Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys για πειτε λιγο. Γυριζω απο το γυμναστηριο και προφανως (για μενα δηλαδη ειναι προφανες), θελω να φαω ο,τι τρωγεται στο σπιτι. Συνηθως βεβαια τη βγαζω με σαλατες και τονο/κοτοπουλο.

Αλλα δε χορταινω και το βρισκω ηλιθιο να σπαταλαω χρονο και ενεργεια στο γυμναστηρι και μετα να πλακωνω πιτσες και γλυκα ξερωγω. Ευτυχως δεν το κανω, αλλα παντα περνα απο το μυαλο μου :lol:

Anyway long story short, τι προτεινετε να τρωω μετα το γυμναστηρι ωστε να με χορταινει αφενος αλλα να μην πηγαινει στραφι η προπονηση? 

κ εγώ πεινάω σε φάση να μπορώ να φάω οτι βρω μπροστά μου μετά την προπόνηση. Το μόνο δραστικό που έχω βρει είναι να έχω μαζί μου 1-2κσ καφέ φραπέ και να τις ρίχνω στο shaker με λίγο νερό με το που τελειώνω την προπόνηση, για κάποιο λόγο(εκτός της πικρίλας κ αηδίας που σου δίνει) σταματάει μαχαίρι αυτή την μανία , δεν μου κόβει την πείνα απλά την κάνει ελεγχόμενη .  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις γεύσεις της συγκεκριμένης πρωτεΐνης ... 
λέει ότι περιλαμβάνει αληθινά κομμάτια των γεύσεων...
άρα φαντάζομαι ότι όλα τα carbs του είναι σάκχαρα ...
http://www.bodystore.gr/proteines/premium-iso-touch-86-2lbs/

Εγω καθε πρωι την ριχνω σε νερο με μελι και μικροκυματα.Η αν δεν εχω, εναλλακτικα, γαλα με κακαο και επισης μικροκυματα.

Νταξει ειναι λιγο σαν να τρωω σταχυ οπως λες αλλα συνηθιζεται :X

όχι δεν κατάλαβες τι λέω, απ το σακούλι όπως είναι να την ρίξεις σε κρύο νερό ή γάλα κ να αρχίσεις να τρως. Αυτό που κάνεις είναι προετοιμασία και τρώγεται κομπλέ έτσι 

• Like 1

όχι δεν κατάλαβες τι λέω, απ το σακούλι όπως είναι να την ρίξεις σε κρύο νερό ή γάλα κ να αρχίσεις να τρως. Αυτό που κάνεις είναι προετοιμασία και τρώγεται κομπλέ έτσι 

Θα το δοκιμασω αυριο, για τα lulz :P

• Like 1

• Moderators

λογικό να πεινάς... δεν δίνεις επαρκή ποσότητα υδατάνθρακα στο στομάχι σου, τι να σου κάνει μια σαλατίτσα, α;

Ωπ, νομιζα οι υδατανθρακες πρεπει να αποφευγονται? Οκ βλακεια μου, θενξ για το τιπ κουκλα :)

1-2κσ καφέ φραπέ και να τις ρίχνω στο shaker με λίγο νερό με το που τελειώνω την προπόνηση, για κάποιο λόγο(εκτός της πικρίλας κ αηδίας που σου δίνει) σταματάει μαχαίρι αυτή την μανία , δεν μου κόβει την πείνα απλά την κάνει ελεγχόμενη .  

Αυτο θα μετραγε ασχημα αλλα παω βραδυ προπονηση και αν πιω φραπε την εβαψα, δεν παιζει να κοιμηθω καθολου. 

• Like 2

Ωπ, νομιζα οι υδατανθρακες πρεπει να αποφευγονται? Οκ βλακεια μου, θενξ για το τιπ κουκλα :)

Αυτο θα μετραγε ασχημα αλλα παω βραδυ προπονηση και αν πιω φραπε την εβαψα, δεν παιζει να κοιμηθω καθολου. 

αν σε πιάνει άστο καλύτερα, εγώ ακόμα κ τώρα που γράφω πίνω καφέ με πάγο κ θα πάω να την πέσω σε 5 λεπτά   :-D 

στη θέση σου θα κρατούσα το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων μου να τις φάω μετά την προπόνηση , αν ήμουν απο βραδινή προπόνηση και πείναγα τότε ήταν που δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ με την καμία .. 

σχετικά με τους υδατάνθρακες η καλύτερη ώρα να τους φας ακόμα και σε φάση που τους έχεις περιορισμένους είναι πριν και μετά την προπόνηση , ανεξαρτήτως αν κάνεις βράδυ ή πρωί. 

• Like 1

ξεκιναω upper/lower τλκ θα πηγαινω 4 φορες την εμβδομαδα 

θα κανω απο 2 ασκησεις για στηθος και πλατη

over head press για ωμους

και απο 1 για δικεφαλο και τρικεφαλο αντιστοιχα

συνολο δλδ 7 ασκησεις 

στα ποδια τρ ξεκιναω με σκουοτ,μετα προβολες,επειτα πρεσσα,sumo squat,romain deadlift η στο μηχανημα αμα ειμαι ψοφιος και τελος γαμπες

θελω να μ πειτε αμα ειναι ενταξει και πως να παιξω στις επαναληψης?(3Χ8?,που να βαλω ντροπ και σουπερσετ?)

<3 

Βάζεις μισό πακέτο μακαρόνια, 4 αυγά ολόκληρα, τριμένο τυρί και μπέικον, κάνεις καμπονάρα , την τρως μετά την προπόνηση. Είναι πολύ εύκολο. Χτυπάς και 100 γραμμάρια παγωτό και έκλεισες για τη μέρα. Άντε να πιεις και ένα sheiker πρωτείνης με γάλα το βραδάκι να πας για ύπνο ευχαριστημένος. Πραγματικά αν δεν σε νοιάζουν τα κιλά που ζυγίζεις , τα βάρη είναι παράδεισος.

yum, τέλειο μεταπροπονητικό γεύμα. Πρωτείνη , υδατάνθρακας, λίπος  και λίγο insulin spike με το παγωτό. 

• Like 2

έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις γεύσεις της συγκεκριμένης πρωτεΐνης ... 

λέει ότι περιλαμβάνει αληθινά κομμάτια των γεύσεων...

άρα φαντάζομαι ότι όλα τα carbs του είναι σάκχαρα ...

http://www.bodystore.gr/proteines/premium-iso-touch-86-2lbs/

Μα οι περισσότερες ~80αρες πρωτείνες συνήθως τα 1-4γρ. υδατανθρακα που έχουν είναι μόνο ζάχαρη.

Είχα πάρει την σοκολάτα-στέβια από την συγκεκριμένη εταιρία.Διαλυτότητα κομπλέ , κανένα φούσκωμα , ήπια γλυκάδα λόγω στέβιας και μόλις συνειδητοποίησα ότι τα κομματάκια που δεν διαλύονταν ήταν και καλα κομμάτια σοκολάτας! ευχαριστώ χαχα.

Αλλά γενικά μου είχε πει ότι γενικά όλες οι γεύσεις της εταιρίας δεν είναι γλυκές σαν τις Dymatize πχ.

Μα οι περισσότερες ~80αρες πρωτείνες συνήθως τα 1-4γρ. υδατανθρακα που έχουν είναι μόνο ζάχαρη.

Είχα πάρει την σοκολάτα-στέβια από την συγκεκριμένη εταιρία.Διαλυτότητα κομπλέ , κανένα φούσκωμα , ήπια γλυκάδα λόγω στέβιας και μόλις συνειδητοποίησα ότι τα κομματάκια που δεν διαλύονταν ήταν και καλα κομμάτια σοκολάτας! ευχαριστώ χαχα.

Αλλά γενικά μου είχε πει ότι γενικά όλες οι γεύσεις της εταιρίας δεν είναι γλυκές σαν τις Dymatize πχ.

μου κέντρισε το ενδιαφέρον η χρήση της stevia ...

παίρνω της scitec τώρα zerofat γεύση βανίλια και είναι φουλ γλυκιά, δεν την αντέχω.. ρίχνω κανέλα για να μετριάσω την γλύκα. 

το ίδιο και χειρότερα με τις tpw whey 90 ...... όλες σκέτη αναγούλα ήταν. 

τώρα αυτή δεν ξέρω, είμαι που είμαι χωρίς γλυκό εδώ και δύο μήνες, βλέπω τις γεύσεις της και μου τρέχουν τα σάλια...άραγε δίνουν πραγματικά της αίσθηση μιας oreo ή kit kat για παράδειγμα;

εγώ κατευθείαν σε κρύο γάλα το ρίχνω σαν κορν φλέικς δηλαδή τι το κακό έχει αυτό πέρα από τη γεύση οκ που συνηθίζεται;

προφανώς μιλάμε για instant oat έτσι τα άλλα δε τρώγονται χωρίς μαγείρεμα

εντομεταξύ σήμερα μετακομίζω στο νέο gym και ξύπνησα απ τις 6:30 απο μόνος μου xD
so excited  :-D 

εγώ κατευθείαν σε κρύο γάλα το ρίχνω σαν κορν φλέικς δηλαδή τι το κακό έχει αυτό πέρα από τη γεύση οκ που συνηθίζεται;

προφανώς μιλάμε για instant oat έτσι τα άλλα δε τρώγονται χωρίς μαγείρεμα

Αν με ρωτάς γιαυτό που αναφέρθηκε κ έγινε ντόρος προηγουμένος δεν γνωρίζω, πρώτη φορά το ακούω, αλλα προσωπικά δεν βρήκα ούτε κατάλαβα ποτέ τον λόγο να συνηθίσω μια άσχημη γεύση. Απο την στιγμή που μπορείς να φας κάτι γαμάτο για ποιο λόγο να φας χαρτί ? 1 λεπτό υπόθεση είναι η προετοιμασία της σιγά 

• Like 1

η επεξεργασμένη βρώμη δε νομίζω πως θέλει κάποια προετοιμασία δηλαδή και σε γάλα να τη ρίξεις μουλιάζει αρκετά έυκολα. Μήπως εσύ αναφέρεσαι σε rolled coat;

η επεξεργασμένη βρώμη δε νομίζω πως θέλει κάποια προετοιμασία δηλαδή και σε γάλα να τη ρίξεις μουλιάζει αρκετά έυκολα. Μήπως εσύ αναφέρεσαι σε rolled coat;

όχι την κανονική παίρνω αλλα αν δεν την βάλω σε κάτι ζεστό δεν μουλιάζει 

καλά τώρα ασχολούμαστε με τη βρώμη , ας φάει ο καθένας όπως του αρέσει κλαιν  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...