Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η βρωμη ειπε την βαζεις δυο λεπτα στο μικροκυμάτων μαζι με νερο και φουσκωνει. Ειτε την αφηνεις πανω απο δεκα λεπτα με νερο να φουσκωσει. Αν δεν γινει αυτο την τρωμε και φουσκωνει μεσα μας. Αλλωστε διπλασιαζεται σε ογκο. Εκει που θα ετρωγες ενα σκουπ ωμη, κανοκικα θα επρεπε να βαλεις μισο σκουπ βρώμη και 1/2 απο τι εβαλες βρωμη, υγρό ωστε να παρει τον ογκο της.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Guys για πειτε λιγο. Γυριζω απο το γυμναστηριο και προφανως (για μενα δηλαδη ειναι προφανες), θελω να φαω ο,τι τρωγεται στο σπιτι. Συνηθως βεβαια τη βγαζω με σαλατες και τονο/κοτοπουλο.

Αλλα δε χορταινω και το βρισκω ηλιθιο να σπαταλαω χρονο και ενεργεια στο γυμναστηρι και μετα να πλακωνω πιτσες και γλυκα ξερωγω. Ευτυχως δεν το κανω, αλλα παντα περνα απο το μυαλο μου :lol:

Anyway long story short, τι προτεινετε να τρωω μετα το γυμναστηρι ωστε να με χορταινει αφενος αλλα να μην πηγαινει στραφι η προπονηση? 

Για να σε χορταινει  αν εισαι σαν και μενα δεν μπορεις να τρως τιποτα διοτι αυτα που μας χορταινουν  δεν συναδουν με την διατροφη και τον στοχο που εχουμε .

Αλχημειες του τυπου φαε λιγο αυτο το χορταρακι και τα σχετικα δουλευουν σε  λιτοδιαιτους ανθρωπους  η' ανθρωπους  που δεν το εχουν /ξερουν να τρωνε.

Εν κατακλειδι θα πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτο το αισθημα της πεινας ειδικα τις περιοδους που κανεις συστηματικη διατροφη .

Αλλωστε οι πρωτοι 2 μηνες  ειναι δυσκολοι μετα συνηθιζεις ,"κλεινει το στομαχι ".

• Like 4

Επειδη.... "ρωτωντας πας στη πολη..."

Αλλη μια ερωτηση....

Ειμαι πλεον στα 86,5 - υψος 1,82 - ηλικια 44 (σχεδον)

Πριν μερικους μηνες ημουν 102 κιλα.

Με παρα πολλυ αυστηρη διατροφη και προπονηση βαρη και αεροβια εντατικα εφτασα σημερα στα 86,5 κιλα.

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το σωμα μου.

Λιγους ποντους ηθελα μονο να χασω στο κατω μερος της κοιλιάς.

Για να χαθουν οι ποντοι εκει ξερω ειναι δυσκολο κ θελει προσπαθεια κ υπομονη.

Η ερωτηση μου ειναι....

Να συνεχισω υποθερμικα κ να χασω κ αλλα κιλα ή να παω με θερμιδες συντηρησης?

Άρχισα κι εγώ τις προπονήσεις [2 so far, κυκλικό πρόγραμμα] και πονάνε οι ώμοι μου. Τα πόδια που τα ζόρισα περισσότερο είναι μια χαρά πάντως.
Διάδρομος πάντως 20' στην αρχή δεν παλεύεται, μεγάααααλη βαρεμάρα, και θα τους πω να κάνω κανα τέταρτο το πολύ, έτσι κι αλλιώς εμένα τα βάρη μ'ενδιαφέρουν και όχι να λιώσω σε διάδρομο/ποδήλατο/ελλειπτικό. Και στο τέλος της προπόνησης με έβαλαν να κάνω άλλα 15-20' αερόβιο. Ε όχι ρε παιδιά!! Έφαγα εκεί μέσα μιάμιση ώρα σύνολο ενώ εγώ θέλω πρόγραμμα που να κρατάει το πολύ 1 ώρα....τους τό'χω πει αυτό αλλά δεν φαίνεται να το συγκρατούν στο μυαλό τους οι γυμναστές.

Πάντως όντως βγαίνουν ωραία τα νεύρα μου στα βάρη :) it works, γυρίζω σπίτι χαλαρωμένη και πεινασμένη ταυτόχρονα [τσακίζω με χαρά το φαγητό, όχι σαλατικά σε στυλ storm :P ].

• Like 7

Άρχισα κι εγώ τις προπονήσεις [2 so far, κυκλικό πρόγραμμα] και πονάνε οι ώμοι μου. Τα πόδια που τα ζόρισα περισσότερο είναι μια χαρά πάντως.

Διάδρομος πάντως 20' στην αρχή δεν παλεύεται, μεγάααααλη βαρεμάρα, και θα τους πω να κάνω κανα τέταρτο το πολύ, έτσι κι αλλιώς εμένα τα βάρη μ'ενδιαφέρουν και όχι να λιώσω σε διάδρομο/ποδήλατο/ελλειπτικό. Και στο τέλος της προπόνησης με έβαλαν να κάνω άλλα 15-20' αερόβιο. Ε όχι ρε παιδιά!! Έφαγα εκεί μέσα μιάμιση ώρα σύνολο ενώ εγώ θέλω πρόγραμμα που να κρατάει το πολύ 1 ώρα....τους τό'χω πει αυτό αλλά δεν φαίνεται να το συγκρατούν στο μυαλό τους οι γυμναστές.

Πάντως όντως βγαίνουν ωραία τα νεύρα μου στα βάρη :) it works, γυρίζω σπίτι χαλαρωμένη και πεινασμένη ταυτόχρονα [τσακίζω με χαρά το φαγητό, όχι σαλατικά σε στυλ storm :P ].

Δεν χρειαζεται τοση αεροβια στην φαση που εισαι εσυ .Διατροφη και βαρη για να αποκτησει σχημα το σωμα και να σφιξει ετσι και αλλιως δεν εισαι καμμια  χοντρη .1 ωρα ειναι αρκετη, παραπανω θα σε απωθησει και θα σε κανει να βαρεθεις .

Το πιο σημαντικο ειναι να το  κανεις κομματι της ζωης σου  και αυτο θα γινει μολις δεις  τα αποτελεσματα ,αυτα θα σε πουσαρουν .

• Like 4

Ο διάδρομος είναι ότι χειρότερο για μένα. Βάλε με να τρέχω ένα 2ωρο έξω, στο διάδρομο ούτε 10λεπτο. Νιώθω ότι πνιγομαι. Θυμάμαι όταν είχα να χάσω πολλά κιλά με βοήθησε πολύ να βάζω στόχους στο τρέξιμο πχ εβαζα σημάδι ένα σημείο και έπρεπε να το φτάσω και κάθε φορά προσθετα χιλιόμετρα. Ε αυτό το συναιαθημα με το διάδρομο δεν έχω καταφέρει να το νιώσω ποτέ.

• Like 2

Δεν χρειαζεται τοση αεροβια στην φαση που εισαι εσυ .Διατροφη και βαρη για να αποκτησει σχημα το σωμα και να σφιξει ετσι και αλλιως δεν εισαι καμμια  χοντρη .1 ωρα ειναι αρκετη, παραπανω θα σε απωθησει και θα σε κανει να βαρεθεις .

Το πιο σημαντικο ειναι να το  κανεις κομματι της ζωης σου  και αυτο θα γινει μολις δεις  τα αποτελεσματα ,αυτα θα σε πουσαρουν .

Αυτό! 1+ ώρα θα με απωθήσει αργά η γρήγορα, δεν το αντέχω. Θα τους ξαναπώ να φτιάξουμε πρόγραμμα μίας ώρας max.

Αλλά δεν πάω εκεί μέσα για το σώμα, όπως είπα πάω για τα νεύρα μου, για ξέσπασμα, για καλύτερη ψυχολογία. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω την διατροφή μου και να χαλάσει κι άλλο η ψυχολογία μου, θέλω να τρώω το φαγάκι που αγαπώ και να κάνω τα βάρη για τα νεύρα μου.

Αυτό! 1+ ώρα θα με απωθήσει αργά η γρήγορα, δεν το αντέχω. Θα τους ξαναπώ να φτιάξουμε πρόγραμμα μίας ώρας max.

Αλλά δεν πάω εκεί μέσα για το σώμα, όπως είπα πάω για τα νεύρα μου, για ξέσπασμα, για καλύτερη ψυχολογία. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω την διατροφή μου και να χαλάσει κι άλλο η ψυχολογία μου, θέλω να τρώω το φαγάκι που αγαπώ και να κάνω τα βάρη για τα νεύρα μου.

Για τα νευρα αλλο ειναι το φαρμακο λολ.

Βρε νενι μήπως οι άνθρωποι σου έφτιαξαν πρόγραμμα για 45 λεπτά και συ το έκανες σε κάνα 2ώρο χαχαχαχα??

Πάντως πρώτη μέρα να σε βάζει 20+20 λεπτά διάδρομο δεν υπάρχει Οκ έλεος

• Like 1

Όχι ρε μάους χαχαχ τί λες! Απλά ήταν σαν να έκαναν ignore όσα τους είπα και με βάλαν να κάνω ό,τι είχαν στο μυαλό τους προφανώς.

Και όχι, δεν χαζολογώ εδώ κι εκεί ανάμεσα στις ασκήσεις [δεν μιλάω σε κανέναν, δεν έχω πάει για να γνωρίσω κόσμο], και ούτε αφήνω μεγάλες παύσεις μεταξύ των set. Το αερόβιο μου τρώει την μισή προπόνηση και ξενερώνω. Θα τους το ξαναπώ και βλέπουμε.

Αύριο χωρίς να τους ρωτήσεις κάνε το πολύ από ένα δεκάλεπτο διάδρομο!

Αν σου πούνε τίποτα πες τους καλά ρε μεγάλοι με βάλατε 40 λεπτά την πρώτη μέρα, αν το συνηθίσω μετά από ένα μήνα πόσο διάδρομο θα με βάζετε να κάνω?? Μια μέρα ολόκληρη?? Ήμαρτον..

• Like 4

Το λοιπόν , ωραίο το νέο gym , όμως απο αύριο θα πηγαίνω με το ποδήλατο γιατι 20 λεπτά γρήγορο περπάτημα μέχρι να φτάσω μέσα στον ήλιο με βάρεσε στο κεφάλι κ ακόμα δεν έβαλε ζέστες . Θα το έπαιρνα απο σήμερα αλλα δεν είχα ρωτήσει αν έχει χώρο να το βάζω, και να το δέσω έχει χώρο και μέσα μου λέει το βάζεις αν θες πίσω απ την πόρτα, κανένα πρόβλημα. Cooooooooool

Μια χαρά η προπόνηση αν και μου φάνηκαν awkward κάποια μηχανήματα κ πάγκοι , θα συνηθίσω βέβαια , τόσα χρόνια συνήθισα στο άλλο και μου φαίνονται διαφορετικά (λογικό δεν αλλάζω πρώτη φορά γυμναστήριο)

Ας πάρουμε τα θετικά απ την αρχή

1) μουνοθύελλα το 90% γκόμενες
2) ηρεμία κ cool κόσμος
3) Καθαριότητα 

Με κοίταξαν κανα δυο περίεργα όταν πρήστηκα στην προπόνηση αλλα τίποτα σε φάση αρνητικούρα κλπ , ίσως δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν άτομα με κάποιο όγκο αλλα γενικά όλος ο κόσμος είχε θετικότητα και ηρεμία 

ΗΡΕΜΙΑ ΡΕ, δεν μιλάμε για dead non lifters που γυμνάζονται με ρυθμούς χελώνας, μια χαρά κάνανε την γυμναστική τους(για υγεία or whatever) χωρίς καραγκιοζιλίκια αλλα θέλω να πω πόσο μου έλειψε να γυμνάζομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και όχι ουγκάνια. 

Το μόνο που είναι χειρότερο απ το άλλο gym είναι οι πάγκοι επειδή έχω σκάλωμα και θέλω να έχω καθρέφτη μπροστά μου στον επικλινή , αλλα πιστεύω όπως ήρθε έτσι θα φύγει η συνήθεια , κλαιν εντελώς 

:-D 

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...