Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καρπουζι τρωμε οσο θελουμε η προσεχουμε λογο carbs; ρωταω γιατι εφαγα το μισο και θελω και το υπολοιπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Είμαι μεζές όμως μπροστά σου https://www.facebook.com/rockandice/videos/10154181786915030/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καρπουζι τρωμε οσο θελουμε η προσεχουμε λογο carbs; ρωταω γιατι εφαγα το μισο και θελω και το υπολοιπο κοίτα επειδή είναι το αγαπημένο μου φρούτο (το πεπόνι το απεχθάνομαι) πέρσι το καλοκαίρι έτρωγα αρκετό κάποια στιγμή λέω , νερό νερό το καρπουζάκι , για να δω όμως τι περιέχει στο kg έχει 300 θερμίδες καθαρά απο ζάχαρη. 1KG καρπούζι για εμένα είναι τίποτα, μπορώ να φάω 3-4kg για να πω οτι το ευχαριστήθηκα , δηλαδή 1000+ θερμίδες ξαναλέω ζάχαρη και το κακό είναι πως δεν με χορταίνει. Επειδή ακριβώς είναι ζάχαρη δρα και σαν ζάχαρη , δηλαδή insulin spike all over the place σε αντίθεση με την μπανάνα που θεωρείται "κακό φρούτο" απο όποιον δεν γνωρίζει ενώ δεν προκαλεί insulin spike είναι low gi με λίγα λόγια αν χωράει στις θερμίδες σου είναι οκ , αν τρως σαν άνθρωπος και η καλύτερη ώρα να το φας είναι μετά την προπόνηση. Μερικοί το τρώνε πριν για να τους δώσει ένα boost ας πούμε. Τι πριν τι μετά , το κακό είναι το βράδυ μεταξύ άλλων θα κατουρας κάθε μισή ώρα όπως έκανα πέρσι. Πέρσι έτρωγα για μια περίοδο 1 καρπούζι τη μέρα κ έχουμε κ μεγάλα καρπούζια λόγο οτι βγάζουν στις γύρω περιοχές κ τα πουλάνε τζάμπα αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καρπουζι τρωμε οσο θελουμε η προσεχουμε λογο carbs; ρωταω γιατι εφαγα το μισο και θελω και το υπολοιπο Απλά είναι τα πράγματα ρε συ Hellaslover. Για να φαγες κατι σε υπερβολική ποσότητα και να θες κι άλλο, σημαίνει ότι δεν κάνει κάλο. Ακολουθούμε το ρητό ''αν ειναι νόστιμο φτύστο''. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Χθες έκανα για πρώτη φορά σωστά deadlifts. Τα δικέφαλα σήμερα οδύρονται, αλλά το χαμόγελό μου έφτασε αυτιά. Τις προάλλες, στην πρώτη απόπειρα βγήκε κάτι σα sumo squats, πάντως deadlift δεν ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Προσοχή με τη μέση σου εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 σε αντίθεση με την μπανάνα που θεωρείται "κακό φρούτο" απο όποιον δεν γνωρίζει ενώ δεν προκαλεί insulin spike είναι low gi Θες να ελαμπορειτ ε μπιτ μορ ον δατ? Τι ακριβως κανει η μπανάνα, γιατι πάντα τρώω μια μπανάνα την μερα, πάω δεν παω γυμναστηριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Θες να ελαμπορειτ ε μπιτ μορ ον δατ? Τι ακριβως κανει η μπανάνα, γιατι πάντα τρώω μια μπανάνα την μερα, πάω δεν παω γυμναστηριο. καλό κάνει , έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και σίδηρο σχετικά με το gi μπορείς να διαβάσεις εδώ για παράδειγμα (δεν το ξέρω το site τυχαία έπεσα πάνω ) και γιατί πρέπει να προτιμάμε τρόφιμα με χαμηλό (μέχρι 55) , η μπανάνα έχει 51 πχ , το καρπούζι 72 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Προσοχή με τη μέση σου εσυ. Η μέση πάνω απ'όλα. Η πλάτη σε όποια άσκηση κάνω είναι στην ευθεία. Δεν έχει παραπονεθεί ούτε στιγμή μέχρι τώρα η μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ουτε προκειται γιατι εχεις λιγα κιλα. Μολις ξεθαρρεψεις λιγο κι αρχιζεις να φορτωνεις μπορει να ξεχαστεις και να την πατησεις. Να θυμασαι να εισαι απολυτα συγκεντρωμενος σε καθε επαναληψη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, πιστεύω ότι μετά από τόσο καιρό έχω αρχίσει να κάνω σοβαρά κιλά (για τα δικά μου δεδομένα) σε deadlift κυρίως αλλά και σε squats. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη πλέον η χρήση ζώνης για της προηγούμενες ασκήσεις για περισσότερη ασφάλεια. Ποια είναι η γνώμη σας; Μπορεί να ακούγεται και χαζή η ερώτηση αλλά την κάνω όπως και να 'χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, πιστεύω ότι μετά από τόσο καιρό έχω αρχίσει να κάνω σοβαρά κιλά (για τα δικά μου δεδομένα) σε deadlift κυρίως αλλά και σε squats. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη πλέον η χρήση ζώνης για της προηγούμενες ασκήσεις για περισσότερη ασφάλεια. Ποια είναι η γνώμη σας; Μπορεί να ακούγεται και χαζή η ερώτηση αλλά την κάνω όπως και να 'χει. με ζωνη δεν πιανεις τοσο τους κοιλιακους αμα κανεις λιγα κιλα και εισαι σιγουρος για την τεχνικη μην βαζεις αμα αρχισεις και κανεις σοβαρα κιλα βαλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 κοίτα επειδή είναι το αγαπημένο μου φρούτο (το πεπόνι το απεχθάνομαι) πέρσι το καλοκαίρι έτρωγα αρκετό κάποια στιγμή λέω , νερό νερό το καρπουζάκι , για να δω όμως τι περιέχει στο kg έχει 300 θερμίδες καθαρά απο ζάχαρη. 1KG καρπούζι για εμένα είναι τίποτα, μπορώ να φάω 3-4kg για να πω οτι το ευχαριστήθηκα , δηλαδή 1000+ θερμίδες ξαναλέω ζάχαρη και το κακό είναι πως δεν με χορταίνει. Επειδή ακριβώς είναι ζάχαρη δρα και σαν ζάχαρη , δηλαδή insulin spike all over the place σε αντίθεση με την μπανάνα που θεωρείται "κακό φρούτο" απο όποιον δεν γνωρίζει ενώ δεν προκαλεί insulin spike είναι low gi με λίγα λόγια αν χωράει στις θερμίδες σου είναι οκ , αν τρως σαν άνθρωπος και η καλύτερη ώρα να το φας είναι μετά την προπόνηση. Μερικοί το τρώνε πριν για να τους δώσει ένα boost ας πούμε. Τι πριν τι μετά , το κακό είναι το βράδυ μεταξύ άλλων θα κατουρας κάθε μισή ώρα όπως έκανα πέρσι. Πέρσι έτρωγα για μια περίοδο 1 καρπούζι τη μέρα κ έχουμε κ μεγάλα καρπούζια λόγο οτι βγάζουν στις γύρω περιοχές κ τα πουλάνε τζάμπα αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Και εγώ θεωρούσα το καρπούζι σαν άχρηστο φρούτο που προσφέρει μόνο απόλαυση, μέχρι που έπεσα στο παρακάτω άρθρο .http://www.iatronet.gr/diatrofi/trofima-rofimata/article/2303/karpoyzi-o-vasilias-toy-kalokairioy.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Και εγώ θεωρούσα το καρπούζι σαν άχρηστο φρούτο που προσφέρει μόνο απόλαυση, μέχρι που έπεσα στο παρακάτω άρθρο . http://www.iatronet.gr/diatrofi/trofima-rofimata/article/2303/karpoyzi-o-vasilias-toy-kalokairioy.html μα δεν το θεωρώ άχρηστο , το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η απόλαυση άρα είναι σημαντικότατο αχχαχα πάντως ποτέ δεν το ψάχνω τόσο με τα θετικά οφέλη και τις βιταμίνες της κάθε τροφής , λόγο οτι τρώω τα πάντα ποτέ δεν μου λείπει κάτι για να ενδιαφερθώ απο που θα το πάρω πάντως όπως είπα είναι μια χαρά φρούτο , αρκεί να τρως σαν άνθρωπος , 5-10kg τη μέρα δεν είναι κ τόσο φυσιολογικό ούτε healthy χαχαα αντίστοιχα το μέλι , είναι ωραίο , έχει θετικά οφέλη όμως έχει και ζάχαρη , είναι ζάχαρη, άλλο να τρώει κάποιος μια κουταλιά τη μέρα στο πρωινό του και άλλο να τρώει μισό βάζο, το λέω επειδή γνωρίζω πολύ κόσμο που τρώει το μελάκι με το βάζο επειδή κάνει καλό αχχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ταχίνι φυστικοβουτηρο κλπ πόσες φορές την εβδομάδα να τρώω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις