουν μπουζουκοτράγουδα για να κάνουν zumba ή δεν ξέρω τι ομαδικό και τα βάζουν δυνατά , σε φάση να σε πιάνει πονοκέφαλος ..dafug

• Like 3

Παντως μερικες καθεστε και παρατηρείτε κατι ακυρα πραγματα την ωρα που ο αλλος χτυπιεται

Χτες στο γυμναστήριο, μούσκεμα εγω απο τον ιδρωτα σε φαση η μπλουζα μου απο κρεμ να χε γινει σκουρο καφε, με ρωταει μια κοπελα(καλο κομματι) αν τα μουσια με ζεσταινουν. Τις λεω οχι και μου τσαμπουνα εμενα μου αρεσουν οι αντρες χωρις μουσια και το μαλλι κοντο. Τερμα αντιθετο απο μενα. Εμεινα λιγο μαλακας, αλλα συνεχισα την προπονηση.

Kate πες μας λιγο το προγραμμα που ακολουθεις στο γυμναστήριο.

Εφαγες και εσυ το πεσιματακι σου και ησυχασες. :-D

• Like 1

Καλησπερα παιδια ροταω εδω αμα ειναι λαθος σβηστετο ξερετε αμα ειναι καλη προσφορα τιμη τελος παντων

http://xanoumis.gr/shop/364-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AC/1802-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%84-40kg109%CE%92.html

Θελω να τα εχω για το σπιτι  αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλα ειναι  και η τιμη τους αμα ειναι ενταξει ευχαριστω πολυ αμα εχετε να προτεινεται κατι αλλο και σε αυτα τα λευτα και τα κιλλα ιδια ευχαριστω πολυ 

@margaritagr Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για τα καλα λογια! Ειναι δυσκολο (κι εσεις το ξερετε καλυτερα απο μενα) αλλα ειναι πολυ rewarding να βλεπεις τα αποτελεσματα! :D Ενταξει, θα δοκιμασω συντηρηση! Γεκινως τρωω προσεγμενα και οι θερμιδες μου προερχονται απο ισορροπημενα γευματα.

@Liverpool89 Δεν παω γυμναστηριο, κανω στο σπιτι lower body ασκησεις (καθισματα, κοιλιακους και καποιες αλλες για τα ποδια που δεν ξερω πως λεγονται) και βαρη με αλτηρες (εχει αγορασει ο φιλος μου που κανει μαζι μου διατροφη και ασκηση) γυρω στα 3/3,5 κιλα σηκωνω. Και εξω περπατημα/jogging/ποδηλατο. :)

• Like 1

Αυτό που σου είπε η Μαργαρίτα. Σταματά τη δίαιτα, συνέχισε με θερμίδες συντήρησης και σε ενα χρόνο θα δεις οτι ενώ έχεις μείνει στα ίδια κιλά μεγάλο μέρος του λίπους σου εχει αντικατασταθεί απο μυς.

Φρόντισε μονάχα να αυξάνεις κιλά οταν οι ασκησεις που κανεις γίνουν εύκολες με τα κιλά που σηκώνεις τώρα.

Dreamz, καλη ειναι η τιμή. Jason, επίσης. Αλλα μη ρωτάτε τιμές εδώ παιδια, υπάρχει ο Σκρουτζ γι αυτή τη δουλειά.

Λιβε, άμα εισαι ακόμα με εκείνη την κουκλίτσα που σας είχα δει μαζί, καμία άλλη δεν εχει ελπίδα, τζάμπα προσπαθεί.

• Like 1

Ναι μαζι της ειμαι.. και συζουμε. Δεν υπαρχει λόγος να συζηταμε αν εχει ελπιδες η οχι. Απλα ενω φοραω ακουστηκα ειμαι στην κοσμαρα μου στα διαλλειματα, ενω στα σετ εκει συγκεντρωμενος, βρηκε ωρα να μου κανει ερωτηση, η καντεμια ειναι οτι εβγαλα το ενα ακουστικο γιατι ειχα ιδρωσει μεχρι τ αυτια στην κυριολεξια και την ακουσα. Αλλιως θα ετρωγε πανηγυρικο ακυρο.

• Like 1

@yannis27gr Okay, ευχαριστω πολυ ολους! :D

Αρα θα παει πιο αργα η διαδικασια για μυς, οποτε να περιμενω να δω αποτελεσματα απο 6+ μηνες ως χρονο που ειπες. Επισης, αν ανεβασω βαρη δεν θα "φουσκωσω"? Εννοω πως θα προτιμουσα να "γραμμωθει" το μπρατσο μου ως εχει (να φυγει το λιγο λιπος που εχει μεινει και να φανει ο μυς που εχω κανει ηδη απο τα 3κιλα βαρη) αλλα να μην "φουσκωσει" πολυ ακομα. Γινεται κατι τετοιο ή ζηταω μη-πραγματοποιησιμα πραγματα?

Δε φουσκώνουν ετσι οι μυς ειδικα σε εμας τις γυναικες.... Don't worry

Επισης για να κανεις γραμμωση πρεπει να εχεις ηδη αρκετα αναπτυγμένο μυικο συστημα αλλιως απλα θα φαινονται κοκκαλα

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...