Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και θα κάνω την γνωστή ερώτηση. Για να συμπληρώνει κανείς την ημερήσια πρόσληψη πρωτείνης για το βάρος του, ισχύει πως πρέπει να περνάει τουλάχιστον 3ωρο ανά γεύμα ; So far αυτό διαβάζω, ότι ανά γεύμα που περιέχει 20-30 μαξ γραμμάρια πρωτείνης πρέπει να περνάνε 3 με 4 ώρες. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Εγώ αυτό τηρώ μέχρι στιγμής, ανά τρίωρο, αλλά ρωτάω μήπως κάνω λάθος και θέλει λιγότερο ή περισσότερο.

Ισχύει φίλε! αν μπορούσε ο οργανισμός μας να αφομοιώσει   όση πρωτεΐνη γουστάρουμε  θα ήμασταν όλοι αρλοντ !

τα 20/30 γρ το 3ωρο βέβαια που αναφέρεις είναι σχετικά , παίζουν πολλά πράγματα ρόλο  όπως το πόσα κιλά είμαστε και  χίλια δυο άλλα.

Νικο κλαίω ρε φιλε !!! Τους κρίκους με πρόκα λυγισμένη που τους θυμηθήκαν ρε χαααχααχ

εντωμεταξύ ο διάδρομος αν δεν λειτουργεί ρολόι οντως μπορείς να τσακιστείς για πλάκα ..

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Νικο κλαίω ρε φιλε !!! Τους κρίκους με πρόκα λυγισμένη που τους θυμηθήκαν ρε χαααχααχ

εντωμεταξύ ο διάδρομος αν δεν λειτουργεί ρολόι οντως μπορείς να τσακιστείς για πλάκα ..

όταν πήγα για να κόψω κίνηση ήταν full και δεν είχα μπορέσει να τα δω όλα καλά , εκ πρώτης όψης φαινόταν κομπλέ , μετά έφαγα τη φόλα . 

το ξέρω και είναι σπάσιμο , πάντως αυτό με την πρόκα πραγματικά δεν το είχαμε ΟΥΤΕ στο σιδεράδικο που πήγαινα που μιλάμε οτι ο τύπος είχε φτιάξει μόνος του με σιδερά κάποια μηχανήματα.. τέτοια hardcorίλα λολολ

Δημοσ.

Maus μου ξεκαθάρισες την απορία, ευχαριστώ. Συνήθως η πλειοψηφία των ιστοσελίδων λέει πάνω κάτω τα ίδια πάνω σε αυτό το θέμα, οπότε μια δεύτερη γνώμη όπως αυτή ήταν αρκετά χρήσιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αυτα που λες ειναι σε αλλο επιπεδο.

Ενα απο τα γυμναστηρια που εκανα δοκιμαστικη ειχε τα ελευθερα βαρη στο υπογειο (οπου ειναι και τα αποδυτήρια). Δηλαδη ειχε 1 παγκο στηθους,ενα weight rack που ειχε τους δισκους κιλων,τους αλτηρες (πιο σωστα: μερικους αλτηρες). Τα υπολοιπα ηταν στο ισογειο! Τροχαλιες,μηχανηματα,μπαρες κλπ. αντε κανε προπονηση ετσι. Θα θες να κανεις δι-σετ πιεσεις παγκου με κροσσοβερ,τελειωνεις πιεσεις και τρεχεις πανω για κροσσοβερ. θα καταληξει τρι σετ γιατι ενδειαμεσα κανεις και ασκηση στις σκαλες χαχαχ

Το αλλο ειχε αποδυτηρια υπογειο,μερικους αλτηρες,μηχανηματα τροχαλιες εισογεια και ειχε και εναν μικρο οροφο πανω με 2 παγκους στηθους,1 επικλινη. μερικους ελευθερους παγκους,rack με αλτηρες,squat rack (!) και χωρο για διατασεις,foam rolling κλπ.

Πραγματικα δεν σκευτονται πριν ανοιξουν τετοιτα γυμναστηρια?

Χιλιες φορες να κατσω σε αυτο που παω και ας μην εχει squat rack και αλλα πραγματα.

αν δεν ήταν στην περιοχή μου θα είχε φάει άλλο κράξιμο κ θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω απο day1 αλλα επειδή όλοι γνωρίζονται εδω δεν ήθελαν να δημιουργήσω εχθρότητες λέω κάνε λίγο υπομονή , τουλάχιστον γλίτωσες απο την άλλη τη μαλακία  :-D 

Καλά αν ήμουν Αθήνα, βασικά κέντρο Πάτρα θα είχα πολύ καλές επιλογές. Τώρα όμως δεν βολεύει με την καμία 1 ώρα πήγαινε 1 ώρα έλα , όταν δούλευα Πάτρα τότε ναι δεν υπήρχε θέμα 

Δημοσ.

Vapir, με εχει πιάσει νευρικό.

Εγω ευτυχώς παράπονα απο το γυμναστήριο δεν έχω. Ειναι κλασικό χιπστερο-τρεντο-γυμναστηριο, με ολους στην τρίχα πριν έρθουν. Εχει και ενα κανονισμό να μην μπαινεις με τα παπούτσια που φοράς έξω, κι επειδή σχεδόν όλοι βαριούνται να φέρουν έξτρα παπούτσια, πλέον η πλειοψηφία κυκλοφορεί με τις κάλτσες. Στην αρχή γελούσα και κορόιδευα, τώρα σχεδόν δεν μπορώ να κάνω γυμναστική με παπούτσια. (πλην διάδρομο οκ, εκει τα βάζω)

Ψιλογκέι ακούγεται, το ξέρω, αλλά την αμαρτία μου θα την πω, μ'αρέσει η όλη φάση.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα να δεις γιατι μεταξύ άλλων οι περισσότεροι εκει μέσα για κάποιο λόγο με φοβούνται.  Ιδικά αν είμαι πρησμένος κ πάω να περάσω δίπλα απο καμια νοικοκυρά κοψοχολιάζονται και τονίζω πως είμαι πολυ cool κ χαλαρός , ούτε περπατάω σα χεσμένος ούτε κοιτάω περίεργα ,αν μου μιλήσει κάποιος απαντάω χαμογελαστός.

Βλέπω την άλλη σήμερα σε πολύ akward φάση να έρχεται να αφήσει τους αλτήρες που έκανε μια άσκηση ποιο πέρα και να φεύγει σαν δαιμονισμένη , μου ήρθε να της πω δεν δαγκώνω χαλάρωσε  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ουτε στο δικο μου το αναβουν.Θα το αναψουν μαζι με τον ΟΑΣΘ, i guess...

Το εχουν σαν κακο εχθρο τους το air condition γενικοτερα, σαν ταμπου? δε ξερω τι να πω. Το φοβουνται πολυ λες κ θα παθουν ψυξη.

Βαλτο ρε γαμωτο να χτυπαει στο ταβανι η λιγο πιο κατω κ θα ειμαστε κομπλε, δεν ειναι αναγκη να χτυπαει πανω μας.

Δημοσ.

Τρόλαρε τους καμιά μέρα, φώναξε δυνατα ''ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑ?''

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ αχχαχαχαχααχ

τελευταία μέρα κάτι θα κάνω κ άλλα δεν παίζει , όπως στο παλιό μου , πριν φύγω επειδή είχα τσαντιστεί πάω πρωί πρωί π ήταν οι καφενόβιοι-ψεκασμένοι ex-φαρμακωμένοι και πέταγα τους 40kg αλτήρες απο ύψος μετά απο πιέσεις στήθους(αυτός π ήταν πρωί έκραζε ακόμα κ αυτούς που κάνανε DL χωρίς να κάνουν κάτι κακό, χωρίς να χτυπάνε τη μπάρα με δύναμη , ήθελε ησυχία φαίνεται για να συζητάει φαίνεται ...

και φώναζα "ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ ΠΑΜΕ"  , εκείνο το πρωί ούτε φωνές ούτε καφενείο φάση , μάλλον αναρωτιόντουσαν τι με έπιασε , αφού τόσα χρόνια εκει μέσα ήμουν υπόδειγμα . Το έλεγα σε ένα φίλο π έφυγε 1 μήνα πριν απο εμένα και δεν με πίστευε , μου λέει δεν παίζει θα σε έκραζε , μάλλον του ήρθε shock και δεν είχε τι να πει λέω αχχα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ευτυχώς παράπονα απο το γυμναστήριο δεν έχω. Ειναι κλασικό χιπστερο-τρεντο-γυμναστηριο, με ολους στην τρίχα πριν έρθουν. Εχει και ενα κανονισμό να μην μπαινεις με τα παπούτσια που φοράς έξω, κι επειδή σχεδόν όλοι βαριούνται να φέρουν έξτρα παπούτσια, πλέον η πλειοψηφία κυκλοφορεί με τις κάλτσες. Στην αρχή γελούσα και κορόιδευα, τώρα σχεδόν δεν μπορώ να κάνω γυμναστική με παπούτσια. (πλην διάδρομο οκ, εκει τα βάζω)

Ψιλογκέι ακούγεται, το ξέρω, αλλά την αμαρτία μου θα την πω, μ'αρέσει η όλη φάση.

Και σκας μύτη πρώτη με τρύπια κάλτσα. Χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα. Περίεργος κανονισμός, όχι ότι με χαλάει
Δημοσ.

καλα και σε μενα αυριο και για ενα διαστημα κλειστο θα το εχουν λογικα.

δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στο θεμα των γυμναστηριων. ειμαι 2,5 χρονια σε αυτο που παω και εδω και ενα χρονο σκευτομουν να παω καπου αλλου,εχω κανει 3 "δοκιμαστικες" προπονησεις σε αλλα γυμναστηρια και ολα ηταν οχι απλα χειροτερα αλλα ηταν κακα γυμναστηρια.

οποτε απο την στιγμη που κατι δεν ειναι deal breaker αρκει αυτο.

Τα βασικα πρεπει να τα απαιτεις.Μπορει να παθει κανεις κατι.40 βαθμους θα χτυπησει ΣΚ.Να παω εγω γυμναστηριο με 40 βαθμους  και καμια 20αρια ατομα διπλα μου να ψοφησουμε στην πρωτη ασκηση.

Δημοσ.

Θα ξανά πω το κορυφαίο, νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα..

Σκάει πιτσιρικάς πριν πολλά χρόνια στο γυμναστήριο και λέει..

Γεια σας την Δευτέρα πάμε 5ήμερη προλαβαίνω μέχρι τότε να ανοίξω λίγο στην πλάτη, να αρπάξει το στήθος και να μεγαλώσουν τα χέρια??

Ήταν Πέμπτη......

~~~~

Greek όπως στο είπα.. Μεσημέρι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες να αποφεύγεις την έντονη άσκηση

σε αυτους τι απαντας ρε?

Δημοσ.

σε αυτους τι απαντας ρε?

"Δέν προλαβαίνεις"

"Επίσης δέν πρόκειται να πηδήξεις,οπότε μήν πάρεις προφυλακτικά"

#katathlipsi

Δημοσ.

Σήμερα με έπιασαν DOMS πλάτη πάνω. Λέω τι γίνεται; Χθες push-ups έκανα. Τρελάθηκα. Μετά τα σημερινά pull-ups μου ήρθε πως προχθές είχα κάνει και deadlifts.

Γι'αυτό τελικά δε μου άρεσε το γυμναστήριο. Γιατί δεν είχα μπει στον κόσμο των ελεύθερων. Δεν ήξερα τί παίζει, όπως επίσης δεν ήξερα τί παίζει με calisthenics. Πλέον bodyweight full πρόγραμμα και για leg-day weighted squats, deadlifts κλπ. Επίσης στο rest day που έχω θα βάλω κι ένα ακόμη leg day μόνο bodyweight (progression για pistol squats) εκτός κι αν είναι μέρα ορειβασίας.

Επίσης παράτησα το μέτρημα θερμίδων κλπ. Παρατήρησα πως με έκανε να αγχώνομαι και γενικότερα έκανα κάτι που δε μου άρεσε. Πλέον τρώω απλά πολύ και όσο γίνεται καθαρά. Νιώθω πολύ καλύτερα έτσι ψυχολογικά.

• Like 5
Δημοσ.

Ε  οχι ρε μλκ αυτο δεν το εχω ξανακουσει  se olo to gym  να  κυκλοφορεις χωρις παπουτσια αν ειναι δυνατον ,πολυ κουλο μου φαινεται να κανω ετσι βαρη .

Σε ποια χωρα ειπαμε εισαι?

Κατα τα αλλα  ειναι ωραιο το  gym  να ειναι προσεγμενο και να μαζευει καλο κοσμο ,να ειναι περιποιημενοι οχι σαν υδραυλικοι που εσκασαν να κανουν προπονηση αλλα το δικο σου το παρακανει .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...