AGGANIS13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλά κάνεις και ρωτάς,αλλά όλα αυτά που λες να αγοράσεις ή έχεις ήδη αγοράσει έχουν μηδαμινό ή πολύ μικρό αντίκτυπο από την στιγμή που τρέφεσαι σωστά.Μια whey και μια κρεατίνη είναι υπεραρκετά για κάποιον που πραγματικά γυμνάζεται συστηματικά . Ειδικά το νιτρικό και τα preworkouts είναι οι μεγαλύτερες ψευτιές στο χώρο. Απλά έχω την εντύπωση ότι διατίθεσαι να αγοράσεις όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια για ποιο εύκολα/γρήγορα αποτελέσματα,κάτι το οποίο δεν θα γίνει. Ευχαριστω για τις υποδειξεις.... Το νιτρικο με εχει βοηθησει αρκετα νομιζω. Ενεργεια κ αντοχη μου δινει. Μην ξεχναμε δεν ειμαι παιδακι πλεον.... Διαβαζα οτι με σκληρες προπονησεις κ σε περιοδο γραμμωσης για να χαθει οσο το δυνατον λιγοτερο μυική μαζα παιρνουμε bcca. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Βαζω σε ενα σεικερ 300ml νερο + 1 σκουπ πρωτεινη + βρωμη σε σκονη. Τα χτυπάω κ τα πινω.... Λαθος? ναι,αυτο ειναι βρωμη με whey, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ναι,αυτο ειναι βρωμη με whey, Λαθος ειναι δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Λαθος ειναι δηλαδη? ναι εχει οξαλικο οξυ http://realfoodforlife.com/oxalic-acid-controversy/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Foods that contain significant amounts of oxalic acid are ( in order from highest to lowest): buckwheat, star fruit, black pepper, parsley, poppy seed, rhubarb stalks, amaranth, spinach, chard, beets, cocoa, chocolate, most nuts, most berries, and beans. If you had to really avoid oxalic acid that would be difficult. Που βρήκες ότι η βρώμη (oats) έχει αυτό το νέο διάολο (που πάτε και τα ανακαλύπτετε αυτά ρε, ειλικρινά όμως...) και του λες να μη συνδυάζει βρώμη με πρωτείνη; Πάντως, ανεξάρτητα από το άκυρο του captn, αυτό που κάνεις agganis είναι λάθος. Πας να πετύχεις σε 2 μήνες αυτό που κανονικά χρειάζεται 2 χρόνια. Είτε πάνε πάρε αναβολικά είτε σταμάτα να πλουτίζεις τους φαρμακοποιούς και δώσε χρόνο στο σώμα σου να γίνει έτσι όπως το θες. (εννοείται πώς την 1η επιλογή τη λέω ειρωνικά, έτσι; ) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πάντως, ανεξάρτητα από το άκυρο του captn, αυτό που κάνεις agganis είναι λάθος. Πας να πετύχεις σε 2 μήνες αυτό που κανονικά χρειάζεται 2 χρόνια. Είτε πάνε πάρε αναβολικά είτε σταμάτα να πλουτίζεις τους φαρμακοποιούς και δώσε χρόνο στο σώμα σου να γίνει έτσι όπως το θες. (εννοείται πώς την 1η επιλογή τη λέω ειρωνικά, έτσι; ) Μα γι αυτο ρωτησα να μου πειτε γνωμες.... Ευχαριστω για τις απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Foods that contain significant amounts of oxalic acid are ( in order from highest to lowest): buckwheat, star fruit, black pepper, parsley, poppy seed, rhubarb stalks, amaranth, spinach, chard, beets, cocoa, chocolate, most nuts, most berries, and beans. If you had to really avoid oxalic acid that would be difficult. Που βρήκες ότι η βρώμη (oats) έχει αυτό το νέο διάολο (που πάτε και τα ανακαλύπτετε αυτά ρε, ειλικρινά όμως...) και του λες να μη συνδυάζει βρώμη με πρωτείνη; Πάντως, ανεξάρτητα από το άκυρο του captn, αυτό που κάνεις agganis είναι λάθος. Πας να πετύχεις σε 2 μήνες αυτό που κανονικά χρειάζεται 2 χρόνια. Είτε πάνε πάρε αναβολικά είτε σταμάτα να πλουτίζεις τους φαρμακοποιούς και δώσε χρόνο στο σώμα σου να γίνει έτσι όπως το θες. (εννοείται πώς την 1η επιλογή τη λέω ειρωνικά, έτσι; ) όσο για την χρήση των σκευασμάτων εγώ δεν θα μιλήσω, δεν με παίρνει άλλωστε, μιας και είμαι υπερ αυτών καθαρά με την έννοια της συν+πλήρωσης. δλδ έχεις δρομολογήσει ένα ορθό προπονητικό και διατροφικό πλάνο, κρατά το ζύγισμα της διατροφής σου με μια σταθερά χρήση (όχι μόνο για το δίμηνο), πορεύεσαι και βλέπεις το ήδη πληρωμένο να το δώσεις ένα boost κτλ εύκολες λύσεις μέσα από συμπληρώματα για να σου φέρουν ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ αποτελέσματα ή να σου γλυτώσουν από πόνο, κόπο και αερόβιο ιδρώτα δεν θα σου φέρουν. οι "εύκολες" λύσεις δεν είναι για κανέναν από μας που γράφουμε συστηματικά σε αυτό το νήμα χρόνια τώρα +ότι έχουμε δείξει τη φυσική μας κατάσταση με οπτικό υλικό ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω για τις υποδειξεις.... Το νιτρικο με εχει βοηθησει αρκετα νομιζω. Ενεργεια κ αντοχη μου δινει. Μην ξεχναμε δεν ειμαι παιδακι πλεον.... Διαβαζα οτι με σκληρες προπονησεις κ σε περιοδο γραμμωσης για να χαθει οσο το δυνατον λιγοτερο μυική μαζα παιρνουμε bcca. καλά κάνεις φίλε μου και παίρνεις νιτρικό αν νιώθεις οτι σου χρειάζεται απλά μην βασίζεσαι σε αυτό γιατι κάποια στιγμή θα πάψει να λειτουργεί με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι τεράστιες ποσότητες , θα το σταματήσεις και θα κρασάρεις αφού το σώμα σου θα έχει μάθει να δουλεύει με αυτό. Όχι οτι θα πάθεις τίποτα έτσι , μην τρελαθούμε αλλα δεν είναι κ ότι καλύτερο , τζάμπα η ταλαιπωρία. Τα νιτρικά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητα , μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και να μας βοηθήσουν πραγματικά. Για παράδειγμα μια μέρα που νιώθεις πεσμένος και θες να πας για προπόνηση μπορείς να πάρεις νιτρικό και να σε βοηθήσει , όχι όμως καθημερινά. Σχετικά με τα συμπληρώματα μόνο whey να έπαιρνες θα ήσουν κομπλέ αλλα δεν θα κάτσω να σου πω που ξοδεύεις τα λεφτά σου ούτε θα σε κρίνω γιαυτό (άλλοι τα ξοδεύουν στο τσιγάρο π είναι ο θάνατος ο ίδιος , άλλοι σε άλλες βλαβερές συνήθειες, αλίμονο ) , αν σου περισσεύουν πάρε και νιτρικό και bcaa και ότι γουστάρεις , απλά μην θεωρείς πως σου είναι απαραίτητα. Σχετικά με την κρεατίνη τσέκαρε λίγο τα νεφρά σου κ εγώ την είχα για αθώα αλλα προσφάτως άλλαξα γνώμη , όχι οτι έπαθα κάτι εγώ(δεν χρησιμοποιώ έτσι κ αλλιώς, αν και έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν) αλλα γνωστός μου είχε θέμα και την σταμάτησε αφού τα νεφρά του ζοριζόντουσαν και μιλάω για άτομο νέο χωρίς προβλήματα υγείας που πίνει πολύ νερό και η διατροφή του είναι άψογη , μπορείς μάλιστα να πεις πως είναι στο peak του natural. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Φίλε 13 εγώ θα σου πω μόνο πως όταν λες ότι γυμνάζεσαι 4 μήνες αλλά έχεις κολλήσει για αυτό θες τόσα συμπληρώματα, είναι σαν να λέω εγώ ότι έκανα μια μέρα ηλιοθεραπεία αλλά κόλλησα δεν έγινα μαύρος σαν αραπης!!Υπομονή χρειάζεσαι μόνο και τίποτα άλλο, γιατί βιάζεσαι??Χωρίς να ξέρω πόσο καιρό γυμνάζεσαι χαρακτήρισα υπερβολικό όλο αυτό, τώρα που ξέρω τον βρίσκω τραγικά λίγο τον καιρό που γυμνάζεσαι για να παίρνεις όλα αυτά!Επίσης καλά κάνεις και ρωτάς όμως μην παίρνεις στα σοβαρά και όλα όσα σου λένε,εγώ πχ με το 'όχι βρώμη μαζί με πρωτεΐνη' κλαίω από τα γέλια!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Foods that contain significant amounts of oxalic acid are ( in order from highest to lowest): buckwheat, star fruit, black pepper, parsley, poppy seed, rhubarb stalks, amaranth, spinach, chard, beets, cocoa, chocolate, most nuts, most berries, and beans. If you had to really avoid oxalic acid that would be difficult. Που βρήκες ότι η βρώμη (oats) έχει αυτό το νέο διάολο (που πάτε και τα ανακαλύπτετε αυτά ρε, ειλικρινά όμως...) και του λες να μη συνδυάζει βρώμη με πρωτείνη; Γιαννη 1)η βρωμη περιεχει οξαλικο οξυ,http://www.litholink.com/gateway.aspx?page=oxalatediet, στο λινκ που εβαλα εξηγει αρκετα καλα τι ειναι γι αυτο το παρεθεσα,το αποσπασμα που εβαλες λεει καποια τροφιμα περιεχουν σημαντικες ποσοτητες,οχι ομως ολα 2)το οξαλικο οξυ,αυτος ο νεος διαολος οπως λες,δεν ειναι καθολου νεος και καθολου αμελητεος. Οι αθλητες,που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η αποδοση τους,γνωριζουν,αυτο και αλλα πολλα "μικροπραγματα" που για τους πιτσιρικαδες απ τα γυμναστηρια φανταζουν αδιανοητα. τελος,προσπαθω να απευθυνομαι σε ενηλικους και ωριμους ανθρωπους γι αυτο δεν γραφω υπερ-αναλυτικα,στην προκειμενη περιπτωση του εγραψα οτι ο συνδιασμος βρωμης και whey οπως τον κανει ειναι λαθος κι οτι η βρωμη χρειαζεται (οπως καθε τροφιμο) προετοιμασια, νομμιζω οτι δε χρειαζοτανε να προσθεσω οτι μπορεις μια χαρα να προσθεσεις σκονη πρωτεινης (ή οτιδηποτε αλλο πχ σταφιδες) σε προετοιμασμενη βρωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Σχετικά με την βρώμη δεν γνωρίζω γιαυτό που αναφέρθηκε(ε είπαμε δεν είμαι αθλητής που να ξέρω) όμως και εγώ την προετοιμάζω, ποτέ δεν την τρώω απο το σακούλι κατευθείαν, αρχικά επειδή μου φαίνεται σαν χαρτί και δεν μου αρέσει να μασάω χαρτί κ έπειτα επειδή με φουσκώνει και μου φαίνεται δύσπεπτη όταν φάω απο 40γρ και πάνω. Ψημένη όμως ή μουλιασμένη μπορώ να φάω 150γρ χωρίς πρόβλημα Θα μου έκανε εντύπωση να μου πει κάποιος την ρίχνω στο μπολ απο το σακούλι και ξεκινάω κ τρώω , ποιο χαρτί κ απο χαρτί αχαχχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κάποιος καλός Θεουλης σε προστατεύει,φαντάζεσαι τι έχεις να ακούσεις εκεί αν ανοίξεις θέμα 'πως να φουσκώσω το μπάτσο μου?' ~~ 13 πόσο καιρό γυμνάζεσαι πόσο χρονών είσαι και πόσο ύψος έχεις? Είναι υπερβολικά όσα κάνεις, όχι ότι μου πέφτει λόγος βέβαια απλά συζήτηση κάνουμε την άποψη μου λέω.. Πέρα από την πλάκα Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Guys για πειτε λιγο. Γυριζω απο το γυμναστηριο και προφανως (για μενα δηλαδη ειναι προφανες), θελω να φαω ο,τι τρωγεται στο σπιτι. Συνηθως βεβαια τη βγαζω με σαλατες και τονο/κοτοπουλο. Αλλα δε χορταινω και το βρισκω ηλιθιο να σπαταλαω χρονο και ενεργεια στο γυμναστηρι και μετα να πλακωνω πιτσες και γλυκα ξερωγω. Ευτυχως δεν το κανω, αλλα παντα περνα απο το μυαλο μου Anyway long story short, τι προτεινετε να τρωω μετα το γυμναστηρι ωστε να με χορταινει αφενος αλλα να μην πηγαινει στραφι η προπονηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πέρα από την πλάκα Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω? ρώτα κάποιον αρμόδιο moderator στο συγκεκριμένο site, όχι εδώ Guys για πειτε λιγο. Γυριζω απο το γυμναστηριο και προφανως (για μενα δηλαδη ειναι προφανες), θελω να φαω ο,τι τρωγεται στο σπιτι. Συνηθως βεβαια τη βγαζω με σαλατες και τονο/κοτοπουλο. Αλλα δε χορταινω και το βρισκω ηλιθιο να σπαταλαω χρονο και ενεργεια στο γυμναστηρι και μετα να πλακωνω πιτσες και γλυκα ξερωγω. Ευτυχως δεν το κανω, αλλα παντα περνα απο το μυαλο μου Anyway long story short, τι προτεινετε να τρωω μετα το γυμναστηρι ωστε να με χορταινει αφενος αλλα να μην πηγαινει στραφι η προπονηση? τόνο / κοτόπουλο / αυγουλάκι + πατάτα / ρύζι / μακαρόνι ολικής + λαδάκι λογικό να πεινάς... δεν δίνεις επαρκή ποσότητα υδατάνθρακα στο στομάχι σου, τι να σου κάνει μια σαλατίτσα, α; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Σχετικά με την βρώμη δεν γνωρίζω γιαυτό που αναφέρθηκε(ε είπαμε δεν είμαι αθλητής που να ξέρω) όμως και εγώ την προετοιμάζω, ποτέ δεν την τρώω απο το σακούλι κατευθείαν, αρχικά επειδή μου φαίνεται σαν χαρτί και δεν μου αρέσει να μασάω χαρτί κ έπειτα επειδή με φουσκώνει και μου φαίνεται δύσπεπτη όταν φάω απο 40γρ και πάνω. Ψημένη όμως ή μουλιασμένη μπορώ να φάω 150γρ χωρίς πρόβλημα Θα μου έκανε εντύπωση να μου πει κάποιος την ρίχνω στο μπολ απο το σακούλι και ξεκινάω κ τρώω , ποιο χαρτί κ απο χαρτί αχαχχ Εγω καθε πρωι την ριχνω σε νερο με μελι και μικροκυματα.Η αν δεν εχω, εναλλακτικα, γαλα με κακαο και επισης μικροκυματα. Νταξει ειναι λιγο σαν να τρωω σταχυ οπως λες αλλα συνηθιζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις