Votritis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ρε σεις τώρα βλέπω πως ο δεξύς τρικέφαλος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αριστερό. Γιατί έτσι; Πάντα το ίδιο τους γύμναζα. Κάπως ετσι ειναι ? 8
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ωραιος Τεοκος παιζεις με τον πονο μας ,θα τα πουμε τελη Σεπτεμβριου που θα ξεκινησω να τρωω ... Θα υπαρξει απαντηση δεν θα περασει ετσι αυτο . Εχω ολους τους φιλους μου να κανουν πλακα στελνοντας μου φαγητα και το τι τρωνε εξω εχω και εδω τον ιδιο πολεμο Κρατεί ηδονής ουχ’ ο απεχόμενος, άλλ’ ο χρώμενος μεν, μη προεκφερόμενος δε. Αρίστιππος.... 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Κρατεί ηδονής ουχ’ ο απεχόμενος, άλλ’ ο χρώμενος μεν, μη προεκφερόμενος δε. Αρίστιππος.... Ειμαι φιληδονος εγω ,παρεκτρεπομαι αν τις γευτω . Fotis13 9/6/2016 Ειναι να μην κανω την αρχη αχχα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από Fotis13 1
wizzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ειμαι φιληδονος εγω ,παρεκτρεπομαι αν τις γευτω . Ειναι να μην κανω την αρχη αχχα Φώτη, click me! 2
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έεεετσι, come to the dark side, we have cookies...και όχι μόνο! 1
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Είχα κάποτε προσαγωγούς... Πω ρε δε μπορούσα να κοιμηθώ κ ανασηκώνομουν να κάνω διατάσεις. Ήμουν ανάσκελα ακίνητη, τράβαγαν , γυρνάγα στο πλάι, τράβαγαν . Γενικά τους νιώθω συνέχεια , και πήρα ένα νορτζεσικ. Τους είχα δουλέψει τη Δευτέρα, Τρίτη είχα λιγο πιάσιμο χαμηλά, χτες είχα πιο πάνω, και από το βράδυ έχει μεταφερθεί πάνω πάνω, στη γραμμή του μπικίνι που λέμε. Και να πεις ότι εκανα και πολλά, μόνο το μηχάνημα το καθιστό.. @τεοκος παίζεις δυνατά 3
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το είχα γράψει πιο παλιά αν δεν έχεις δουλέψει για πολύ καιρό τους προσαγωγούς και μπεις δυνατά παίζει να μην μπορείς να κοιμήθεις από τον πόνο, για κλάμα μιλάμε! Τεοκος όντως έδωσες άσχημα.. 1
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δε το θυμόμουν δασκαλεεεε Σε πόσες μέρες θα περπατάω; 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ξέχασες μάθημα ~ τιμωρία μια βδομάδα θα τρως σανό παρέα με τον Φώτη Λογικά από αύριο θα είσαι Οκ, αν θες να περάσουν πιο γρήγορα πήγαινε ξανά δούλεψε τους.. 1
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Που να πάω με το ζόρι περπατάω, χαρακώθηκα και δεν έγινε τίποτα Χαχαχα Όποτε αύριο λες να πάω να κάνω λιγο χαλαρά στο μηχάνημα? το περπάτημα θα βοηθήσει;
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εννοείται να περπατάς, οποιαδήποτε κίνηση βοηθάει! Να πας να τους κάνεις ναι, θα δεις και συ πως όσο ζεσταίνονται και πηγαίνει αίμα τόσο θα περνάει ο πόνος, η γυμναστική είναι το φάρμακο όχι το νορτζεσικ 3
Captn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γυμναστήριο εκείνη την μερα πήγα λίγο μετά αφού ξύπνησα και αυτό που είχα πιει ήταν ένα ποτήρι γάλα πριν 40 λεπτά περίπου. Αύριο έχω σκοπό να ξαναπάω το πρωί αλλά να δοκιμασω να φάω κανένα τοστ πριν μαζί με κανένα φρούτο αλλά με ξάφνιασε λίγο το συγκεκριμενο, σας έχει τύχει ποτέ; Εννοείται ότι έχω στο πρόγραμμα εξετάσεις και γενικα αν μου ξανατύχει αύριο θα το πηγαίνω πολύ χαλαρά. τι εγινε τελικα φιλε μου? εισαι ενταξει? προσαρμοστηκες?
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ξέχασες μάθημα ~ τιμωρία μια βδομάδα θα τρως σανό παρέα με τον Φώτη Λογικά από αύριο θα είσαι Οκ, αν θες να περάσουν πιο γρήγορα πήγαινε ξανά δούλεψε τους.. Εχει παντως και ενα καλο ρε τωρα που δεν τρωω σαν ανθρωπος κανουμε οικονομια ουτε εστιατορεια ουτε delivery ουτε τιποτα χαχαχαχα. 2
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Α, 5 λεπτά κάμψεις. Θα κανεις 3, 10 δευτερα διάλειμμα, ξανά 3, ξανά 10 δευτερα διάλειμμα, κ.ο.κ. Οι κάμψεις θα ειναι αργές, σε μοτίβο 1-1-1, δηλαδή 1 δευτερόλεπτο να κατέβεις, ενα δευτερόλεπτο παύση οταν θα εισαι χαμηλά, ενα να ανέβεις. Σε 5 λεπτά θα κανεις 45 καμψεις. Καλό νούμερο. 2 λεπτά διάλειμμα. Β, το ίδιο προγραμμα με βαθιά καθίσματα. 3 φορες τη βδομάδα. Ειναι το μέγιστο που μπορείς να πάρεις με 10 λεπτά γυμναστικής. Με αυτές τις δυο ασκησεις γυμναζεις όλο το σώμα, πλην της πλάτης. Αν μπορείς, βάλε και μερικά pull ups κι εισαι μια χαρά. Εκανα το παραπάνω πρόγραμμα σήμερα και αυτές οι αργές κάμψεις με πέθαναν είναι η αλήθεια... Χρειάστηκα πολύ παραπάνω από 5 λεπτά, από τη μέση και μετά έκανα μεγαλύτερα διαλείμματα. Φταίω εγώ που είμαι σάπιος ή θεωρείται γενικά απαιτητικό ως πρόγραμμα; Βέβαια έχω παρει και επιπλέον κιλά φέτος. Τα καθίσματα από την άλλη μου φάνηκαν χαλαρά... Ελεγα να δοκιμάσω και κάτι σα το παρακάτω πρόγραμμα κάμψεων του φίλου, αλλά δε με βλέπω να το βγάζω, εκτός κι αν κάνω πιο γρήγορες κάμψεις. Μονο 20 κάμψεις? τι να σου κάνουν. Κάθε φορά παιρνω 100. 10 επαναλήψεις των 10 σετ ή 20 επαναλήψεις των 5 σετ απλα επειδή είναι καλο να τις κάνεις αργα καλυτερα να βαζεις λιγοτερες επαναλήψεις σε κάθε σετ ώστε να κανεις την άσκηση σωστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις