TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μπύρες..πολλές. Φτιάχνει και το grip σου Κάθε μία που τελειώνεις λυγίζεις το καπάκι με τα 2 πρώτα δάχτυλα του χεριού σου.Όταν θα είσαι pro θα το λυγίζεις με τα 2 τελευταία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο? Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω ,λυση δεν εχω βρει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μπύρα. παχαινει πολυ η μπυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω ,λυση δεν εχω βρει ... νερό και απλά το άλλο ανθρακούχο ή άνευ αλκοολ δεν υπάρχει ... πάρε μαζί καμιά πρωτεϊνη να χτυπάς στο σεικερ και να την βάζεις στο ποτό ... κοκτειλάρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ δε παίζει να βγω νύχτα σε μαγαζί που ξέρω ότι έχει ωραία κοκτέιλ και να μη πιω! Φυσικά αυτο δε γίνεται ούτε κάθε μέρα ούτε κάθε βδομάδα. Αλλά μ αρέσει να δοκιμάζω νέες γεύσεις και το θεωρώ αμαρτία να πάω σε μαγαζί που φημίζεται γι αυτο, και να πιω περιέ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ δε παίζει να βγω νύχτα σε μαγαζί που ξέρω ότι έχει ωραία κοκτέιλ και να μη πιω! Φυσικά αυτο δε γίνεται ούτε κάθε μέρα ούτε κάθε βδομάδα. Αλλά μ αρέσει να δοκιμάζω νέες γεύσεις και το θεωρώ αμαρτία να πάω σε μαγαζί που φημίζεται γι αυτο, και να πιω περιέ Εγω παλι δεν θεωρω τιποτα αμαρτια . Ηπια μια κοκτεηλαρα Κεφαλονια ομως μετα το περας των καταδυσεων ,black pearl κολαση με ρουμι . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τα φαγιά και τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια Προσωπικά δεν μου κάνουν κούκου τα ποτά , αυτό που λέει η Μαργαρίτα ναι , να δοκιμάσω κάτι νέο μου αρέσει κ εμένα αν και γενικά δεν πίνω όπως ακούω άλλους για να γίνουν λιώμα , μπορώ να σκεφτώ καμια 10ριά άλλα πραγματάκια που θα μου δώσουν πραγματική εμπειρία και θα είναι κάτι που θα το θυμάμαι και όχι στην καλύτερη να ζαλίζομαι και να ξερνάω. Και δεν έχουν κ θερμίδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 εγώ λιποθυμώ από την πείνα ... που να μειώσω και τις θερμίδες με το ίδιο αερόβιο .... πφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τωρα εσυ το εννοείς το λιποθυμώ? καλά προφανώς δε λέω ότι ταυλιαζεσαι αλλά αν νιώθεις τόσο ερείπιο μήπως ειναι θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τωρα εσυ το εννοείς το λιποθυμώ? καλά προφανώς δε λέω ότι ταυλιαζεσαι αλλά αν νιώθεις τόσο ερείπιο μήπως ειναι θέμα; μάλλον δουλεύει ο καυστήρας ... έκανα και πρωινό αερόβιο οπότε, αυξάνεται η πείνα ... έχει και νύστα σήμερα ... ναι γενικά είμαι ερείπιο έως και τις 15.9 περίπου όπου και υποστηρίζω την διατριβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κοιτά να πάθεις καμία υπερκόπωση να σε τρέχουν ρε, πρόσεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 νερό και απλά το άλλο ανθρακούχο ή άνευ αλκοολ δεν υπάρχει ... πάρε μαζί καμιά πρωτεϊνη να χτυπάς στο σεικερ και να την βάζεις στο ποτό ... κοκτειλάρα Αυτό. Θα πάρω και εγώ πρωτεΐνη καρπούζα να την παίρνω μαζί μου στα μπιτσομπαρα(την 5κιλη). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η radler πίνεται ευχάριστα, σαν αναψυκτικό είναι. Από κει και πέρα, επειδή κι εγώ έχω ουσιαστικά κόψει το αλκοόλ, υπάρχει ως επιλογή και η green cola με 0 θερμίδες. Φαντάζομαι ότι δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό, αλλά δε θα πεθάνω άμα πιω μερικές κατά τη διάρκεια του έτους. Κάτι πιο σοβαρό. Τελευταία κάνω αεροβική στο στατικό ποδήλατο αλλά μετά τα 45' αρχίζει και πονά η έδρα... Να υποθέσω ότι δεν είναι καλή η σέλα ή είναι κάτι συνηθισμένο και θα περάσει με τον καιρό; Τα φώτα σας κύριοι ποδηλάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κάτι πιο σοβαρό. Τελευταία κάνω αεροβική στο στατικό ποδήλατο αλλά μετά τα 45' αρχίζει και πονά η έδρα... Να υποθέσω ότι δεν είναι καλή η σέλα ή είναι κάτι συνηθισμένο και θα περάσει με τον καιρό; Τα φώτα σας κύριοι ποδηλάτες. Πριν να σου στείλω (τροποποιημένο για σένα) το pm που έστειλα στη Δήμητρα, θα προτιμούσα να μας πει εάν "έπιασαν τόπο" αυτά που της έγραψα. Όχι τίποτα άλλο, εάν την "πήρα στο λαιμό μου", δεν είναι ανάγκη να επαναλάβω το λάθος... Υ.Γ.: Ποια είναι η "έδρα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κάτι πιο σοβαρό. Τελευταία κάνω αεροβική στο στατικό ποδήλατο αλλά μετά τα 45' αρχίζει και πονά η έδρα... Να υποθέσω ότι δεν είναι καλή η σέλα ή είναι κάτι συνηθισμένο και θα περάσει με τον καιρό; Τα φώτα σας κύριοι ποδηλάτες. Λέγοντας έδρα εννοείς τον πωπουδάκο σου; αν Ναι, συνήθεια. Αν σε πονάει στον προστάτη φταίει η σέλα Και πρέπει να σηκώνεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να αιματώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις