socket Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γιατί είναι η πρώτη μέρα! Για να μην πεθάνει! Ok 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πάει ο σάκος ριπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 μου κέντρισε το ενδιαφέρον η χρήση της stevia ... παίρνω της scitec τώρα zerofat γεύση βανίλια και είναι φουλ γλυκιά, δεν την αντέχω.. ρίχνω κανέλα για να μετριάσω την γλύκα. το ίδιο και χειρότερα με τις tpw whey 90 ...... όλες σκέτη αναγούλα ήταν. τώρα αυτή δεν ξέρω, είμαι που είμαι χωρίς γλυκό εδώ και δύο μήνες, βλέπω τις γεύσεις της και μου τρέχουν τα σάλια...άραγε δίνουν πραγματικά της αίσθηση μιας oreo ή kit kat για παράδειγμα; Καλα η scitec την τσιμπάει λίγο την γλυκύτητα οπότε ίσως να σου φανεί άγλυκη ή πικρή αν κάνεις τέτοια αλλαγή.Θυμάμαι όταν είχα την gold nutrition και μου ρθαν κάτι δείγματα scitec ξετρελάθηκα με τις γεύσεις.Αλλά ντάξει αυτή η lemon cheesecake (100% whey professional) της scitec ίσως ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Στην gold πας κυρίως επειδή αυτοπρομοταρεται ως πιο υγιεινή επιλογή(στέβια + βιολογικό γάλα).Σίγουρα δεν θα δίνουν έντονα την αίσθηση της γεύσης ίσως απλά να φέρνει λίγο η γεύση σε κάποια φάση.Πάντως αφού δεν είσαι του γλυκού αξίζει να δοκιμάσεις μια φόρα πρωτείνη με στέβια.Πέρα από του myprotein αυτή πιστεύω είναι από τις πιο οικονομικές(αν όχι η πιο οικονομική) για Ελλάδα. Επειδη.... "ρωτωντας πας στη πολη..." Αλλη μια ερωτηση.... Ειμαι πλεον στα 86,5 - υψος 1,82 - ηλικια 44 (σχεδον) Πριν μερικους μηνες ημουν 102 κιλα. Με παρα πολλυ αυστηρη διατροφη και προπονηση βαρη και αεροβια εντατικα εφτασα σημερα στα 86,5 κιλα. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το σωμα μου. Λιγους ποντους ηθελα μονο να χασω στο κατω μερος της κοιλιάς. Για να χαθουν οι ποντοι εκει ξερω ειναι δυσκολο κ θελει προσπαθεια κ υπομονη. Η ερωτηση μου ειναι.... Να συνεχισω υποθερμικα κ να χασω κ αλλα κιλα ή να παω με θερμιδες συντηρησης? Το σώμα σου ρώτησε κυρίως.Αλλά άμα είσαι αρκετό διάστημα(3+ μήνες) σε υποθερμιδική ο μεταβολισμός θα 'χει πέσει αρκετά οπότε μάλλον καλύτερα αρχίζεις να ανεβάζεις σιγά σιγά θερμίδα. 1) μουνοθύελλα το 90% γκόμενες 2) ηρεμία κ cool κόσμος 3) Καθαριότητα Με κοίταξαν κανα δυο περίεργα όταν πρήστηκα στην προπόνηση αλλα τίποτα σε φάση αρνητικούρα κλπ , ίσως δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν άτομα με κάποιο όγκο αλλα γενικά όλος ο κόσμος είχε θετικότητα και ηρεμία ΗΡΕΜΙΑ ΡΕ, δεν μιλάμε για dead non lifters που γυμνάζονται με ρυθμούς χελώνας, μια χαρά κάνανε την γυμναστική τους(για υγεία or whatever) χωρίς καραγκιοζιλίκια αλλα θέλω να πω πόσο μου έλειψε να γυμνάζομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και όχι ουγκάνια. commercial και έτσι φάση;Γιατί αν είναι να χωθώ σε κάνα Yava απο του χρόνου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Οχι ρε καλα ειναι χαχαχαχαχαχα, ξεβιδωσε η μαλακια χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 commercial και έτσι φάση;Γιατί αν είναι να χωθώ σε κάνα Yava απο του χρόνου why not? εμένα πλέον δεν μου έχει μείνει κάτι να μάθω απο θέμα προπόνησης πέρα απο τα κλασικά μικροπράγματα που μαθαίνεις μια ζωή και ποτέ δεν τα ξέρεις όλα , οπότε δεν μου λέει απολύτως τίποτα ο χώρος , το μόνο που με νοιάζει είναι να έχει καλό εξοπλισμό κ να είναι καθαρός , εκεί που δεν πατάνε ουγκάνια και τριτοκοσμικοί γιατι γίνονται περίγελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δήμητρα, άκου το εξής: Παίρνω 2 ροδάκινα, βγάζω κουκούτσι, τα λιώνω στο μούλτι μαζί με 1 σκουπ πρωτείνη, 3 ώρες κατάψυξη, έτοιμο το δήθεν παγωτό. Ξανακάνω το ίδιο, μόνο που αυτή τη φορά, βάζω και 1 φακελάκι στέβια. Χωρίς να αυξήσω θερμίδες, απογειώθηκε το γαμημένο. Τώρα πια έμοιαζε γευστικά με παγωτό. Είναι πολύ υποτιμημένη η στέβια. Δοκίμασε και θα με θυμηθείς. @Νενυα: Κάνε ΗΙΙΤ, άσε διάδρομους και συναφή που τα βαριέσαι. Εννοείται πώς στην αρχή δε θα μπορείς να αποδώσεις σε υψηλό επίπεδο αλλά σιγά-σιγά θα ανεβαίνεις. Και το σημαντικότερο: ΔΕ θα βαριέσαι. @Συνομήλικο Αγγάνη: Αν θες να χάσεις λίπος γρήγορα, μόνος δρόμος να συνεχίσεις υποθερμιδικά. Υπάρχει και η επιλογή για recomp αλλά θα δεις διαφορά σε 1 χρόνο. Ενώ άμα πεινάσεις, σε 1 μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δήμητρα, άκου το εξής: Παίρνω 2 ροδάκινα, βγάζω κουκούτσι, τα λιώνω στο μούλτι μαζί με 1 σκουπ πρωτείνη, 3 ώρες κατάψυξη, έτοιμο το δήθεν παγωτό. Ξανακάνω το ίδιο, μόνο που αυτή τη φορά, βάζω και 1 φακελάκι στέβια. Χωρίς να αυξήσω θερμίδες, απογειώθηκε το γαμημένο. Τώρα πια έμοιαζε γευστικά με παγωτό. Είναι πολύ υποτιμημένη η στέβια. Δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Λογικό είναι , άγλυκο παγωτό δεν υπάρχει Μη το λες δήθεν παγωτό και στα παγωτά whey βάζουν αχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 @Νενυα: Κάνε ΗΙΙΤ, άσε διάδρομους και συναφή που τα βαριέσαι. Εννοείται πώς στην αρχή δε θα μπορείς να αποδώσεις σε υψηλό επίπεδο αλλά σιγά-σιγά θα ανεβαίνεις. Και το σημαντικότερο: ΔΕ θα βαριέσαι. Κάτι τέτοιο; Εκεί που λέει 10 min HIIT workout; Να πάω στην γυμνάστρια και να της πω θέλω HIIT να δοκιμάσω για ζέσταμα; Δεν έχω δει κανέναν άλλον όμως να χοροπηδάει εκεί μέσα...όλοι στα γνωστά μηχανήματα κάνουν το ζέσταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
socket Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κάτι τέτοιο; Εκεί που λέει 10 min HIIT workout; Να πάω στην γυμνάστρια και να της πω θέλω HIIT να δοκιμάσω για ζέσταμα; Δεν έχω δει κανέναν άλλον όμως να χοροπηδάει εκεί μέσα...όλοι στα γνωστά μηχανήματα κάνουν το ζέσταμα. Αν τελικά δοκιμάσεις HIIT, δοκίμασε sprints. EDIT: Καλό θα ήταν να μην κάνεις sprints για ζέσταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Νενυ, υπαρχουν πολλα στυλ ΗΙΙΤ. Δοκιμασε μεχρι να βρεις αυτο που σου αρεσει/ταιριαζει. Εγω κι ο Φωτης ειμαστε φαν του ΤΑΒΑΤΑ, γνωστο αυτο. Υ.Γ. το ΗΙΙΤ δεν ειναι για ζεσταμα, ειναι συμπυκνωμενη προπονηση. Σε μερικα λεπτα βγαζεις την ενταση μιας ωρας αεροβιας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 το χα καιρό απορία αλλά HIIT = TABATA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όπως έγραψα, υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα ΗΙΙΤ. Το ΤΑΒΑΤΑ είναι ένα απ' αυτά (ίσως το γνωστότερο αλλά επ ουδενί το μοναδικό). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κάτι έχω πάθει το τελευταίο διάστημα...μάλλον βαρεμάρα λέγεται και πετάω μεσα σε ένα τάπερ είτε κοτόπουλο είτε τόνο συνοδευόμενο με μακαρόνια, σπανάκι και ελάχιστο pesto. Το μόνο που αλλάζω κάθε φορά είναι ο υδατάνθρακας, άλλες φορές ρύζι άλλες πατάτες.. Η σπεσιαλιτέ μου είναι με κοτόπουλο- αυγό- μαρούλι- σπανάκι- ντομάτα και με dressing 2 κουταλιές γιαούρτι ανακατεμένο με μισό κουταλάκι μουστάρδα... ΣΕΦ. Καλή μου όρεξη. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 βοηθήστε την αναποφάσιστη ... δεν ξέρω πότε να κάνω το ελεύθερο γεύμα μου ... παίζουν δύο "αναγκαστικές"ημερομηνίες, μια στις 15 και μια στις 18 Ιούνη εν όψει γάμουστις 15 έχει ένα γλεντάκι σπίτι με φαγητά από ταβέρνα (κρεατικά,σούβλες κλπ) (δεν ρώτησα παραπάνω μη γίνω ρεζίλι)στις 18 που είναι η στέψη θα χει catering από τερκενλή με finger food (ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό) (και δω δεν ρώτησα τι θα χει μη γίνω ρόμπα) ποιό από τα δύο να "τιμήσω" κοινώς φάω όλο τν μπουφέ ... αυτά τα finger food τι θα ναι;όπως στα παιδικά πάρτη; καναπεδάκια, σαντουιτσάκια; σούσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις