Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε  οχι ρε μλκ αυτο δεν το εχω ξανακουσει  se olo to gym  να  κυκλοφορεις χωρις παπουτσια αν ειναι δυνατον ,πολυ κουλο μου φαινεται να κανω ετσι βαρη .

Σε ποια χωρα ειπαμε εισαι?

Κατα τα αλλα  ειναι ωραιο το  gym  να ειναι προσεγμενο και να μαζευει καλο κοσμο ,να ειναι περιποιημενοι οχι σαν υδραυλικοι που εσκασαν να κανουν προπονηση αλλα το δικο σου το παρακανει .

Εχεις ρε και παπουτσα αν θες, απλα πρεπει να κουβαλας ενα εξτρα ζευγάρι μονο για μέσα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εχεις ρε και παπουτσα αν θες, απλα πρεπει να κουβαλας ενα εξτρα ζευγάρι μονο για μέσα.

ααααα 

οκ τωρα πινω καφε, εχω ενα μικρο delay μεχρι να συνελθω και χανω frames .

• Like 4

Ποιο γυμναστηριο ειναι αυτο; Ελλαδα;

Εμας δεν επιτρεπεται να μπαινεις με παπουτσια στο χωρο της πισινας , εχεις σαγιονάρες , αλλιως αν θελει να μπει πχ επισκέπτης, εχουν στην εισοδο αυτα τα πλαστικά μπλε σκουφάκια παπουτσιών

Εμας δεν επιτρεπεται να μπαινεις με παπουτσια στο χωρο της πισινας , εχεις σαγιονάρες , αλλιως αν θελει να μπει πχ επισκέπτης, εχουν στην εισοδο αυτα τα πλαστικά μπλε σκουφάκια παπουτσιών

Ενταξει ρε αυτο  ειναι αυτονοητο .Σαν τους κανιβαλους που σκανε στις παραλιες με τα αθλητικα  θα το κανουν?

Το αλλο ομως βαρη χωρις παπουτσια δεν υπαρχει ουτε στις ταινιες ...

• Like 2

Χαχαχα... θυμαμαι μια φαση.

Πανε παραλια για μπανιο,φοραω σαγιοναρες να μαι ανετα. Ολα καλα στην παραλια. οταν πηγα στο αμαξι, τιναζω ποδια πριν μπω. Ολα καλα μεχρι εκει, ξεκιναω παω σπιτι, ψαχνω τις παντοφλες. Ο αμπαλος τις αφησα εξω απο το αμαξι και φυγα... τι γελιο εκανα

• Like 7

υπερβολικό και αυτό

Μην το λες. Και στο γυμναστήριο που πήγαινα ίσχυε αυτό και ήταν πολύ χρήσιμο σε επίπεδο καθαριότητας. Υπάρχουν πολλοί κάφροι που μπορεί να έμπαιναν με λάσπες και άλλα καλούδια.

Ενώ έτσι πήγαινες στο δωμάτιο, φορούσες τα ρούχα γυμναστικής, καθαρά παπουτσάκια, όλα κομπλέ.

Μου την έδινε που μερικοί έφευγαν ιδρωμένοι όπως ήταν αλλάζοντας μόνο παπούτσια που ήταν υποχρεωμένοι. Ιδρωμένος και βρόμικος. Που πας ρε καραμήτρο!

• Like 1

λοιπόν μεγάλα νέα από εμένα :) σχεδόν εκανα το human flag είχα 3 second hold με άσχημη φόρμα αλλά λογικά σε δύο με τρεις εβδομάδες θα το έχω στο 100% και θα ανεβασω βίντεο να με δείτε :) μπορεί να ανεβασω και καμιά planche push up βίντεο αν υπάρχει ζήτηση :)

• Like 7

λοιπόν μεγάλα νέα από εμένα :) σχεδόν εκανα το human flag είχα 3 second hold με άσχημη φόρμα αλλά λογικά σε δύο με τρεις εβδομάδες θα το έχω στο 100% και θα ανεβασω βίντεο να με δείτε :) μπορεί να ανεβασω και καμιά planche push up βίντεο αν υπάρχει ζήτηση :)

Εγω δεν καταλαβα τιποτα και βαριεμαι να googlarw ,τι  ακριβως εκανες?

Γνωριζω τι ειναι η  ανθρωπινη βομβα ομως δεν ξερω αν μετραει αυτο ...

Εν τω μεταξύ, έχω μπει σε πρόγραμμα (που λένε και τα μεμε). 3 φορές τη βδομάδα 45' bodyweight ασκήσεις, καθημερινή αεροβική 50-60', καθημερινές δουλειές στο κτήμα και φυσικά θάλασσα (όπου εκτός των άλλων θέλω να ανεβάσω την αντοχή στο κολύμπι και του δίνω και καταλαβαίνει).

Το ζουμι είναι ότι για να βγει αυτή η ενέργεια την έχω πέσει στο φαι και το καταφχαριστιέμαι, μετά το ελεεινό cut του προηγούμενου μήνα. Άθλιο πράμα να πεινάς, να πά να γαμηθεί το σιξ πακ. Με 14-15% bf είμαι μια χαρά. Δεν έχω κίνητρο για να κάνω τις θυσίες που απαιτεί το 10%.

--------------------

Τραυματίστηκα χτες --> στηριζόμουν σε ένα τσιμεντένιο πλαίσιο για να κουρέψω τις φοτίνιες και κατέρρευσε το γαμημένο. Γδάρθηκα στο τσιμέντο από πάνω μέχρι κάτω, σε μερικά σημεία αρκετά βαθιά (όχι τόσο ώστε να χρειαστούν ράμματα όμως). Σήμερα στη θάλασσα έτσουζαν οι πληγές. Πω ρε φίλε. 

Εγω δεν καταλαβα τιποτα και βαριεμαι να googlarw ,τι  ακριβως εκανες?

Γνωριζω τι ειναι η  ανθρωπινη βομβα ομως δεν ξερω αν μετραει αυτο ...

Dk_2013-06-13_calisthenics_097hhh.jpg

• Like 4

Εγω δεν καταλαβα τιποτα και βαριεμαι να googlarw ,τι ακριβως εκανες?

Γνωριζω τι ειναι η ανθρωπινη βομβα ομως δεν ξερω αν μετραει αυτο ...

το human flag είναι μία από τις πιο δυσκολες και εντυπωσιακές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος με το βάρος του σώματος του

το human flag είναι μία από τις πιο δυσκολες και εντυπωσιακές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος με το βάρος του σώματος του

Μαλιστα ,ποσα κιλα εισαι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...