Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Απλα ειναι τυχεροι οσοι μπορουν να τρωνε αυτες τις μπουρδες τα φυκια και να τους φαινονται και νοστιμα πραγματικα τους ζηλευω . Stockholm syndrome. Αν και εχω φίλο ο οποίος πραγματικά, δεν τα βάζει στο στόμα του. Δεν του αρέσει η γ@μ#μ4Ν8 πίτσα. Δεν μπορει οτι εχει κρεμα γάλακτος και σοκολάτα. Απο γλυκά, αγνοεί τσιζκεικ και τρώει μπανάνα με μέλι. Θελω να κλάψω, πραγματικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 τρώγοντας κβαρκ με βρωμη.. Προκαλείς! Του χρόνου πάντως που θα τελειώσω το bulking και υποτίθεται θα προσπαθήσω να πέσω περίπου στο 10% θα δοκιμάσω να τρώω από όλα. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Stockholm syndrome. Αν και εχω φίλο ο οποίος πραγματικά, δεν τα βάζει στο στόμα του. Δεν του αρέσει η γ@μ#μ4Ν8 πίτσα. Δεν μπορει οτι εχει κρεμα γάλακτος και σοκολάτα. Απο γλυκά, αγνοεί τσιζκεικ και τρώει μπανάνα με μέλι. Θελω να κλάψω, πραγματικά. το να πετύχεις μια εύγεστη υγιεινή διατροφή, ναι το θεωρώ natural το να αποκτήσεις επαφή με την κουζίνα και να μάθεις να ετοιμάζεις/προετοιμάζεις γεύματα, ναι το θεωρώ natural και ΚΑΘΟΛΟΥ θέμα. αν το θέλεις πολύ, σου γίνεται συνήθεια και ένας τρόπος ζωής . και αυτό που λες, δεν μου φαίνεται κουλό...γνώρισα άνθρωπο που είχε να βάλει γλυκό 15χρόνια στο στόμα του και τον κοιτούσα σαν χάνος. just fuckin life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 αν το θέλεις πολύ, σου γίνεται συνήθεια και ένας τρόπος ζωής . Φυσικά. Εδω εγω, που κακα τα ψεμματα δεν ειμαι ουτε στο μισο πορωμενος οσο μερικοι εδω μεσα, και καταφερα και τα κοψα απο εκει που τα έτρωγα 365 μέρες τον χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Φυσικά. Εδω εγω, που κακα τα ψεμματα δεν ειμαι ουτε στο μισο πορωμενος οσο μερικοι εδω μεσα, και καταφερα και τα κοψα απο εκει που τα έτρωγα 365 μέρες τον χρόνο. κάθε αρχή και δύσκολη...όσο προχωράς, τόσο περισσότερο συνήθειο θα σου είναι ... όπως και γω δεν μπορώ να φάω αν δεν έχω ζυγίσει την τροφή μου ... πρέπει να ξέρω πόσο και τι είναι το κάθε τι ... δεν ξέρω αν μεταφράζεται ως ψύχωση ή μη ... αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το ζύγισμα τροφών-την ζυγαριά κουζίνας .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυτο ακριβως ,δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει γευστικους καλυκες και να θεωρει τα ενδεδειγμενα φαγητα μιας σωστης υγιεινης διατροφης ευγευστα . Απλα το παιρνεις αποφαση και πας παρακατω προκειμενου να πετυχεις το στοχο σου .Για αυτο τον λογο και η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα και δεν μπορουν να την κανουν ολοι . Το να πας στο gym kai na σηκωνεις βαρη ειναι το ευκολο κομματι .Συγχαρητηρια θα σου δωσει μπρατσα με κοιλια ,το ισορροπημενο συμμετρικο σωμα θα ερθει κυριως μεσω της διατροφης εκει θα φανει και κατα ποσο το θες να το πετυχεις αυτο . Απλα ειναι τυχεροι οσοι μπορουν να τρωνε αυτες τις μπουρδες τα φυκια και να τους φαινονται και νοστιμα πραγματικα τους ζηλευω . Μας έπρηξες ρε συ με τους δήθεν γευστικούς κάλυκες και το διαφορετικό DNA σου. Έτρωγα 2 μεγάλες σοκολάτες τη βδομάδα και 1 μεγάλο σακουλάκι πατατάκια κάθε Κυριακη για χρόνια (χώρια τις άλλες μαλακίες, δεν έφτασα 35% bf με ρεβίθια και σπανακόρυζο). Όταν αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής μου βγήκε η πίστη να κόψω αυτές τις συνήθειες και φυσικά οι γεύσεις αλλάξανε αλλά πια δεν μπορώ να πω ότι το παγωτό με στέβια είναι υποκατάστατο ενώ με ζάχαρη είναι το αυθεντικό. Απλά μερικοί έχετε κολλήσει με τη ζάχαρη και δε λέτε να ξεκολήσετε. Είναι πνευματικό το ζήτημα, όχι σωματικό. Φιλικά πάντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυτο ακριβως ,δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει γευστικους καλυκες και να θεωρει τα ενδεδειγμενα φαγητα μιας σωστης υγιεινης διατροφης ευγευστα . Απλα το παιρνεις αποφαση και πας παρακατω , προκειμενου να πετυχεις το στοχο σου .Για αυτο τον λογο και η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα και δεν μπορουν να την κανουν ολοι . Το να πας στο gym kai na σηκωνεις βαρη ειναι το ευκολο κομματι .Συγχαρητηρια θα σου δωσει μπρατσα με κοιλια ,το ισορροπημενο συμμετρικο σωμα θα ερθει κυριως μεσω της διατροφης εκει θα φανει και κατα ποσο το θες να το πετυχεις αυτο . Απλα ειναι τυχεροι οσοι μπορουν να τρωνε αυτες τις μπουρδες τα φυκια και να τους φαινονται και νοστιμα πραγματικα τους ζηλευω . απ την άλλη υπάρχουν κ αυτοί που ενώ δεν τους αρέσει να τρώνε (οι έχω γρήγορο μεταβολισμό )δεν έχουν το νεύρο και το πείσμα με τα βάρη , δεν το έχουν με την προπόνηση γενικότερα (ίσως επειδή δεν τρώνε αρκετά, λολ) . Να σου πω την αλήθεια προτιμώ που μου είναι ποιο δύσκολο να κόψω το φαγητό αλλα δεν έχω θέμα με την προπόνηση, καλύτερα να πρέπει να μειώσεις κάτι για να έχεις αποτέλεσμα απ το να μην μπορείς να αυξήσεις κάτι εξίσου σημαντικό , γιατι αν δεν το έχεις με την προπόνηση όπως αρκετοί ακόμα και στρατιώτης να είσαι στη διατροφή σου το πολύ πολύ να γίνεις ένας "πάω γυμναστήριο 15 χρόνια κ είμαι ίδιος αλλα έχω κοιλιακούς " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Φιλικά πάντα Δεν ξερω για το Φώτη, εγω παρεξηγήθηκα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μας έπρηξες ρε συ με τους δήθεν γευστικούς κάλυκες και το διαφορετικό DNA σου. Έτρωγα 2 μεγάλες σοκολάτες τη βδομάδα και 1 μεγάλο σακουλάκι πατατάκια κάθε Κυριακη για χρόνια (χώρια τις άλλες μαλακίες, δεν έφτασα 35% bf με ρεβίθια και σπανακόρυζο). Όταν αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής μου βγήκε η πίστη να κόψω αυτές τις συνήθειες και φυσικά οι γεύσεις αλλάξανε αλλά πια δεν μπορώ να πω ότι το παγωτό με στέβια είναι υποκατάστατο ενώ με ζάχαρη είναι το αυθεντικό. Απλά μερικοί έχετε κολλήσει με τη ζάχαρη και δε λέτε να ξεκολήσετε. Είναι πνευματικό το ζήτημα, όχι σωματικό. Φιλικά πάντα Εσυ Γιαννη εισαι κλασικη περιπτωση "δεν το εχω με το φαγητο " αλλα δεν πειραζει εγω σε αγαπαω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 παιδιά το σημαντικό είναι να βρεις κάποια που προσέχει και η ίδια τι τρώει και να σου μαγειρεύει ~0:24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ποτέ δεν τρελενόμουν με τα γλυκά. Σε πολύ λίγες περιόδους της ζωής μου θα έτρωγα σοκολάτες. Καλό ή κακό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έχω σχετικά χαμηλό βάρος 69 κιλά 1,74 αλλά την ειχα την μπακιτσα ανέκαθεν κιλά δεν παίρνω εύκολα ακόμα και σε περιόδους ιδιαίτερης κρεπαλης τα 71 κιλά δεν τα έχω περάσει. Στόχος να μειώσω το λίπος και να πάρω όσο "καλό" βάρος μπορώ. Ενδεικτικά πρωινό γάλα ένα μισολιτρο και κανένα αυγό. Κατά τις μια μεσημεριανό αυτά που ανέφερα. Κάνα φρούτο σάντουιτς αυγό μπάρα μέχρι τις 7 Όπου τρώω σαλάτες με κοτόπουλο ή καμιά ομελέτα με ασπραδια. Βέβαια πρέπει μάλλον να προσαρμοσω ποσότητες γιατί το παρακανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τα γλυκά είναι μακράν το πιο δύσκολο. Στο φαγητό την παλευω και ας μην είναι μαγειρεμένο με 10 κιλά βούτυρο.. Κοτόπουλο στήθος όμως δεν μπορώ. Προτιμώ να παρατησω το θέμα "fitness" παρα να φάω αυτό το χαρτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τα γλυκά είναι μακράν το πιο δύσκολο. Στο φαγητό την παλευω και αν είναι μαγειρεμένο χωρίς 10 κιλά βούτυρο.. Κοτόπουλο στήθος όμως δεν μπορώ. Προτιμώ να παρατησω το θέμα "fitness" παρα να φάω αυτό το χαρτί. χαχα θεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 @chris: Θεωρητικά μπορείς, πρακτικά είναι πολύ δύσκολο ταυτόχρονα να βάζεις μυς και να χάνεις λίπος. Θα ήταν πιο απλό να χάσεις τόσα κιλά ώστε να πέσει η περιφέρεια μέσης στους 80-82 πόντους (σε εκείνο το σημείο θα αρχίσουν να αχνοφαίνονται οι άνω κοιλιακοί). Έπειτα, αποφασίζεις είτε να πέσεις κι άλλο και να γραμμώσεις είτε να πας σε όγκο και να γραμμώσεις αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις