Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Vaggeli, το πρόγραμμα αυτό κανονικά είναι των 15 λεπτών :). Επειδή είσαι αρχάριος σου έβαλα 5 λεπτά.

Αν δυσκολεύεσαι πολύ, κάνε διαλείμματα των 15''.

Υ.Γ. 5 αργές κάμψεις = 20 γρήγορες. Επίσης, οι αργές κάμψεις κανονικά είναι του μοτίβου 2-1-2, επίσης στις έκανα πιο εύκολες με το 1-1-1. Πάρτο αργά, σιγά-σιγά θα συνηθίσεις και θα δυναμώσεις. Η γυμναστική θέλει υπομονή και πείσμα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

τι εγινε τελικα φιλε μου?

εισαι ενταξει?

προσαρμοστηκες?

Ολα μια χαρα πηγα την προηγουμενη βδομαδα κανονικα, παω και αυτην. Μετρησα την πιεση μου και τελικα εχω υποταση που δεν το γνωριζα οποτε για αυτο μου ηρθε ζαλαδα σε αυτην την ασκηση. Οι εξετασεις αιματος δεν εδειξαν κατι οποτε τωρα πλεον κανω τους ραχιαιους στο στρωμα και κανενα προβλημα.

• Like 1

Ολα μια χαρα πηγα την προηγουμενη βδομαδα κανονικα, παω και αυτην. Μετρησα την πιεση μου και τελικα εχω υποταση που δεν το γνωριζα οποτε για αυτο μου ηρθε ζαλαδα σε αυτην την ασκηση. Οι εξετασεις αιματος δεν εδειξαν κατι οποτε τωρα πλεον κανω τους ραχιαιους στο στρωμα και κανενα προβλημα.

αλάτι τρως ή το έχεις αφαιρέσει απο όλες τις τροφές σου ? έχει κ ζέστη τώρα και είναι η ιδανική εποχή για αφυδάτωση 

δοκίμασε αν συνεχίζεις να έχεις υπόταση να προσθέσεις λιγο (με την μύτη του κουταλιού) στο φαγητό σου για μερικές μέρες και δες πως θα πάει. Φρόντισε να μένεις ενυδατωμένος τώρα το καλοκαίρι γιατι στην γυμναστική μερικοί χάνουμε πολύ νερό 

Ενδεικτικά σε φάση που ήμουν χαμηλά σε σωματικά νερά και 0 αλάτι χρειαζόμουν 2 μπουκάλες 2ltr το καλοκαίρι μέσα στην προπόνηση (2 πριν 2 μετά) γιατι άρχιζε κ ξέφτιζε το δέρμα μου απο την αφυδάτωση. Αυτό είναι extreme αλλα σου δίνω παράδειγμα 

αλάτι τρως ή το έχεις αφαιρέσει απο όλες τις τροφές σου ? έχει κ ζέστη τώρα και είναι η ιδανική εποχή για αφυδάτωση 

δοκίμασε αν συνεχίζεις να έχεις υπόταση να προσθέσεις λιγο (με την μύτη του κουταλιού) στο φαγητό σου για μερικές μέρες και δες πως θα πάει. Φρόντισε να μένεις ενυδατωμένος τώρα το καλοκαίρι γιατι στην γυμναστική μερικοί χάνουμε πολύ νερό 

Ενδεικτικά σε φάση που ήμουν χαμηλά σε σωματικά νερά και 0 αλάτι χρειαζόμουν 2 μπουκάλες 2ltr το καλοκαίρι μέσα στην προπόνηση (2 πριν 2 μετά) γιατι άρχιζε κ ξέφτιζε το δέρμα μου απο την αφυδάτωση. Αυτό είναι extreme αλλα σου δίνω παράδειγμα 

Η αληθεια ειναι πως αλατι τρωω αρκετα απο μικρος, σε υπερβολικο σημειο θα ελεγα. Οσο για το νερο επειδη ιδρωνω σχετικα ευκολα εχω το νου μου να εχω παντα ενα μπουκαλι μαζι μου.

χαιρομαι που εισαι καλα μαν

η υποταση δεν εχει να κανει με την ζαλη σου στην συγκεκριμενη ασκηση,σκεψου οτι κι εγω εχω χαμηλη την μικρη πιεση και βαζω στην συγκεκριμενη ασκηση μπαρα με 40 κιλα

απλα οι μαλακες στο γυμναστηριο που πηγες σου εβαλαν απαιτητικο προγραμμα και ζοριστηκες,(γνωμη μο ειναι να μην τους ξανα εμπιστευθεις,βρες καποιον να σε βοηθησει με το προγραμμα σου)αν δωσεις λιγο χρονο στο σωμα σου θα προσαρμοστει αψογα,οι εξετασεις ηταν περιτες,ελπιζω να ειχες ασφαλεια και να μην χρεωθηκες 

αν μετρησες πρωτη φορα την πιεση σου ξανα μετρησε την μερικες φορες,πιθανως να δειξει αλλα αποτελεσματα

το αλατι πρεπει να το ελαττώσεις δραστικα αφου λες οτι τρως και πολυ μαλιστα

αυτα 

Επειδη κ εμενα μου

Έπεφτε η πιεση στη προπονηση με συμπτωμα θόλωση της όρασης, σε συμβουλεύω να χεις μαζι σου ηλεκτρολυτες οχι απλο νερο.

δεν είναι απαραίτητη η πόση ηλεκτρολυτών όταν δεν γυμνάζεται εντατικά με συνεχόμενες μέτριας προς υψηλής αύξησης h/r

στο γεύμα του πριν την προπόνηση να έχει κάτι αλμυρό πρώτον και δεύτερον να μην πέσει με τα μούτρα στην υπερπροπόνηση όταν η προηγούμενη προεξασκητική περίοδος χαρακτηρίζονταν από μερική ή ολική αδράνεια γυμναστηριακή 

Είχα κάποτε προσαγωγούς... Πω ρε δε μπορούσα να κοιμηθώ κ ανασηκώνομουν να κάνω διατάσεις. Ήμουν ανάσκελα ακίνητη, τράβαγαν , γυρνάγα στο πλάι, τράβαγαν . Γενικά τους νιώθω συνέχεια , και πήρα ένα νορτζεσικ. Τους είχα δουλέψει τη Δευτέρα, Τρίτη είχα λιγο πιάσιμο χαμηλά, χτες είχα πιο πάνω, και από το βράδυ έχει μεταφερθεί πάνω πάνω, στη γραμμή του μπικίνι που λέμε. Και να πεις ότι εκανα και πολλά, μόνο το μηχάνημα το καθιστό..

@τεοκος παίζεις δυνατά

όταν το είχα αυτό, οι άλλες "επαφές" είχαν φάει Χ ... για αυτό σου λέει μετά μοναχική ζωή το bb :D 

δώσε πόνο στους προσαγωγούς, δεν λέει να πετάει 4φαλος και αυτοί να ναι χλαπ χλουπ 

• Like 1

όταν το είχα αυτό, οι άλλες "επαφές" είχαν φάει Χ ... για αυτό σου λέει μετά μοναχική ζωή το bb :D

δώσε πόνο στους προσαγωγούς, δεν λέει να πετάει 4φαλος και αυτοί να ναι χλαπ χλουπ

Χαχα τι αλλες επαφες εδω δε μπορω να σταθώ/κοιμηθω/περπατησω

Πηγα για φαι κ ειχα τα ποδια σε καρεκλα , ευτυχως ξεχνιομουν μ αυτα που τρωγα

• Like 3

Χαχα τι αλλες επαφες εδω δε μπορω να σταθώ/κοιμηθω/περπατησω

Πηγα για φαι κ ειχα τα ποδια σε καρεκλα , ευτυχως ξεχνιομουν μ αυτα που τρωγα

εβγαλες καμια φωτο να φαν κ τα δικα μας ματια?

μην ακους την γκρινια του Φωτη, ολο πειναει κ τρωει αχυρα κ μετα σου λεει τρωει παγωτα κ πινει κοκτειλιες.

μαργαριταρονι, κανε λιγο ηπια αεροβια κ για τωρα μια μαλαξη με καυστικη κρεμα. υπομονη, εμενα ποτε δν με εγκατελειψαν τα πονακια, ετσι με πιασιματα ηπια επιστρεφω απο προπονηση, συν τη νυστα.

• Like 2

Πηρα counter pain , για την ακριβεια εστειλα τον πατερα μου να μου παρει κ μετα μ εβριζε για τη βρωμα :P οποτε εβαλα το μεσημεροαπογευμα κ εβαλα και τωρα που εχω ξαπλωσει. Πραγματικα οταν αρχισει και καιει κανει δουλιτσα , οταν περνα ειναι ξενερα :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...