snow22 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 χαζη ερωτηση,wff στο bb τι κατηγορια ειναι¨? και τι nabba?
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 χαζη ερωτηση,wff στο bb τι κατηγορια ειναι¨? και τι nabba? ελπίζω να ξέρεις αγγλικά, βαριέμαι να σου τα μεταφράσω https://en.wikipedia.org/wiki/National_Amateur_Body-Builders%27_Association 1
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 https://m.youtube.com/watch?v=NHj7VHwFBr8&itct=CCYQpDAYASITCNjBobXysM0CFcHFFgodfYgNqlIIYmFyIHdhcnM%3D&hl=en&gl=GE&client=mv-google καλά μιλάμε χρειαζεσαι τρελή αντοχή και δύναμη για να κάνεις αυτά που είδα στο βίντεο οι τύποι εκεί είναι εξωγήινοι πραγματικά 2
jason97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ειναι καλος αυτος ο αλτηρας ?http://www.afasia.gr/altiraki-bidwto-me-mikos-35cm-p-24227.html?ref=17
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λοιπον μωρακια βαζω πλατη μετα απο προπονηση και εγινα καπνος παω Ολυμπο για Canyoning full moon etc . Καλα να περασετε ολοι το τριημερο σας αγαπω πολυ τα λεμε την Τριτη . 20
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 κάνω μια τελευταία προσπάθεια να αντικαταστήσω το μισό από το κοτόπουλο μπούτι που τρώω με χαρτί. τα μόνα που τρώω πλέον είναι γάλα, πρωτεΐνη, μακαρόνια (σκέτα), ντομάτες κοτόπουλο μπούτι, κοτόπουλο χαρτί και light αναψυκτικά. Αν και ξαναπάω 4 φορές την εβδομάδα δεν έχω και τρελό Motivation γιατί πονάνε οι αρθρώσεις και δεν μπορώ να κάνω squat. Κρίμα γιατί είχα ξαναγυρίσει στα 110x5 το Πάσχα. Λοιπον μωρακια βαζω πλατη μετα απο προπονηση και εγινα καπνος παω Ολυμπο για Canyoning full moon etc . Καλα να περασετε ολοι το τριημερο σας αγαπω πολυ τα λεμε την Τριτη . 13487459_701655076642589_1304653025_n.jpg Τρομερός! Χαλάλι όλο το χαρτί. Maus τώρα δεν μπορείς να βάλεις ούτε πλάτη!! Πάντως και εσύ είσαι "χεράκιας" σαν τον maus 2
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μεινε στο μπουτι Αλεξ, δεν εχει δα και τοσο περισσοτερο λιπος απο το στηθος αλλα τουλαχιστον τρωγετε. Το αλλο ειναι σκετος μαζοχισμος. 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αλεξ μολις βρεθεις σε καταλληλη διαθεση και ορεξη και εχεις τον χρονο για εντατικο προγραμμμα , ξεχνα τα γαλατα ,μακαρονια και τις ντοματες και καντο ενα τριμηνο. Το ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα δεις θεαματικες αλλαγες, εσυ ογκο εχεις να κοψεις θες . Ιεροσυλια για τον μαου μην τα ισοπεδωνουμε ολα ο ανθρωπος ξερει τονους απο γυμναστικη . 2
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αλεξ μολις βρεθεις σε καταλληλη διαθεση και ορεξη και εχεις τον χρονο για εντατικο προγραμμμα , ξεχνα τα γαλατα ,μακαρονια και τις ντοματες και καντο ενα τριμηνο. Το ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα δεις θεαματικες αλλαγες, εσυ ογκο εχεις να κοψεις θες . Ιεροσυλια για τον μαου μην τα ισοπεδωνουμε ολα ο ανθρωπος ξερει τονους απο γυμναστικη . τι σκατά κετο να κάνω?
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τρομερός! Χαλάλι όλο το χαρτί. Maus τώρα δεν μπορείς να βάλεις ούτε πλάτη!! Πάντως και εσύ είσαι "χεράκιας" σαν τον maus Πάει μας γ@#*ε ο Φώτης, η επόμενη φώτο που θα ανεβάσω θα είναι με μπουργκα χαχα Τούμπανος πολύ καλός μπράβο! 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λοιπον μωρακια βαζω πλατη μετα απο προπονηση και εγινα καπνος παω Ολυμπο για Canyoning full moon etc . Καλα να περασετε ολοι το τριημερο σας αγαπω πολυ τα λεμε την Τριτη . 13487459_701655076642589_1304653025_n.jpg Εχεις ξεφυγει εσυ τρομακτικος μπραβο. 1
DYEL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα βασικα πρεπει να τα απαιτεις.Μπορει να παθει κανεις κατι.40 βαθμους θα χτυπησει ΣΚ.Να παω εγω γυμναστηριο με 40 βαθμους και καμια 20αρια ατομα διπλα μου να ψοφησουμε στην πρωτη ασκηση. Εννοείται. Εγώ τον χειμώνα με 22 υδρωνω άσχημα,καλοκαίρι με 32 φαντασου! Για κάποιο λόγο όμως την θέρμανση δεν έχουν πρόβλημα να την ανάβουν,προφανώς γιατί κρυονουν οι ίδιοι που κάθονται όλη μερα
Vapir Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 παίρνω τηλ να ρωτήσω αν ανοίγουν το γυμναστήριο τη δευτέρα μου βγαίνει μια γριά , μπα λάθος λέω πήρα, κοιτάω την κάρτα παίρνω πάλι βγαίνει η ίδια και μου λέει οτι κάνω λάθος. Τελικά ακόμα και οι κάρτες τους outdated είναι αχχαχαχαχασκέφτομαι ας πεταχτώ με το ποδήλατο να ρωτήσω , ε δε γαμιέται λεω αφού πάω που πάω ας πάω για προπόνηση να δω και τι λέει απο θέμα κόσμου μεταξύ 6 και 7.Πάω κάνω προπόνηση σε ρυθμό σκότωμα και ενώ περίμενα πως θα βγω και θα με χτυπήσει δροσιά μετά απο τόσο ιδρώτα στην προπόνηση , βγαίνω και ήταν λες κ δεν μπορούσες να πάρεις ανάσα. Υγρασία full κ θερμοκρασία ούτε που ξέρω Ευχαριστήθηκα με το ποδήλατο όμως , στην επιστροφή πήγαινα σαν τον μανιακό , ιδικά σε κάτι ευθείες που είναι οτι πρέπει για κόντρες , αμάξι πουθενά!!!!!!!!!εντομεταξύ το κλάμα , του λέω του τύπου "για θύμισε μου πότε κλείνεις για μια εβδομάδα?" μου λέει ε την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου (14 δηλαδή που πέφτει Κυριακή μέχρι και τις 21 κλειστό ), θα σε βγάλει 8 μέρες off επειδή έτσι λολεκεί έριξα ένα γέλιο ... με κοίταγε και με απορία που γέλαγα .. χαχα που να ξέρει πως "δεν προλαβαίνω" που λέγαμε και στο στρατό 2
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλά Θα μειώσω τα μακαρόνια και θα βάλω παραπάνω χαρτί να δω τι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις