Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γαμησετα...δεν ξερω πως αποδιδω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Πω ρε λιβε διάβασα πόσες ώρες δουλεύεις και πόσα παίρνεις και με έπιασε κατάθλιψη!! Εδώ ζω και γω ξέρω πολύ καλά τι παίζει μην ανησυχείς απλά σκέφτομαι πόσο σκατα τα καταφέραμε και τα κάναμε ρε φίλε, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την κατάντια... Τι να πω, ντροπή.. Πάντως μπράβο σου που κάνεις προπονήσεις φίλε, εύγε.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ε δεν μπορω να το παρατησω.. ειπα να.το κανω τέσσερις μερες αλλα δεν γουσταρω. Παω πεντε.. Υπομονη κανω.. δεν υπαρχει αλλη λυση. Οταν μενεις μονος και τα εξοδα τρεχουν, πρεπει να δουλεψεις. Δεν ειχα ουτε να πληρωσω γυμναστηριο, ουτε φαγητα. Με ελεγε ο πατερας μου θελεις βοηθεια. Εγω ελεγα οχι απο πείσμα. Τον γυμναστης τον ειπα να περιμενει τον αλλον μηνα και λεει μην εισαι χαζος βαρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Βρε καλά κάνεις που δουλεύεις δεν το συζητάμε αυτό, εξυπακούεται!!! ~~~~ Το λεπον για να ευθυμήσουμε λίγο έχω να κάνω μια παρατήρηση~διαπίστωση.. Αν είσαι ή όχι σε καλό επίπεδο το καλοκαίρι αυτό φαίνεται από το πόσοι άντρες σε κοιτάνε στην παραλία και όχι γυναίκες! Και δεν μιλάω για γκει, τους χοντρούς και τους τελείως χάλια εννοώ.. Αν αυτοί γυρνάνε και σε κοιτάνε με μια ζήλια σαν να θέλουν να σε δολοφονήσουν τότε έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά τον χειμώνα Τσεκαρισμένο αιώνες τώρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Επειδή διάβασα πιο πάνω γι' αυτούς που καπαρώνουν θέσεις και κάνουν τα πάντα εναλλάξ.Πόσο σπαστικό και εκνευριστικό είναι αυτό;Δλδ,δε μπορούν να τελειώσουν πρώτα την μία άσκηση και να πάνε μετά στην επόμενη;Ότι δλδ έχει διαφορά και καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Βρε καλά κάνεις που δουλεύεις δεν το συζητάμε αυτό, εξυπακούεται!!! ~~~~ Το λεπον για να ευθυμήσουμε λίγο έχω να κάνω μια παρατήρηση~διαπίστωση.. Αν είσαι ή όχι σε καλό επίπεδο το καλοκαίρι αυτό φαίνεται από το πόσοι άντρες σε κοιτάνε στην παραλία και όχι γυναίκες! Και δεν μιλάω για γκει, τους χοντρούς και τους τελείως χάλια εννοώ.. Αν αυτοί γυρνάνε και σε κοιτάνε με μια ζήλια σαν να θέλουν να σε δολοφονήσουν τότε έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά τον χειμώνα Τσεκαρισμένο αιώνες τώρα. ε ναι η ζήλια και η κακία μπροστά σε κάποιον καλύτερο ή πολύ καλύτερο εμφανισιακά δεν είναι προνόμιο μεταξύ των γυναικών , νομίζεις νιώθει καλά ο άλλος όταν είναι αόρατος για τις γυναίκες αλλα τις βλέπει να σε κοιτάζουν λες κ βλέπουν πρώτη φορά άντρα? Υπάρχουν λίγοι χοντροί π είναι cool , τους αρέσει να τρώνε , βαριούνται να γυμνάζονται και το λένε ξεκάθαρα, αυτοί όμως δεν έχουν ίχνος κακίας για όποιον έχει ωραίο σώμα γιατι ακριβώς καταλαβαίνουν τι σημαίνει "κάνω ότι γουστάρω" Αυτοί που έχουν θέμα είναι καταπιεσμένοι απο την αδυναμία του χαρακτήρα τους που αν και θα ήθελαν να είναι σαν εσένα δεν μπορούν γιατι δεν έχουν έλεγχο στην ίδια τους την ζωή. Επειδή διάβασα πιο πάνω γι' αυτούς που καπαρώνουν θέσεις και κάνουν τα πάντα εναλλάξ.Πόσο σπαστικό και εκνευριστικό είναι αυτό;Δλδ,δε μπορούν να τελειώσουν πρώτα την μία άσκηση και να πάνε μετά στην επόμενη;Ότι δλδ έχει διαφορά και καλά. όσο πληρώνεις εσύ άλλο τόσο πληρώνει κ αυτός . Όπως δεν έχει δικαίωμα να σου πει δεν θα κάνεις εδώ έτσι δεν έχεις δικαίωμα και εσύ να του πεις τι προπόνηση θα κάνει κ πως. Απο εκεί κ πέρα κανένας δεν μπορεί να καπαρώσει μηχάνημα ή χώρο. Εκτός κ αν κάποιος κάνει πχ 150kg πάγκο κ θέλει να ανεβάσει σε 1-2 set ακόμα δεν μπορεί να πάει κάποιος που θέλει να βάλει 40 ή σκέτη μπάρα και να του πει ξέρεις ντε και καλά θα μου ξεφορτώσεις την μπάρα να μπούμε εναλάξ , είναι παράλογο κ προσωπικά θα τον έστελνα μέσα απο καμια τζαμαρία αν είχε άσχημη συμπεριφορά , γιατι το έχω δει κ αυτό Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που δίνω το άτομο που θέλει να κάνει 20-40kg πάγκο έχει πολλές επιλογές , απο αλτήρες μέχρι μηχανήματα κ ότι θες , δεν είναι σε επίπεδο να του είναι ο πάγκος όσο αναγκαίος είναι στον άλλο , όμως παρόλα αυτά έχει ίδια δικαιώματα αν και εφόσον δεν ζητάει παράλογα πράγματα , όπως στο παράδειγμα που έδωσα, μόνο εκεί δικαιολογώ να περιμένει κάποιος (δεν είναι ανάγκη να περιμένει μπορεί να συνεχίσει με κάτι άλλο). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ναι,αλλά είναι γελοίο τουλάχιστον και εκνευριστικό για κάποιους που περιμένουν να κάνουν την ασκησούλα τους.Ας κάτσουν σπιτάκι τους να κάνουν ότι γουστάρουν και όπως γουστάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ναι,αλλά είναι γελοίο τουλάχιστον και εκνευριστικό για κάποιους που περιμένουν να κάνουν την ασκησούλα τους.Ας κάτσουν σπιτάκι τους να κάνουν ότι γουστάρουν και όπως γουστάρουν. υπάρχει και η επιλογή του συνοικιακού γυμναστηρίου που γυμνάζονται νοικοκυρές , εκεί όλοι κάνουν την ασκησούλα τους όπως λές με την σειρά τους και όλοι κάνουν τα ίδια κιλά , δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις στην κίνηση πάντως μην κάνεις τις ασκήσεις με την ίδια σειρά κάθε φορά , κάνε τις λίγο ανακατεμένες , δεν είναι καλό να είναι ίδιες οι προπονήσεις σου , συνηθίζει το σώμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ότι δλδ αυτοί που κάνουν τα πάντα εναλλάξ,είναι οι γνώστες.Έτσι είναι,αν έτσι νομίζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ποιοι είναι αυτοί ρε man? χαλάρωσε λίγο μεσημεριάτικα , δεν συγχυζόμαστε, θα κάνουμε κακή πέψη .. διάβασε ξανά τι σου έγραψα ποιο πάνω , έχω εργαστεί σε γυμναστήρια παροδικά και έχω άποψη σχετικά με αυτό το θέμα , όλοι είμαστε ίσιοι στα γυμναστήρια αλλα κανένας δεν είναι υπεράνω παραλογισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτό που λέει ο βαμπιρ και έχει δίκιο είναι πως όταν έχεις να κάνεις στήθος πχ πεκ ντεκ και κροσοβερ δεν τρέχει τίποτα αν αντί για πεκ ντεκ που θες να κάνεις και είναι πιασμένο μπεις κροσοβερ, αντιθέτως καλό κάνει. Εγώ γυμνάζομαι +20 χρόνια και δεν έχω περιμένει ούτε ένα δευτερόλεπτο στην ζωή μου να τελειώσει κάποιος όλη την άσκηση για να μπω εγώ, πάω μπαίνω κάπου αλλού και τελειώνει η ιστορία! Επίσης υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σούπερ σετ ή γίγα σετ και κρατάνε μηχανήματα εναλλάξ, αυτούς τι θα τους κάνουμε θα τους διώξουμε από το γυμναστήριο? Απλά μπαίνεις εσύ όταν τελειώνουν ένα σετ και όλα Οκ Στο Σμιθ μόνο υπάρχει πρόβλημα αν το κρατάει κάποιος με τις ώρες σε όλα τα άλλα την βρίσκεις την άκρη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτό για την εναλλαγή ασκήσεων φαντάζομαι όμως αφορά μόνο εκείνες της ίδιας ομάδας έτσι; δηλαδή αν εχεις ας πούμε στήθος/τρικέφαλα καλό είναι σε κάθε πειπτωση να τελειώσεις πρώτα με το στήθος που είναι σύνθετη μυική ομάδα ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 @stormrain/κρυολιπολυση: Κοιτά να δεις, άμα εισαι φαν της ¨υγιεινης¨ διατροφής και της γυμναστικής, ειναι εύκολο να πέσεις κάτω του 18% bf, χωρίς να πεινάσεις και χωρίς να στερηθείς γλυκά. Εγω ας πούμε είμαι κάτω απο 15% κι ενα παγωτό την ημέρα το τρώω. Για να πας κάτω απο 15% αρχιζει το μεγάλο ζόρι γιατί εκεί θέλει και να στερηθείς και να πεινάσεις. Κι ειναι μεγάλο θέμα να πεινας κάθε μέρα για βδομάδες. Άμα έχεις φράγκα λοιπόν, πας σκας ενα χαρτί και χάνεις 3-4 κιλά λίπους (με κρυολιπολυση, λέιζερ, κτλ) χωρίς να φας το ζόρι να τα χάσεις με τον παραδοσιακό κι επώδυνο τροπο. Αξίζει; Όπως το δει κανεις. Για μένα όχι αλλα σέβομαι αυτόν που το κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι ότι με αυτές τις μεθόδους δεν εγγυάται κανείς ότι δεν θα τα πάρεις ξανά τα κιλά λίπους που θα αφαιρεθούν. Ενώ με προσεγμένη διατροφή και τακτική άσκηση, θα τα χάσεις μεν πιο αργά και πιο δύσκολα, αλλά στο ενδιάμεσο δε θα συνηθίσει την όλη ιστορία ο οργανισμός σου και - κατά πάσα πιθανότητα - δεν θα τα πάρεις ξανά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτό για την εναλλαγή ασκήσεων φαντάζομαι όμως αφορά μόνο εκείνες της ίδιας ομάδας έτσι; δηλαδή αν εχεις ας πούμε στήθος/τρικέφαλα καλό είναι σε κάθε πειπτωση να τελειώσεις πρώτα με το στήθος που είναι σύνθετη μυική ομάδα ε; Ναι, εκτός και αν πρόκειται για σούπερ η γιγα σετ ! τα πραγματικά σούπερ σετ είναι όταν κάνουμε δυο διαφορετικές ασκήσεις μαζί χωρίς ξεκούραση, διαφορετικών μυικών ομάδων όμως! Γιαννη στο νημα της κρυολιπολυσης δεν περνάω ούτε απ εξω, όποιος κανει το λάθος και μιλήσει για διατροφή η γυμναστική, ο ts διαολίζεται, αμολάει κάτι μαυρισμένα κεφαλαία 50 νούμερο και είναι έτοιμος να τον δείρει χαχαχαχα !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις