Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Άρχισα PPL με 2 φορές την εβδομάδα κάθε μυϊκή ομάδα Ενώ παλιά έκανα 1 φορά την εβδομάδα/μυϊκή ομάδα. Παρατηρώ οτι ενώ με το προηγούμενο πρόγραμμα την επόμενη κάθε μέρας ήμουν πιασμένος στην εκάστοτε μυϊκή ομάδα, τώρα δεν νιώθω κάτι. Είναι φυσιολογικό, όταν κάνω τις ασκήσεις φτάνω στο όριο και δεν μπορώ να αυξήσω κιλά, να αυξήσω μήπως sets?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από όσο ξέρω σε όλους συμβαίνει όταν γυμνάζουν 2 φορές την εβδομάδα την ίδια μυική ομάδα να υποχωρούν τα πιασίματα γρηγορότερα.

Κάποια στιγμή θα σηκώσεις περισσότερα κιλά όταν αναπτυχθούν οι μύς σου. Αρκεί να τρέφεσαι κατάλληλα.

Από όσο ξέρω σε όλους συμβαίνει όταν γυμνάζουν 2 φορές την εβδομάδα την ίδια μυική ομάδα να υποχωρούν τα πιασίματα γρηγορότερα.

Κάποια στιγμή θα σηκώσεις περισσότερα κιλά όταν αναπτυχθούν οι μύς σου. Αρκεί να τρέφεσαι κατάλληλα.

Χμμ.. Η αλλαγή ήταν απότομη δηλαδή ενώ την μια βδομάδα ήμουν πιασμένος (λίγο οχι πολύ) μετα απο μέρα στήθους, όταν έκανα το πρώτο Push Day (που είχε μόνο 2 ασκήσεις στήθους) την επόμενη δεν ένιωθα τπτ.

Πιστεύω οτι είναι λόγο του αριθμού των ασκήσεων ενώ πρίν έκανα 4-5 τώρα κάνω μόνο 2 (βέβαια 2 φορές την εβδομάδα αντι για μια). Απλά δεν ξέρω εάν πρέπει πλέον να κάνω με μεγαλύτερη ένταση/ μικρότερα διαλείμματα κτλ.

Δηλαδή αν έκανες τρεις φορες την βδομάδα θα έκανες απο μια άσκηση καθε φορά στο στηθος >?

εσυ δεν κάνεις 2 προπονήσεις, εσυ έκοψες την μια προπόνηση στην μέση και την κάνεις  σε δυο μέρες !

την  προπόνηση που έκανες οταν πήγαινες μια φορα την βδομάδα, την ιδια προπόνηση θα κάνεις και  τωρα που πηγαίνεις δυο φορές , ίδιες ασκήσεις ίδια ένταση κτλ !

• Like 3

Αχ αυτες οι λαιμαργιες και οι λιγουρες.Οποτε βγαινω βολτα το μετανιωνω γτ μου τρεχουν τα σαλια :P

Πως θα γινει να σταματησω την ακαταπαυστη ορεξη :shock:

Δηλαδή αν έκανες τρεις φορες την βδομάδα θα έκανες απο μια άσκηση καθε φορά στο στηθος >?

εσυ δεν κάνεις 2 προπονήσεις, εσυ έκοψες την μια προπόνηση στην μέση και την κάνεις  σε δυο μέρες !

την  προπόνηση που έκανες οταν πήγαινες μια φορα την βδομάδα, την ιδια προπόνηση θα κάνεις και  τωρα που πηγαίνεις δυο φορές , ίδιες ασκήσεις ίδια ένταση κτλ !

Κάτσε ρε man, δεν έχω τον χρόνο να κάθομαι τόση ώρα στο gym. Εάν κάνω όπως πρίν 5 ασκήσεις στήθους (x4 σετ) + 3 ασκήσεις δικεφάλων (x3 set) + 5 ασκήσεις για ώμους & τράπέζοδής (x3 set) είναι 44 set σε μια μέρα???

Παλίοτερα έκανα μόνο στήθος/δικέφαλους αλλα 1 φορά την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ακολουθο αυτό το πρόγραμμα έχει κάτι λάθος?

https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/37ylk5/a_linear_progression_based_ppl_program_for/

Σημερα εκανα χερια ωμους και λιγο κοιλιακους. Οι προσαγωγοι μου πονανεεεε απ τη δευτερα. Σημερα με πονανε ψηλα , χτες το νιωθα πιο κατω.

Αυριο εχω πισινα, λογικα θα χω πιαστει και στα χερια, να δω τι θα κανω... Λογικα θα επιπλέω μονο :P

Αυτη παντως ηταν η τελευταια φορα που εκανα σπλιτ. Τωρα μες την εξεταστικη οσες φορες πηγαινω θα κανω κυκλικό.

• Like 1

Ρε σεις τώρα βλέπω πως ο δεξύς τρικέφαλος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αριστερό. Γιατί έτσι; Πάντα το ίδιο τους γύμναζα.

• Like 1

Σήμερα προπόνηση λόφο κάναμε και pull-ups και push-ups και deadlifts με κάτι ξεραμένα, ξύλινα κομμάτια από στήλους της ΔΕΗ. LOL.

BTW φαίνεται να αποδίδω καλύτερα όταν η γυμναστική προκύπτει απ'το πουθενά και δεν είναι κανονισμένη. Πχ έκανα τον ίδιο αριθμό pull-ups/push-ups και περισσότερα με έξτρα βάρος από πάνω.

• Like 1

Ρε σεις τώρα βλέπω πως ο δεξύς τρικέφαλος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αριστερό. Γιατί έτσι; Πάντα το ίδιο τους γύμναζα.

Photo please

Ωραιος Τεοκος παιζεις με τον πονο μας ,θα τα πουμε τελη Σεπτεμβριου που θα ξεκινησω να τρωω ...

Θα υπαρξει απαντηση δεν θα περασει ετσι αυτο .

Εχω ολους τους φιλους μου να κανουν πλακα στελνοντας μου φαγητα και το τι τρωνε εξω εχω και εδω τον ιδιο πολεμο :P

• Like 6

αν δεν είναι η ιδέα σου τότε δεν φταις εσύ , δεν έκανες κάτι λάθος , όλοι ασύμμετροι γεννιόμαστε (το αριστερό με το δεξί μέρος) απλά μερικοί είναι λιγότερο ασύμμετροι σε σημείο που να μην φαίνεται καθόλου.  Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις μια παραπάνω άσκηση απομόνωσης στον αριστερό τρικέφαλο σε κάθε προπόνηση να δεις αν θα κάνει την διαφορά σε μερικούς μήνες αλλα εγώ στη θέση σου δεν θα σκοτιζόμουν.  Αν τώρα σου φαίνεται τρελά μεγαλύτερος και οτι φαίνεται υπερβολικά βάλε μια φωτογραφία των χεριών σου , δεν είναι ανάγκη να είναι ολόσωμη ή να φαίνεσαι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...