Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καταλληλο το thread (ας με ενημερωσουν οι mod) αλλα θα ήθελα όποιος μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολογιο (δεν παιρνει πανω από 2 λεπτά) για μια εφαρμογή που αναπτύσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ.

Ευχαριστώ

Ερωτηματολογιο

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καταλληλο το thread (ας με ενημερωσουν οι mod) αλλα θα ήθελα όποιος μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολογιο (δεν παιρνει πανω από 2 λεπτά) για μια εφαρμογή που αναπτύσουμε, θα μας βοηθήσει πολύ.

Ευχαριστώ

Ερωτηματολογιο

απάντησα έτσι κ αλλιώς είναι πολύ σύντομο  :-) 

ένα λάθος που πρόσεξα είναι στην 8η ερώτηση , στις απαντήσεις θα έπρεπε να έχει φυσιολογικό (μέσα στα υγιή πλαίσια) ποσοστό λίπους και όχι βάρος, δεν υπάρχει φυσιολογικό βάρος , κάποιος μπορεί να είναι στα kg του ύψους του (πχ 1,70 @ 70kg) ή και παραπάνω και να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και σωματική αναλογία μυών-λίπους και κάποιος άλλος να είναι -5kg απο το ύψος του αλλα χωρίς ιδέα μυικής μάζας και με μεγάλο ποσοστό λίπους. Ουσιαστικά ο δεύτερος να είναι σαν υπέρβαρος/παχύς χωρίς τους μυς. Επίσης παίζουν ρόλο πολλά όπως οστική μάζα κλπ , δηλαδή το βάρος απο μόνο του δεν λέει τίποτα 

• Like 4
Δημοσ.

@Gio

Και σε μένα με χρονοκαθυστέρηση έρχονται τα πονάκια.

Για τα doms πάντα διατάσεις στο τέλος της προπόνησης.

Ίδια μυική ομάδα, 2η φορά μέσα στην βδομάδα. Την δεύτερη φορά πιο light.

Π.χ για τα χέρια:

Πλάτη-τρικέφαλα την μιά μέρα , στήθος- δικέφαλα την επομένη. Δηλαδη εφόσον κάνεις τρικέφαλα και την επομένη κάνεις στήθος (που πιάνει και τα τρικέφαλα) ,έχεις κάνει 2 φορές την ίδια μυική ομάδα μέσα στην βδομάδα.

Άλλο παράδειγμα.

Όταν κάνεις πόδια ,στην επόμενη προπόνηση κάνε ζόρικο ποδήλατο.κ.λ.π

Σε έμενα αυτά πιάνουν ,για τα πιασίματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Ερωτηματολογιο

to smartphone pou kolaei?

Δημοσ.

απάντησα έτσι κ αλλιώς είναι πολύ σύντομο  :-) 

ένα λάθος που πρόσεξα είναι στην 8η ερώτηση , στις απαντήσεις θα έπρεπε να έχει φυσιολογικό (μέσα στα υγιή πλαίσια) ποσοστό λίπους και όχι βάρος, δεν υπάρχει φυσιολογικό βάρος , κάποιος μπορεί να είναι στα kg του ύψους του (πχ 1,70 @ 70kg) ή και παραπάνω και να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και σωματική αναλογία μυών-λίπους και κάποιος άλλος να είναι -5kg απο το ύψος του αλλα χωρίς ιδέα μυικής μάζας και με μεγάλο ποσοστό λίπους. Ουσιαστικά ο δεύτερος να είναι σαν υπέρβαρος/παχύς χωρίς τους μυς. Επίσης παίζουν ρόλο πολλά όπως οστική μάζα κλπ , δηλαδή το βάρος απο μόνο του δεν λέει τίποτα 

Eυχαριστώ κατ'αρχην για το χρόνο που διέθεσες. Σχετικά με την απορία σου απευθυνόμαστε σε γενικό κοινό, προσπαθούμε να είναι όσο πιο κατανοητό γίνεται, δεν θέλαμε να βαλουμε όρους όπως BMI , λίπος κ.λ.π

to smartphone pou kolaei?

Ευχαριστω και σενα για το χρόνο σου,  μας ενδιαφερει το κοινό που χρησιμοποιεί smartphone μιας και αφορά app η ερευνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σουκου Υδρα -Σπετσες  με catamaran 

20 μερες ακομα και θα ειμαι εκει που θελω.

Παταμε πανω κλτπ.

post-237837-0-70727300-1465797520_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 21
Δημοσ.

Μπράβο ρε παίχτη. Σκέφτηκα και εγώ χτες να επανελθω όσο μπορώ γιατί κρίμα ο κόπος που έκανα τόσα χρόνια.

Καθαρίζω διατροφή παρόλο που θερμίδες θα ειναι οι ίδιες και ξανά 4 φορές την ευδομαδα minimum

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο ρε παίχτη. Σκέφτηκα και εγώ χτες να επανελθω όσο μπορώ γιατί κρίμα ο κόπος που έκανα τόσα χρόνια.

Καθαρίζω διατροφή παρόλο που θερμίδες θα ειναι οι ίδιες και ξανά 4 φορές την ευδομαδα minimum

Καλα εκανες Alex οποτε μπορεις πηγαινε ,θα ζοριστεις λιγο με τα ωραριο γιατι καταλαβαινω πως ειναι βαρυ αλλα δεν λεει να το εγκαταλειψεις τελειως 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εγκαταλειψα αλλά 3 φορές την ευδομαδα + μέτρια διατροφή δεν είναι αρκετά.

Αερόβιο πάντως δεν θα κάνω ποτέ αν δεν ξαναστησω το σάκο.. που να το βάλω φορά που είμαι σε όροφο

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εγω.

Παω στην δουλεια με το ποδηλατο, προς το παρων κανω 8χλμ πανε ελα την μερα. Πριν εκανα διαδρομο, αλλα τωρα λεω να το κοψω διοτι κανω ποδηλατο. Σωστα σκεφτηκα ή να το συνεχισω τον διαδρομο;

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εγω.

Παω στην δουλεια με το ποδηλατο, προς το παρων κανω 8χλμ πανε ελα την μερα. Πριν εκανα διαδρομο, αλλα τωρα λεω να το κοψω διοτι κανω ποδηλατο. Σωστα σκεφτηκα ή να το συνεχισω τον διαδρομο;

σωστά σκέφτηκες , σταματάς το διάδρομο ΧΘΕΣ  :P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν το εγκαταλειψα αλλά 3 φορές την ευδομαδα + μέτρια διατροφή δεν είναι αρκετά.

Αερόβιο πάντως δεν θα κάνω ποτέ αν δεν ξαναστησω το σάκο.. που να το βάλω φορά που είμαι σε όροφο

Τρεις ειναι καλα για συντηρηση  παλευεται   αν μπορεις να πηγαινεις τοσες εισαι οκ εγω νομιζα  πως δεν πηγαινες καθολου .

Αεροβιο διαδρομο γιατι δεν κανεις βαριεσαι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...