margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Χαχαχαχα εκλαψα με Φωτη Δημητρα εγω θα τρωγα ξαι τις δυο μερες Τωρα φτιαχνω χυλόπιτες τρίχρωμες που φερα απ το χωριο. Με σαλτσα ντομάτας και λαχανικα σωτε... Πωωω χαμουλης αυριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Χαχαχαχα εκλαψα με Φωτη Δημητρα εγω θα τρωγα ξαι τις δυο μερες Τωρα φτιαχνω χυλόπιτες τρίχρωμες που φερα απ το χωριο. Με σαλτσα ντομάτας και λαχανικα σωτε... Πωωω χαμουλης αυριο μιαμ μιαμ με τρέχουν τα σαλάκια... δώσε καμιά φώτο !!! έχω να φάω μακαρόνι από το πάσχα που έκανα με γάμπαρι ... πω στο καλό πείνασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ακομα περιμενουν να μπουν στη κατσαρολα Δες ομως τι εφαγα χτες που ηταν ζουμερό ζουμερό και τα λαχανικα αψογα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 κάθε μέρα έτσι είναι τα κοτόπουλά μου .... μαριναρισμένα από τα χεράκια μου και ψημένα από τον πάτρωνα του οίκου μου σαν τα κάρβουνα δεν έχει ... ελπίζω να φάω παϊδάκια σε μια βδομάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Άλλος πεθαίνει στην πείνα να γραμώσει και εγώ χάνω ανεξέλεγκτα βάρος. Μια ο πρώτος τραυματισμός μου μέσα Μαρτίου μια τα 12ωρα στην δουλειά απο 88kg έχω φτάσει 84kg. Λοιπόν δράση. Βάση: 2 κουταλιές της σούπας βρώμη. 2 scoop πρωτείνης. 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. 2 ασπράδια αυγού. .........15 λεπτά στον φούρνο...... Απο πάνω απο την βάση: Μισό κιλό άπαχο κιμά Ντομάτα Κρεμμύδι ..........μόλις ψηθεί .... 2 κεσεδάκια cottage τυρί από πάνω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πρωτεϊνικό αλμυρό chese cake? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πρωτεϊνικό αλμυρό chese cake? Χα ωραία ονομασία τούδωσες. Πάντως είναι νοστιμότερο από ότι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο?Σόδα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο? Μπύρα χωρίς αλκοόλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο? Χυμους, μιλκσεικ (αν σερβιρει το καταστημα εκεινη την ωρα και το επιτρεπεις στον εαυτο σου ), αναμεικτα, σοδα στημενο. Δε μου ρχεται κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο? Perrier φιλε.. ζορικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μπύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 <p>Μιας και καλοκαιριασε και βγαινω συχνα εξω το βραδυ κτλ,αλλα επειδη δεν την παλευω να πινω ποτα [δεν μαρεσουν κιολας ]2-3 φορες την εβδομαδα , τι μπορω να ζητησω που να μην εχει αλκοολ?Εκτος του red bull και νερο ,τι αλλο?</p> Μπύρα ραντλερ, perrier, kiwi, coca cola, ice tea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 A virgin Cuba Libre χαχαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις