Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Άμα δεν πέσει πάνε στο αλλο thread με την κρυολιπολυση.

Μπα δε νομιζω πως θα επελεγα κατι τετοιο.

Χωρις να εχω ενημερωθει και πληρως βεβαια, αλλα βασικα δεν παιζει να διαθεσω 2k για κατι αισθητικο τετοιας φυσης αφενος, αφετερου δεν ειμαι πολυ υπερ των intrusive λυσεων, ασε που ειμαι σιγουρος πως αν εκανα κατι τετοιο, σε εναν χρονο θα ειχα βρει παλι τροπο να την επαναδημιουργησω γιατι "οκ μωρε, τωρα με παιρνει να τσακισω ο,τι τρωγεται, yolo", ενω αν μπω σε mentality να βρω φυσικο τροπο χασιματος θα ειμαι σαφως πιο πειθαρχημενος. :lol:

Ασε που ενταξει η μπακα δεν ειναι και εγκυου, δε θα πεθανω δηλαδη κιολας.

ΕΝΤΙΤ: τωρα διαβαζα παραλληλα το νημα της κρυολιπολυσης και ειδα πως κι εσυ δεν το προτεινεις οντως :P

ο αλλος λεμε δεν την αγγιζει την πιτσα ε αυτο ειναι ανωμαλια  period :P

QFE

Πραγματικα, και χαλια να ειναι η πιτσα δεν παιζει να μεινει ανεγγιχη :lol:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γατάκια... Έχω αλλεργία στο αλκοόλ. Seriously, σε οποιαδήποτε μορφή (κρασί, μπύρα, whiskey κτλ) και σε οποιοδήποτε ποσοστό (από 0.1%), μόλις βρεθεί στον λάρυγγά μου, κάνω εμετό - αυτόματη αντίδραση, δεν το ελέγχω. Όταν ήμουν πιτσιρικάς και με έπαιρνε η μάνα μου εκκλησία, τη Θεία Κοινωνία την έκανα εμετό - η μάνα μου νόμιζε ότι ήμουν ο μικρός Αντίχριστος ένα πράμα...! :devil: Ε, μετά από λίγο συνήθισε κι αυτή κι εγώ.

Δεν χαλιέμαι όμως. Όπως είπε κι ένας φίλος "εφόσον όταν βγαίνεις με παρέα που πίνει αλκοόλ, κάνεις το ίδιο κέφι χωρίς να πίνεις, στα @@ σου, μια χαρά είσαι". Α! κι εννοείται ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο "οδηγός της παρέας" πάντοτε και παντού!

• Like 5

Σήμερα που λέτε ένιωσα τι θα πει ultimate καφρίλα στο γυμναστήριο. Ήταν ένας μάγκας και είχε καπαρώσει το smith. Ο τύπος έκανε ένα σετ εκεί, τα αφηνε όλα εκεί πήγαινε crossover ένα σετ κι εκεί, το άφηνε πήγαινε έκανε ένα σετ πρεσσα και για να μη τα πολυλογώ μετά από κάνα 7-8 λεπτά επέστρεφε στο smith για το επόμενο set. Φάση το γυμναστήριο δικό μου δε ξέρω τι γίνεται. :P

ευτυχώς βέβαια μέχρι τώρα όσοι είδα αν τους πεις κάτι είναι πρόθυμοι να κάνετε μαζί ή να σουν πουν "μου μεινε ένα και μπαίνεις" δεν έχω τύχει κάνα τσαμπουκαλεμένο.

Γατάκια... Έχω αλλεργία στο αλκοόλ. Seriously, σε οποιαδήποτε μορφή (κρασί, μπύρα, whiskey κτλ) και σε οποιοδήποτε ποσοστό (από 0.1%), μόλις βρεθεί στον λάρυγγά μου, κάνω εμετό - αυτόματη αντίδραση, δεν το ελέγχω. Όταν ήμουν πιτσιρικάς και με έπαιρνε η μάνα μου εκκλησία, τη Θεία Κοινωνία την έκανα εμετό - η μάνα μου νόμιζε ότι ήμουν ο μικρός Αντίχριστος ένα πράμα...! :devil: Ε, μετά από λίγο συνήθισε κι αυτή κι εγώ.

Δεν χαλιέμαι όμως. Όπως είπε κι ένας φίλος "εφόσον όταν βγαίνεις με παρέα που πίνει αλκοόλ, κάνεις το ίδιο κέφι χωρίς να πίνεις, στα @@ σου, μια χαρά είσαι". Α! κι εννοείται ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο "οδηγός της παρέας" πάντοτε και παντού!

εγω παλι αν μου πεις να τραφω ενα μηνα μονο με πατατα ψητη θα την παλεψω αν μου πεις ενα μηνα καθολου αλκοολ πολυ πολυ δυσκολα

ο καθένας με τον πόνο του.... 
μετά τις 15.6 όπου και το γεύμα ελεύθερο μετά την τελευταία προπόνηση 

μεταβάλλονται οι θερμίδες στις 1700 :170υ/52λ/140π (σε περίπου zone diet 40/30/30) 
τα βάρη εγκαταλείπονται μέχρι νεωτέρας .. ουσιαστικά θα δώσω έμφαση σε αερόβιες και κάνα foam roller
σε bw ασκήσεις ούτε καν, δεν εμπνέομαι ούτε από τις ίδιες ούτε από τον χώρο όπου είμαι 
θα μου κακοφανεί η αποχή από τα σίδερα και τις γυμναστηριακές αίθουσες...ας όψεται όμως 

παίζει να τηρήσω και σιγή ιχθύος από το παρόν νήμα για τελείως προσωπικούς λόγους. 
εδώ μέσα φόρεσα τα γυμναστηριακά μου γάντια για πρώτη φορά και εδώ μέσα, έστω και για μια Χ ανάπαυλα, θα τα αφήσω. 
να προσέχετε όλοι 

• Like 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το να πετύχεις μια εύγεστη υγιεινή διατροφή, ναι το θεωρώ natural

το να αποκτήσεις επαφή με την κουζίνα και να μάθεις να ετοιμάζεις/προετοιμάζεις γεύματα, ναι το θεωρώ natural

και ΚΑΘΟΛΟΥ θέμα. αν το θέλεις πολύ, σου γίνεται συνήθεια και ένας τρόπος ζωής .

και αυτό που λες, δεν μου φαίνεται κουλό...γνώρισα άνθρωπο που είχε να βάλει γλυκό 15χρόνια στο στόμα του και τον κοιτούσα σαν χάνος. just fuckin life...

Μια φίλη μου έχει να φάει 10 χρόνια γλυκό και είναι μόνο 23 και συνεχίζει ακάθεκτη. Επεξ/σία από Επισκέπτης

ο καθένας με τον πόνο του.... 

μετά τις 15.6 όπου και το γεύμα ελεύθερο μετά την τελευταία προπόνηση 

μεταβάλλονται οι θερμίδες στις 1700 :170υ/52λ/140π (σε περίπου zone diet 40/30/30) 

τα βάρη εγκαταλείπονται μέχρι νεωτέρας .. ουσιαστικά θα δώσω έμφαση σε αερόβιες και κάνα foam roller

σε bw ασκήσεις ούτε καν, δεν εμπνέομαι ούτε από τις ίδιες ούτε από τον χώρο όπου είμαι 

θα μου κακοφανεί η αποχή από τα σίδερα και τις γυμναστηριακές αίθουσες...ας όψεται όμως 

παίζει να τηρήσω και σιγή ιχθύος από το παρόν νήμα για τελείως προσωπικούς λόγους. 

εδώ μέσα φόρεσα τα γυμναστηριακά μου γάντια για πρώτη φορά και εδώ μέσα, έστω και για μια Χ ανάπαυλα, θα τα αφήσω. 

να προσέχετε όλοι 

Tι έπαθες βρε; Στην σπάσαμε που λέμε πως δεν μπορούμε να κρατηθούμε;

• Moderators

να προσέχετε όλοι 

Η απειλη του ban δεν περναει στην συγκεκριμενη περιπτωση, ε?

Οκ λοιπον, ξερω που μενεις, που πας γυμναστηριο και ποσες μπυρες δεν μπορεις να πιεις.

Και μπορω να τα χρησιμοποιησω ολα εναντιον σου. Τα παιδια μιλησαν, choose wisely (..και παντα δημοκρατικα).

• Like 1

Παω Krav Maga εδω και 5 μηνες, οτι πρεπει για γυναικες στην αυτοαμυνα εναντια στο δρομο και την βια στο σπιτι.

Ενδιαφέρον! Πες μας τις εμπειρίες σου άμα θες..

Εγω με τα γλυκά ειναι μαλωμενος, αλλα παγωτο ενα στις δυο εβδομαδες, μια εβδομαφα θα φαω.. γιατι το λαχταρω...

Εξαλλου τωρα με την δουλειια το χω γαμισει το θεμα δεν ξεκουραζομαι καθολου.

Υπνος 24-6:10 δουλεια 7:00-14:30, γυμναστηριο 15:00-16:00, υπνος 16:00-18:30 δουλειά 18:30-22:00, υπνος 24:00.

Παω και το πρωι με το ποδηλατο στην δουλεια πανε ελα 8χλμ.

Ειμαι πολυ κομματια. Προπονηση βγαινει με παθος... να μαγειρεψω δεν προλαβαινω

• Like 2

Σήμερα που λέτε ένιωσα τι θα πει ultimate καφρίλα στο γυμναστήριο. Ήταν ένας μάγκας και είχε καπαρώσει το smith. Ο τύπος έκανε ένα σετ εκεί, τα αφηνε όλα εκεί πήγαινε crossover ένα σετ κι εκεί, το άφηνε πήγαινε έκανε ένα σετ πρεσσα και για να μη τα πολυλογώ μετά από κάνα 7-8 λεπτά επέστρεφε στο smith για το επόμενο set. Φάση το γυμναστήριο δικό μου δε ξέρω τι γίνεται. :P

ευτυχώς βέβαια μέχρι τώρα όσοι είδα αν τους πεις κάτι είναι πρόθυμοι να κάνετε μαζί ή να σουν πουν "μου μεινε ένα και μπαίνεις" δεν έχω τύχει κάνα τσαμπουκαλεμένο.

φυσιολογικό είναι σε όλα τα γυμναστήρια γίνεται , άσχετα αν είναι καλό, καλύτερο , χειρότερο απο τον κλασικό τρόπο άσκησης που ακολουθούν οι περισσότεροι. Το μόνο αρνητικό θα μπορούσε να είναι αν παράταγε πετσέτες κλπ πάνω στα μηχανήματα σε φάση "το καπάρωσα" ή αν δεν άφηνε άλλους να τα χρησιμοποιούν όσο αυτός είναι σε κάποιο άλλο.

Εμένα ακόμα και το "έχω ένα σετ και τελειώνω" με τσαντίζει όταν ο άλλος δεν μπαίνει εκείνη τη στιγμή , τι πάει να πει ρε μάγκα έχεις άλλο ένα set , ε μπράβο , θα μπω εγώ αφού κάθεσαι και μπαίνεις όταν είναι η ώρα να μπεις (ιδικά όταν κάνουν κάτι 2λεπτα+++ διαλύματα μετά απο lightweight set, κοροϊδία   ).

Οι τσαμπουκάδες είναι πολύ σπάνιοι τα τελευταία χρόνια απο την ώρα που έγιναν mainstream τα γυμναστήρια , κανένας ιδιοκτήτης δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές , το πιθανότερο είναι να πάρει πόδι όποιος τη δει έτσι. 

Στο γυμναστήριο που ήμουν για χρόνια είχε άτομα που έξω απο αυτό ήταν οι βαράω της περιοχής , μέσα όμως συμπεριφερόντουσαν σχετικά οκ για να μη φύγουν όπως ήρθαν. Και άτομα της νύχτας (κανονικά όχι της φάπας) είχαμε και ποτέ δεν δημιουργούσαν πρόβλημα. Πριν κάποιες δεκαετίες βέβαια τραβούσαν μέχρι κ μαχαίρια σε ορισμένα γυμναστήρια πάνω σε καυγάδες για τα βάρη κ άλλους χαζούς λόγους. 

Εγω με τα γλυκά ειναι μαλωμενος, αλλα παγωτο ενα στις δυο εβδομαδες, μια εβδομαφα θα φαω.. γιατι το λαχταρω...

Εξαλλου τωρα με την δουλειια το χω γαμισει το θεμα δεν ξεκουραζομαι καθολου.

Υπνος 24-6:10 δουλεια 7:00-14:30, γυμναστηριο 15:00-16:00, υπνος 16:00-18:30 δουλειά 18:30-22:00, υπνος 24:00.

Παω και το πρωι με το ποδηλατο στην δουλεια πανε ελα 8χλμ.

Ειμαι πολυ κομματια. Προπονηση βγαινει με παθος... να μαγειρεψω δεν προλαβαινω

η μαλακία με εσένα live είναι πως έχεις σπαστό ωράριο , ότι χειρότερο 

στη δουλειά την πέφτεις? :-D πάντως με τέτοιο πρόγραμμα μιλάμε 0 χρόνος για να κάνεις το οτιδήποτε, ελπίζω να παίρνεις σχετικά καλά λεφτά τουλάχιστον 

Ελα σχετικο αυτο με τις ωρες ξυπναω 17:45 μεχρι να ετοιμαστω να κανω ενα καφε παει 18:15, 18:30 ειμαι στην δουλεια.

500€ παιρνω. Σχεδον ολη την απογευματινη βαρδια ειμαι στο ψυγειο μεσα εξω

Το κακο ειναι οτι την κοπέλα μου την βλεπω δυο ωρες το βραδυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...