fouros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι καταλληλο το thread (ας με ενημερωσουν οι mod) αλλα θα ήθελα όποιος μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολογιο (δεν παιρνει πανω από 2 λεπτά) για μια εφαρμογή που αναπτύσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ Ερωτηματολογιο
Vapir Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι καταλληλο το thread (ας με ενημερωσουν οι mod) αλλα θα ήθελα όποιος μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολογιο (δεν παιρνει πανω από 2 λεπτά) για μια εφαρμογή που αναπτύσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ Ερωτηματολογιο απάντησα έτσι κ αλλιώς είναι πολύ σύντομο ένα λάθος που πρόσεξα είναι στην 8η ερώτηση , στις απαντήσεις θα έπρεπε να έχει φυσιολογικό (μέσα στα υγιή πλαίσια) ποσοστό λίπους και όχι βάρος, δεν υπάρχει φυσιολογικό βάρος , κάποιος μπορεί να είναι στα kg του ύψους του (πχ 1,70 @ 70kg) ή και παραπάνω και να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και σωματική αναλογία μυών-λίπους και κάποιος άλλος να είναι -5kg απο το ύψος του αλλα χωρίς ιδέα μυικής μάζας και με μεγάλο ποσοστό λίπους. Ουσιαστικά ο δεύτερος να είναι σαν υπέρβαρος/παχύς χωρίς τους μυς. Επίσης παίζουν ρόλο πολλά όπως οστική μάζα κλπ , δηλαδή το βάρος απο μόνο του δεν λέει τίποτα 4
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 @Gio Και σε μένα με χρονοκαθυστέρηση έρχονται τα πονάκια. Για τα doms πάντα διατάσεις στο τέλος της προπόνησης. Ίδια μυική ομάδα, 2η φορά μέσα στην βδομάδα. Την δεύτερη φορά πιο light. Π.χ για τα χέρια: Πλάτη-τρικέφαλα την μιά μέρα , στήθος- δικέφαλα την επομένη. Δηλαδη εφόσον κάνεις τρικέφαλα και την επομένη κάνεις στήθος (που πιάνει και τα τρικέφαλα) ,έχεις κάνει 2 φορές την ίδια μυική ομάδα μέσα στην βδομάδα. Άλλο παράδειγμα. Όταν κάνεις πόδια ,στην επόμενη προπόνηση κάνε ζόρικο ποδήλατο.κ.λ.π Σε έμενα αυτά πιάνουν ,για τα πιασίματα.
snow22 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι καταλληλο το thread (ας με ενημερωσουν οι mod) αλλα θα ήθελα όποιος μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολογιο (δεν παιρνει πανω από 2 λεπτά) για μια εφαρμογή που αναπτύσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ Ερωτηματολογιο to smartphone pou kolaei?
fouros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 απάντησα έτσι κ αλλιώς είναι πολύ σύντομο ένα λάθος που πρόσεξα είναι στην 8η ερώτηση , στις απαντήσεις θα έπρεπε να έχει φυσιολογικό (μέσα στα υγιή πλαίσια) ποσοστό λίπους και όχι βάρος, δεν υπάρχει φυσιολογικό βάρος , κάποιος μπορεί να είναι στα kg του ύψους του (πχ 1,70 @ 70kg) ή και παραπάνω και να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και σωματική αναλογία μυών-λίπους και κάποιος άλλος να είναι -5kg απο το ύψος του αλλα χωρίς ιδέα μυικής μάζας και με μεγάλο ποσοστό λίπους. Ουσιαστικά ο δεύτερος να είναι σαν υπέρβαρος/παχύς χωρίς τους μυς. Επίσης παίζουν ρόλο πολλά όπως οστική μάζα κλπ , δηλαδή το βάρος απο μόνο του δεν λέει τίποτα Eυχαριστώ κατ'αρχην για το χρόνο που διέθεσες. Σχετικά με την απορία σου απευθυνόμαστε σε γενικό κοινό, προσπαθούμε να είναι όσο πιο κατανοητό γίνεται, δεν θέλαμε να βαλουμε όρους όπως BMI , λίπος κ.λ.π to smartphone pou kolaei? Ευχαριστω και σενα για το χρόνο σου, μας ενδιαφερει το κοινό που χρησιμοποιεί smartphone μιας και αφορά app η ερευνα.
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Σουκου Υδρα -Σπετσες με catamaran 20 μερες ακομα και θα ειμαι εκει που θελω. Παταμε πανω κλτπ. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από Fotis13 21
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μπράβο ρε παίχτη. Σκέφτηκα και εγώ χτες να επανελθω όσο μπορώ γιατί κρίμα ο κόπος που έκανα τόσα χρόνια. Καθαρίζω διατροφή παρόλο που θερμίδες θα ειναι οι ίδιες και ξανά 4 φορές την ευδομαδα minimum 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μπράβο ρε παίχτη. Σκέφτηκα και εγώ χτες να επανελθω όσο μπορώ γιατί κρίμα ο κόπος που έκανα τόσα χρόνια. Καθαρίζω διατροφή παρόλο που θερμίδες θα ειναι οι ίδιες και ξανά 4 φορές την ευδομαδα minimum Καλα εκανες Alex οποτε μπορεις πηγαινε ,θα ζοριστεις λιγο με τα ωραριο γιατι καταλαβαινω πως ειναι βαρυ αλλα δεν λεει να το εγκαταλειψεις τελειως 1
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν το εγκαταλειψα αλλά 3 φορές την ευδομαδα + μέτρια διατροφή δεν είναι αρκετά. Αερόβιο πάντως δεν θα κάνω ποτέ αν δεν ξαναστησω το σάκο.. που να το βάλω φορά που είμαι σε όροφο
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Να κανω μια ερωτηση εγω. Παω στην δουλεια με το ποδηλατο, προς το παρων κανω 8χλμ πανε ελα την μερα. Πριν εκανα διαδρομο, αλλα τωρα λεω να το κοψω διοτι κανω ποδηλατο. Σωστα σκεφτηκα ή να το συνεχισω τον διαδρομο;
Vapir Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Να κανω μια ερωτηση εγω. Παω στην δουλεια με το ποδηλατο, προς το παρων κανω 8χλμ πανε ελα την μερα. Πριν εκανα διαδρομο, αλλα τωρα λεω να το κοψω διοτι κανω ποδηλατο. Σωστα σκεφτηκα ή να το συνεχισω τον διαδρομο; σωστά σκέφτηκες , σταματάς το διάδρομο ΧΘΕΣ 3
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν το εγκαταλειψα αλλά 3 φορές την ευδομαδα + μέτρια διατροφή δεν είναι αρκετά. Αερόβιο πάντως δεν θα κάνω ποτέ αν δεν ξαναστησω το σάκο.. που να το βάλω φορά που είμαι σε όροφο Τρεις ειναι καλα για συντηρηση παλευεται αν μπορεις να πηγαινεις τοσες εισαι οκ εγω νομιζα πως δεν πηγαινες καθολου . Αεροβιο διαδρομο γιατι δεν κανεις βαριεσαι?
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ναι δεν μπορω διάδρομο δεν την παλευω. Σάκο το gym δεν έχει.. 4 όροφο gym .. τραγικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις