Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω πολυ.

Τετοιες βοήθειες θελω και οχι χωρις καν να μπειτε στο κοπο να δειτε το προφιλ μου ή να ψαξετε λιγο για εμενα να λετε οτι ειμαι τρολακι και να ειρωνεύεστε .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ευχαριστω πολυ.

Τετοιες βοήθειες θελω και οχι χωρις καν να μπειτε στο κοπο να δειτε το προφιλ μου ή να ψαξετε λιγο για εμενα να λετε οτι ειμαι τρολακι και να ειρωνεύεστε .

έναν jason κορόιδευαν που ήθελε να κάνει μόνο μπράτσα. 

ξέχασα να σου πω ... τα φρούτα με Υ.Γ.Δ  σε πάρα πολύ μικρή ποσότητα να τα βάζεις μόνο στο πρωινό (στο μεταπροπονητικό έχεις δεξτρόζη) σαν επιλογή φρούτου κινήσου καλύτερα στο πράσινο μήλο μιας έχει περιορισμένα σάκχαρα και γενικά προτιμάτε 

δες και το θέμα με τον μπακαλιάρο, τα αυγά και το μοσχάρι (αυτό το τελευταίο μόνο ως προπονητικά), και κάναν τόνο κονσερβοποιημένο (μην το λιώσεις στην κατανάλωση). 

Ευχαριστω για τις υποδείξεις.

Τρωω και μερικες φορες τονο ή μοσχαρι κιμα.

Θα βοηθησει να παρω bcca ή καποιο θερμογεννετικο?

Έχει κανείς λογαριασμό στο bodybuilding?

Ναι εχω

Ναι εχω

Κοίτα, για τα θερμογεννετικά δεν είμαι φαν. Αν βάλεις τις πρωινές αερόβιες, θαρρώ πως θα είσαι οκ. 

στο ξαναλέω, όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω, δεν έχω δει το επίπεδό σου. 

έχεις παραγγείλει το aminolast, όπως σου πρότεινε το Μαργαριτόνι, οπότε είσαι κομπλέ από άποψη αμινοξέων.

για την θερμογέννεση και το νιτρικό που παίρνεις σε μπουστάρει λίγο ακόμα.

κατά τα άλλα λιποδιαλύτες του εμπορίου είναι για τα σκουπίδια.

και πάλι, τονίζω, στρέψου στα πρωινά αερόβια 

Ναι εχω

Και εγώ έφτιαξα αλλά δεν μπορώ να ανοίξω θέμα

Κάποιος καλός Θεουλης σε προστατεύει,φαντάζεσαι τι έχεις να ακούσεις εκεί αν ανοίξεις θέμα 'πως να φουσκώσω το μπάτσο μου?' :-)

~~

13 πόσο καιρό γυμνάζεσαι πόσο χρονών είσαι και πόσο ύψος έχεις?

Είναι υπερβολικά όσα κάνεις, όχι ότι μου πέφτει λόγος βέβαια απλά συζήτηση κάνουμε την άποψη μου λέω..

• Like 1

Και γυμνάζεσαι σοβαρά από??

Μια χαρά είσαι γιατί τόσο συμπλήρωμα? Η διατροφή σου με κάποιες μικρό αλλαγές είναι Οκ..

Τέλος πάντων εγώ θα σου πω μόνο μακριά από λιποδιαλυτες κακό θα σου κάνουν όχι καλό.

Επισκέπτης

Καταρχάς, ευχαριστώ όλους για τα likes και τα καλά σας λόγια.

ΟΚ, είναι καλό να έχω μια συσκευή να καταγράφει τη διαδρομή και τα στοιχεία που την αφορούν, για σκοπούς παρακολούθησης/βελίτωσης κτλ, αλλά κάποιες φορές, σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να μην γνώριζα κάποιες παραμέτρους των διαδρομών. Για παράδειγμα, η θερμοκρασία των 37 βαθμών Κελσίου ήταν αυτή την οποία παρατήρησα σε κάποια στιγμή της διαδρομής. Από ότι φαίνεται, η μέγιστη θερμοκρασία (εν ώρα ποδηλασίας) ήταν 42 βαθμοί (!!!) ακριβώς με τη συμπλήρωση 2 ωρών και 58 λεπτών - δηλαδή γύρω στις 11:00 το πρωί. Δεν έχω death wish, απλά έτυχε. Αφού το άντεξα κι αυτό, ε, ΟΚ, είμαι μια χαρά (λέμε τώρα...)! :-D Αυτή τη φορά, η μέγιστη ταχύτητα που "έγραψε" το Garmin ήταν 70.9χλμ, περίπου 10χλμ πιο κάτω από την περσινή - στο ίδιο σημείο της διαδρομής. Κατά τα άλλα, 82.27χλμ συνολικά, μέσος όρος ταχύτητας 24,1χλμ/ώρα, 2257 θερμίδες με αποχαιρέτησαν, 3 ώρες 24 λεπτά ποδηλατικός χρόνος, 4 ώρες 6 λεπτά συνολικός χρόνος (μαζί με στάσεις, φανάρια στις πόλεις κτλ).

Φίλε, το φαγητό μετά την ποδηλασία δεν ήταν σαβούρα (προσωπική άποψη). Δύο ψωμάκια, ένα φύλλο μαρούλι, μία φέτα ντομάτα και το χοιρινο burger στη μέση, χωρίς σάλτσες, πατάτες, χωρίς τίποτα. Το ίδιο και το hot dog, το ψωμάκι, το βραστό λουκάνικο και - ελάχιστη - ketchup. OK, το donut ήταν αδυναμία της στιγμής, αλλά μετά από 2257 καμένες θερμίδες, είπα "ε, δεν πάει να γ@μηθεί, μια φορά είναι!".

Μια χαρά ήταν τότε από την περιγραφή σου.Δεν κόλλησα στο ντόνατ αλλά σε σάλτσες κλπ.

Στο θέμα που λες με το gps έχεις δίκιο. Και εμένα με αγχώνει κάποιες φορές. Συνήθως στις μεγάλες Δεν το παίρνω μαζί μου επειδή βγαίνω Και αντί να ξεθολώσει το μυαλό, κοιτάζω την οθόνη.

Πηγαινα γυμναστηριο παλιοτερα για 3 χρονια.

Τους τελευταιους 4 μηνες κανω πολυ σοβαρα και με αρκετη ενταση βαρη και αυστηρη (πολυ αυστηρη) διατροφη.

Εχω κολλησει λιγο και ηθελα ενα boost....

Δεν ειμαι κανα παιδακι που τωρα γραφτηκα στο φορουμ.

Αν κοιταξε το προφιλ μου θα καταλαβετε οτι μιλαω σοβαρα.

Αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο.

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/58545-agganis13/

Παρα παρα πολλοι συμφοριτες μπορουν να πουν για εμενα....

Με οτι κανω παθιαζομαι. Δεν ειπα ποτε οτι κατεβαινω για αγωνες.

Ισα ισα παντα ρωταω για να μαθαινω....

Καλά κάνεις και ρωτάς,αλλά όλα αυτά που λες να αγοράσεις ή έχεις ήδη αγοράσει έχουν μηδαμινό ή πολύ μικρό αντίκτυπο από την στιγμή που τρέφεσαι σωστά.Μια whey και μια κρεατίνη είναι υπεραρκετά για κάποιον που πραγματικά γυμνάζεται συστηματικά .

Ειδικά το νιτρικό και τα preworkouts είναι οι μεγαλύτερες ψευτιές στο χώρο.

Μπορείς αν θες να κάνεις σοβαρό cut μπορείς να ακολουθήσεις την "δίαιτα" από το t-nation που είχε ποστάρει ο Νίκος πριν κάμποσο καιρό.Σε βάθος χρόνου και με θυσίες μπορεί να πέσεις και κάτω από 5% (  https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/the-get-shredded-diet )

Απλά έχω την εντύπωση ότι διατίθεσαι να αγοράσεις όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια για ποιο εύκολα/γρήγορα αποτελέσματα,κάτι το οποίο δεν θα γίνει.

• Like 2

agganis ειδα οτι παιρνεις βρωμη με whey,αυτο αν και φαινεται καλο δεν ειναι

η βρωμη δεν πρεπει να καταναλωνεται ωμη,πρεπει ή να την βραζεις ή να την μουλιαζεις

διαφορετικα γινεται αντιθρεπτικη τροφη

agganis ειδα οτι παιρνεις βρωμη με whey,αυτο αν και φαινεται καλο δεν ειναι

η βρωμη δεν πρεπει να καταναλωνεται ωμη,πρεπει ή να την βραζεις ή να την μουλιαζεις

διαφορετικα γινεται αντιθρεπτικη τροφη

Βαζω σε ενα σεικερ 300ml νερο + 1 σκουπ πρωτεινη + βρωμη σε σκονη. Τα χτυπάω κ τα πινω....

Λαθος?

Τους τελευταιους 4 μηνες κανω πολυ σοβαρα και με αρκετη ενταση βαρη και αυστηρη (πολυ αυστηρη) διατροφη.

Εχω κολλησει λιγο και ηθελα ενα boost....

δεν νομίζω ότι έχεις κολλήσει. Μετά τους πρώτους 6 μήνες τα πράματα πηγαίνουν πολύ πιο αργά όσο τέλεια και να κάνεις ότι κάνεις. Το λίπος έρχεται και φεύγει εύκολα αν υπάρχει πειθαρχεία, οι μυς όχι. 

ότι είδους middle life crisis και να περνάς μην κάνεις τα πράματα τόσο hard-core. Είναι πιο σημαντικό να βρεις ένα διατροφικό και προπονητικό πλάνο που να μπορείς να ακολουθείς για χρόνια (όχι για μήνες), γιατί με τα χρόνια θα έρθει η διαφορά. Όσο πιο "σοβαρά" το βλέπεις τώρα τόσο πιο εύκολα θα κουραστείς ψυχολογικά όταν θα μετράει (σε 2-3 χρόνια) 

• Like 8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...