Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οι εξετασεις ηταν περιτες,ελπιζω να ειχες ασφαλεια και να μην χρεωθηκες

Και αν μία στο εκατομμύριο ήταν σύμπτωμα καρδιακής προσβολής,τι θα έλεγες στο παληκάρι;

" Ούπς!! Λάθος ;;

Ο πεθερός μου έφυγε στα χέρια μου όταν σκάβαμε τον κήπο και το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν μια έντονη ξαφνική ζάλη . Ούτε να πονέσει δεν πρόλαβε!!!

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

εβγαλες καμια φωτο να φαν κ τα δικα μας ματια?

μην ακους την γκρινια του Φωτη, ολο πειναει κ τρωει αχυρα κ μετα σου λεει τρωει παγωτα κ πινει κοκτειλιες.

Ναι μωρε επειδη φαγαμε ενα παγωτο το οποιο ηταν και το πρωτο του καλοκαιριου και ηπιαμε 2 coctails  κατι εγινε .Εκει εκαψα θερμιδες  για 1 βδομαδα με τοση αποσυμπιεση που ειχαμε , μετα την ειχα αφησει την αλλη μιση μερα μονη της .

Σε νησι εισαι να  μην βγεις ,να μην φας κατι δεν παιζει .

Εξαλλου πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που την κανουν τοσο αυστηρα   την διατροφη  και τους αρεσει να τρωνε ,η αλλη εχει  ξενερωσει που δεν βγαινουμε για φαγητο muhahah.

Αλλα δεν μπορει να τα εχεις ολα  τι να κανουμε η' μηπως μπορεις?

• Like 3

Ναι μωρε επειδη φαγαμε ενα παγωτο το οποιο ηταν και το πρωτο του καλοκαιριου και ηπιαμε 2 coctails κατι εγινε .Εκει εκαψα θερμιδες για 1 βδομαδα με τοση αποσυμπιεση που ειχαμε , μετα την ειχα αφησει την αλλη μιση μερα μονη της .

Σε νησι εισαι να μην βγεις ,να μην φας κατι δεν παιζει .

Εξαλλου πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που την κανουν τοσο αυστηρα την διατροφη και τους αρεσει να τρωνε ,η αλλη εχει ξενερωσει που δεν βγαινουμε για φαγητο muhahah.

Αλλα δεν μπορει να τα εχεις ολα τι να κανουμε η' μηπως μπορεις?

ε ναι οταν ειμαστε ακραιοι ετσι ειναι, συνωνυμο της μοναχικοτητας.

νταξει, φανηκε οτι εφαγες. γυρισες κ δν γκρινιαξες ιδιαιτερα.

το μαργαριτονι μας εβαλε τα γυαλια.

καλημερα παιδες

• Like 2

Καλημερα!

Ααααχ τα ποδαράκια μου ειναι καλυτερα. Δε θα το ηεχασω το χτεσινο.... Θα κανω προσαγωγους με 5κ απο εδω και περα :P

Ρε Φωτη βγειτε για φαγητο και φαε μια σαλατα, σιγα

• Like 2

Καλημερα!

Ααααχ τα ποδαράκια μου ειναι καλυτερα. Δε θα το ηεχασω το χτεσινο.... Θα κανω προσαγωγους με 5κ απο εδω και περα :P

Ρε Φωτη βγειτε για φαγητο και φαε μια σαλατα, σιγα

Σιγα ρε Μαργαριτα μην βγω εξω και φαω μια σαλατα  τι ειμαι γκομενα? Αν βγω θα φαω κανονικα  οποτε προτιμω να μην βγω για φαγητο αυτη την περιοδο χααχχα .

Βεβαια δεν ειναι στο χερι μου γιατι δεχομαι αφορητη πιεση να πηγαινω  αλλα οσο μπορω το αποφευγω .

Ειπαμε ολα δικα μας δεν γινεται .

• Like 3

Μαργαριτονι τα πόδια κάνανε τον κύκλο τους και είναι Οκ, 3 μέρες θέλουν συνήθως! Να θυμάσαι ειδικά τους προσαγωγούς αν έχεις καιρό να τους γυμνάσεις, στην αρχή να μπαίνεις χαλαρά πάντα!

~~~~

Φώτη να βγαίνουμε μαζί για φαΐ ρε, εσύ να βλέπεις και εγώ να τρώω και τα δικά σου χαχα

~~~~''

Τεοκος μην ασχολείσαι φίλε, όταν ο άλλος γράφει το τραγελαφικό 'περιττές οι εξετάσεις ελπίζω να μην τις χρεωθηκες' δεν είναι φως φανάρι ότι το γράφει για να προκαλέσει? Νέος είσαι ακόμη εδώ θα μάθεις :-)

• Like 2

Mau δεν εχουν περασει τελειως, βασικα σημερα με τραβανε λιγο οι τετρακεφαλοι, πρεπει λοιπον γενικα να την άκουσαν τα ποδια αλλα ευτυχως δεν εχω τους χτεσινούς πονους και μπορεσα και κοιμηθηκα.

Πλεον θα το θυμαμαι!

• Like 2

Μαργαριτονι τα πόδια κάνανε τον κύκλο τους και είναι Οκ, 3 μέρες θέλουν συνήθως! Να θυμάσαι ειδικά τους προσαγωγούς αν έχεις καιρό να τους γυμνάσεις, στην αρχή να μπαίνεις χαλαρά πάντα!

~~~~

Φώτη να βγαίνουμε μαζί για φαΐ ρε, εσύ να βλέπεις και εγώ να τρώω και τα δικά σου χαχα

~~~~''

Τεοκος μην ασχολείσαι φίλε, όταν ο άλλος γράφει το τραγελαφικό 'περιττές οι εξετάσεις ελπίζω να μην τις χρεωθηκες' δεν είναι φως φανάρι ότι το γράφει για να προκαλέσει? Νέος είσαι ακόμη εδώ θα μάθεις :-)

Σιγά μην ασχολιόμουν βρε Maus αλλά όλο και κάποιος θα διαβάζει και πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι σε τέτοια θέματα, ο πιο κατάλληλος για συμβουλές είναι ένας γιατρός και όχι ένα τυχαίο nick name στο internet
  • Like 3

ξεκινησα εδω και μια εβδομαδα γυμναστηριο και ταυτοχρονα εδω και κανεναν μηνα που βελτιωσα την διατροφη μου αλλα δυσκολευομαι στο να βρω ιδεες στο τι να φτιαχνω οποτε θα εκτιμουσα αν στελνατε στο inbox καποιο λινκ ή αν γραφατε εδω.

Για την ωρα αυτα που τρωω ειναι μακαρονια ολικης,καστανο ρυζι,σαλατες(με κοτοπουλα,τονο),ομελετες με περισσοτερα ασπραδια.

Το πρωινο μου για την ωρα πολυ απλο μισο λιτρο γαλα και καμια μπαρα δημητριακων για να μην πηγαινει ξεροσφυρι.

ξεκινησα εδω και μια εβδομαδα γυμναστηριο και ταυτοχρονα εδω και κανεναν μηνα που βελτιωσα την διατροφη μου αλλα δυσκολευομαι στο να βρω ιδεες στο τι να φτιαχνω οποτε θα εκτιμουσα αν στελνατε στο inbox καποιο λινκ ή αν γραφατε εδω.

Για την ωρα αυτα που τρωω ειναι μακαρονια ολικης,καστανο ρυζι,σαλατες(με κοτοπουλα,τονο),ομελετες με περισσοτερα ασπραδια.

Το πρωινο μου για την ωρα πολυ απλο μισο λιτρο γαλα και καμια μπαρα δημητριακων για να μην πηγαινει ξεροσφυρι.

γραψε αναλυτικα τα γευματα σου.

τι στοχο εχεις κ την ηλικια, αναλογια υψους/βαρους

Σιγά ρε συ Δήμητρα, ένα μήνα έχει που το κάνει ο άνθρωπος, δε θα μπει στα βαθιά με τη μία.

Chris, ψάξου με διάφορες συνταγές με βρώμη μέχρι να βρεις αυτή-ές που σου αρέσει.

Μια χούφτα ξηροί καρποί είναι must.

Γιαουρτι φυσικά.

Φρούτα τρώμε; 2-3 τη μέρα, οπωσδήποτε. 

Σιγά ρε συ Δήμητρα, ένα μήνα έχει που το κάνει ο άνθρωπος, δε θα μπει στα βαθιά με τη μία.

Chris, ψάξου με διάφορες συνταγές με βρώμη μέχρι να βρεις αυτή-ές που σου αρέσει.

Μια χούφτα ξηροί καρποί είναι must.

Γιαουρτι φυσικά.

Φρούτα τρώμε; 2-3 τη μέρα, οπωσδήποτε. 

δεν αναφερόμουν σε μάκρος κτλ ρε συ Γιάννη, απλά να δούμε τι τρώει ανά ημερήσιο γεύμα και τις αναλογίες του ... 

αν θυμάμαι καλά κάπου κάποτε είχε μιλήσει για άνθρωπο που δν παίρνει εύκολα σωματικό βάρος κάτι τέτοιο. 

να του πούμε πάνω κάτω τι μπορεί να διορθώσει/εμπλουτίσει στο ήδη υπάρχον πρόγραμμά του 

δυσκολευομαι στο να βρω ιδεες στο τι να φτιαχνω...

Υπάρχει λόγος για αυτό. Διότι αυτα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε σχέση με το τι άλλο διαθέσιμο υπάρχει στον κόσμο είναι ελάχιστα.

Να σου μιλήσω πχ για μένα και να σου δώσω ενα απλό παράδειγμα. Έκοψα την ζάχαρη. Αυτομάτως, σκότωσα τα γλυκά. Φυσικά, μπορεις να χρησιμοποιήσεις χίλια δυο υποκατάστατα, αλλά πρεπει να έχεις στο νου σου ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ειναι και αυτό υποκατάστατο. Αν αντι για αλευρι βαλεις βρωμη, αντι για κακάο βάλεις σκουπ πρωτείνης, αντι για ζαχαρη βάλεις στεβια, αντι για σοκολάτα γάλακτος βάλεις μαυρη σοκολάτα, χωρις να προσθέσεις philadelphia και παρεμφερη, ε δεν μπορεις να περιμένεις το αποτέλεσμα εστω και να συγκρινετε με ενα τσιζκεικ ας πούμε. Το αποτέλεσμα θα ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ σε σχεση με το τι θες να πετύχεις (ενα ωραίο σώμα, ή μια προσεγμένη διατροφή), αλλά θα ειναι κατι χειρότερο απο σκατά αν το συγκρίνεις με ένα τσιζκεικ. 

Αυτό. Το παίρνεις απόφαση και πας παρακάτω, τρώγοντας κβαρκ με βρωμη..  :-D

• Like 2

Υπάρχει λόγος για αυτό. Διότι αυτα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε σχέση με το τι άλλο διαθέσιμο υπάρχει στον κόσμο είναι ελάχιστα.

Να σου μιλήσω πχ για μένα και να σου δώσω ενα απλό παράδειγμα. Έκοψα την ζάχαρη. Αυτομάτως, σκότωσα τα γλυκά. Φυσικά, μπορεις να χρησιμοποιήσεις χίλια δυο υποκατάστατα, αλλά πρεπει να έχεις στο νου σου ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ειναι και αυτό υποκατάστατο. Αν αντι για αλευρι βαλεις βρωμη, αντι για κακάο βάλεις σκουπ πρωτείνης, αντι για ζαχαρη βάλεις στεβια, αντι για σοκολάτα γάλακτος βάλεις μαυρη σοκολάτα, χωρις να προσθέσεις philadelphia και παρεμφερη, ε δεν μπορεις να περιμένεις το αποτέλεσμα εστω και να συγκρινετε με ενα τσιζκεικ ας πούμε. Το αποτέλεσμα θα ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ σε σχεση με το τι θες να πετύχεις (ενα ωραίο σώμα, ή μια προσεγμένη διατροφή), αλλά θα ειναι κατι χειρότερο απο σκατά αν το συγκρίνεις με ένα τσιζκεικ. 

Αυτό. Το παίρνεις απόφαση και πας παρακάτω, τρώγοντας κβαρκ με βρωμη..  :-D

Αυτο ακριβως ,δεν υπαρχει ουτε ενας που να εχει γευστικους καλυκες και να θεωρει τα ενδεδειγμενα φαγητα μιας σωστης υγιεινης διατροφης ευγευστα .

Απλα το παιρνεις αποφαση και πας παρακατω  προκειμενου να πετυχεις το στοχο σου .Για αυτο τον λογο και η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα και δεν μπορουν να την κανουν ολοι .

Το να πας στο gym kai na σηκωνεις βαρη ειναι το ευκολο κομματι .Συγχαρητηρια θα σου δωσει μπρατσα με κοιλια ,το ισορροπημενο συμμετρικο σωμα θα ερθει κυριως μεσω της διατροφης εκει θα φανει και κατα ποσο το θες να το πετυχεις αυτο .

Απλα ειναι τυχεροι οσοι μπορουν να τρωνε αυτες τις μπουρδες τα φυκια και να τους φαινονται και νοστιμα πραγματικα τους ζηλευω .

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...