kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 βοηθήστε την αναποφάσιστη ... δεν ξέρω πότε να κάνω το ελεύθερο γεύμα μου ... παίζουν δύο "αναγκαστικές"ημερομηνίες, μια στις 15 και μια στις 18 Ιούνη εν όψει γάμου στις 15 έχει ένα γλεντάκι σπίτι με φαγητά από ταβέρνα (κρεατικά,σούβλες κλπ) (δεν ρώτησα παραπάνω μη γίνω ρεζίλι) στις 18 που είναι η στέψη θα χει catering από τερκενλή με finger food (ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό) (και δω δεν ρώτησα τι θα χει μη γίνω ρόμπα) ποιό από τα δύο να "τιμήσω" κοινώς φάω όλο τν μπουφέ ... αυτά τα finger food τι θα ναι;όπως στα παιδικά πάρτη; καναπεδάκια, σαντουιτσάκια; σούσι; finger food είναι ουσιαστικά αυτό που μπορείς να το τρως με το χέρι. Μικρες κομμένες λιχουδιές που συνήθως είναι καρφωμένες με μεγαλούτσικες οδοντογλυφίδες. Το κακό είναι οτι μ'αυτά δεν είσαι και πολύ σίγουρος για τα macros και εννοείτε οτι η ποσότητα πρωτεΐνης δεν θα είναι μεγάλη. Εγω θα προτιμούσα ταβέρνα όχι πως τα καναπεδάκια δεν θα τα τσάκιζα. 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πάρε ιδέες για το θα βρεις στο finger food. Σαφώς πιο γευστικά, αλλά εγώ θα ψήφιζα 100% κρεατοκατάσταση. 1
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 εγώ άμα πω να φάω δεν υπολογίζω ούτε θερμίδες ούτε τίποτα , τρώω αυτό που πραγματικά μου αρέσει κ ευχαριστιέμαι , δεν πρόσεξα να με χαλάει κάπου και εδώ που τα λέμε αν δεν είσαι στερημένος (κόβω τα πάντα για ένα χρόνο πχ κ τρώω σαν άρρωστος ) ή αν δεν είσαι έγκυος δεν βλέπω πως θα μπορούσες να φας ξέρω γω 3-4 φορές τις θερμίδες σου για να το γ@μήσεις, ιδικά όταν μιλάμε για ελεύθερο γεύμα και όχι μέρα 6
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 εγώ άμα πω να φάω δεν υπολογίζω ούτε θερμίδες ούτε τίποτα , τρώω αυτό που πραγματικά μου αρέσει κ ευχαριστιέμαι , δεν πρόσεξα να με χαλάει κάπου και εδώ που τα λέμε αν δεν είσαι στερημένος (κόβω τα πάντα για ένα χρόνο πχ κ τρώω σαν άρρωστος ) ή αν δεν είσαι έγκυος δεν βλέπω πως θα μπορούσες να φας ξέρω γω 3-4 φορές τις θερμίδες σου για να το γ@μήσεις, ιδικά όταν μιλάμε για ελεύθερο γεύμα και όχι μέρα για να το ξεφτυλίσω πάω ... το θέμα είναι να αξίζει το ξεφτύλισμα ... τα finger τι να μου κάνουν, θα πρέπει να φάω όλο τον μπουφέ ... ενώ στο γλέντι θα φάω τον άμπακα (σιγά μην ζυγίσω το παιδάκι ή το μπριζολάκι .... ) είμαι καθαρή από τις 09/05/16 ...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ένα cheat day τον μήνα νομίζω κάνει καλό τουλάχιστον γι' τα άτομα που τους αρέσει να τρώνε :Ρ
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Νενυ, υπαρχουν πολλα στυλ ΗΙΙΤ. Δοκιμασε μεχρι να βρεις αυτο που σου αρεσει/ταιριαζει. Εγω κι ο Φωτης ειμαστε φαν του ΤΑΒΑΤΑ, γνωστο αυτο. Ισχυει πως ειμαι μεγαλος fan ! 4
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 για να το ξεφτυλίσω πάω ... το θέμα είναι να αξίζει το ξεφτύλισμα ... τα finger τι να μου κάνουν, θα πρέπει να φάω όλο τον μπουφέ ... ενώ στο γλέντι θα φάω τον άμπακα (σιγά μην ζυγίσω το παιδάκι ή το μπριζολάκι .... ) είμαι καθαρή από τις 09/05/16 ... Εαν δεν χορτάσεις, πας παραδίπλα και χτυπάς και δύο πιτόγυρα. Έ ρε προβληματισμούς που έχει ο κόσμος όμως !!!!!!!! 2
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 για να το ξεφτυλίσω πάω ... το θέμα είναι να αξίζει το ξεφτύλισμα ... τα finger τι να μου κάνουν, θα πρέπει να φάω όλο τον μπουφέ ... ενώ στο γλέντι θα φάω τον άμπακα (σιγά μην ζυγίσω το παιδάκι ή το μπριζολάκι .... ) είμαι καθαρή από τις 09/05/16 ... ε και τι να φας με τα finger ρε , πάρε απέξω καμια pizza ολόκληρη φάτη να ευχαριστηθείς ή ότι άλλο σ αρέσει τεσπα , εγώ θα ήθελα ένα τραπέζι μπουφέ για να το γαμήσω με finger foods κ πάλι θα πείναγα.. οι μεζέδες είναι για το ούζο όχι για cheat χααχαχ 2
παπι Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και μετα την προπονηση/γυμναστικη, ενα σωστο πιατο. 9
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πίκρα ρε φιλε σήμερα , πολύ ζέστη !! P_20160607_132016.jpg Αντε παλι τα ιδια... Ρε μλκ σιχαμενε δεν εχουμε πει να μην βαζεις τις γονδολες που εχεις για ποδια φωτο ? Οσο μου αρεσουν τα γυναικεια τοσο σιχαινομαι τα αντρικα ποοοοοο. Κατα τα αλλα για σενα ειναι η ζωη και για την Μαργαριτα ολη την ωρα αραχτοι μου ειστε . ΕΔΙΤ : ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ? ΕΛΕΟΣ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από Fotis13 7
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πίκρα ρε φιλε σήμερα , πολύ ζέστη !! Ο mau έχει τρίχα είχες πει μια φορά σε κάποιον που σε ρώτησε οτι είσαι σπανός και το πίστεψα που πάμε ρε αχχαχαχαχα 2
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ε και τι να φας με τα finger ρε , πάρε απέξω καμια pizza ολόκληρη φάτη να ευχαριστηθείς ή ότι άλλο σ αρέσει τεσπα , εγώ θα ήθελα ένα τραπέζι μπουφέ για να το γαμήσω με finger foods κ πάλι θα πείναγα.. οι μεζέδες είναι για το ούζο όχι για cheat χααχαχ παιδιά είναι σε ξωκλήσι ..... να πάρω delivery να φάω δίπλα στον μπουφέ; λοοοολ εδώ καρέκλα να κάτσω δεν θα χει οπότε θα πεθάνω στις 15
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 παιδιά είναι σε ξωκλήσι ..... να πάρω delivery να φάω δίπλα στον μπουφέ; λοοοολ εδώ καρέκλα να κάτσω δεν θα χει οπότε θα πεθάνω στις 15 γιαυτό δεν πάω σε ξωκλήσια κ εκκλησίες εδώ κ 20 χρόνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις