Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exω παρόμοια απορία με τον Livepool,κανω 3 μερες βάρη και τωρα εχω ξανα αρχίσει να κανω ποδήλατο(1 - 1,5 ωρα τη φορα ).

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θελω να το παω εναλαξ ,μια βάρη, μια ποδήλατο,δηλαδη 3 μερες βαρη 3 ποδηλατο και μια κενό .Ειναι πολυ το αερόβιο?

Βασικά δεν ρωταω για να κόψω το ποδήλατο γιατι κανω απο μικρός και μου αρέσει  ,απλα θελω να ξερω.

25 χρονια πριν ....image.png

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Όχι δεν είναι πολύ 3μέρες αερόβιο κάνε κανονικά το ποδηλατάκι σου φίλος!!

~~~~~~

Φώτη Οκ μας γ@"#ες μας έκανες να μετανιώσουμε και για την τελευταία σαβούρα που έχουμε φάει!!

Ωραίος ρε μπράβο πολύ καλά δουλεμένο κιλά!

~~~

Άλεξ καλύτερη αεροβια από τον σάκο δεν υπάρχει, αν ήσουν Αθήνα θα σου έδινα τα κλειδιά από το πατρικό να πηγαίνεις όποτε θες! Τραγικό όντως γυμναστήριο 4 ορόφους χωρίς σάκο ..

~~~~~

Λίβε αν έχεις χρόνο μην το σταματήσεις το αερόβιο, 8χλμ με το ποδήλατο δεν είναι τίποτα..

• Like 2

~~~~~~

Φώτη Οκ μας γ@"#ες μας έκανες να μετανιώσουμε και για την τελευταία σαβούρα που έχουμε φάει!!

Ωραίος ρε μπράβο πολύ καλά δουλεμένο κιλά!

~~~

Δεν εχεις αναγκη εσυ .

δεν ειμαι ακομα ετοιμος ρε  θα χασω γυρω στο 1-2 κιλα  στοχευμενα ,στεγνωμα θελω λιγο ακομα  αλλα οκ θεμα χρονου ειναι το εχουμε δει τo εργο και αλλες φορες.

• Like 1

Παιδες βρηκα καλη συνταγη για καλοκαιρι. Λεγεται ταταρορ ή καπως ετσι.

Θεμε

3 αγγουρακια μικρα (τα κοντα)

1κιλο γιαουρτι

ενα σακουλακι καριδια (εδω ειναι η πρωτεινη μας)

σκορδο

νερο

αλατι

πιπερι

ανηθο

ελαιολαδο

Βαζουμε στο μπλεντερ τα καριδια και τα μπλενταρουμε.

Τριβουμε τα αγγουρια (με την φλουδα επειδη ειναι καλη) σε χοντρο τριφτη, σφιγγουμε τα τριμενα αγγουρια με τα χερια για να φυγουν τα πολλα νερα. 

Τελος, βαζουμε σε ενα σκευος ολα τα υλικα και τα ανακατεβουμε καλα. Ετοιμο, ειναι "σουπα" η οποια τρωγεται κρυα.

Λόγω τραυματισμού στο καρπό διέκοψα για 4 μέρες. Την έπαθα γιατί έλειπε η κοπέλα μου και έκανα τη βλακεία να αυξήσω κιλά στον πάγκο χωρίς να είναι κάποιος να με βοηθήσει. Συνήθως δεν κάνω τέτοιες απερισκεψίες αλλά την προηγούμενη βδομάδα ένιωθα οτι έπρεπε να το κάνω :/ Μ@@@κία μου...Κάθισα λοιπόν στα αυγά μου για 4 μέρες με κρέμες και με το βαράκι που έχω στο δωμάτιο και έκανα πολύ ελαφριά, κυρίως για να μη το αφήσω έτσι. Το περίεργο είναι οτι δεν με πονάει όταν κάνω πάγκο, αλλά όταν κάνω bicep curls στην φάση που γυρνάω τον καρπό. Οι guru και μη του νήματος έχετε κάτι να προτείνετε; 

post-300762-0-16765300-1465847609_thumb.jpg

• Like 7

Ελπίζω να σε αδικεί η φωτο και να μην εισαι απ αυτούς που αμελούν τα πόδια (φαίνονται πολύ μικρότερα σε σχέση με το άνω σώμα).

Τα κάνει να φαίνονται μικρότερα η φώτο, αλλά η αλήθεια είναι οτι το άνω σώμα είναι πιο πολύ ανεπτυγμένο.

κανε κανονικα τις ασκησεις στις οποιες δε σε ενοχλει και σε αυτες που σε τσιμπαε κανει πολυ χαλαρα, πολυ λιγα κιλα ισα ισα για το ερεθισμα 

Αυτό θα κάνω...Αντε να δούμε έως πότε θα τραβήξει. 

Λόγω τραυματισμού στο καρπό διέκοψα για 4 μέρες. Την έπαθα γιατί έλειπε η κοπέλα μου και έκανα τη βλακεία να αυξήσω κιλά στον πάγκο χωρίς να είναι κάποιος να με βοηθήσει. Συνήθως δεν κάνω τέτοιες απερισκεψίες αλλά την προηγούμενη βδομάδα ένιωθα οτι έπρεπε να το κάνω :/ Μ@@@κία μου...Κάθισα λοιπόν στα αυγά μου για 4 μέρες με κρέμες και με το βαράκι που έχω στο δωμάτιο και έκανα πολύ ελαφριά, κυρίως για να μη το αφήσω έτσι. Το περίεργο είναι οτι δεν με πονάει όταν κάνω πάγκο, αλλά όταν κάνω bicep curls στην φάση που γυρνάω τον καρπό. Οι guru και μη του νήματος έχετε κάτι να προτείνετε;

Μήπως να κάνεις πόδια; Μπορεί να φταίει φωτό βέβαια.

Eγω δεν καταλαβα   γιατι ενω εχεις τραυματισμο/ενοχληση συνεχισες να κανεις με το βαρακι ασκησεις .

• Like 1

Eγω δεν καταλαβα γιατι ενω εχεις τραυματισμο/ενοχληση συνεχισες να κανεις με το βαρακι ασκησεις .

Στο χέρι που έχω τον τραυματισμό έκανα 2 κιλά κυρίως γιατί σ’όσους μικρότραυματισμούς είχα μέχρι στιγμής κάνοντας ελαφριά άσκηση έβλεπα βελτίωση. Πιστεύεις ότι δεν είναι σωστή τακτική;

Στο χέρι που έχω τον τραυματισμό έκανα 2 κιλά κυρίως γιατί σ’όσους μικρότραυματισμούς είχα μέχρι στιγμής κάνοντας ελαφριά άσκηση έβλεπα βελτίωση. Πιστεύεις ότι δεν είναι σωστή τακτική;

Δεν ξερω αν ειναι σωστο  δεν ειμαι γιατρος ,αυτο που ξερω  απο την εμπειρια μου σε μενα τουλαχιστον ειναι πως αν καπου νιωσω ενοχληση η' το χτυπησω  το να επιμενω να το ασκω  το κανει χειροτερο .

Οποτε το αφηνω να  περασει χωρις να το πιεζω και κανω αλλες ασκησεις και σημεια του σωματος που δεν νιωθω ενοχληση 

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...