SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τι 3 μήνες λετε ρε παίδες , αν ολοι αυτοί πήγαιναν 3 μήνες τότε τα γυμναστήρια που βγάζουν προσφορές 100 ευρό τον χρόνο θα είχαν κλείσει !! το 90% απο τους καλοκαιρινούς γυμναστηριακηδες πατάνε στο γυμναστήριο μόνο την ήμερα της εγγραφής και δεν υπερβάλω καθόλου σε αυτο που λεω ! μετά βεβαια είναι οι πρώτοι σε συζητήσεις στο ινερνετ και στις καφετέριες με τα γκομενακια σε φαση 'πάω γυμναστήριο' κτλ !! To γαματο ειναι οτι οι καλοκαιρινοι ηρθαν τωρα ,μεσα Ιουνιου.Να δω τι θα προλαβουν
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 To γαματο ειναι οτι οι καλοκαιρινοι ηρθαν τωρα ,μεσα Ιουνιου.Να δω τι θα προλαβουνΘα ξανά πω το κορυφαίο, νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα.. Σκάει πιτσιρικάς πριν πολλά χρόνια στο γυμναστήριο και λέει.. Γεια σας την Δευτέρα πάμε 5ήμερη προλαβαίνω μέχρι τότε να ανοίξω λίγο στην πλάτη, να αρπάξει το στήθος και να μεγαλώσουν τα χέρια?? Ήταν Πέμπτη...... ~~~~ Greek όπως στο είπα.. Μεσημέρι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες να αποφεύγεις την έντονη άσκηση 8
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Θα ξανά πω το κορυφαίο, νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα.. Σκάει πιτσιρικάς πριν πολλά χρόνια στο γυμναστήριο και λέει.. Γεια σας την Δευτέρα πάμε 5ήμερη προλαβαίνω μέχρι τότε να ανοίξω λίγο στην πλάτη, να αρπάξει το στήθος και να μεγαλώσουν τα χέρια?? Ήταν Πέμπτη...... ~~~~ Greek όπως στο είπα.. Μεσημέρι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες να αποφεύγεις την έντονη άσκηση Χαχαχαχα έμεινα.
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Θα ξανά πω το κορυφαίο, νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα.. Σκάει πιτσιρικάς πριν πολλά χρόνια στο γυμναστήριο και λέει.. Γεια σας την Δευτέρα πάμε 5ήμερη προλαβαίνω μέχρι τότε να ανοίξω λίγο στην πλάτη, να αρπάξει το στήθος και να μεγαλώσουν τα χέρια?? Ήταν Πέμπτη...... ~~~~ Greek όπως στο είπα.. Μεσημέρι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες να αποφεύγεις την έντονη άσκηση Eγω φιλε φευγω για διακοπες τον Ιουλιο προλαβαινω να γινω ? Θα τρωω ολο μου το φαι ! 3
Sellers Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Eγω φιλε φευγω για διακοπες τον Ιουλιο προλαβαινω να γινω ? Θα τρωω ολο μου το φαι ! Παιδιά μέχρι τις 8:30 τι προλαβαίνει να γίνει; 2
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδιά μέχρι τις 8:30 τι προλαβαίνει να γίνει; Σινεμα ?
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδιά μέχρι τις 8:30 τι προλαβαίνει να γίνει;Άκυρο! Λοιπόν εσένα σε κατατάσσω εύκολα στο τοπ 3 χιούμορ εδώ μέσα! 1
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Με βλέπεις να έχω χρονο για αστεία; Έφυγες και ξέφυγες τελείως. Κανόνισε
DYEL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Κατα καποιο πολυ παραξενο τροπο ανοιξανε τον κληματισμο στο γυμναστηριο μου! πέρσι στα τελη ιουλιου και αμα το αναβαν και πολλες φορες τους ζητουσα εγω να το ανοιξουν. και σημερα μπαινω 9 ωρα το πρωι και ηταν αναμενο. πολυ ανετη και ευχαριστη προπονηση.
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εμένα λέει είναι νωρίς , καλά κάτσε κανα 15μερο να λήξει η συνδρομή κ θα πάω μια βόλτα κ απο αλλού να δω τι παίζει ΕΛΕΟΣ , είχα τον άλλο που δεν άναβε θερμοσίφωνο το χειμώνα και πήγα στον άλλο που δεν ανάβει a/c αν δεν βρέξει λάβα 3
DYEL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εμένα λέει είναι νωρίς , καλά κάτσε κανα 15μερο να λήξει η συνδρομή κ θα πάω μια βόλτα κ απο αλλού να δω τι παίζει ΕΛΕΟΣ , είχα τον άλλο που δεν άναβε θερμοσίφωνο το χειμώνα και πήγα στον άλλο που δεν ανάβει a/c αν δεν βρέξει λάβα καλα και σε μενα αυριο και για ενα διαστημα κλειστο θα το εχουν λογικα. δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στο θεμα των γυμναστηριων. ειμαι 2,5 χρονια σε αυτο που παω και εδω και ενα χρονο σκευτομουν να παω καπου αλλου,εχω κανει 3 "δοκιμαστικες" προπονησεις σε αλλα γυμναστηρια και ολα ηταν οχι απλα χειροτερα αλλα ηταν κακα γυμναστηρια. οποτε απο την στιγμη που κατι δεν ειναι deal breaker αρκει αυτο.
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 καλα και σε μενα αυριο και για ενα διαστημα κλειστο θα το εχουν λογικα. δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στο θεμα των γυμναστηριων. ειμαι 2,5 χρονια σε αυτο που παω και εδω και ενα χρονο σκευτομουν να παω καπου αλλου,εχω κανει 3 "δοκιμαστικες" προπονησεις σε αλλα γυμναστηρια και ολα ηταν οχι απλα χειροτερα αλλα ηταν κακα γυμναστηρια. οποτε απο την στιγμη που κατι δεν ειναι deal breaker αρκει αυτο. εμένα αν και με βόλεψε να φύγω απο τους υπάνθρωπους κ είναι και κοντά άρα γλυτώνω 80 euros το μήνα (πριν δούλευα οπότε έμπαινα έτσι κ αλλιώς Πάτρα) και πάλι με χαλάει , έχει κάποια παρακμιακά πράγματα. 1) οι πάγκοι είναι για το πέος , πραγματικά ποιο ανάπηρους πάγκους δεν ξαναείδα , αρχικά είναι σε akward θέση και ο ένας βρήσκει , καθρέφτες ούτε καν και είναι και περίεργοι , σα να είναι φτιαγμένοι μόνο για ψηλούς ακόμα κ αν ρυθμίσεις το κάθισμα. Μάρκα μ'έκαψες . Οι ασφάλειες είναι κάτι κρίκοι με πρόκα λιγισμένη λολ ... wtf λέω Οι μπάρες δεν είναι 20kg ολυμπιακές , είναι κάτι μούφες που άνετα τις πετάω σαν ακόντιο , φοβόμουν να βάλω πάνω απο 80kg μπας κ λυγίσουν .. 2) οι αλτήρες είναι max 30kg και πες οκ , σε μερικές ασκήσεις όμως είναι σπάσιμο. Πέρα απο αυτό οι 30ριδες είναι κάτι περίεργοι με τεράστιους δίσκους , λες κ δεν προοριζόντουσαν για αλτήρες αλλα για μπάρα lmao 3) οι διάδρομοι δεν λειτουργούν απλά , οι χειρότεροι κολλάνε για 1-2 sec σε κάθε στροφή και δεν μπορείς καν να τρέξεις, ούτε να περπατήσεις και οι καλύτεροι δεν κολλάνε αλλα όταν το βάλεις στο 6 δεν ανεβάζει ταχύτητα , πατάς επίμονα και ανεβάζει μετά απο 1 λεπτό πχ απότομα , το ίδιο κ στο κατέβασμα , άρα αν θέλω να τρέξω max σε φάση HIIT στα όρια μου και με κλήση υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τσακιστώ αφού δεν υπακούει το μπουρδέλ@ lol 4) κάπου πήρε το μάτι μου οτι θα κλείσει για μια εβδομάδα... σοβαρά αν το ήξερα δεν θα γραφόμουν , δεν θεωρώ σοβαρό γυμναστήριο να κλείνει για "διακοπές" μια ολόκληρη εβδομάδα , έχει και υπαλλήλους , wtf , τουλάχιστον ας άνοιγε τις μισές μέρες που και πάλι. και κάτι άλλες παπάτζες που δεν τις πήρα πρέφα έγκαιρα γιατι αν και έκοψα βόλτα να δω τι παίζει δεν φαινόντουσαν με την πρώτη ματιά. Δεν ξαναγράφομαι χωρίς δοκιμαστική προπόνηση , ευτυχώς μου έκοψε και γράφτηκα 1 μήνα και δεν χτύπησα καμια 3μηνη να χτυπάω το κεφάλι μ στον τοίχο. Αθλιότητες ρε π... μου μιας και πάω με το ποδήλατο θα κοιτάξω κ ένα άλλο που είναι κανα 10λεπτο ακόμα προς Πάτρα μπας κ λέει τίποτα αν και με κόβω να πηγαίνω σε ένα που είχα πάει παλιότερα γιατι αμα πιάσουν βροχές ή άμα αρχίσω τη σχολή απο Σεπτέμβρη δεν θα βολεύει καθόλου , τουλάχιστον αυτό θα είναι στα 5 λεπτά απ το σπίτι μου , επιστρέφω τρώω κοιμάμαι κ όταν μου τη βαρέσει πάω για προπόνηση , άνετος 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Και θα κάνω την γνωστή ερώτηση. Για να συμπληρώνει κανείς την ημερήσια πρόσληψη πρωτείνης για το βάρος του, ισχύει πως πρέπει να περνάει τουλάχιστον 3ωρο ανά γεύμα ; So far αυτό διαβάζω, ότι ανά γεύμα που περιέχει 20-30 μαξ γραμμάρια πρωτείνης πρέπει να περνάνε 3 με 4 ώρες. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Εγώ αυτό τηρώ μέχρι στιγμής, ανά τρίωρο, αλλά ρωτάω μήπως κάνω λάθος και θέλει λιγότερο ή περισσότερο.
DYEL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλα αυτα που λες ειναι σε αλλο επιπεδο. Ενα απο τα γυμναστηρια που εκανα δοκιμαστικη ειχε τα ελευθερα βαρη στο υπογειο (οπου ειναι και τα αποδυτήρια). Δηλαδη ειχε 1 παγκο στηθους,ενα weight rack που ειχε τους δισκους κιλων,τους αλτηρες (πιο σωστα: μερικους αλτηρες). Τα υπολοιπα ηταν στο ισογειο! Τροχαλιες,μηχανηματα,μπαρες κλπ. αντε κανε προπονηση ετσι. Θα θες να κανεις δι-σετ πιεσεις παγκου με κροσσοβερ,τελειωνεις πιεσεις και τρεχεις πανω για κροσσοβερ. θα καταληξει τρι σετ γιατι ενδειαμεσα κανεις και ασκηση στις σκαλες χαχαχ Το αλλο ειχε αποδυτηρια υπογειο,μερικους αλτηρες,μηχανηματα τροχαλιες εισογεια και ειχε και εναν μικρο οροφο πανω με 2 παγκους στηθους,1 επικλινη. μερικους ελευθερους παγκους,rack με αλτηρες,squat rack (!) και χωρο για διατασεις,foam rolling κλπ. Πραγματικα δεν σκευτονται πριν ανοιξουν τετοιτα γυμναστηρια? Χιλιες φορες να κατσω σε αυτο που παω και ας μην εχει squat rack και αλλα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις