Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πώς γίνεται να τρώς ολόκληρο το βάζο με το μέλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ταχίνι φυστικοβουτηρο κλπ πόσες φορές την εβδομάδα να τρώω? 4-5 κουταλάκια του γλυκού φυστικοβούτυρο πριν τον ύπνο,είναι ότι πρέπει.Θα ξυπνήσεις χορτάτος.Και κάθε μέρα να τρως,δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πώς γίνεται να τρώς ολόκληρο το βάζο με το μέλι; Όπως γίνεται να υπάρχουν παχύσαρκοι Δεν τρώνε όλοι οι χοντροί σαβούρα , υπάρχουν κ χοντροί που τρώνε "υγιεινές" τροφές σε τεράστιες ποσότητες. Δεν μίλησε κανείς για ολόκληρο και μισό να φας το ίδιο είναι και ένα τέταρτο του βάζου το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. για εμένα αυτοί είναι στη χειρότερη μοίρα , γιατι ζουν με ψευδαισθήσεις και δεν συνειδητοποιούν το πρόβλημα(κάτι που είναι το κλειδί για να το αντιμετωπίσεις) , ενώ αυτοί που είναι χοντροί επειδή τρέφονται με σαβούρα γιατι γουστάρουν τη σαβούρα ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα κ απλά πρέπει να αποφασίσουν να το διορθώσουν. Γνωρίζω κοπέλα νέα σε ηλικία που ψάχνει τόσο πολύ το θέμα με τις υγιεινές τροφές και έχει παθολογική εξάρτηση απο το φαγητό στο θέμα της ποσότητας κ φυσικά είναι υπερβαρη γιατι τρώει όλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παράδειγμα έδωσα. Και 1/4 ξελιγώνεσαι, δηλαδή είναι αηδία. Με αυτή την έννοια το λέω, ο ίδιος ο οργανισμός αντιδρά. Προφανώς, γιατί μετράνε και οι ποσοτήτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Προσωπικά λόγω διαφραγματοκύλης προσπαθώ να βάζω στο στομάχι μου ότι πιο καλό σε διατροφική αξία υπάρχει. Μικρές ποσότητες που αξίζουν. Πεινάω μεν αλλά γίνεται οδυνηρό από μια ποσότητα και πάνω. Μόνο άμα έχω ελεύθερο χρόνο κάνω σωστή διατροφή . Κάθε 2-3 ώρες και απο λίγο. Όταν σκέφτομαι να αμαρτήσω και να του αλλάξω τον αδόξαστο ,καλή ώρα το 3ήμερο που μας έρχεται προμηθεύομαι losec να περιορίσω τους πόνους και τις καούρες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παράδειγμα έδωσα. Και 1/4 ξελιγώνεσαι, δηλαδή είναι αηδία. Με αυτή την έννοια το λέω, ο ίδιος ο οργανισμός αντιδρά. Προφανώς, γιατί μετράνε και οι ποσοτήτες. καλά δεν κάθονται όλοι αυτοί να το φάνε σκέτο , με ένα καρβέλι ψωμί δίπλα μια χαρά τρώγεται χαχα όσο το σκέφτομαι κλαίω απ τα γέλια ... είναι τόσοι πολλοί που κυνηγάνε τα "υγειηνά" και δεν προσέχουν τα βασικότερα πράγματα κ όλο αυτό είναι λόγο μόδας Προσωπικά λόγω διαφραγματοκύλης προσπαθώ να βάζω στο στομάχι μου ότι πιο καλό σε διατροφική αξία υπάρχει. Μικρές ποσότητες που αξίζουν. Πεινάω μεν αλλά γίνεται οδυνηρό από μια ποσότητα και πάνω. Μόνο άμα έχω ελεύθερο χρόνο κάνω σωστή διατροφή . Κάθε 2-3 ώρες και απο λίγο. Όταν σκέφτομαι να αμαρτήσω και να του αλλάξω τον αδόξαστο ,καλή ώρα το 3ήμερο που μας έρχεται προμηθεύομαι losec να περιορίσω τους πόνους και τις καούρες ε ναι αν έχεις θέμα θα προσέξεις τι θα φας και με το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ταχίνι φυστικοβουτηρο κλπ πόσες φορές την εβδομάδα να τρώω? IIFYM κάθε μέρα. Πολύ ποιοτικά λιπαρά κι απο τις δυο τροφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 IIFYM κάθε μέρα. Πολύ ποιοτικά λιπαρά κι απο τις δυο τροφές. ty <3 και μια αποροια ακομα γτ ο τυπος κανει τοσες πολλες επαναληψεις?υπαρχει καποιο κερδος?στην τελευταια μ προπονηση ειπα να το δοκιμασω για το γαμ*τ* και στις 30κατι αν και με πολυ λιγα κιλα καηκα απιστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 κοίτα γενικά τα πόδια θέλουν παραπάνω reps σε σχέση με άλλες ομάδες , αλλα οι πολλές reps γενικότερα όταν δεν είναι για ζέσταμα και είναι το σύνολο της προπόνησης ποιο πολύ ωφελούν κάποιον που είναι σε φάρμακο παρά natural 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Και επίσης τα βάρη είναι γυμναστική με ελεύθερη φιλοσοφία, μπορείς άνετα να βρεις επιστημονική έρευνα στο διαδίκτυο που να λέει πως 400+ επαναλήψεις σε κάθε σετ δημιουργούν την υπέραιμάτωση του μυ και το σκίσιμο του καλσόν στα πόδια, οπότε είναι στο χέρι σου να υιοθετήσεις την έρευνα και θα την δοκιμάσεις ή όχι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 πάντως αυτό που σας λέω το έχω δει επειδή ήμουν σε γυμναστήριο γεμάτο φαρμακομένους για χρόνια. Βλέπεις τον άλλο 110kg βουνό να πρήζεται και να κοντεύει να σκάσει το δέρμα του με τα kg που έκανα ζέσταμα x 50 reps βεβαια αχχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Και επίσης τα βάρη είναι γυμναστική με ελεύθερη φιλοσοφία, μπορείς άνετα να βρεις επιστημονική έρευνα στο διαδίκτυο που να λέει πως 400+ επαναλήψεις σε κάθε σετ δημιουργούν την υπέραιμάτωση του μυ και το σκίσιμο του καλσόν στα πόδια, οπότε είναι στο χέρι σου να υιοθετήσεις την έρευνα και θα την δοκιμάσεις ή όχι.. με ειρωνευεσαι παπουλη? με εκανε εντυπωση το δοκιμασα μια φορα στο ζεσταμα και ρωτησα εδω what s your problem?a? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 εχει κανα 2 pro body builders που ξέρω που σε αλτήρες σπανια χρησιμοποιούν πανω από 15 κιλά.. μιλαμε για 110 κιλα ατομα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κώστα τσίου όχι ρε καμία σχέση! ~~~ Άλεξ και γω των πολλών επαναλήψεων είμαι, δεν φορτώνω πολλά κιλά Άλλο όμως αυτό και άλλο να κάνεις για 4/5 λεπτά επαναλήψεις.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ε ναι άλλο 12-15ρες reps και άλλο 50ρες χαχααχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις