Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα εκλαψα στο γελιο

Πηρα της αρλα το γαλα με την εξτρα πρωτεινη. Το στελνω σε μια φιλη μου και μου λεει : μαλακα προσεχε μη γινεις σαν αυτες που κοροϊδεύουμε!!! Ποιες λεω ρε συ;; (Ενω ειχα μπει στο νοημα) Να λεει, αυτες που ειναι τεράστιες και τους πετανε φλέβες (bb φαση)

Λεω αν αυτες μπορουσαν να γινουν ετσι με Αρλα θα ταν τρισευτυχισμένες αχχαχαχα

• Like 7
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλα εκλαψα στο γελιο

Πηρα της αρλα το γαλα με την εξτρα πρωτεινη. Το στελνω σε μια φιλη μου και μου λεει : μαλακα προσεχε μη γινεις σαν αυτες που κοροϊδεύουμε!!! Ποιες λεω ρε συ;; (Ενω ειχα μπει στο νοημα) Να λεει, αυτες που ειναι τεράστιες και τους πετανε φλέβες (bb φαση)

Λεω αν αυτες μπορουσαν να γινουν ετσι με Αρλα θα ταν τρισευτυχισμένες αχχαχαχα

Οντως ,οπως υπαρχουν και οι κοπελιες που λενε δεν κανω πολλα βαρυ γιατι δεν θελω να γινω ντουκι.Ας τους πει καποιος οτι  δεν θα γινουν κτηνοι επειδη κανουν βαρυ αλλα με φαρμακο.Γυναικες ειναι ,αν ηταν ετσι ολες πολυγωνες θα ηταν,

• Like 1
Δημοσ.

Τι εγινε βρε παιδες; Καθε μερα ανοιγουν 523423423 θεματα που εχουν να κανουν με φιτνες. Εγινε μοδα/τρεντ;

Δημοσ.

Τι εγινε βρε παιδες; Καθε μερα ανοιγουν 523423423 θεματα που εχουν να κανουν με φιτνες. Εγινε μοδα/τρεντ;

σε κανα 3ρι μήνες θα το ξεχάσουν 

• Like 5
Δημοσ.

σε κανα 3ρι μήνες θα το ξεχάσουν 

Ακριβως αυτο.  

Ειναι η εποχη  τωρα το 85 % αυτων   θα πανε  gym για ενα τριμηνο  max , το φαγητο και η τεμπελια δυσκολα κοβονται αν ηταν ευκολο θα το εκαναν ολοι .

• Like 7
Δημοσ.

Ακριβως αυτο.  

Ειναι η εποχη  τωρα το 85 % αυτων   θα πανε  gym για ενα τριμηνο  max , το φαγητο και η τεμπελια δυσκολα κοβονται αν ηταν ευκολο θα το εκαναν ολοι .

με την κλασική διατροφή τους βέβαια έτσι 

πρωί καφές, τσιγάρο , κοκα κόλα light , αργά το μεσημέρι προπόνηση? ας το πούμε "γυμναστήριο" να είμαστε ποιο σωστοί ,  μετά πρωτεΐνη (τρομάρα τους) και για βράδυ 2 πίτες 

σύνολο κανα 1300-1500 θερμίδες 

χαχα

Δημοσ.

με την κλασική διατροφή τους βέβαια έτσι 

πρωί καφές, τσιγάρο , κοκα κόλα light , αργά το μεσημέρι προπόνηση? ας το πούμε "γυμναστήριο" να είμαστε ποιο σωστοί ,  μετά πρωτεΐνη (τρομάρα τους) και για βράδυ 2 πίτες 

σύνολο κανα 1300-1500 θερμίδες 

χαχα

Κατω τα χερια απο την coca light δεν ειναι αναψυκτικο ειναι ιδεα!

• Like 2
Δημοσ.

Πετυχαίνω χθες στα μονόζυγα έναν τύπο ο οποίος έκανε chin-ups, pull-ups και push-ups (λέμε τώρα, η μισή μέση ήταν στο πάτωμα) με λιγότερο από το μισό rom και γρήγορα. Αφού τα έκανε όπως τα έκανε πίνει και το shake του και φέυγει. WTF. Αυτό είναι που λέμε ότι τρόμπαρε;

Δημοσ.

Αρχες του Ιουλιου θα δωσω τα αθληματα που απαιτουνται για την εισαγωγη στις Αστυνομικες σχολες.

Ως γνησιως γυμναστηριακος τυπος (εδω γελαμε) εχω να τρεξω πανω απο χρονο, οποτε πηγα να δω που βρισκομαι κ χανω το χιλιομετρο για λιγο. Θελει 4:20 κ το κανω 4:30. Περα απο το να τρεχω καθημερινα μεχρι να δωσω (δεν εχει ανακοινωθει κ το ποτε) τι ειδους προπονηση να κανω για να αυξησω λιγο την επιδοση μου βραχυπροθεσμα? Να τρεχω 30-40 λεπτα ξερω γω τζοκινγκ ή να κάνω λίγο ζέσταμα (αυτο έκανα σήμερα) και να δοκιμάζω να τρέχω το χιλιάρι κάθε μέρα?

Δημοσ.

Αυτό που θες είναι αυξήσεις την αντοχή σου. Άρα τρεχεις κάθε μέρα μισή ώρα και προσπάθησε να βγαζεις καθε φορά μεγαλύτερη απόσταση. Αν έχεις και κάνα πρόγραμμα στο κινητό που μετράει χρόνους αποστάσεις κλπ είσαι κομπλε.

Δημοσ.

Κατω τα χερια απο την coca light δεν ειναι αναψυκτικο ειναι ιδεα!

ούτε πρωινό είναι αχαχχα

με τις μπουκάλες την πίνω αχχαχα, γιαυτό πίνω μια δυο φορές την εβδομάδα γιατι θα ψάχνω τα δόντια μου xD...

Δημοσ.

ούτε πρωινό είναι αχαχχα

με τις μπουκάλες την πίνω αχχαχα, γιαυτό πίνω μια δυο φορές την εβδομάδα γιατι θα ψάχνω τα δόντια μου xD...

Πρωι ποτε   μονο καφες .

Αλλα γενικα πινω  σχεδον καθημερινα 1 κουτακι 330 ml παντα με πολλα παγακια χειμωνα-καλοκαιρι , μια καταχρηση εχουμε δεν γινεται να τα κοψουμε ολα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...