Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωι ποτε   μονο καφες .

Γιατί; Εγω ποτέ δεν πεινάω το πρωί. Πάντα πίνω πρώτα τον καφέ και μετά απο καμια ωρα τρώω.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γιατί; Εγω ποτέ δεν πεινάω το πρωί. Πάντα πίνω πρώτα τον καφέ και μετά απο καμια ωρα τρώω.

Και εγω που πειναω  το πρωι τι καταλαβαινω? Ενα πρασινο μηλο τρωω...

• Like 1
Δημοσ.

Στο στρατό έπινα μια κοκα κολα (κανονική) καθε μερα, οταν απολύθηκα την εκοψα μαχαίρι(όπως και το τσιγάρο),πανω απο 5 χρονια εχω τωρα να πιω .Με τα λεφτα που κανει  παίρνεις ενα κιλό πορτοκάλια ,αλλα συμφωνώ οτι μια μικρη κατάχρηση πρέπει να υπάρχει αλλιώς δεν εισαι άνθρωπος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

4:20 το χιλιόμετρο για αστυνομία; Τι λέει ρε; Στρατό πόσο θέλει δηλαδή;

Το ίδιο.
Δημοσ.

Αρχες του Ιουλιου θα δωσω τα αθληματα που απαιτουνται για την εισαγωγη στις Αστυνομικες σχολες.

Ως γνησιως γυμναστηριακος τυπος (εδω γελαμε) εχω να τρεξω πανω απο χρονο, οποτε πηγα να δω που βρισκομαι κ χανω το χιλιομετρο για λιγο. Θελει 4:20 κ το κανω 4:30. Περα απο το να τρεχω καθημερινα μεχρι να δωσω (δεν εχει ανακοινωθει κ το ποτε) τι ειδους προπονηση να κανω για να αυξησω λιγο την επιδοση μου βραχυπροθεσμα? Να τρεχω 30-40 λεπτα ξερω γω τζοκινγκ ή να κάνω λίγο ζέσταμα (αυτο έκανα σήμερα) και να δοκιμάζω να τρέχω το χιλιάρι κάθε μέρα?

Εμένα με βοήθησε το τρέξιμο σε σκάλες.

Επίσης, το ΗΙΙΤ σε ΤΑΒΑΤΑ στυλ ακριβώς επειδή κρατάει 4' μπορεί να αυξήσει γρηγορα την αντοχή σου σε αυτό που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Πρωι ποτε   μονο καφες .

Αλλα γενικα πινω  σχεδον καθημερινα 1 κουτακι 330 ml παντα με πολλα παγακια χειμωνα-καλοκαιρι , μια καταχρηση εχουμε δεν γινεται να τα κοψουμε ολα. 

αυτό εννοείται , έτσι κ αλλιώς και να τα κόψουμε όλα κανένας δεν μας εγγυάται πως δεν θα πάθουμε τίποτα, δεν αξίζει να μη ζεις για να έχεις λίγες παραπάνω πιθανότητες να μη ζήσεις λίγο παραπάνω (αν βγάζει νόημα λολολ)

πάντως μου κάνει εντύπωση κάτι που θυμάμαι , ποτέ δεν γούσταρα την κανονική, πάντα έπινα light ακόμα κ όταν είχα γίνει θεόχοντρος , ποτέ όμως σε φάση για τις θερμίδες καλά ούτε τη λέξη δεν ήξερα τότε , απλά για κάποιο λόγο γουστάρω περισσότερο τη light με πολύ πάγο ofc , χωρίς πάγο δε λέει 

4:20 το χιλιόμετρο για αστυνομία; Τι λέει ρε; Στρατό πόσο θέλει δηλαδή;

όντως έχουν βάλει τέτοιο νούμερο ? αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

αυτό εννοείται , έτσι κ αλλιώς και να τα κόψουμε όλα κανένας δεν μας εγγυάται πως δεν θα πάθουμε τίποτα, δεν αξίζει να μη ζεις για να έχεις λίγες παραπάνω πιθανότητες να μη ζήσεις λίγο παραπάνω (αν βγάζει νόημα λολολ)

πάντως μου κάνει εντύπωση κάτι που θυμάμαι , ποτέ δεν γούσταρα την κανονική, πάντα έπινα light ακόμα κ όταν είχα γίνει θεόχοντρος , ποτέ όμως σε φάση για τις θερμίδες καλά ούτε τη λέξη δεν ήξερα τότε , απλά για κάποιο λόγο γουστάρω περισσότερο τη light με πολύ πάγο ofc , χωρίς πάγο δε λέει 

Μα και εγω για την γευση το κανω οχι για τις θερμιδες, μου αρεσει πιο πολυ η light  απο την κανονικη  και την zero .Χωρις παγο απλα δεν υφισταται ειναι σαν γκομενα που δεν φορα τακουνια ,ξενερα δλδ :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να το πιάσεις, ειδικά για 18χρόνο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι άπειρος. Τους θέλουν λαγούς φαίνεται :P

Δημοσ.

Τι 3 μήνες λετε ρε παίδες , αν ολοι αυτοί πήγαιναν 3 μήνες τότε τα γυμναστήρια που βγάζουν προσφορές 100 ευρό τον χρόνο θα είχαν κλείσει !!

το 90% απο τους καλοκαιρινούς γυμναστηριακηδες πατάνε στο γυμναστήριο μόνο την ήμερα της εγγραφής και δεν υπερβάλω καθόλου σε αυτο που λεω !  μετά βεβαια  είναι οι πρώτοι σε συζητήσεις στο ινερνετ και στις καφετέριες με τα γκομενακια σε φαση 'πάω γυμναστήριο' κτλ !!

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι 3 μήνες λετε ρε παίδες , αν ολοι αυτοί πήγαιναν 3 μήνες τότε τα γυμναστήρια που βγάζουν προσφορές 100 ευρό τον χρόνο θα είχαν κλείσει !!

το 90% απο τους καλοκαιρινούς γυμναστηριακηδες πατάνε στο γυμναστήριο μόνο την ήμερα της εγγραφής και δεν υπερβάλω καθόλου σε αυτο που λεω !  μετά βεβαια  είναι οι πρώτοι σε συζητήσεις στο ινερνετ και στις καφετέριες με τα γκομενακια σε φαση 'πάω γυμναστήριο' κτλ !!

Είχα πολλούς συμμαθητές τέτοιους χαχαχαχα

Πάντως εγώ τους την έλεγα και όχι επειδή δεν έκαναν γυμναστική, αλλά επειδή τη συνδρομή τους την πλήρωναν οι γονείς τους.

Δημοσ.

Ρε παιδιά με τη ζέστη πως τη παλεύετε; Εγώ Σήμερα σε κάθε σετ που τελείωνα ήθελα να πιώ ένα υδραγωγείο

Δημοσ.

Κλιματισμός δεν παίζει?

Μην ζορίζετε πολύ την καρδιά στις μεγάλες θερμοκρασίες θέλει προσοχή σε κάθε ηλικία.

Δημοσ.

Για πες πιο συγκεκριμένα γιατί σήμερα με το που ξύπνησα πήγα να κάνω μονόζυγο έξω και επειδή το άρχισα απότομα την ένιωσα να χτυπάει δυνατά και περίεργα. Εν ολίγης τρόμαξα λίγο αλλά στα άλλα σετ ήταν εντάξει.

Δημοσ.

Κλιματισμός δεν παίζει?

Μην ζορίζετε πολύ την καρδιά στις μεγάλες θερμοκρασίες θέλει προσοχή σε κάθε ηλικία.

Μάλλον κλειστό το είχαν
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...