Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωχ σήμερα εκανα στήθος και πλάτη , ελπίζω αύριο να μην έχω ανεβεί δυο νούμερα και δε μου κάνουν τα σουτιέν!!!

κόψε τις πρωτεϊνες μην τρέχουμε πουρνό πουρνό να σου βρούμε σουτιέν 

ελπίζω να φοράς σορτσάκι και αμάνικο στο γυμ  :devil:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Κανω εντατικές προπονήσεις (περιπου 1 ωρα) + 45 λεπτα διαδρομο με αρκετα μεγαλη ενταση. Αυτο για 6 ημερες την εβδομαδα.

Αυτο που παιρνω τωρα ειναι η κλασικη whey και Rush Enraged Stacker2 (νιτρικο - πριν το γυμναστηριο) που μου δινει πολυ ενεργεια και αντοχη.

Ειμαι σε περιοδο γραμμωσης και καθως εχω λιγο κολλησει σκεφτηκα να παρω για πρωτη φορα Bcca και ενα θερμογεννητικο για να ξεκολλησω λιγο απο το ποσοστο λιπους που εχω τωρα (11% περιπου)

Κανω κατι λαθος?

Φίλε, με όλη την καλή διάθεση, φαρμακείο έχεις καταντήσει. Δεν έχει νόημα η γυμναστική έτσι. Ούτε pro bb δεν παίρνουν τόσα. Ενέργεια παίρνεις από το φαι και η αντοχή χτίζεται σταδιακά.

Τεσπα, εγω δεν ασχολούμαι άλλο, ας μιλήσουν άλλοι.

@jason97, αν δεν είσαι τρολ, είσαι για δέσιμο. :)

Όλο ευγένεια είμαι απόψε.

• Like 2

Ήμουν έτοιμος να γράψω χειρότερα από σας αλλά με καλύψατε :P

Πάντως,κρίμα να πετάει τα λεφτά του έτσι.

Ας τα δώσει σε άπορους,μεγαλύτερο effect θα έχει.

Το επόμενο βήμα θα είναι να πάρει cla και καμιά μπάρα πρωτεΐνης για snack.

Ας τα δωσει σε μενα τα φραγκα του πεταματα που βγαινω οφφ γυμναστηριακα λογω οικονομικων

Κανω εντατικές προπονήσεις (περιπου 1 ωρα) + 45 λεπτα διαδρομο με αρκετα μεγαλη ενταση. Αυτο για 6 ημερες την εβδομαδα.

Αυτο που παιρνω τωρα ειναι η κλασικη whey και Rush Enraged Stacker2 (νιτρικο - πριν το γυμναστηριο) που μου δινει πολυ ενεργεια και αντοχη.

Ειμαι σε περιοδο γραμμωσης και καθως εχω λιγο κολλησει σκεφτηκα να παρω για πρωτη φορα Bcca και ενα θερμογεννητικο για να ξεκολλησω λιγο απο το ποσοστο λιπους που εχω τωρα (11% περιπου)

Κανω κατι λαθος?

Δειξε μας το επιπεδο σου κ το διατροφικο πλανο να σου πουμε τι κανεις σωστα κ τι λαθος.

Στα κοτουρου δν γινεται.

Εγω σκεφτομαι να του πω να παρει μια σακουλα μαυρη να τα πετάξει ολα μεσα να αφησει το σωμα του ενα μηνα να ερθει στα καλα του να νιωσει φυσιολογικος ανθρωπος..

Εχω και γω στο γυμναστήριο εναν, πριν μπει για προπόνηση κουμπωνει δυο χαπακια καθεται ενα 20λεπτο και μετα γινεται σαν το πατζαρι

'νταξ'. Σήμερα ήταν όλα τα λεφτά. Ανεβήκαμε την Γορίτσα για την καθιερωμένη προπόνηση και από κορυφή βλέπουμε μέσα Παγασητικό να μας πλησιάζει μπόρα. Ξεκινάμε να κατεβαίνουμε να μη μας πιάσει πάνω. Στα μισά ξαφνικά το δάσος μετατράπηκε σε τροπικό. Βγάλαμε κατευθείαν μπλούζες μπας και σταματούσε όταν ήταν να φύγουμε να φορέσουμε τίποτα στεγνό, αλλά τίποτα. 5 παπιά μέσα στους δρόμους με τσάντες κλπ. Μας έβλεπαν μέσα από αυτοκίνητα, αφού κατεβήκαμε και γελούσαν :D. Μπορεί να ανεβάσω και υλικό. Αφού γλυτώσαμε πνευμονία καλά είμαστε.

Δε φαίνεται η βροχή, αλλά είμαστε μέχρι το κόκκαλο βρεγμένοι :D

Μου θύμησε τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό η σημερινή μέρα. Μόνο που τότε δε φοβόμουν να αρρωστήσω. :/

• Like 12

wish me luck , μακάρι το gym που θα πάω να δω να είναι όπως το θυμάμαι κ απο σήμερα-αύριο μετακομίζω εκεί 

είχα βρει και ένα άλλο που δεν ήξερα καν οτι υπήρχε και είναι στην περιοχή μου μέσα σε κάτι στενά. Βλέπω ξύλινα πατώματα, καθαρό , καινούρια μηχανήματα λέω κομπλέ. Το έχει ένας του οποίου το όνομα κάτι μου θύμιζε. Είχε γυμναστήριο σε άλλο δρόμο πριν χρόνια και του το είχαν κάψει. Επειδή όπως είπα ψάχνω ήρεμο χώρο λέω σε ένα γνωστό ο τάδε τι λέει? έχεις ακούσει τίποτα? μου τα μάσαγε , ουσιαστικά μου λέει πως επειδή ο τύπος ασχολείται και κατεβαίνει σε αγώνες θα αποκτήσεις πολλές γνώσεις στο κομμάτι , απλά πρόσεχε γιατι είναι χώστης , θα σου σπρώξει πράμα και αν του ρίξεις άκυρο μπορεί να τα χαλάσετε.
Ρωτάω ένα φίλο που πήγαινε παλιά και μου λέει οχι μην πας , εγώ είχα πλακωθεί μαζί του και έφυγα, είναι πολύ περίεργη φάση δεν μπορώ να σου εξηγήσω.
Ακούει η μάνα το όνομα όπως περνούσε και μίλαγα στο τηλ και μου λέει ο ...... είναι γύρω στην τάδε ηλικία? Ναι της λέω 
Αυτός νομίζω είχε φάει τον κουνιάδο του στην τάδε περιοχή στην Πάτρα πριν τόσες δεκαετίες, αν όντως είναι τόσο χρονών αυτός είναι, ήταν όνομα τότε στη νύχτα .

lmao^ 

• Like 2

το γυμναστηριο μπορει να περιμενει ειναι μονιμα εκει.μια καλη καταδυση ειναι δυσκολο να βρεθει.go for it και του χρονου σου ευχομαι trimix καταδυσεις.

και του χρονου επισης σπηλαιολογια να κλεισεις τον κυκλο.

και μια φωτογραφια αφιερωμενη στον foti

Γυρισα ρε ,νταξει δεν εχω λογια ...

Με διαφορα οι καλυτερες  καταδυσεις  μου μεχρι τωρα .Εχω πολυ και ποιοτικο υλικο γιατι αυτος που μας τραβαγε ειχε μηχανημα  και φωτα των 10κ.

Θα ανεβασω στο αντιστοιχο τοπικ  μεχρι το τελος της ημερας .

Κατα τα αλλα σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη κατα προτιμηση ζιου ζιτσου  γιατι μου φαινεται πολυ αστειο το ονομα .Οχι τιποτα αλλο μην χρειαστει να επεμβω πουθενα και τι κανω.

Ενω ετσι θα μπορω να δωσω μια καρατια κατι ξερω εγω .

• Like 3

Κατα τα αλλα σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη κατα προτιμηση ζιου ζιτσου  γιατι μου φαινεται πολυ αστειο το ονομα .Οχι τιποτα αλλο μην χρειαστει να επεμβω πουθενα και τι κανω.

Ενω ετσι θα μπορω να δωσω μια καρατια κατι ξερω εγω .

εγώ σκέφτομαι να αρχίσω

ΤΑΒΑΤΑ!!!

laughing_jameson.jpg

Καταρχάς, ευχαριστώ όλους για τα likes και τα καλά σας λόγια.

Βγήκαν σχετικά εύκολα τα 80χλμ. Περίμενα ότι θα δυσκολευόμουν περισσότερο λόγω του ότι δεν είμαι σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά από ότι φάνηκε οι μύες όντως έχουν "μνήμη". Μόνη πραγματική δυσκολία ήταν οι καιρικές συνθήκες. Ξεκινήσαμε με ομίχλη (80% υγρασία) και σε κάποια φάση φτάσαμε να ποδηλατούμε υπό 37 βαθμών Κελσίου (billomnia λυποθύμησες?).

Γεύμα μετά τη διαδρομή: ένα burger, ένα hotdog κι ένα τεράστιο donut (sorry, στο τελευταίο ήταν αδύνατο να αντισταθώ!!!). Στοιχεία για τη διαδρομή, αργότερα.

ΟΚ, είναι καλό να έχω μια συσκευή να καταγράφει τη διαδρομή και τα στοιχεία που την αφορούν, για σκοπούς παρακολούθησης/βελίτωσης κτλ, αλλά κάποιες φορές, σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να μην γνώριζα κάποιες παραμέτρους των διαδρομών. Για παράδειγμα, η θερμοκρασία των 37 βαθμών Κελσίου ήταν αυτή την οποία παρατήρησα σε κάποια στιγμή της διαδρομής. Από ότι φαίνεται, η μέγιστη θερμοκρασία (εν ώρα ποδηλασίας) ήταν 42 βαθμοί (!!!) ακριβώς με τη συμπλήρωση 2 ωρών και 58 λεπτών - δηλαδή γύρω στις 11:00 το πρωί. Δεν έχω death wish, απλά έτυχε. Αφού το άντεξα κι αυτό, ε, ΟΚ, είμαι μια χαρά (λέμε τώρα...)! :-D  Αυτή τη φορά, η μέγιστη ταχύτητα που "έγραψε" το Garmin ήταν 70.9χλμ, περίπου 10χλμ πιο κάτω από την περσινή - στο ίδιο σημείο της διαδρομής. Κατά τα άλλα, 82.27χλμ συνολικά, μέσος όρος ταχύτητας 24,1χλμ/ώρα, 2257 θερμίδες με αποχαιρέτησαν, 3 ώρες 24 λεπτά ποδηλατικός χρόνος, 4 ώρες 6 λεπτά συνολικός χρόνος (μαζί με στάσεις, φανάρια στις πόλεις κτλ).

Εντάξει, 37;! Αρχηγός είσαι ρε Γιώργο!!! Εγώ σήμερα βγήκα για 40χλμ και κάποια στιγμή έπιασε 23 βαθμούς και άρχισα να ζορίζομαι..
Μετά από το ποδήλατο δεν μπορώ να φάω τόση σαβούρα σε φαγητό. Νιώθω τύψεις.
Έγραψα τα άκυρα και ξέχασα τα σοβαρά.
Συγχαρητήρια για την διαδρομή! 80 είναι πολλά αν έχεις καιρό. Πάντα όρθιος.

Φίλε, το φαγητό μετά την ποδηλασία δεν ήταν σαβούρα (προσωπική άποψη). Δύο ψωμάκια, ένα φύλλο μαρούλι, μία φέτα ντομάτα και το χοιρινο burger στη μέση, χωρίς σάλτσες, πατάτες, χωρίς τίποτα. Το ίδιο και το hot dog, το ψωμάκι, το βραστό λουκάνικο και - ελάχιστη - ketchup. OK, το donut ήταν αδυναμία της στιγμής, αλλά μετά από 2257 καμένες θερμίδες, είπα "ε, δεν πάει να γ@μηθεί, μια φορά είναι!".

• Like 1

wish me luck , μακάρι το gym που θα πάω να δω να είναι όπως το θυμάμαι κ απο σήμερα-αύριο μετακομίζω εκεί

είχα βρει και ένα άλλο που δεν ήξερα καν οτι υπήρχε και είναι στην περιοχή μου μέσα σε κάτι στενά. Βλέπω ξύλινα πατώματα, καθαρό , καινούρια μηχανήματα λέω κομπλέ. Το έχει ένας του οποίου το όνομα κάτι μου θύμιζε. Είχε γυμναστήριο σε άλλο δρόμο πριν χρόνια και του το είχαν κάψει. Επειδή όπως είπα ψάχνω ήρεμο χώρο λέω σε ένα γνωστό ο τάδε τι λέει? έχεις ακούσει τίποτα? μου τα μάσαγε , ουσιαστικά μου λέει πως επειδή ο τύπος ασχολείται και κατεβαίνει σε αγώνες θα αποκτήσεις πολλές γνώσεις στο κομμάτι , απλά πρόσεχε γιατι είναι χώστης , θα σου σπρώξει πράμα και αν του ρίξεις άκυρο μπορεί να τα χαλάσετε.

Ρωτάω ένα φίλο που πήγαινε παλιά και μου λέει οχι μην πας , εγώ είχα πλακωθεί μαζί του και έφυγα, είναι πολύ περίεργη φάση δεν μπορώ να σου εξηγήσω.

Ακούει η μάνα το όνομα όπως περνούσε και μίλαγα στο τηλ και μου λέει ο ...... είναι γύρω στην τάδε ηλικία? Ναι της λέω

Αυτός νομίζω είχε φάει τον κουνιάδο του στην τάδε περιοχή στην Πάτρα πριν τόσες δεκαετίες, αν όντως είναι τόσο χρονών αυτός είναι, ήταν όνομα τότε στη νύχτα .

lmao^

Ξέρουμε όνομα μιας και κατεβαίνει σε αγώνες;

Ας τα δωσει σε μενα τα φραγκα του πεταματα που βγαινω οφφ γυμναστηριακα λογω οικονομικων

Δειξε μας το επιπεδο σου κ το διατροφικο πλανο να σου πουμε τι κανεις σωστα κ τι λαθος.

Στα κοτουρου δν γινεται.

Δεν ειμαι κανα παιδακι που τωρα γραφτηκα στο φορουμ.

Αν κοιταξε το προφιλ μου θα καταλαβετε οτι μιλαω σοβαρα.

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/58545-agganis13/

Παρα παρα πολλοι συμφοριτες μπορουν να πουν για εμενα....

Με οτι κανω παθιαζομαι. Δεν ειπα ποτε οτι κατεβαινω για αγωνες.

Ισα ισα παντα ρωταω για να μαθαινω....

Το προγραμμα διατροφης μου ειναι:

Ειμαι πλέον 87 κιλα

Αλλαξα λιγο το προγραμμα διατροφης μου ως εξης

Πρωινό (7.30)

30 γρ βρώμη

1 scoop whey

1 πολυβιταμίνη

2 καψουλες fish oil (ω3,6,9)

Σύνολο : πρωτείνες 28 γρ, υδατάνθρακες 20 γρ, λιπαρά 2 γρ.

Θερμίδες : 210

Κατά τις 9.00-10.00 προπόνηση με βάρη + (4-5 φορες την εβδομαδα 40-45 λεπτά διάδρομο μεσαίας έντασης).

Μεταπροπονητικό

1.5 scoop whey

40γρ δεξτρόζη

Σύνολο : πρωτείνες 37 γρ, υδατάνθρακες 45 γρ)

Θερμίδες : 328

Δεκατιανό (12.00)

5 ασπράδια αυγών

1 αυγό ολόκληρο

1 μήλο πράσινο ακαθάριστο

Σύνολο : πρωτείνες 26 γρ, υδατάνθρακες 16 γρ, λιπαρά 6 γρ.

Θερμιδες : 222

Μεσημεριανό (15.00)

130 γρ φιλέτο κοτόπουλο-ζυγισμένο αφού ψηθεί

βραστά λαχανικά 150 γρ

σαλάτα μαρούλι με σως (2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο + 1 κ.γ μελι + 1 κ.γ ξυδι)

Σύνολο : πρωτείνες 43 γρ, υδατάνθρακες 28 γρ, λιπαρά 28 γρ

Θερμίδες : 536

Απογευματινό (18.00)

250 γρ γιαουρτι 2%

5 δαμασκηνα

10 αμυγδαλα

Σύνολο : πρωτείνες 25 γρ, υδατάνθρακες 36 γρ, λιπαρά 13

Θερμίδες : 361

Βραδινό (21.30)

130 γρ φιλέτο κοτόπουλο-ζυγισμενο αφου ψηθει

βραστά λαχανικά 150 γρ

σαλάτα μαρούλι με σως (2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο + 1 κ.γ μελι + 1 κ.γ ξυδι)

Ύπνος (23.30 περίπου)

Πρωτείνες = 198 γρ (198 x 4= 808 θερμίδες απο πρωτείνες)

Υδατάνθρακες = 173 γρ (173 x 4= 692 θερμίδες απο υδατάνθρακες)

Λιπαρά = 58 γρ (58 x9= 522 θερμίδες απο λιπαρά)

Σύνολο θερμίδων διατροφής : 2.022

Στοχος να ριξω το ποσοστο λιπους (εχει μεινει λιγο στην περιοχη της κοιλιας)

Προπόνηση με βάρη : 6 φορές την εβδομάδα (εκτος Κυριακης)

Διάδρομο (μεσαίας έντασης) : 4-5 φορές την εβδομάδα απο 45λεπτά μετα απο την προπονηση με βαρη

Ξέρουμε όνομα μιας και κατεβαίνει σε αγώνες;

ξέρουμε αλλα δεν αναφέρομαι σε ονόματα απο το internet και γιαυτό και δεν αναφέρθηκα σε ηλικία για να μην μπορεί κάποιος να καταλάβει για ποιον μιλάω.  το οτι κατεβαίνει σε αγώνες δεν λέει κάτι, πολλοί κατεβαίνουν  :-) 

====

που λέτε πήγα απ το gym κομπλέ , όλα καινούρια , καθαρό , 40 το μήνα (30 το μήνα με τρίμηνη /25 με 6μηνη και 20 αν πάμε δύο άτομα). Κομπλέ τιμές αν σκεφτείς οτι γλυτώνω 80 euro μεταφορικά  :shock: 

και πάνω απόλα , γεμάτο γκόμενες απο milfάρες μέχρι 16-18χρονα, μετάνιωσα που δεν είχα μαζί καμια μπλούζα να κάνω προπόνηση ,θαύμαζαν τα gains μου  . Ανυπομονώ να γνωρίσω κόσμο αύριο  :-D 

• Like 1

Δεν ειμαι κανα παιδακι που τωρα γραφτηκα στο φορουμ.

Αν κοιταξε το προφιλ μου θα καταλαβετε οτι μιλαω σοβαρα.

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/58545-agganis13/

Παρα παρα πολλοι συμφοριτες μπορουν να πουν για εμενα....

Το προγραμμα διατροφης μου ειναι:

Ειμαι πλέον 87 κιλα

Αλλαξα λιγο το προγραμμα διατροφης μου ως εξης

Πρωινό (7.30)   θα μπορούσες να έχεις ποιοτικότερο πρωινό, αυγά-πατάτα.

τα συμπληρώματα που λαμβάνεις παράλληλα με το πρώτο βασικό γεύμα δεν σε βοηθάνε. μετέφερέ τα τη νύχτα ώσπου το σώμα το μόνο που έχει να κάνει είναι διεργασίες συντήρησης και αναδόμησης 

30 γρ βρώμη 

1 scoop whey

1 πολυβιταμίνη

2 καψουλες fish oil (ω3,6,9)

Σύνολο : πρωτείνες 28 γρ, υδατάνθρακες 20 γρ, λιπαρά 2 γρ.

Θερμίδες : 210

Κατά τις 9.00-10.00 προπόνηση με βάρη + (4-5 φορες την εβδομαδα 40-45 λεπτά διάδρομο μεσαίας έντασης).

Μεταπροπονητικό

1.5 scoop whey

40γρ δεξτρόζη

Σύνολο : πρωτείνες 37 γρ, υδατάνθρακες 45 γρ)

Θερμίδες : 328

Δεκατιανό (12.00) το πρώτο στέρεο γεύμα μετά την πρόπονηση είναι ένα από τα βασικότερα γεύματα του διατροφικού σου πλάνου.

με κότα - ρύζι - λάδι θα ήσουν καλύτερα δομημένος και θρεπτικά ποιοτικότερος για το σώμα σου. 

5 ασπράδια αυγών

1 αυγό ολόκληρο

1 μήλο πράσινο ακαθάριστο

Σύνολο : πρωτείνες 26 γρ, υδατάνθρακες 16 γρ, λιπαρά 6 γρ.

Θερμιδες : 222

Μεσημεριανό (15.00)

130 γρ φιλέτο κοτόπουλο-ζυγισμένο αφού ψηθεί

βραστά λαχανικά 150 γρ

Απογευματινό (18.00) το γεύμα θα το μετέφερα το βράδυ ΔΙΧΩΣ τα φρούτα με Υ.Γ.Δ  δεν τα θες τα σάκχαρα όταν θες να μου κάψεις λίπος 

250 γρ γιαουρτι 2%

5 δαμασκηνα

10 αμυγδαλα

Σύνολο : πρωτείνες 25 γρ, υδατάνθρακες 36 γρ, λιπαρά 13

Θερμίδες : 361

Βραδινό (21.30) βάλτο το απόγευμα δίχως τα μέλια στη σως .... λέμε όχι σε Υ.Γ.Δ όταν θέλουμε να κάψουμε λίπος

130 γρ φιλέτο κοτόπουλο-ζυγισμενο αφου ψηθει

βραστά λαχανικά 150 γρ

Ύπνος (23.30 περίπου)

Πρωτείνες = 198 γρ (198 x 4= 808 θερμίδες απο πρωτείνες)

Υδατάνθρακες = 173 γρ (173 x 4= 692 θερμίδες απο υδατάνθρακες)

Λιπαρά = 58 γρ (58 x9= 522 θερμίδες απο λιπαρά)

Σύνολο θερμίδων διατροφής : 2.022

Στοχος να ριξω το ποσοστο λιπους (εχει μεινει λιγο στην περιοχη της κοιλιας)

Προπόνηση με βάρη : 6 φορές την εβδομάδα (εκτος Κυριακης)

Διάδρομο (μεσαίας έντασης) : 4-5 φορές την εβδομάδα απο 45λεπτά μετα απο την προπονηση με βαρη

οι παρατηρήσεις μου έχουν σημειωθεί με κόκκινο 

τώρα για τις θερμίδες συντήρησης που καταναλώνεις είναι η χρυσή τομή και είσαι ο μόνος που μπορεί να της βρει με βεβαιότητα. 

σε διανομή των μακροσυστατικών θα πήγαινα στα 40-40-20, αλλά το λέω από άποψη γυναίκας, τώρα στους άντρες δεν ξέρω πως πάει σε fat burn zone

οι προπονήσεις σου είναι πολλές, κουράζουν το σώμα και το σοκ που μπορεί να δέχεται, το οδηγεί στο να κρατάει υγρά. ξεκούραζε το σώμα σου, νευρικό -μυικό σύστημα. Με 4 προπονήσεις-5  θα ήσουν καλύτερα θαρρώ. (το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως είσαι τώρα, αλλά για να ζητάς βοήθεια, δεν θα είσαι όπως θες). Η νόρμα των προπονήσεων επιδέχεται και εξαιρέσεις. δεν ξέρω αν είσαι μέσα σε αυτές. 

για να κάψεις λίπος πρόσθεσε πρωινό αερόβιο και στα βάρη δώσε ένταση μεγαλύτερη. όχι μέσα από αύξηση κιλών, αλλά από περιορισμό διαλειμμάτων και focus σε αργές εκτελέσεις ασκήσεων, ειδικά στις αρνητικές, έτσι ώστε να νιώθεις να σκίζεσαι .... 

μην ταρζανίζεις.

επίσης, είσαι 40+ πρέπει να ελέγχεσαι αιματολογικά και καρδιολογικά ... επίσης και έναν έλεγχο testo ολικής και ελεύθερης θα ήταν καλό να κάνεις. 

αυτά από μένα, 

ελπίζω να βοήθησα στο ελάχιστο των δυνατοτήτων μου .... 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...