yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ναι, το έζησα απο πρώτο χέρι. Δικιά μου μλκ που ασχολήθηκα. 1
Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν γνωρίζω την περίπτωση που περιγράφετε ούτε θα το σχολιάσω αλλα τον τελευταίο καιρό στα περισότερα threads παίζει ξεμάλιασμα , έχουμε φτάσει να σκεφτόμαστε δυο φορές πριν πούμε κάτι για να μην πατήσουμε την ευαίσθητη χορδή κάποιου. Σπάνια ασχολούμαι για να βοηθήσω κάποιον πλέον ,βαριέμαι ελεινά την βαβούρα και το drama , κάνει κ ζέστη 2
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγω γνωριζω εναν στο γυμναστήριο. Ηταν 150 κιλα. Εκανε πολλες εγχειρησης, πολλα φαρμακα, εφτασε να χει κοιλιακους, να πεταει φλεβες ακομα και στην κοιλιά. Εδωσε καπου 10.000€.. τωρα ξανα γινε χοντρος. Οχι οπως ηταν αλλα καμια σχεση. Ολα ειναι θεμα πειθαρχιας 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Τον πήρα από πίσω σε περίπτωση που του πέσουν τα καρπούζια από τις μασχάλες να τον βοηθήσω, να του τα μαζέψω https://www.youtube.com/watch?v=cbdcut9xDdk&feature=youtu.be 7
GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Άντε ρε άσε το παιδί να το παίζει όσο Hulk θέλει. Και εγώ το κάνω καμιά φορά όταν είμαι πιασμένος μέχρι το κόκαλο. Απλά δεν το παίζω, πονάω. 1
Vapir Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Τον πήρα από πίσω σε περίπτωση που του πέσουν τα καρπούζια από τις μασχάλες να τον βοηθήσω, να του τα μαζέψω ILS - Imaginary Lat Syndrome 2
Sellers Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 @stormrain/κρυολιπολυση: Κοιτά να δεις, άμα εισαι φαν της ¨υγιεινης¨ διατροφής και της γυμναστικής, ειναι εύκολο να πέσεις κάτω του 18% bf, χωρίς να πεινάσεις και χωρίς να στερηθείς γλυκά. Εγω ας πούμε είμαι κάτω απο 15% κι ενα παγωτό την ημέρα το τρώω. Για να πας κάτω απο 15% αρχιζει το μεγάλο ζόρι γιατί εκεί θέλει και να στερηθείς και να πεινάσεις. Κι ειναι μεγάλο θέμα να πεινας κάθε μέρα για βδομάδες. Άμα έχεις φράγκα λοιπόν, πας σκας ενα χαρτί και χάνεις 3-4 κιλά λίπους (με κρυολιπολυση, λέιζερ, κτλ) χωρίς να φας το ζόρι να τα χάσεις με τον παραδοσιακό κι επώδυνο τροπο. Αξίζει; Όπως το δει κανεις. Για μένα όχι αλλα σέβομαι αυτόν που το κάνει. Γιάννη πως το μέτράς το ποσοστό λίπους σου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Γιάννη πως το μέτράς το ποσοστό λίπους σου? Σορρυ για το off, δεν κρατηθηκα 3
Sellers Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μα την παναγία αυτο είχα στο μυαλό μου όσο έγραφα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Πως εξηγειται το πιασιμο την μεθεπομενη του τρεξιματος? Εξηγουμαι: Eιχα να παω για τρεξιμο περισσοτερο απο 10 μερες και ελεω ελλειψης χρονου την Παρασκευη εκανα επιτοπιο (απ'το τιποτα...). Περιμενα πως το Σαββατο θα ξυπνουσα με πιασμενες γαμπες, αλλα για καποιο λογο παραδοξως ολα ηταν οκ, σαν να μην ειχα κανει τιποτα. Το περιεργο ηρθε σημερα (Κυριακη), οπου εχω το πιασιμο που περιμενα να εχω χτες (Σαββατο). Πρωτη φορα παρατηρω κατι τετοιο. Tα φωτα σας
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καμία φορά το πιάσιμο έρχεται αργότερα... Κι εγώ εκανα χέρια τη Τετάρτη και τα νίωσα πιασμένα τη Παρασκευή και χτες.. Γιατι δε ξέρω, λείπει κ ο Bo's να μας τα λέγε επιστημονικα
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Και μένα μου χει τύχει πιάσιμο μετά απο προπόνηση ποδιών, δυο μέρες μετά. Κι αρκετά άσχημο θα λεγα. Μετά απο μικρη αποχή όπως κι εσυ τζιο. Βγες και ξανά τρέξε, θα σε βοηθήσει να μειωθεί ο πόνος. Σέλερς, μετράω την περιφέρεια μέσης. Στο 43% του ύψους σου εισαι κάπου στο 10% (το ιδανικό νούμερο). Στο 46% γύρω στο 16% (το όριο που αρχίζουν να αχνοφαίνονται οι άνω κοιλιακοί). Φυσικά αυτό ισχύει στο περίπου και με δεδομένο οτι ανήκεις στην συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που συγκεντρώνουν λίπος στην κοιλιά. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Και μένα μου χει τύχει πιάσιμο μετά απο προπόνηση ποδιών, δυο μέρες μετά. Κι αρκετά άσχημο θα λεγα. Μετά απο μικρη αποχή όπως κι εσυ τζιο. Βγες και ξανά τρέξε, θα σε βοηθήσει να μειωθεί ο πόνος. ^Το αυτο. Δεν την παλεψα τελικα, βγηκα για 1 ωρα μες τον ηλιο και εστρωσα. Δεν αντεχοταν. Εαν εχει κανεις ιδεα ή εστω μια προσεγγιση στο πως εξηγειται επιστημονικα το πιασιμο της μεθεπομενης, ας την μοιραστει περικαλω Edit: Ενα πουλακι μολις μου στειλε τουτο https://en.wikipedia.org/wiki/Delayed_onset_muscle_soreness Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2016 από Gi0
Προτεινόμενες αναρτήσεις