LifeScarcity Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αντικολλητικό με σωστό ψήσιμο & μπαχαρικά έχετε δοκιμάσει ποτέ ρε παίδες; Απλά το θέμα είναι ότι δεν κάνει ποσότητα και αν δεν έχεις χρόνο, αναγκαστικά φούρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πάντως αυτή η μακρά σε διάρκεια αποχή από τα γλυκά, προσωπικά μου φαίνεται αδύνατη. Το πιο "κοντινό" σε αυτό που έχω πετύχει είναι να τρώω ένα (1) γλυκό μία φορά το μήνα για 8 μήνες. Ο άλλος έχει να βάλει γλυκό στο στόμα του 15 χρόνια. ΟΚ, προσωπικά θαυμάζω την πειθαρχία του και μπράβο του. Αλλά διερωτώμαι: κοινωνική ζωή δεν έχει; Έχει γενέθλια/γιορτή η μάνα του/ο αδερφός του/το παιδί του/ο προϊστάμενος του και κερνάνε π.χ. σοκολατάκια. Δεν θα φάει; Ποτέ; Είναι δυνατόν; Πώς μπορεί και αποφεύγει σε κάθε γ@μημένη περίπτωση να φάει γλυκό; Ας μου εξηγήσει κάποιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ο άλλος έχει να βάλει γλυκό στο στόμα του 15 χρόνια. ΟΚ, προσωπικά θαυμάζω την πειθαρχία του και μπράβο του. Αλλά διερωτώμαι: κοινωνική ζωή δεν έχει; Έχει γενέθλια/γιορτή η μάνα του/ο αδερφός του/το παιδί του/ο προϊστάμενος του και κερνάνε π.χ. σοκολατάκια. Δεν θα φάει; Ποτέ; Είναι δυνατόν; Πώς μπορεί και αποφεύγει σε κάθε γ@μημένη περίπτωση να φάει γλυκό; Ας μου εξηγήσει κάποιος. Μα δεν ειναι θεμα πειθαρχιας ρε συ ,δλδ δεν ειναι μαγκας ο αλλος και προσηλωμενος σε ενα στοχο . Δεν του αρεσουν τα γλυκα καθολου αηδιαζει να τα τρωει βγαζει σπυρακια πως το λενε .Εδω ο σελερας ειπε πως ξερει εναν που δεν του αρεσει η πιτσα τι να λεμε... Τεσπα εγω αυτους τους κατατασσω στους εξωγηινους δεν ανηκουν καν στο ανθρωπινο ειδος . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penemue Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παω Krav Maga εδω και 5 μηνες, οτι πρεπει για γυναικες στην αυτοαμυνα εναντια στο δρομο και την βια στο σπιτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 καταφερα και τα κοψα απο εκει που τα έτρωγα 365 μέρες τον χρόνο. Aυτο το post μου εδωσε κινητρο, αν καταφερω να κοψω τη ζαχαρη οπως λεω να κανω (δεν το χω παρει αποφαση ακομα), νομιζω πως πολλοι θα νομιζουν πως εχω μπει σε κανα cult. Παντως και εγω δεν μπορω να πω πως ειμαι πορωμενος αλλα προσπαθω να πορωθω μπδγ. Επισης πρεπει να βρω τροπο να ριξω τη μπακα, οκ καλη φαση βλεπω διαφορες στο σωμα μου απο τοτε που ξεκινησα, βλεπω καλυτερη φυσικη κατασταση, αλλα βλεπω και την φακην μπακα να με κοιταει καθε πρωι και θελω να την εξαλειψω. Παντως πραγματικα ζηλευω τυπους που δε γουσταρουν πιτσες κλπ. Δεν μπορω να το συλλαβω πληρως, αλλα τους ζηλευω οπως και να εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παντως πραγματικα ζηλευω τυπους που δε γουσταρουν πιτσες κλπ. Δεν μπορω να το συλλαβω πληρως, αλλα τους ζηλευω οπως και να εχει Χμμ σε τέτοιες περιπτώσεις όμως μάλλον μιλάμε πλέον για διατροφικές διαταραχές... Δηλαδή αυτός που απεχθάνεται τα λιπαρά φαγητά το κάνει επειδή απεχθάνεται κάθε γραμμάριο λίπους πάνω στο σώμα του και όχι απαραίτητα τη γεύση καθαυτή. Στις πιο ακραίες καταστάσεις βέβαια, κάποιος που κυριολεκτικά πανικοβάλλεται με την όψη λιπαρών σημείων πάνω στο σώμα του, αντιλαμβάνεται πλέον τις αντίστοιχες γεύσεις ως αποκρουστικές... Δε θα έλεγα ότι ζηλεύω τέτοια άτομα, ακόμα κι αν δε μιλάμε για ιδιαίτερα κλινικές καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 i forgot how to squat :'( (γιατι θυμαμαι πως ειχα ξετσεκάρει το "Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!" ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μα δεν ειναι θεμα πειθαρχιας ρε συ ,δλδ δεν ειναι μαγκας ο αλλος και προσηλωμενος σε ενα στοχο . Δεν του αρεσουν τα γλυκα καθολου αηδιαζει να τα τρωει βγαζει σπυρακια πως το λενε .Εδω ο σελερας ειπε πως ξερει εναν που δεν του αρεσει η πιτσα τι να λεμε... Τεσπα εγω αυτους τους κατατασσω στους εξωγηινους δεν ανηκουν καν στο ανθρωπινο ειδος . Χαχα! και σε μένα η πίτσα δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Με το σουβλάκι όμως μου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως όσο και να προσπαθώ ( και το συζητάγατε πριν κάποιες σελίδες) να μην αρέσει σε κάποιους τα πιοτά και η μπύρες!! Η ΜΠΥΡΑ ρε φίλε ;; Ήμαρτον δηλαδή !!!! Διαβάζοντας εκείνα τα posts νόμιζα ότι ζω σε έναν παράλληλο διαφορετικό κόσμο η στο matrix ξέρω γω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως την πίτσα θα τη φάω και ζεστή και κρύα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως όσο και να προσπαθώ ( και το συζητάγατε πριν κάποιες σελίδες) να μην αρέσει σε κάποιους τα πιοτά και η μπύρες!! Η ΜΠΥΡΑ ρε φίλε ;; Ήμαρτον δηλαδή !!!! Διαβάζοντας εκείνα τα posts νόμιζα ότι ζω σε έναν παράλληλο διαφορετικό κόσμο η στο matrix ξέρω γω... αυτή την απορία έχω για όσους δεν τους αρέσουν τα party drugs , i mean ... 0 calories!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 αυτή την απορία έχω για όσους δεν τους αρέσουν τα party drugs , i mean ... 0 calories!!!! Άσχετο! Πάρτην ως κομμάτι της διατροφής κάποιου για μυική ενδυνάμωση και όχι μόνο. Αφού μαμάει και από γεύση τότενεςΜΠΥΡΑ POWER ωρέ!! http://www.iefimerida.gr/news/210484/i-mpyra-os-farmako-ta-aprosmena-ofeli-tis-gia-ton-organismo (Εντάξει άμα θες να χάσεις κιλά πάσο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως όσο και να προσπαθώ ( και το συζητάγατε πριν κάποιες σελίδες) να μην αρέσει σε κάποιους τα πιοτά και η μπύρες!! Η ΜΠΥΡΑ ρε φίλε ;; Ήμαρτον δηλαδή !!!! Διαβάζοντας εκείνα τα posts νόμιζα ότι ζω σε έναν παράλληλο διαφορετικό κόσμο η στο matrix ξέρω γω... Παρών. Στο αλκόολ είμαι σε αυτην την κατηγορία. Τώρα που το σκέφτομαι παλεύω να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία φορά που ήπια μπύρα. Παίζει να ήταν καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι του 2015. Και πραγματικά μπορώ να μην ξαναπιώ ποτέ μου χωρις να μου λειψει δευτερόλεπτο. Και γενικά το αλκόολ, ποτέ δεν το λαχτάρισα. Αντε κανένα ποτήρι κρασί, όταν βρεθώ σε πάρτυ/μάζωξη κ.λ.π Aυτο το post μου εδωσε κινητρο, αν καταφερω να κοψω τη ζαχαρη οπως λεω να κανω (δεν το χω παρει αποφαση ακομα), νομιζω πως πολλοι θα νομιζουν πως εχω μπει σε κανα cult. Παντως και εγω δεν μπορω να πω πως ειμαι πορωμενος αλλα προσπαθω να πορωθω μπδγ. Επισης πρεπει να βρω τροπο να ριξω τη μπακα, οκ καλη φαση βλεπω διαφορες στο σωμα μου απο τοτε που ξεκινησα, βλεπω καλυτερη φυσικη κατασταση, αλλα βλεπω και την φακην μπακα να με κοιταει καθε πρωι και θελω να την εξαλειψω. Παντως πραγματικα ζηλευω τυπους που δε γουσταρουν πιτσες κλπ. Δεν μπορω να το συλλαβω πληρως, αλλα τους ζηλευω οπως και να εχει Η μπάκα είναι μεγάλο ψυχολογικό ρίξιμο σε νιώθω. Απο όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά, παίζει να έχασα τουλάχιστον 6 φορές το ποσο μπακας που εχω αυτην την στιγμή. Ε αυτο το τελευταίο, δεν πάει πουθενά το γ@μήΔΙ. Αλλα μην αγχωνεσαι σύντροφε. Μαζί θα το παλέψουμε κι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Άμα δεν πέσει πάνε στο αλλο thread με την κρυολιπολυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Άσχετο! Πάρτην ως κομμάτι της διατροφής κάποιου για μυική ενδυνάμωση και όχι μόνο. Αφού μαμάει και από γεύση τότενες ΜΠΥΡΑ POWER ωρέ!! ούτε η μπύρα ούτε το κρασί ούτε οποιοδήποτε αλκοολούχο μου κάνει κούκου, αν έχεις παίξει με πολύ ποιο ενδιαφέρονται πράγματα για καιρό και τα έχεις βαρεθεί τότε το αλκοόλ σου φαίνεται όχι απλά βαρετό , ανούσιο εκτός αυτού δεν είμαι fan της μπυροκοιλιάς κ αν έπινα μπύρες θα είχα epic μπυροκοιλιά με τις ποσότητες π θα έπινα αν σ αρέσει σαν γεύση ναι κ εμένα μ αρέσει η γεύση της αντιβίωσης σε σιρόπι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ φάρμακο ααχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Χαχα! και σε μένα η πίτσα δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Με το σουβλάκι όμως μου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως όσο και να προσπαθώ ( και το συζητάγατε πριν κάποιες σελίδες) να μην αρέσει σε κάποιους τα πιοτά και η μπύρες!! Η ΜΠΥΡΑ ρε φίλε ;; Ήμαρτον δηλαδή !!!! Διαβάζοντας εκείνα τα posts νόμιζα ότι ζω σε έναν παράλληλο διαφορετικό κόσμο η στο matrix ξέρω γω... axxa και μενα οι μπυρες δεν μου αρεσουν καθολου ,καμμια guinness ,murphys draught μονο kai καμια μοναστηριακη και αυτες σπανια,καλα για τα νεροξεπλυματα τις ελληνικες δεν το συζητω καν καλυτερα να κατουρησω και να τα πιω .... Ποτα παλια επινα πιο πολυ επειδη εβγαινα και πολυ το ειχα συνδυασει ετσι αλλα σε φαση να βαλω στο σπιτι ενα ποτο να πιω ξερω εγω ουτε καν . Αλλα και παλι βλεπεις πως υπαρχει μια επαφη με το αντικειμενο εδω ο αλλος λεμε δεν την αγγιζει την πιτσα ε αυτο ειναι ανωμαλια period 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις