jason97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν θέλω να γίνω και φούσκας Αλλά να έχω μεγάλα μπράτσα μαζί με δύναμη και όχι για εφέ Το μονόζυγο βοηθάει στα μπράτσα? Βαρακια πόσα κιλά? Και κάτι ακόμα έχω ακούσει οποίος σηκώνει πολλά βάρη δεν ψηλώνει και ότι μπορεί να κατεβάσεις κοιλη είναι αλήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Jason, βιαζεσαι πολυ. Οπως σωστα ειπε ο ddevil η γυμναστικη ειναι τροπος ζωης και τα αποτελεσματα αργουν να φανουν. Φτιαξε τη διατροφη σου, κανε τις καμψεις στον τοιχο οπως σου ειπα με σωστη τεχνικη και μη βιαζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν θέλω να γίνω και φούσκας Αλλά να έχω μεγάλα μπράτσα μαζί με δύναμη και όχι για εφέ Το μονόζυγο βοηθάει στα μπράτσα? Βαρακια πόσα κιλά? Και κάτι ακόμα έχω ακούσει οποίος σηκώνει πολλά βάρη δεν ψηλώνει και ότι μπορεί να κατεβάσεις κοιλη είναι αλήθεια? Θα αποκτήσεις αλλα σιγά σιγά. Ο μονοζυγος είναι μια πολύ καλη άσκηση που γυμνάζει ταυτόχρονα αρκετες μυικές ομάδες το ιδιο συμβαινει και με τις κάμψεις. Ταυτόχρονα γυμνάζεις ώμους - τρικέφαλους - στήθος κτλπ. είναι η λεγομενη κυκλική προπονηση αντι να γυμνάζεις κάθε μερα και μια διαφορετική μυική ομάδα. Οσα κιλά αντέχεις και στην αρχή με το μαλακο μη πιαστείς. Για το ύψος δεν ξέρω κηλη σιγουρα μπορει να πετάξεις. Ομφαλοκηλη - βουβωνοκηλη κτλπ για αυτό όταν γυμνάζεσαι με βάρη καλο είναι να ρωτάς τον γυμναστή στο γυμναστηριο ή να του δειχνεις πως κάνεις την άσκηση. Τωρα για τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος πχ κάμψεις - καθίσματα και μονοζυγος δεν νομιζω ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάθεις κήλη. Στις βυθισεις προσεξε όταν έχεις γωνια και ζοριζεται η μέση μη πετάξεις καμια κήλη. Η κηλη τι είναι ουσιαστικα δημιουργείται ένα ρηγμα στα εσωτερικά τοιχώματα και βγαινει από μια τρύπα που δημιουργηθηκε ο σάκος της κήλης μαζι με περιεχομενο (μαλλον εντερο) μετα πρεπει να τη φτιάξεις αλλιως αμα τη ζοριζεις μπορει να στραγγαλιστεί εκτος και να μην ανατάσσεται και να πρεπει να χειρουργηθείς άμεσα. Αναλογα τον οργανισμο είναι και τα τοιχώματα μεσα καποιοι μπορει να έχουν προδιάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μια αλλη απορια... Το πρωι whey + βρωμη + ω369 (καψουλες) + πολυβιταμινη Μετα την προπονηση (βαρη 1 ωρα + 45 λεπτα διαδρομο) whey + δεξτροζη Λεω να κοψω το νιτρικο (Rush Enraged Stacker2) που επαιρνα πριν την προπονηση (μου εδινε ομως πολυ ενεργεια κ αντοχη) καθως να κοψω κ την κρεατινη που επαιρνα μετα την προπονηση. Ποτε να παιρνω το Bcca και ποτε το θερμογεννητικο? Ολα αυτα γιατι; Χωρις αυτα δεν βγαινει η προπονηση; Πηγα σημερα βολτα με το ποδηλατο, καπου 6-8χλμ περιπου. Γυρισα πιασμενος. Αλλα εχω να πω οτι δεν σεβονται καθολου τους ποδηλατες. Ειδικα οι γυναικες οδηγοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μια αλλη απορια... Το πρωι whey + βρωμη + ω369 (καψουλες) + πολυβιταμινη Μετα την προπονηση (βαρη 1 ωρα + 45 λεπτα διαδρομο) whey + δεξτροζη Λεω να κοψω το νιτρικο (Rush Enraged Stacker2) που επαιρνα πριν την προπονηση (μου εδινε ομως πολυ ενεργεια κ αντοχη) καθως να κοψω κ την κρεατινη που επαιρνα μετα την προπονηση. Ποτε να παιρνω το Bcca και ποτε το θερμογεννητικο? Το πρωτάθλημα που θα λάβεις μέρος πότε γίνεται ?? Δεν θέλω να γίνω και φούσκας Αλλά να έχω μεγάλα μπράτσα μαζί με δύναμη και όχι για εφέ Χάλια οι φούσκες φίλε άσε,και εξυπακούεται ότι τα μπράτσα δεν τα θέλεις για εφέ το κατάλαβα εγώ από το πρώτο σου μήνυμα δεν χρειάζεται να το γράφεις! Πες μου κάτι όμως, γιατί δεν θες να φτιάξεις μεγάλα πόδια ? Έτσι για δύναμη όχι για εφέ.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το πρωτάθλημα που θα λάβεις μέρος πότε γίνεται ?? Ολα αυτα γιατι; Χωρις αυτα δεν βγαινει η προπονηση; Ήμουν έτοιμος να γράψω χειρότερα από σας αλλά με καλύψατε Πάντως,κρίμα να πετάει τα λεφτά του έτσι. Ας τα δώσει σε άπορους,μεγαλύτερο effect θα έχει. Το επόμενο βήμα θα είναι να πάρει cla και καμιά μπάρα πρωτεΐνης για snack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Tις τελευταίες μέρες είχα πολύ δουλειά,εκανα κανονικά την γυμναστική μου αλλά δεν πήγε καλά ,οι δυο τελευταίες φορές που έκανα βάρη ήταν από τις χειρότερες τούς δύο μήνες που κάνω τώρα. Γενικά αν είσαι λίγο κουρασμένος τι είναι καλύτερο ,να το αφήνεις μία μέρα παραπάνω,η να κάνεις και ότι βγεί ?Τεινω προς το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κανω εντατικές προπονήσεις (περιπου 1 ωρα) + 45 λεπτα διαδρομο με αρκετα μεγαλη ενταση. Αυτο για 6 ημερες την εβδομαδα. Αυτο που παιρνω τωρα ειναι η κλασικη whey και Rush Enraged Stacker2 (νιτρικο - πριν το γυμναστηριο) που μου δινει πολυ ενεργεια και αντοχη. Ειμαι σε περιοδο γραμμωσης και καθως εχω λιγο κολλησει σκεφτηκα να παρω για πρωτη φορα Bcca και ενα θερμογεννητικο για να ξεκολλησω λιγο απο το ποσοστο λιπους που εχω τωρα (11% περιπου) Κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γενικά αν είσαι λίγο κουρασμένος τι είναι καλύτερο ,να το αφήνεις μία μέρα παραπάνω,η να κάνεις και ότι βγεί ?Τεινω προς το πρώτο. Και εγώ το ίδιο πιστεύω.Χίλιες φορές να κάνεις μια σωστή ολοκληρωμένη προπόνηση παρά 2 ότι νά'ναι. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Και εγώ το ίδιο πιστεύω.Χίλιες φορές να κάνεις μια σωστή ολοκληρωμένη προπόνηση παρά 2 ότι νά'ναι. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα σετ. Eγω το μεσημερι πάντα κοιμάμαι μια ωρα μετα τη δουλεια για να πάω το απόγευμα προπονηση ξεκούραστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το πρωτάθλημα που θα λάβεις μέρος πότε γίνεται ?? Χάλια οι φούσκες φίλε άσε,και εξυπακούεται ότι τα μπράτσα δεν τα θέλεις για εφέ το κατάλαβα εγώ από το πρώτο σου μήνυμα δεν χρειάζεται να το γράφεις! Πες μου κάτι όμως, γιατί δεν θες να φτιάξεις μεγάλα πόδια ? Έτσι για δύναμη όχι για εφέ.. Λέω για χέρια για να μπορώ να σηκώνω και το σώμα μου στις καμψεις και να μην φαίνομαι και πλαδαρος Για τα πόδια μετά λέω να φτιάξω πρώτα τα χερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μερα περσοναλ σημερα, ουσιαστικα δούλεψε όλος ο ανω κορμος , πεθανα στα σουπερ σετς. Τελειωσε η προπονηση κ ενιωθα οτι θελω να κανω εμμετο το αμινολαστ , το αυτι μου βούιζε και με ποναγαν τα ματια μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το πρωτάθλημα που θα λάβεις μέρος πότε γίνεται ??Χάλια οι φούσκες φίλε άσε,και εξυπακούεται ότι τα μπράτσα δεν τα θέλεις για εφέ το κατάλαβα εγώ από το πρώτο σου μήνυμα δεν χρειάζεται να το γράφεις! Πες μου κάτι όμως, γιατί δεν θες να φτιάξεις μεγάλα πόδια ? Έτσι για δύναμη όχι για εφέ..Χαχα ! φρίκαρες ε;; ααα και να προσέχετε εσείς οι φουσκωτοί που είστε όλο εφέ, άμα τύχει περιστατικό και δεν σας βγει η δύναμη Και το βράδυ πριν την πέσεις μάθε και μια πολεμική τέχνη έτσι για να υπάρχει... Καλοκαίρι είναι θα περάσει.... Μερα περσοναλ σημερα, ουσιαστικα δούλεψε όλος ο ανω κορμος , πεθανα στα σουπερ σετς. Τελειωσε η προπονηση κ ενιωθα οτι θελω να κανω εμμετο το αμινολαστ , το αυτι μου βούιζε και με ποναγαν τα ματια μου Κανόνισε δεσποινίς να φουσκώσεις και να γεμίσεις εφέ. Πρόσεχε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ωχ σήμερα εκανα στήθος και πλάτη , ελπίζω αύριο να μην έχω ανεβεί δυο νούμερα και δε μου κάνουν τα σουτιέν!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 'νταξ'. Σήμερα ήταν όλα τα λεφτά. Ανεβήκαμε την Γορίτσα για την καθιερωμένη προπόνηση και από κορυφή βλέπουμε μέσα Παγασητικό να μας πλησιάζει μπόρα. Ξεκινάμε να κατεβαίνουμε να μη μας πιάσει πάνω. Στα μισά ξαφνικά το δάσος μετατράπηκε σε τροπικό. Βγάλαμε κατευθείαν μπλούζες μπας και σταματούσε όταν ήταν να φύγουμε να φορέσουμε τίποτα στεγνό, αλλά τίποτα. 5 παπιά μέσα στους δρόμους με τσάντες κλπ. Μας έβλεπαν μέσα από αυτοκίνητα, αφού κατεβήκαμε και γελούσαν . Μπορεί να ανεβάσω και υλικό. Αφού γλυτώσαμε πνευμονία καλά είμαστε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις